One day

 
One day baby, we'll be old 
Oh baby, we'll be old 
And think of all the stories that we could have told 
 

Största önskan nu:
Att tiden gick att stoppa så att livet inte sprang iväg, att jag vann så mycket pengar att jag resten av livet kunde leva samma standard som idag men att jag kunde göra vad jag ville utan att behöva tänka på plugg/jobb utan istället gå roliga kurser och volontära bara för att jag vill. Att jag med mina vunna pengar skulle bjuda med mig skönt folk till en fin strand, till ett skönt litet ställe med soft musik. Borra ner fötterna i sanden, titta mig runt omkring på alla fina människor, känna värmen och kärleken i luften. Skåla och dansa tillsammans i sanden för att sen gå genom natten hand i hand. Jag vill, jag vill jag vill, jag vill, jag vill!

Höstmys

 
 
 
 

Regnsmatter

- Jag kommer inte igång att börja plugga idag verkar det som
- Jag har typ sovit och segat bort dagen fram tills nu
- Att vara bakis har jag inte saknat
- Jag börjar känna lite panik för vårt grupparbete som går allt annat än framåt
+ Mysig dag i stan med Sandra igår
+ God middag hos Emelie igår
+ Middagen följdes av en fortsatt trevlig kväll med Emelie, Cicci och Frida
+ Vin
+ Att det regnar idag
+ Bruce Springsteen
+ Planering av maskerad
+ Stilla mitt extrema myssug ikväll som akut dök upp
+ Att jag hittade mat i frysen som jag fått av farmor så jag slipper laga middag
+ Det har varit en bra vecka
 
 
 
 
 
 
 

In flashing lights I swear she was an old film then the color bleeds and she becomes an angel

 

Trettonde september

 
 
 
 
 
 
Tredje året i rad med underbart väder på vår "höstutflykt" ♥
 
 

Fint ♥

Vilken fin dag. Ibland är det underbart att vakna tidigt fast att man kan sova en bra tag längre, speciellt om man sover med dendär mysiga och fina personen som till min glädje har vänt på sitt dygn och som just denna morgonen råkar vakna lika tidigt som jag. Någon timme med att halvt sova men att mest mysa  ♥
 
En biblioteksdejt med plugg och lunch. Till min förvåning lyckades jag sitta på bibblan i typ sex timmar som konstigt nog kändes mycket mindre. Inte nog med det så lyckades jag nog bli klar med uppgiften, och på någon konstig vänster fick jag kanske rätt på det som bara var ett virrvarr från början. 
 
Fyrtiofyra minutes telefonsamtal med min fina fruga. Prat om lite ditt, lite datt men framförallt om att det är dags för en utflykt imorgon och samla på oss bilder, sillar, skratt och ännu fler fina minnen tillsammans  ♥
 
En stund vid spisen för att fixa pannkakor till imorgon. Kände en viss befrielse när jag kom på att jag slapp gå till affären för att fixa något. Tänder lite ljus här och var och tittar ut genom fönstret, det har börjat bli mörkt redan men det gör inget. Kommer på att det finns vin kvar från helgen och häller upp ett glas bara för att jag kan det nu. Rotar till och med fram två isbitar. Köar några fina låtar och gör mina pannkakor. 
 
Sitter i soffan med mina ljus, musiken, vinet och mig själv och bara är glad. Sådär så att jag undrar hur dedär dagarna med en klump i magen kan finnas, som den där dagen då jag inte ville gå på "Afterschool" för att jag inte orkade sitta och vara social och glad. Blir nästan lite gråtfärdig utav "ickesorg" här i min lilla bubbla och kommer att tänka på att det var år och dagar sedan som jag grät på riktigt senast, fälla en tår till ett sorgligt eller fint tv-program räknas inte. Inte som dendär tiden då det gräts några gånger varje dag. Men just nu finns inte de dagarna eller några andra dagar. De enda som finns nu är stunden just nu. Lite finns dock morgondagen med min Lus och vår utflykt. Kräftskivan på lördag när vi ska bli lulliga tillsammans finns också, men de kan få lov att finnas där tycker  jag.
 
Herregud vad jag älskar att vara i denna lägenheten, i min lägenhet, hög på musiken och livet som är exakt just nu ♥

Världens längsta dag

Kämpa mig upp från sängen när Robin låg kvar och sov. Var på en föreläsning. Träffa min grupp. Skulle hämta mina beställda böcker men cykla fel. Cyklade till rätt ställe. Åt mannagrynsgröt. Packa upp allt mojs från Ullared. Städa ur en garderob. Läste lite till skolan. Åt lunch på balkongen. Cykla till skolan. Hade föreläsning. Köpte falafel. Kolla på tv. Läste lite till skolan. Kolla på tv. Den här dagen har känts hur lång som helst. Like!


Löve it

Herreguuud vad jag älskat dessa senaste dagarna.
Helt underbart att ha lektion mellan 8-10 och sen ha hela dagen kvar till annat, sjukt najs. Sen att resten av terminen nog kommer att bli jobbig som satan är en annan femma. Men än så länge njuter jag av att hinna med en massa kul och att inte jobba dag ut och dag in. Enda minuset är att det går en jädra massa pengar på att fika hela tiden, men det får det vara värt i några dagar.
En annan sak jag älskar, att kunna cykla var som helst när som helst! En tredje sak jag älskar min lägenhet!
För en vecka sedan jobba jag och tjäna pengar idag ska jag iväg och shoppa och sen ska jag baka, mycket trevligare!!
 
Tjing!