Leva mitt i veckan

Jag längtar tills skolan börjar. När skolan börjar kommer jag sakna att slippa plugga. 
Dock kommer jag nog inte att längta och räkna ner lika extremt mycket efter att det ska bli helg som jag gör nu. Förra veckan var sjukt bra och sjukt dryg. Sjukt dryg för att det var extremt mycket på jobb och sjukt bra för att det hände en massa trevliga saker fast att det var en jobbvecka. 
 
Massa ost och vindruvskräng med Pära och Andreas på Bo01. Solnedgång, kvällsdopp och pannkaksätande på stranden med Robin. Middag hemma hos farmor med en massa prat om livet, kärlek, förhållande och killar som vi typ alltid kommer in på när jag och Sandra är hos farmor haha. En lång varm kväll på balkongen med Sandra. Kvällsfika, solnedgång och kasta macka med familjen i Klagshamn. En liten spenderartur i stan. Tjugofemårskalas för Fredrik. Fika och en massa massa mys med Robin. För mycket godis och utomhusteater i regnet med massa skratt. 
 
 
 
 
 

Jädra dryga understrukna text?!
 

Fredag

- Fredagskänslan är på topp, sjukt härligt!

-De senaste två arbetsveckorna har gått sjukt fort. När måndagen kommer tror jag världen ska gå under sen har helt plötsligt onsdagens långa arbetsdag passerat och det är bara en kort arbetsdag och fredagen kvar.

- Knäckebröd är sjukt gott.

- Första sommaren på år och dar som jag inte har ångest över att typ hälften av sommaren har gått.

- Ser fram emot min julgran.

- Det kommer bli en fin och mysig helg!

- Tycker allt att det ska bli mys med höst och vinter (hatar antagligen de sen när jag går blöt om fötterna och fryser)

- Jag är sjukt trött på alla människor som ringer om getingbo.

- Dags att jobba nu kanske!


Kärlek


Lalalaaalaa

Lalalal lalalaaa laalaalalalaa lalalalalalaa. Snart slut för idaaaaaag :)!

Fredag

Och så blev det fredag. Jag hatar de tidiga mornarna och jag hatar fiskmåsarna utanför mitt sovrum. Nu hatar jag både fiskmåsar och duvor, jag hade hatat dem lite mindre om de hade bytat sida med varandra. Hade föredragit om de tysta duvorna sket utanför sovrummet och de skrikande fiskmåsarna hade skriktit utanför vardagsrummet istället.
Veckan har trotts folk som är otrevliga och dumma i huvudet gått snabbt. Finns en sak som är så sjukt najs med detta kassa sommarväder - det ringer så mycket mindre vilket gör att jag kan sitta och glassa en massa istället för att prata med kunder i telefon!

Det kommer bli en najs helg - det ser vi fram emot :)!

Tjong