tvåtusensjutton

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har sagt upp mig för första gången, jag har varit i Italien, Barcelona och en snabbis snabbis i Frankrike.

 

Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade det klassiska målet att börja träna mer, har väll gått lite upp och ner med det haha!


Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018? Jag skulle vilja ha mer plats och fler ställen att lägga in skit på så att det inte blir så jäkla rörigt hela tiden. 2018 kommer det antingen att innebära att rensa satan eller köpa en ny lägenhet! 

 

Vilket datum från år 2017 kommer du att minnas? 25:e oktober när jag slutade mitt gamla jobb och den 30:e oktober när jag började mitt nya. Den 30:e oktober kommer jag också att komma ihåg för att vi var på väg hem i bilen när Kristian helt plötsligt ändrar riktning och inte längre kör hem och jag inte fattar någonting. Till slut hamnar vi på kyrkogården och han tar fram en bukett jättefina rosa blommor och ett gravljus och berättar att mormor har namnsdag idag ♥! Tror att det är något av det finaste jag varit med om. Därför kommer jag för alltid att komma ihåg den dagen och Elsa-dagen ♥ 

 

Vad var din största framgång 2017? Det är nog att jag till slut faktiskt sa upp mig och bytade jobb! Hitills och framöver innebär det mer ledig tid om dagarna efter jobb och mycket mindre stress och hjärtklappning!

 

Största misstaget? Inget så som jag jag komma på direkt.

 

Upptäckte du någon ny sida hos dig själv? Näe, ingen ny så direkt. Kanske mer att jag kommit till insikt omvissa saker. 

 

Har du varit sjuk eller skadat dig? Förhoppningsvis inte!

 

Bästa köpet? Allt som har mer resor och nöjen att göra! Och god mat på trevliga fik&restauranger!


Vad spenderade du mest pengar på? Mig själv! 

 

Har du på något sätt förändrats under detta år? Har lagt ner ganska mycket pengar och tid på mig själv och någonstans där bör, hoppas och tror jag att jag har "förändrats" på något sätt!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Som vanligt semester! Sommar! Vår roadtripsemster i Tyskland&Frankrike gjorde mig väldigt glad då det var en fantastiskt trevlig och bra semester (förutom bilen som gick sönder haha!).

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2017? Vet icke

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte faktiskt, nog både ledsnare och gladare!


Vad önskar du att du gjort mer av detta året? 
Känns som att jag alltid vill känna mer harmoni och tillfredställelse. De där dagarna/stunderna när man lyckas är oslagbara och så sköna! Ändå så måste jag säga att jag nog är bättre på det nu än förr!

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Skulle nog må bra av att inte fundera så mycket haha, ångest är som vanligt inget trevligt heller!


Vad var det bästa med sommaren?
 Roadtrip med Kristian-mysiga och fina dagar tillsammans med en massa nya ställen! Saras möhippa, Sara&Mackes bröllop. Vår sista semesterdag där vi hade en riktig heldag med Sandra&Adam var också finfin!

 

Hur tillbringade du julen? Med familj och släkt hemma i Tygelsjö! 

 

Bästa boken du läste i år? Läste en väldigt bra bok i somras, men kommer inte ihåg vad den hette. 

 

Något du önskade dig i julklapp och fick? Klocka och plattång

 

Något du önskade dig men som du inte fick? Nej


Vad gjorde du på din födelsedag 2017? Jag hade en riktig pissdag på på dagen och på jobb och gick hem lite tidigare. På kvällen var jag ute och åt middag med Kristian, Sandra&Adam och fick en fin kväll tillslut!

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Närvaro, här&nu!


Vad fick dig att må bra? Kärlek, prata om allt och inget med Kristian, skratta, vara tillsammans med familjen, en massa serietittande, vänner, en städad lägenhet. Kombinationen av mig, Kristian, Sandra & Adam. Jag vet att jag mår bra när jag väl tränar-förstår inte varför det då kan vara så jävla svårt att hålla det mer än några månader. 

Vad hoppas du på inför 2018? 
Mest av allt vill jag bara vara balanserad, nöjd och harmonisk till så stor del som möjligt! Då tror jag att allt kommer att bli finfint! Jag har en bra känsla för 2018!