Galet

Det är galet. Nu sitter jag här med en resa till Egypten som startar i övermorgonkväll. Själva det är kanske inte så jäkla galet. Det galna är att det känns som det var i förrgår jag satt och skrev in siffror som räknar ner just till söndag. Har för mig att det den dagen var typ 49 dagar kvar. Och nu sitter jag här och det är bara två hela dagar tills jag är där. Var i helvete har de andra 47 dagarna tagit vägen? Jag vet seriöst inte ens riktigt vad jag har hittat på med dessa 47 dagar. Det är läskit, iallafall konstigt.

Det är som typ när man ibland går eller åker buss, helt plötsligt har man åkt förbi typ en massa hållplatser utan att lägga märke till det och man undrar hur fanken man kom dit. Det är samma nu. Hur kom jag hit till denna dagen? För att inte tala om att det snart är maj. Var i helsike tog januari, februari, mars, april vägen? Hehe, jag vet att jag tjatar på som fan om tid. Men det är då ett märkligt ting dendär tiden och jag kan inte påstå att jag gillar den!

image246Jag vill att det ska vara för ett år sen nu. Täänk. Snart om en månad hade det isåfall varit studenten som hade gällt.
Visst jag har det chill nu meen för ett år sen: Själva känslan, all förväntan, all lägtan, all planering, känslan av att nu kan vi skita i allt, sitta på BO01 istället för en massa lektioner, det var sjukt skönt typ dendära sista månaden, det var sån riiiktig "det är över och vi har en supermegabraball dag att se fram emot". 

ÅH, ta oss tillbaaaaaaaaaaaaka! Haha, den dagen skulle man kunna betala så himla dyrt för om det skulle kunna gå att uppleva den igen !

Tjoong !

Fredag

Hum ja, idag e de ju då fredag. Känns både som det och inte som det.
Var iallafall en lektion i skolan, lämnade in mitt ena projekt så nu e de klaart.
Gick en sväng i stan och köpte mig hårsnuddar, klämmor och sånt man måste ha, sen hittade jag mig ett trevligt linne, dessa linnen haha!

Skulle föresten byta mina skor med som jag köpte för typ en månad sen, har använt dem typ kanske max tio gånger och klackjäveln har ramlat av. Men nä de kunde ju så klart inte byta skorna i affären eller ge mig pengarna tillbaka. Haha, sånt kan jag störa mig på, inte en chans att jag skulle kunna "vinna" över den där tanten i kassan bara för hon är så himla mycket äldre än mig. Jag får skicka min kära mor istället, hon e bra på sånt där. Hon tycker de e kul att pruta med, så de ska man väll få se/höra i en vecka nu haha.

Helt plötsligt hittade Sara mig i kön, sen "hittade" vi Carro i stan, så de blev en liten runda till och käka. Seen när jag skulle till bussen så krockade jag nästan med Emsäään ;)! Som de kan gåå.

Har precis bränt mig en skiva med SVENSKA SOMMAR låtar, så nu ska jag dra mig in på rummet för ännu ett försök till att städa. De brukar av någon anledning gå så mycket bättre att städa när man precis har bränt en skiva som man kan lyssna på.

Usch, har en äckelanalys att skriva tills på sön, de känns seegt. Speciellt eftersom jag vetefan vad jag ska skriva.
Känns även som riskt för seeeeeegeseg kväll ikväll =( imorrn ska jag iaf jobba och tjäna in lite pengar!

Tjong!

Picknic

Denna dagen började med illa iiilla. Som tur var stannade jag inte bara hemma som jag igentligen hade en megalust till att göra. Utan jag tog mig brummande med bussen till Emelie, plingade på dörren, dörren öppnades pyttelite, jag öppnade dörren och tjoo, där började "vi gratulerar i förskott" sjungas av tööserna och värsta pickick grajjerna var framställda. Alltså en suprise picknic =)
Sen brummade vi med Emsään vid ratten till bokskogen och åt både det ena och det andra. Tack töser ♥ det var trevligt väääärre =)

    

Tjingeling!


Tack ! Tårigt värre blev det, men de va så fint, kommer med stor sannolikhet läsa det mååånga gånger.
Brukar inte vilja att tiden ska gå snabbt, men nu skulle jag bara vilja spola fram den och se hur allt blir.

.

Haha HA ! Röööööööööv och gaaaaaah ! Lite skrattretande
Nu ska jag snöra på mig mina skor och springa, ut med frustation, HA!
Detta e den känslan då jag bara skulle vilja åååka. Då man inte bryr sig och nästan skulle kunna gå ut naken, för de e som man skiter i nästan allt.
Finns speciellt en sak som skulle kännas sjukligt bra om man hade nu!

Får väll tillägga att jag haft några timmar med ljusglimtar idag! Skulle man inte kunna tro. Men ack så sant!

Tjong!

Och det är skönt att veta att du har läst..


Aktivt värre

Ja, de e värst vad jag kan vara aktiv här idag.

Jag bara tänkte på en sak.
Innan idag när jag satt där ute och läste så ringde det på min mobil. De va någon ung tjej som från någon Au pair "firma" som undrade vad jag tyckte om de mötet jag "skulle ha varit på" om jag inte hade tagit fel på dagarna. Det var iof inte detta jag undra utan de första hon sa när jag svarade hon hade presenterat sig var jätte glatt typ "Hur är det?" atomatiskt svarade jag att det är bra eftersom det inte är någon jag känner. Men det skulle vara kul att någon gång höra vad de hade svarat om man svara typ "Näe det är inte så bra just nu" eller "Näe de e inte så bra, jag har diaré och håller på att skita på mig".  Haha, hade varit så kul och höra vad de hade svarat tillbaka. Man skulle allt vilja testa någon gång ;) !

Kom precis på att jag har två filmer som jag köpt men inte sett, kanske skulle kunna roa mig lite med att se någon av dem!

Tjoongpuré

Suprise

En suprise, en tidig fördelsedagspresent.
Idag när jag kom hem såg jag en såndär "girlang förpackning" på köksbordet, sånna där man blåser ut. Undra varför de ligger där tänkte jag. Sen kom jag in på mitt rum och såg en såndär bruksanvisning i min bokhylla som jag visste att jag inte själv hade lagt där, undra varför den ligger där tänkte jag. Seen ser jag att hela min gardinstång är insnurrad i girlanger och att där är uppsatt en såndär rullgardin! Taaack och guud va skönt de ska bli att kunna sova på mina sovmornar nu, att slippa vakna klockan sex , leta upp en tröja att lägga för ögonen och hoppas på att kunna sova typ en och en halv timme till för att sedan vakna halv åtta igen.
Den är efterlängtat och ska få sköta sin roll imorgonbitti!

Jag brukar inte se fram emot mina födelsedagar supermega mycket. Men de brukar alltid finnas någon trevlig glädje i dem. Nu känner jag noll för det, uppskattar denna födelsedagen och åldern tjugo = noll, eller ja, jag uppskattar kanske åldern pytteliite för att man själv kan gå och handla på systemet om det skulle vara allvarlig kris om man inte har dricka någon gång. Men nä tjugo känns inte glassigt, ge mig åldern arton, eller varför inte sexton - då är det litet och oskyldigt.
Nä, jag ser då mer fram emot pappas födelsedag, då är jag någon aaaaannanstans,  tummen upp med för Sandra som föresten kommit på en bra present !

Idag blåser det storm (iaf så mycket så att de inte är varmt även om man sitter i solen) i vår trädgård. 
Så jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva denna dagen med. Antagligen vänta på att det blir sol i trädgården där det är lä, alltså i hammocken. Min tredje favoritplats "i" vårt hus förutom mitt rum och badrummet. 
Innan dess skulle jag iof återigen kunna städa mitt rum, eftersom jag varje gång jag städar mitt rum gör jag det halvt klart. Nästa dag ser det lika dant ut igen. Jag skulle iof även kunna sy in dedära linnena som jag ska sy in. 

Jag har föresten en sjusatans träningvärk i mina ben från min springrunda till Klagshamn igår. Det är riktigt aj. Denna gången ska det fan inte bara vara en sak jag gör en gång då och då (typ en gång var femte månad), nu ska jag fan börja på riktigt, iaf det jag känner just nu haha. Kommande gånger ska jag dock välja bättre stenar att hålla i för att inte få / ta bort håll (funkar det igentligen?) än vad jag valde igår. För när jag sprungit klart och slängt stenen luktade jag för jävligt i handen, de luktade så äckligt som den värsta gödsellukten luktar. 
Vilken tur jag hade som valde en sten som med största sannolikhet legat i gödsel. Lukten gick inte heller en riktigt bort när jag både tvättat händerna och tvättat håret. Så kan det vara.

Undrar föresten hur något kan vara så rätt och så fel på samma jävla gång, hur vill denna konstiga värld att de ska gå till? Ska man dela på sig, leva efter en sak varannan dag och en annan sak den andra dagen, skita i allt, förstöra sig själv på något sätt så att man inte har en aning om någonting, fly från allt eller helt enkelt vara totalt delad och av det må som man då mår.
Någon, skapa en enkel och felfri värld !

Oj vad jag skrivit på nu, de e fan va de e skönt att skriva ibland. Funderar seriöst på att skaffa en annan blogg, en såndär anonym och "skön" blogg som vissa har där de skriver typ exakt vad de känner och tänker bara för att få det ur sig, saker utan att någon jäkel (förhoppningsvis) vet vem man är. Lite terapi på något sätt. Det kan ju hur som helst inte vara helt fel att testa !

Tjong

Måndag

Det är soool, och det är då jag glad för ! Fast hade det varit regn hade jag haft större anleding till att ligga i sängen en hel dag under täcket och kolla på film som jag egentligen vill göra. Eller nä, det är tur att de inte regnar !!

Känns som att denna veckan kommer att bli supermegaduper lång. När veckorna går snabbt klagar man på de, när de e långa klagar man på de.

Nu väntar jag bara på att de ska bli sol vid hammocken så jag kan sätta mig där och läsa. Detta är alltså bara ett jäkla tidsfördriv.
Av två dagar i Sverige solen har jag fått soleksem på halsen, undra hur de blir med en veckas Egypten sol. Den som väntar får se.

Kanske att jag pallar ta mig medicinen motion sen, som min faaader så fint kallar det.
Oj vad negativt detta blev, men så kan de ju med vara. Fast just nu är det ändå ganska okey tror jag, just nu är jag inne i den "humör fasen" då jag tror på nått trevligt litet hopp någonstans någongång och tiden. Hoppas dock att jag stannar kvar i den fasen längre än vad det vara förra gången!
Det  är halv komiskt hur snabbt man kan ändra uppfattning lite om saker. 
 
Tjingtjong!

En vecka

Om en vecka startar vår tripp till Egypten.
Låt denna veckan gå snabbt, för här e de då inte lätt.
Tjong!

Jag hoppas på tiden och att den får saker så som jag vill..



Fredag

Såå, vad duktig jag har varit.
Igår hade jag värsta långa samtalet med min käre far, han är allt bra han ♥! Iaf så fick jag tumma på att jag varje morgon jag kan ska springa en runda eller gå en runda för att det kanske hjälper så att jag ska bli piiiggare, glaaaáre och få tillbaka min kära halvt borttappade aptit. Så vad har jag nu gjort? Jooo jag har vatt ute och gått i en timme, och ja jag känner mig då gladare än när jag vakna :) ! Luktade öven den andra gödselstanken för detta året. Och den lukten idag kan man verkligen kalla staaaaank!

Idag SKA det bli en bra och glad dag utan att jag klyddar en massa för de pallar jag seriöst inte längre.
Solen skiiiner, en tur med Carro och Sara väntar för fixning av supriiise och bio ikväll. Så nu ska dethär för böövelen försöka bli en ångestfri och bra  daag!
 

Ännu en ful video, men med en braa låt!



Tjingeling !

Torsdag

Igår var det karuselldags. Vi trodde att de inte skulle regna och att det skulle vara korta köer. Men vad var det? Jo långa köer och regn haha. Kaaallt om fötterna var det då allt, men de värmdes upp av skratt. 
Senare på kvällen han man fan åka typ fyra karuseller på samma tid som man innan hann åka en ;)!

Today kommer Emsääään hem, så välkommen hem på dig :) Du kommer väll vara en blond liten neger nu ;) !

Seg dag idag med huvudvärk och skit.
Det är som sagt inte lätt när det är svårt.
Nu ska jag bege mig mot en sääng! 

Tjingeling!


Tisdag

En lektion, frukost och en runda i stan med Sara & Carro, pluggat och suttit här. Det har varit min tisdag hittills det.
Det krävs dock mer plugg haha, illa illa..muchu illa!

Haha, vilket jäkla KLÖDD de e med dendär sidan man ska anmäla sig till utbilningar på. Spec igår. De e så bra att jag är ute i sista stunden när sidan blir "överbesökt" eller va fanken de heter så att den inte funkar. Idag har de öven klöddats med mina betyg jag plugga upp förra terminen, för de hade såklart inte registrerats på den sidan. Dumma jäklar, vad tror dem man ska ha betygen till igentligen? Men men nu är de inskickade iaf.
Haha de känns egentligen sjukt onödigt att anstränga sig och söka in, kommer ändå aldrig komma in på de.
Förstår heller inte varför den enda utbildningen som jag egentligen vill inte finns i Malmö, jag som var helt 100 på det haha, iiiilla. Allt de roliga ligger långt åt tjooottaheijti!

Ja, detta var ju kul haha,
Tjiiingeling :)

Here comes the sun!

image238Little darling, I feel that ice is slowly melting, älska den låten, men den biten e då den bäästa haha :) !

Idag var det en trevlig medialektion jämfört med hur seg den brukar vara. Jag och Therese gick omkring och fotta bilder på hennes cykel till vårt "projektarbete" haha. De enda otrevliga är att jag har jävliga skoskav.

På onsdag har vi prov, ett segt jävla prov och jag har noll i motivation till att plugga på det. Ska bli intressant att se hur jag kommer klara tentor i framtiden haha.

Kan nog bli en rätt trevlig vecka hoppas jag, på onsdag vankas det förmodligen en och annan tur i karuseller och på lördag paartaj hos Emsäään :)!




Ett vårtecken till : "Glassvagnen" vid kanalen har infunnit sig :)!






Ännu en som e rädd för fåglar haha ;P!

Tjingeling!

.

Näe, de e fan inte klokt vilken morgon rutin jag har fått på att vakna typ samma tid varje morgon. Ganska illa eftersom de inte är direkt någon superbra tid. Tiden är mellan sju och halv åtta. Det är rent för tidigt att vakna vid den tiden om man har sovmorgon, men de e sent försent att vakna om jag inte har sovmorgon. Har jag sovmorgon och vaknar vid den tiden e jag ganska pigg, men har jag inte sovmorgon och behöver gå upp en halv timme/timme innan den tiden är jag dödstrött. Ett problem detdära, dock ett litet litet minimalt litet jävla problem om man jämför med alla andra sjuka jävla problem som finns i denna värld. Jävla idiot! Vila i frid !


Bilder från vår våååår dag ♥ !
Igår luktade vi föresten årets första gödsel lukt och jag fick årets första flugan i ögat som man typ alltid får när man cyklar till Klagshamn på sommaren, det är tecken det ;) !
             

Haha det roligaste på hela dagen igår var ändå när sandra skulle sprinag ner och känna på vattnet utan att se vattnet som fanns under all tången, nya vita skor var inte så vita längre och de lukta skiit, påvägen hem var det en barfota Sandra som cykla!

    

Nu ska jag städa ett skitigt rum, Tjingeling på er!

VÅR

Åhhh =)
Städning av rummet och pluggning bytes istället ut mot denna underbara soooliga och vaaaarma daaag !

Äsch, haha va fan, jag som hade så trevliga bilder att lägga in här, men så funkar inte skiten. Aaaoja..

Tjingeling

Låång fredag

Guud vilken lååång fredag det har varit today. Dock en ganska bra och effektiv sådan..
Kom hem, åkte direkt med mamma till Vellinge och kolla lite, kom hem igen och baka scoones, kolla prisonbreak, plugga, åkte med Sandra till frissan, åkte till Mobilia, kom hem, plugga lite och nu har jag precis tagit en dusch som var välbehövligt varm. Det är satan vad kallt och blåsigt det blev ute! Illa illa !

Haha, tycker allt det är lite komiskt att jag har letat både här och där efter en klocka och ett halsband typ överallt men ändå inte hittat något så som jag vill ha. Men så åker man till en trevlig liten smyckesaffär i Vellinge och hittar sånna där berlock grajjer till mitt armband och ett halsband som skulle kunna gå och en klocka som skulle kunna funka. Inte ett 100 procentigt bra halsband och inte en 100 procentigt rätt klocka. Meeen på god väg, och de finns i samma lilla affär haha.

Nu e jag tlöööött.
Tjingtjong :)

19:års presenten

Såå, nu har jag varit på min 19:års present. Bättre sent än aldrig :) Det var skööönt med massage. Det var dock svårt att andas i det lilla hålet haha. Och jag fick lite samma känsla som när det ibland börjar klia som fan på mina ben och röven när jag går/cyklar.
Pappa tyckte jag skulle frågat hon som knåååda min rygg om hon visste  varför det kliar, men hur kosntig i huvudet låter man inte om man frågar "Du ursäkta, vet du varför det kliar på mina ben och min röv när jag ibland går/cyklas på grusvägar?" Så jag hoppade över att fråga det!

I tisdags när jag och Anton egentligen skulle till Köpenhamn var det sviinkallt och en massa regn så vi sköt fram det. Igår var det soligt, idag är det soligt. Varför kunde det inte varit soligt då?
Men de blev iof en trevlans tisdag iaf som startade med en låång frukost, som vanligt haha :) , med Carro och Sara :)! Och köpenhamn bytes ut mot hederliga gamla Malmö. Istället för trevliga vår och sommarkläder köpte jag istället tre filmer, inte alls lika kul enligt mig nej.

Resten av dagen kan jag tänka mig går ut på att forsätta kolla på prison break, njuta av soolen, plugga och nu käka min improviserade pizza.

Tjingeling!

Seg

Nu har jag sovit i elva timmar, av det blir man sjukt seg..
ännu segare blir man om det regnar ute !
Suck!
Tjong!

Haha, de e jävligt bra att jag får för mig att det är sånt där möte om Au pair idag, spec när jag läst inbjudan och mailet några gånger, dock aldrig tänkt på vilket datum det var utan bara fått helt klart för mig att det var idag.
Haha men icke, väl på bussen nästan framme fick jag för mig att kolla vilket datum det verkligen stod. Inte stod det den 5:e utan 6:e. Yeah! Klant arsel. Fast de va ändå bra, för jag kom uuut, och då blev jag allt piggare och gladare :) !
Jag förståååår då inte, just nuu känns livet så ljust och enkelt. Varför kan det inte bara hålla sig så. Orka med när man ramlar ner i skiten? Nä! 

Haha, heetaste och bästa videon jag sett, men de fanns ingen annan vad jag kunde hitta.






Nu ska jag se om jag kan lyckas med pannkakor :) !
Tjing !

Torsdag

image222

 Dagen började i blä kaos men blev ändå bra =) !
Tittar man ut genom fönstret nu kan jag ju inte direkt tänka att det var riktigt trevlig vår och värme innan.
Åt till och med den första lunchen ute i linne.

Idag kom föresten den dära katalogen man beställer i till på planet med. Då känns det på nått sätt på riktigt att man ska iväg =)!  

Tjingeling

Onsdag

Jämfört med de sista dagarna som har varit dödslånga och sega har denna dagen gått rätt snabbt och smärtfritt faktiskt.
Fick mig en liten suprise när jag tog in posten i morse och hittade ett sött och lite uppiggande kort av Affebaffe ♥ !
Sen va jag en tur i stan och fikade med den trevligt nyfunna vännen Therese :) Haha, jag tycker de e kul att de finns saker som e så lika här och där :) !
Sen har jag lånat Prison break box två av Carro, så nu kan jag fortsätta titta utan att va rädd att nu tar de snart slut.
Så det ska jag ägna mig lite åt nu!

Tjingeling!

Miss!

.


Haha, dumma unge.



Ja..såå kan de också va.


.

Huvudvärk, illamående, noll i aptit, ångest = mina dagar just nu.
Jag hatar äckliga jävla beslut och jag hatar framtid! Varför kan inte allt bara vara?!
Ljusglimtar och tvivel om vartannat om både det ena och det andra, det suger.

Näe om man skulle ta och ändra på saker och ting så man fyllde tre istället för tjugo.
Tänk att bara behöva böla för att någon snodde ens spade i sandlådan eller något annat festligt. 
Det hade varit något.

..tro mig, jag vill verkligen att det blir bra