.


En ditt och en datt

- Kul att sitta på en "frågestyrd föreläsning" och höra "Även om ni läser boken från pärm till pärm så kommer ni inte klara tentan, det handlar om mer än så". Jag som gjort så fina post it lappar..
- Plus för att läraren dock säger lungt "Stressa inte upp er för tentan. Klarar ni inte den så klarar ni inte den och världen går inte under". Så sant så!! Största anledningen till att jag vill klara den är dock för att slippa plugga en gång till på den.
- Idag hade jag min vinterjacka, höll på att dö av värme på bussen.
- Det finns snor i min näsa. Man känner sig fan så mycket fulare då.
Jag är inne på min tredje färg på halsduken.
- Vad har hänt med mig, armar och händer?
- Det kan allt vara hett med vissa arbetskläder.
- Om två eller tre dagar är det träff och partaj med frugan.
- En iphone för mig innebär ännu mer sms:ande, mycket mms:ande (underbara funktion), mindre koncentration på lektionerna, mer musik på bussen och att Emelie inte känns liiika långt bort.
- Sen jag var ute för typ två helger sen och åt en äcklig falafel har mitt sug på falafel inte existerat. På föreläsingen idag kom det tillbaka med full kraft. Jag köpte en kebabtallrik på vägen hem, vad är logiken?
- En i min klass har en jättefin röd hårfärg. Men jag kommer aldrig att passa i rött hår.
- Om tre dagar är den en månad kvar tills vi åker till värme, förhoppningsvis är det varmt iaf haha.
- Kafferep på schemat imorgon med kära farbror Mackan.
- Funderar på hur det kommer sig att jag gillar Volbeat.
- Funderar på vad i helvete jag kommer arbeta med.
- Jag känner en pilot! Han stänger inte av mobilen när han flyger. Nu kommer inte jag känna att jag behöver det heller, jag kommer nog bli nojjig och göra det iaf.
- För ett halvår sedan var det i mitten av maj. I den vevan lagade jag och Emelie middag i en "lånelägenhet" och var sen på möllan med Frans, Martina & Co (jag var dessutom nöjd med mitt hår den kvällen). I den vevan hade vi spelkväll hemma hos Frans. I den vevan hade jag och Emelie en av världens mysigaste picknick på bryggan och i den vevan hade jag och Pära sjukt god picknick på rappsfältet. Det var början av sommaren!
- För ett år sedan var vår telefon och vårt internet här hemma pajjat. I den vevan hade jag börjat jobba igen, i den vevan rindge det inte så mycket så då skrev jag mycket tisfördrivs inlägg här. I den vevan åt jag tydligen Italiensk middag följt av en fika, kommer dock inte ihåg med vem?! I den vevan var jag med Micke, Therese och co och kolla Håkan Hellström i Lund.
- Man borde kunna gå någonstans för att se vilken studieteknik som passar en bäst. Kan man det?
- Imorgon är det torsdag. Förutom kafferep är planen = Gå upp hyfsat tidigt och gå en lång runda och sen plugga sjukt mycket och effektivt. Men det inte sagt att planen kommer att hållas!
- Hur gick dagens plugga hela dagen till att bara plugga två timmar? Hur hamnade jag i sängen när jag kom hem och hur somnade jag i typ en och en halv timme? MEN två timmar är mycket mer än NOLL som igår...
- Adjöken sa fröken!


Well the music seems to cover


Hej och hå

Jävlar vad massa det varit denna veckan. Förutom helgen så kan jag nog inte säga vad jag gjort vilken dag.
Alla dagar smälter ihop till en enda röra. Som att hela veckan varit en enda lång lång lång dag.
Det enda jag kan säga jag gjort vilken dag är att plugga, för det har jag gjort mer eller mindre varje dag. Det är helt stört haha. Sen kan man ju diskutera hur effektivt jag pluggat varje dag, fast ja jo, ganska effektivt denna veckan ändå om man jämför med hur det brukar vara.

Någonstans i all röra har jag iaf lyckats träna en dag, gjort cellprov (hos en ung, stel och kall tjej. Man vill ju ha en rund gammal dam med glasögon som verkar go och glad om man nu ska ligga och sära på benen på dedär sättet), hunnit träffa Pära och Andreas två kvällar,druckit vin, kollat min första veckofinal av idol detta året, ätit älg, förbrukat en jädra massa värmeljus, haft världens glädjerus och gjort hoppsasteg på uppfarten en natt, varit på den årliga turen med mormor, mamma och sandra, film&mys kvällar, frusit och haft för få sovmornar.




Nu: Ny vecka snart. Denna veckan har man varit bortskämd med att träffa Pära, veckan
som kommer blir jag bortskämd med att träffa Emelie. Underbart!


It´s hard to find it when you know it



Måndag var det ja, känns som en ganska dryg vecka om jag får säga det själv.
Jädrar vad mörkt det kan vara dessutom. Det kan ha sina fördelar med mörker och det
kan vara fan så mysigt. Meen vad mörkt det är..

Alla helgons dag

 Mysig och fin dag. Letande efter vinterjacka till Mackan . Sol . Höstlöv . Alla helgons dag . Värma händerna på varma muggar . Sätta ljus på kyrkogården . Halsdukar . Wiee



   


Torsdag

Mys + Stickning + Farmor + Korsord + Fika = Världens tantalanta kväll