.

image209

Haha, är man en fjant så är man !

Isch isch

..jag har så satans ont i min satans nacke. Det är drygt ska jag be att få tala om.

Denna dagen vet jag inte riktigt vart den har tagit vägen om jag ska vara ärlig.
Nu väntar jag på att Sandra ska laga maten klart och att Fjanton ska inta Tyygan!



En glaaaaaade låt, haha yeees, idag har jag lyssnat på Arvingarna, sånna låtar
e fanken de roligaste låtarna att lyssna på !

Nu e visst maten klar, gissar att de blir jag som får diska sen. Alltid lika kul!
Tjingeling

En fikande dag

Efter en natt som inte var den bästa så har dagen varit vääldans trevlig tycker jag :)
Inatt gick jag till och med och la mig på soffan ett tag efter några jävla försök att sova, men gick det? Ickesanicke. Det är så sjukligt jävla irriterande att verkligen inte kunna sova när någon ligger brevid en och just sover. Ju fler och fler "sova andetag" man hör ju mer irriterad blir jag haha, ja de e illa det !

Men men, som sagt, det har annars varit en riktigt trevlig dag. Frukost med Carro och Sara, en lektion blev istället en runda på stan med de filurerna och sen en fika till där även Emelie joina :) !
Tack för idag ♥ !

Sen blev det en sväng om till skolan för en lektion. Ja, de va skoj det med haha. Raaaaare !
Tjingeling!

Måndag

Yey, en måndag till. Inte klokt vad det finns många måndagar. Och fler finns det !
Hittils bjuder veckan på fika, Anton, skola och jobb.

Fy, vilken seg lektion jag har varit på idag. Vet inte varför men den var bara så jädrans trååkig.

Idag har det inhandlats två nya tekniska prylar i vår familj. Jag har äntligen fått tummen ur röven och köpt en ny mp3,  mamma och pappa har äntligen fått sina tummar ur röven och slutat vela med en ny tv och istället köpt en. Trevligt !

Just nu skriver jag bara för att jag ska ha nått att göra eftersom det av någon anledning på datorn tar en jäävla tid att föra över låtarna till mp3:n. Därför är allt dethär svammlet helt onödigt.
Men en sak är säker, de kommer ta ett tag innna jag tröttnar på musiken.

Idag har jag föresten inte varit helt körd i huvudet, det tackar vi för.

Näe, nu ska jag käka och sen gå och tvätta mitt skitiga hår!
Tjing på er!

.




Myyys. Men nu ska jag allt kolla film !

Haha


Haha, ja man blir ju glad :) ! Hoppas han bjuder på nått baaaaall in tha stockholm ;) !

Välkommen

Välkommen hem today Caroliiine :) Trevligt för oss, mindre trevligt för dig hehe.
Det otrevliga för oss är dock att vi kommer se ut som snögubbar jämfört med dig ;( ! Vi hoppas iaf på att detdära vårvädret snart kommer tillbaka :), för allas skull !

Jahaja, här sitter jag och har tråk ännu en söndag för att någon ska vara duktig att jobba.
Jag sitter här och försöker hålla de lite halvt ångestladdade tankarna borta om att jag har tackat nä till att jobba en söndag, det hade varit pengar det ! Men nä, denna månaden får jag nog ha jobbat vad jag ska nu. Igår var det den segaste dagen på sjukt länge.
Men emellanåt känns det så komiskt där att jag skrattar lite trevligt för mig själv.

Igår var jag och Anton hemma hos Jakob och kolla schlaagern haha. Får inte glömma att vi krängde satan, iaf jag. Känns som att jag tryckte i mig, sådär trycka i sig så man blir så jäkla mätt och det känns som att man ska spy. Men nu skulle allt resterna som lämnades kvar sitta bra, speciellt eftersom jag nu tänkte gå och kolla på en film.

Ha de fint gott folker!
Tjingeling

Torsdag

Den här kvällen är nog inte riktigt min kväll känns det som.
Och oj vad smått meningslöst livet känns när man jobbar, drygt att komma hem typ sex på kvällen. Man e ju så trööötter. Jobba eller inte jobba helg? ja de e ju då den lilla frågan jag grubblar på.
Jag tror inte att jag inser att en tråkig dag så ser dagarna i ända ut: jobb, jobb, jobb.
Ute möttes jag på vägen hem av ett segesege bläigt väder. Man blir ju bara så glad.

Näe om lite muffinssmet skulle ta att liva upp en lite?
Tjingeling


.

Ja, så kanske de kan vara ibland. Vad vet jag ?
Men nu känns det då bättre igen ska duu veta
 :) ventilerat och skönt !
 ♥

Måndag

Jag skulle braa gärna vilja veta varför det sååå ofta är att man hittar saker när man inte letar. Jag vet att jag har undrat det innan ja.
Idag hittade jag förutom sånna "köpa nytt för det har tagit slut saker" en väska och taaamtadaaam, ett par jeans. Det är inte det lättaste haha. Nu har jag försökt bestämma mig för att inte köpa något förrens det är dags för stockholms trippen. Förutom en ny mp3 / ipod !

Sen var vi och åt middag hemma hos farmor. Vi åt nostalgimiddag; biff och spagetti.
Jag vet inte när jag såg och än mindre åt vanlig hederlig spagetti och inte såndär fullkornsspagetti som vi tyvär aaalltid äter här hemma. Heder till den riktiga spagettin!

Näe, nu ska jag dra mig mot TV-apparaten hade jag tänkt mig.
Må väl !
Tjingeling !

   

Söndag och lov

Haha ja, tänk att jag ska gå och ha lov i veckan. Jag vet inte riktigt, men de känns lite konstigt att ha lov från något som man inte direkt lägger ner så mycket tid på ändå i veckorna. Men de e ju kul iaf.

Söndag idag och jag är tröööötter.
Kvällen igår var väldans trevlans får jag säga :) Haha, meen vad är det med låtarna i schlaaagern? där var ju inte en ändå bra med, iaf inga som va bra sådär första gången man hörde dem. Man kan ju undra hur kassa de andra låtarna som inte har valts ut att vara med är. Vi, jag tyckte iallafall att det var jädrans skoj att Carola & Johnsson bara gick till andra chans, de var de nog inte beredda på haha.
Imorse när vi vakna och Jakob & Anton cykla och köpte bullar satt jag och pilla lite på Jakobs ipod. Möjligtvis var det segheten i huvudet sen kvällen/natten som gjorde att jag inte fick rätt på den, de kom bara upp en låt hur jag än gjorde; Robbie Williams - She´s the one. Jag har ju hört den innan nån gång då och då, men de har inte direkt varit någon låt jag lyssnat på. Meeen nu idaaag, har jag blitt kär i den, mest i början! Men nä denna får jag inte tjata ut för jag vill inte tröttna på den riktigt än...

  
 

Haha, jag vill se diina bilder Emsään ;) (Jag hittade föresten ditt kamerafodral under bordet i köket idag haha)

Resten av dagen har jag trött varit och fikat hemma hos mormor&morfar, varit på dendära "nya stora zooaffären" (en jobbig jävla affär) och varit på IKEA.
Jag brukar inte somna speciellt fort, men i bilen hem gick det minsann undan. Jag vakna en gång av att mamma garva åt att jag satt och sov med öppen mun. Och när vi skulle lämna av mormor drömmde jag att mormor klev ur bilen och stod vid min ruta, så då vakna jag av att jag vinkade ut genom fönstret. Men icke stod där någon mormor haha.
Så jag vet en som kommer sova gott ikväll, men innan det är det den vanliga söndagssysslan på kvällen som gäller, se Andra Avenyn med Sandra ;) !
Nu e de mat här, bra för jag e då jäkligt hungrig!

Tjingeling

Lördag

Haha, icke blev de någon speciellt lång sovmorgon här inte. Så kan de gå när man somnar tidigt.
Bara för det är mitt rum nu väldigt städat nu kan jag meddela. Mina svarta gardiner har även bytats ut mot mina viita. Och ooj vad det blev ljust på rummet haha.
Nu väntar jag på att Sandra ska komma hem från bull-fastlagsbull-wienerbröds shoppingen så att vi kan köra och hämta farmor, jag ä huuuungrig. Jag gillar föresten inte alls speciellt mycket att köra, mina föräldrar tvingar mig haha.

Ikväll blir det schlaaaagern och paaaartaj. Rätt roliga som ska vara med ikväll har jag för mig.
Stör mig dock lite halvt på att de har satt ihop Carola och Andreas Johnsson. Är låten bra kommer jag inte kunna hejja på den bara för att det är hon som är med och gör den. Visst hon ser jättebra ut och hon sjunger kanonbra, men förutom det stör jag mig mest på henne, speciellt när hon pratar haha. Men vem vet jag kanske blir rent frälst i henne ikväll..
Fast jo jag ändrar mig, jag kan visst det hejja på dem. Måste ju stötta Andreas ;)!

Nu ska jag (blä)köra!
Tjingeling !



1 ½ timme

Nu e det en och en halvtimme kvar tills jag slutar. Känns lite halvtråk att ha missat två dagar där det genom fönstret ser ut som det är finfint väder, meen va kallt det var imorse. Men de e grymt skönt att de börjar bli ljust på morgonen redan när jag tar bussen och att det fortfarande är hyffsat ljust när jag slutar. Tummen upp för det.

Fyy vad det ska bli skönt att sova imorrn, känns som att jag inte har haft sovmorgon på flera evigheter fast att jag har haft de.

Jaha, dett var ju lönt haha.
Tjingeling

.

"De största pusslen ryms inte på skrivbordet och hon vill ha många bitar. Minst tre tusen. Det måste räcka länge, för det är något så bra och obegripligt med pussel. Antingen passar bitarna ihop, eller också gör de det inte. Det finns inga mellanting, inget som är halvrätt eller halvfel. Inga svåra val att ta ställning till.
Gör man rätt växer bilden fram som den ska, enligt en given förlaga. Gör man fel så är det bara att plocka bort och börja om. Det tar lite längre tid, men ingen skada är skedd. Bilden blir lika perfekt ändå, så småningom. Så fungerar inte resten av livet. Nej, där kan ett litet misstag vara irreparabelt och ödelägga allt man hoppats på. Varje sekund är en bit av helheten och den kommer aldrig tillbaka. Går inte att ändra eller flytta."


Onsdaaaag

Yes, här sitter jag då. Precis nästan kommit hem från Anton och ska åka till skolan om typ två timmar. Var tvungen att åka hem om imellan för att Anton skulle ha ett väldigt otrevligt seminarium. Orka ha seminarium, de är en sån sak som jag inte kommer gilla alls att ha.

En sak som är konstigt men jäkligt bra, är att jag inte har varit alls så rastlös som jag trodde jag skulle bli, inte än iallafall. Jag tänkte att veckorna skulle bli riktigt sega. Men de går precis så snabbt som de brukar. Resten av veckan är till och med redan planerad, inte klokt inte klokt. Jobba imorgon och på fredag. På lördag ha soovmorgon och på kvällen schlaaager & fest hemma hos Jakob, på söndag lär man väll inte vilja göra något kan jag tänka mig.
På fredag får jag lön föresten, de e ju trevligt, men de som är mindre trevligt är att man då måste börja tänka på att man måste jobba några dagar så att man får någon lön nästa månad. Illa. Jag tycker fortfarande att det är en grymt konstig känsla att man hoppas på att man ska jobba samtidigt som man verkligen inte vill.

För tillfället stör jag mig på att jag har framkallat foto som jag skulle sätta in i mina fotoalbum, men klistret är slut så de sket sig.

Näe nu ska jag nog ta och kolla Gynning, ikväll är det ju föresten dags för Lost igen - späännande !
Tjingeling

Fram och tillbaka dag

Fy fan vad jag va trötter imorse. De e sjukligt segt. Man bara längtar tills man får komma av bussen ut i kylan så att man piggnar till och inte somnar.
Idag känns det som de är värsta bussdagen. Bara fram och tillbaka. Först åkte jag till skolan, sen hem från skolan, va hemma typ två timmar, åkte med bussen till stan igen och åt lunch med Sara & My, åkte hem igen, nu kommer jag vara hemma 1-2 timmar sen ska jag med bussen igen. Kan ju vara glad att jag har ett såntdära månadskort iaf. Annars hade de blitt en dyr bussdag, iaf om man åkt på de vuxnas jäkla priser.

Tänk att de fan redan är onsdag imorgon, de e inte klokt någonstans. Den tiden den tiden... tänk om man bara kunde hoppa över den lite hipp som happ!
Tjingeling

Ny vecka

Idag var det inte så vårigt som vi har blitt bortskämda med de senaste dagarna. Ändå var det idag och inte de andra dagarna jag gick med vårjacka och tygskor. Skönt...men liite kallt dock !
Jag hade även snällt ställt in mig på att idag skulle jag faktiskt ta mig en runda och springa. Men jag skyllde ganska lätt på att det fick bli en annan dag eftersom det inte kändes alls lika kul utan sol. Så kan det vara.

Kvällens tjatlåt :)

Tjingeling

Morrn Morrn

Happ, här sitter jag in Tha Hållös hus och väntar på att Anton ska sluta jubba. Lite halvtråkit.

Igår var vi och kolla på  Melodifestivalen med Emelie & Martin. Vissa låtar var ju bara "Jaha och en massa garv". Vidare gick ju då Amy Diamond och Christer Sjögren. Tack vare Anton och Jonte kommer jag alltid ha en jäkla stämpel att vara något jäkla Diamond fan, men icke. Fan är att ta i haha, men hon hade iaf den bästa låten tyckte jag allt ;). Sjögrens låt var ju bara så ful haha, men den var ändå ball bara för att den var så ful. "I Looooove Euuuurope..", men hur fanken kunde Suzzie Trapper och hennes (m)irak(el) gå vidare till andra chansen haha? 
Den som ägde allt var dock Björn Gustavsson !

Sen blev de en impuls runda och köpa godis och tittande på en film. Den var tydligen bra, men jag var endast vaken i typ samanlagt en kvart av hela filmen, illa illa.

Denna helgen har gått oroväckande snabbt haha. Får se vad följande vecka kommer att bjuda på. Har ingen aning riktigt vad som händer förutom tha schoool, men men.
Idag hoppas jag iaf på en massa trevliga och smaskiga rester sen Sandras partaj igår och att hon har fått saker som även jag har nytta av, de är allt trevlans det !

Jaha, vad ska jag nu fördriva tiden med?
Tjingeling på er!

.

image198
 
 Vårigt

Första gången

Haha, nuu har jag för första gången kört själv på riktigt, haha tänk att de skulle ta en vecka.
Agerade chaffis till mamma. Kan ju tyckas ganska trevligt? och ja de va ganska trevligt, fast jag kunde ju ha valt en bättre "första gång" utan en maassa mörker och halvt dimm/dis. Blev även halvt senil för en stund och undrade om jag överhuvudtaget körde på rätt sida av vägen. Tilläggas kan väll göra att jag fick mototstopp i en rondell, så kan de gå när man kör min käre mors bil där växlarna ibland hoppar i och ut som de vill ibland.

Igår kväll berättade mamma om en granne som hade haft inbrott i förra veckan. Så när jag skulle sova och dra ner persiennerna var det till och med lite läskigare än vad det ibland är och jag tittade ännu mindre ut genom fönstret än vad jag brukar (antar att jag är "så rädd" för att jag har blitt rejält skrämd av folk utanför fönster, bla min mamma haha). Mamma kände på ytterdörren när hon gick och la sig, Sandra kände på den när hon gick och la sig och sen var jag tvungen att känna på den två gånger. Imorse skulle jag hämta en tröja från tvättstugan i källaren. En av mina "tvångstankar" är att jag alltid måste känna på ytterdörren nere i källaren. Såklart är den alltid låst, förutom om det inte finns en bra anledning till att den är öppen. Men juust imorse när jag tog i handtaget öppnades dörren. Haha och det var inte så roande klockan halv sju på morgonen när det var helt mörkt. Men så kan det gå, vad jag vet och hoppas stod det inte någon kriminell filur i någon trevlig vrå och gömde sig.

Jag pratade med Emelie för en stund sen. Och förtillfället är jag därför sugen på en solig sommardag med picknick i Astridlindgrens värld. Det hade varit nått. Sen gick det upp ett litet ljuuus för mig; att Pippilångstrump spelades in på Gotland.
Thaanks Emsään för ett trevligt och rogivande samtal. Ett sånt man mår bra av efteråt helt enkelt:) !

Nu ska jag nog ta och poppa mig lite popcorn och kanske pyssla ihop nått.
Någon som vill ge mig en resa till Gotland, Nya Zeeland eller Västindien? Tack.
Tjingeling


Trött i fötterna

image196Gah, fanken vad jag är trött i mina fötter.
Idag har det blitt frukost och stan med Sara. Det var jäkligt längesen jag var i stan så länge som det blev idag. Den sista tiden har jag typ bara gått i stan efter skolan när jag har vatt tvungen att köpa något eller när jag väntat på bussen. Men idag var det en stanrunda på riktigt. Så nu är lite småtrevliga saker inhandlade. Bla ett par vårskor, så det skulle inte skada om man kunde använda dem snart! Det är föresten inte klokt vilka massa snygga shorts det fanns lite här och där, gilla gilla ! Kan ju alltis hoppas att de finns kvar när man väl ska köpa dem. Tack för en trevlans dag Sara :) Graffiti nästa !
Har ingen aning vad som händer ikväll. Kan tänka mig att de blir småtråkigt, segt !
Jag har gått och fått för mig att jag ska börja springa två gånger i veckan, får allt se hur det går med det.
Tjingeling!

Sol & Körkort

Tjohopp i solen, eller ja, nu börjar ju de bli kväller så den e väll i och försig typ borta. Men det e iallafall fortfarande ljust ute, det är mer än vad man kan kalla att det var för några veckor sedan. Det går mot våår mina kära vänner. Eller så känns det bara så för att man har blitt bortskämd med sool de senaste dagarna. Skulle väll inte direkt förvåna mig om de blir nått otrevligt väder snart. Meen för dagen kan man ju iallafall leva för att de var varmt och riktigt behagligt i solen där det inte blåste. Det har nääästan varit så jag har haft lust att ta mig ut en runda och springa, men bara nästan. Det blev iallafall en liten promenix med Anton, tack vare att jag tog fel på busstiderna haha!
Detta var då något av dagens posetiva. Dagens negativa har varit mensverk. Vad är det för ett jäkla påfund? Ett onödigt sådant iallafall. Blodet och flööödet kan man väll leva med, men orka magont. Aooojaa...

Idag har jag föresten hämtat mitt körkort. Jag är så snygg på det så att jag lätt kommer att komma in på ställen med 25:års gräns bara för att jag just på fotot är så snygg. Iallafall om man tänder på nyvakna albinos !

Näe nu ska jag återgå till att agera målare av halv"giftig" färg, sexit värre tycker jag allt. Nästan som på mitt körkort ! Jag måste ta de lungt med alla heta bilder på mig, risken är att jag snart tänder på mig själv ! Tjingeling


Tisdag

Jag måste medge att denna dagen rullar på rätt bra faktiskt. Har varit inställd på att de skulle bli en lååång, seeege, tråååkdag. Men den rullar som sagt på. Vatt i skolan, vatt i stan, sovit och kollat på Lost. Jag kanske föresten inte ska säga för mycket, klockan är ju i och för sig bara tre haha.
 
Det är lite tråk när man får för sig att någonting som man har sett är jättefint och man är nästan är säker på att man ska ha det. När man sen ska köpa det ser de inte alls ut som man hade tänkt / kommit ihåg det haha. Jag som trodde att jag skulle komma hem med en bikini idag. Men icke. Fast, kanske lika bra det. Tråk att köpa en bikini när det är samma dag som Carro den fulingen åker till Thailand ;).  Men när hon kommer hem, samma dag som mitt busskort förövrigt går ut är det typ två månader tills jag åker till Tha Egypten. De känns som att det är mycket längre tills dess än vad det egentligen är. Emsään, nu närmar sig föresten ditt äventyr med ;) !

Lilla jag har nu föresten gått och hittat en "utbildning" som verkar rätt skoj faktiskt. Men har inte hittat vad snittet har varit innan, vet inte riktigt om jag vill hitta det heller haha.

Näe hörrenini, ha de bra ! Tjingeling !

Helgen

image191I helgen har det gjorts lite av varje kan man väll säga.
Fredag förmiddag startade galant och jag har nu gått och blivit med körkort. Grattis till mig själv =D ! Jag känner dock ingen direkt stor längtan efter att nu få brumma omkring själv i en bil, folk tycker att de e konstigt att jag inte slängde mig i en bil så fort jag kom hem för att ta mig en tur i ensamheten. Men ja, jag vet inte riktigt, de e inte riktigt det jag har sett framemot. Jag har mer sett framemot att ha det gjort, slippa tänka på det och framförallt slippa ta sig till körskolan haha :) !

Så det som jag sa till alla som frågade vad jag skulle göra den närmsta tiden efter att jag tatt studenten är nu avklarat, fixa mina IG och ta körkort. Nu känner jag att jag vill/måste komma på nått nytt att göra så att jag kan fylla ut mina dagar lite. Som veckorna ser ut nu är det typ en lektion om dagen som gäller, inte för att jag klagar på det haha, men lite mer planer skulle ju inte sitta helt fel, känner mig redan lite halvt rastlös av att tänka på veckorna som kommer den närmsta tiden. Men de fixar sig säkert på något sätt hoppas jag ! 
På kvällen var det dags för Antons partaj. Det var lyckat och med trevlans trevlans folk :) ! Skulle dock använt min kamera kom jag på lite så här efteråt...illa illa.

Igår var en satans lång dag på något sätt. Dagen bestod av att sitta på köksgolvet och äta vetebullar, sova, sitta och stirra rakt fram, prata minnen med Martin och Lii i flera eeevigheter, sova lite till, panta burkar/flaskor, bli akut hungrig, handla krängemat och titta på Göta kanal. Det halvroliga var att jag och Anton gjorde oss "pyttelitehalvtiordning" vid halv elva tiden och skulle vara duktiga och gå ut en sväng så att man blev lite pigg. Haha men icke, vi gick ner "övernattningsgästerna" och där blev vi sittandes och ut kom vi inte förrens vid fyra. Så kan det då gå. Idag blev de en runda i sooolen och ännu mer slängning av flaskor och pantande av flaskor. Nu är jag hoooome och ska ta mig en lång dusch!

Tjingeling