Fredag

För tillfället har jag oooont i huvudet. Jag skulle inte ha
haft nått emot att vakna och inse att jag flyttat någon
annanstans och jag skulle spytt på lite av varje. Fuck off !

Tjingtjong!

ÅH

ÅH, jag brukar inte direkt ha någon riktig ångest över prov och sånt där, meen jag känner ta mig fan en liten jävla "ångest" tendens inför blö nationella och riksprov nästa vecka. Orka att ens döpa det till något så seriöst. Haha och inte känns de då bättre för att jag knappt har börjat plugga än, inte heller känns de bättre av att de har ringt och frågat om jag kan jobba och att jag vet att de kommer ringa fler dagar.

Men I need to plugga! haha och om jag inte klarar de kurserna denna gången heller kommer de kännas sådär halvkul. Inte heller längtar jag direkt efter att sätta på mig mitt kära fleesunderställ, mina jubbar byxor, min rätt förstora väst, som på mig mer ser ut som en klänning, mina dubbla strumpor och mina porriga stålhetta skor ( jag e ganska glad att de inte har någon helspegel någonstans, är inte helt säker på att jag skulle bli så nöjd med vad jag såg ), meeen samtidigt skulle jag behöva lite peeengar. Isch, jag gillar inte att ha ett extrajobb där dom ringer typ dan innan och frågar om man kan. De e illa!

Men nä nu får det vara slutklagat ! Snart e veckan slut, sen helg sen ska jag klara en vecka till. Efter det är jag fullkomligt fitt for fight att hala in pengar. Hoppas jag . .
. . . Åh, i julklapp vill jag få en lott med vinsten "35 000 kr i månaden hur länge du vill" jag skulle till och med bli satans nöjd om det var 7000 kr i månaden. DE ska jag säga till min käre mor som tjatar på mig om vad jag önskar mig.

Näe, nu ska jag duscha och sen inta platsen i sängen framför tv:n!
Tjingeling


Pepparkaka

image143Pepparkakor och mjölk är gott.
På tal om pepparkakor så börjar de
närma sig dedär pepparkaksbaket Anton ;)

- Jag skriver H på mina grisar
-  . . . .Åh varför skriver du H på dom?
- Därför att den heter Hå å å, Hållger.
- Jasså!
- Varför skriver du S på dina fula getabockar?
- Jo, för den heter su su, Siiigurd!

Näe nu måste jag sluta med uppskjutandet  av dendära äckliga jävla kemin. Allt som görs istället för det blir ändå bara onödigt eftersom att det egentligen inte behövs, som detta inlägget haha. Men jag ska bara hitta en bild på en pepparkaka med, så här skulle jag kunna hålla på i evigheter och komma på saker att göra istället. Jag hoppas starkt på att jag kommer sätta mig med böckerna, få black out, glömma tiden och POFF kommer mamma hem så vi kan åka till IKEA. Min käre mooder har fått dille på julklappar, vet inte hur många gånger hon frågade mig igår vad jag önskade mig. Och tro det eller ej, men jag vetefan vad jag önskar mig faktiskt. Så mamma tyckte vi skulle åka till IKEA för att få iiinsperation och kolla på ett skåp till Sandra. Så så e de med de!

Tjiiingeling

Söndag

Helgen har varit trevlans trevlans :) och today är det söööndaaag. Det var längesen jag kände av att det faktiskt var söndag. Men idag känns det verkligen på något sätt som att det är det. En väldans mörk, regnig och blåsig sådan dessutom. Jag höll halvt om halvt på att förfrysa min ena hand när det var tillbakalämning av filmer som gällde...det var satans kallt om den iaf!

Veckan som kommer ser jag då inte fram emot sådär övermycket faktiskt. Haha antagligen därför det känns att det är söndag. Måste börja plugga en hel del, det suger en aning mycket, spec att veta att jag även nästa vecka måste fortsätta pluggandet, det suger ännu mer. Men mest av allt suger de att man kunde tatt en treeeevlig och en soooolig restresa annars.  
Utöver det måste jag fortsätta med en viss sak som jag mer och mer tröttnar på och vill bli klar med så att man har det ur världen! Men antagligen kommer denna vecka rusa på percis som de andra senaste veckorna har gjort. POFF kommer det att vara helg igen, och även den kan bli trevlig !

Jag tycker att det är lite haalvt ångest att tiden sen i somras har gått så satans himla fort. Jag har typ.. hum tre veckor tror jag det är, kvar tills jag har läst klart kemin och matten. Tro det eller ej, men jag hoppas verkligen att tiden fram till sommaren inte går alls lika snabbt. Då måste man uuusch jobba igen, och sen måste man komma på nått vettigt att göra, orka det? Jag vill fortfarande vinna en jävla massa pengar, jag vill fortfarande komma på nått att göra. De som jag förutom design och sånt där grajs kom på att jag kanske kunde tänka mig att bli, sket sig ganska snabbt när min käre far sa att man skulle gå polisutbildning och sen vara inom den branschen lääänge innan man kunde bli det. Nu kan jag fanken inte ens komma på vad "yrket" hette haha. Men men, så gärna hade jag nog ändå inte velat bli det, och så mycket tid hade jag med stor sannolikhet inte orkat lägga på det. Fast ja, man ska ju aldrig säga aldrig.

Nu börjar jag bli hungrig. Så hungrig som jag var igår lite då och då under dagen vet jag föresten inte när jag var senast. Näe nu ska jag gå och äta rester av fääätaost och oliver!



  
Lite bilder föresten, inte de vackraste, men de e kul iaf :) ! Min röv ser dock enorm ut haha!

Tjingeling!


Onsdag

Prosit ja, här sitter jag och snooorar. Men så kan det ju vara.
Var hos läkaren idag igen med mitt "onda under foten vid stortån". Eftersom medicinen inte hjälpte och eftersom en vi känner hade haft samma "onda" och hon berättat att hon hade fått operera var jag ganska inställd på att få en ny tid för en smaaskig operation. Haha men iiicke, efter röntgen och snack hit och dit sa läkeran "jag kan inte se någon skellettskada, köp ett inlägg till skon med pelott". Jaha, och vad är ett inlägg med pelott tänkte jag. Men de inhandlades, lades i skon, provades, och tjo ja vad det faktiskt kändes bättre. Så var det med den historian. 
Nu återstår bara att jag ska börja träna igen när jag inet har nått att skylla på haha.

Om tre dagar är det en månad till julafton, konstigt. Men snart kommer alla ljus,bak och tittande på sunes jul och det är myyys !

Onsdag idag, torsdag imorrn, fredag i övermorgon och tjo då var det helg igen, kan säkerligen blir en mycket trevlans fredag så de ska bli naajs :)!

Näe tjingeling på er!

Håååkan, vaarför har du blivit så låång?


Raaastenlööösen

Blörk, rastlös e så jääääkla segt att vara. Känns fan som de kryper i minst halva kroppen, eller nä inte kryper.. huuum, de känns som något som är omöjligt att beskriva.  För tillfället känns det till och med skönt att gå till skolan imorrn.  Det är dock ett sånt tillfälle som inte varar allt för länge. Speciellt inte imorrn när klockan ringer och man ska ur sin varma säng och ut i mörkret. Nu har jag iallafall en vinterjacka, alltid något.

Äh, de e nästan så att jag skulle gå och städa mitt rum?
Tjingeling

image140
Näe, lite soool och baad vaaarje daaag hade då vatt nått!

Ännu ett tidsfördriv

Tjohej och tjohopp

För tillfället måste jag erkänna att jag gillar läget skarpt =)
Den sista tiden har bara liksom varit allmänt trevligt. Igår började dagen med att jag vaknade hos Anton, kände direkt, oj tanken att " hum, idag skulle det vara rätt skönt att skita i skolan, vissa andra gör ju det lite då och då utan att missa för mycket" (det är faktiskt sjukt så mycket man missar på bara en kemilektion, matten funkar att hoppa men efter att ha missat en kemilektion e man ganska borta). När en sån tanke har dykt upp i huvudet är det ganska svårt att bara huxflux släppa den, lite som på gymnasiet när man fick dille på att hoppa över lektioner lite här och där (det var tider det när man kunde göra det lite hur som).

Helt plötsligt fick Anton veta att han skulle till läkaren på morgonen. Och skulle jag då till skolan skulle jag vara tvungen att vänta där en timme innan lektionen började. Jag kände rätt snabbt att jag då inte ville tillbringa en timme där "bara för att".  Så kemilektionen byttes glatt ut mot bullar, Simpson och slappemys. 

Sen bar det av mot fika med töserna, lika trevligt som vanligt med prat och skratt. Fyra timmar varade denna trevliga fika, sen bar det av mot mitt kära hem och efterlängtad tacos haha. Kvällen fortsatte sedan med tv och filmtittande med Emelie, Carro & Pära. Denna fredag spenderade jag elva timmar med dessa filurer. Och det var treeevlans må jag säga. Mer av detta och mer av att träffas hemma hos varandra ;)


Today har jag varit med Tha Hållö family på julbasar (inte julambassad eller julambassadör som jag sa till mina kära föräldrar att jag skulle på). Det roligaste var glömning och gömning av fula priser från lotteriet haha.

Nu kollar Anton och Tegle på fotbollen. För mig är det tråk så jag bestämde mig ganska snabbt för att dra mig mot datorn istället. Tydligen håller den på till typ tolv, segt! Men men här sitter jag och skriver och lyssnar på mina gamla brända cd skivor som av någon anledning hamnade här hemma efter att vi hade varit i Bohuslän förra sommaren. Fan va längesen det känns, okey det var rätt längesen. De känns lite sådär halvsorgligt.


Förövrigt måste jag erkänna att jag e rätt stolt över mig själv. Tre prov av både det ena och det andra har jag KLARAT. Mest förvånad är jag över att jag klarade kemin, den är det noll koll på.  Men strunt samma, nu njuter jag av dessa klarade proven innan det vänder och går utför haha.


Åh, nu har jag iiinget alls mer att skriva, så nu måste jag komma på något annat tidsfördriv tills fotbollen är slut.

Tjingeling


Åter igen haha

Vilken svordom använder du mest? Hum fan, eller "fan jävla skit"
Äger du en iPod? Nope, min käre mp3 hänger konstigt nog foortfarande med!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jadu, DET är ju lite olika, men den värsta tiden är 06.00, men imorrn får jag lite sovmorgon :)
Använder du flip-floppar? På sommaren
Vilken mataffär handlar du i ? Haha, de inte ofta jag handlar. Men de gångerna jag typ handlar något så är det Konsum vid Anton.
Vilken var den senaste filmen du hyrde? "Rosa the movie"
Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? En hel barnfamilj? Vilken hel barnfamilj skulle det vara ?  De får nog bli en kompis.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle anställa en trollkarl som kunde trolla så att jag skulle haft minst 50 tusen i månaden resten av mitt liv.
Har någon någonsin kallat dig lat? Jadå, min käre mooooder
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nä den medicinen har jag allt missat.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? En bränd cd med allt möjligt bra på.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Ja. Vad det är tycker jag allt skulle vara lite korkat att berätta.

Vad ska du göra nu? Fortsätta svara lite frågor, vet inte varför men jag tycker de e kul faktisk haha :)
 Använder du huvtröjor? Har ingen bra eller snygg. Och jag tror ärligt talat att klädesindustrin har slutat tillverka snygga huvtröjor för tjejer. Möjligtvis finns det ett fåtal snygga, men jag har inte haft turen att hitta dem. Men jag letar för dem är myys.
Kan du vissla? Ibland. När jag lyckas brukar mamma ganska ofta skratta. Undra varför?
Vem var den senaste som ringde ? Farmor
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Helt klart berg & dalbana!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Antagligen
Vilket riktnummer befinner du dig i? 040
Tittade du på tecknat när du var liten? Jao, händer då och då nu med
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen, men mest kan jag nog till "Fucking Åmål" haha
Vart vill du? Gotland. Får bli ett sommarprojekt :)

När flög du senast?  Några månader sedan
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Ja.
Diskar du din egen disk? Nä, diskmaskinen.
Har du gråtit offentligt? Ja
Vad vill du helst ha av pircing och tatuering?  Tatuering
Kan du kasta macka? Lyckas ibland
Vad har du för väder? Tycker att det ser vääldigt mörkt ut utanför. Säkerligen kallt med.
Har du en blogg? Ja, jag tycker allt att det verkar som det.
Gillar du att flyga? Jag har inget emot det, men de e inget jag längtar eller fantiserar om.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Det har jag aldrig riktigt kommit fram till, men jag känner att det skulle kunna vara bra att veta. Ibland får jag ont i huvudet för jag sover för lite, ibland för att jag sover för mycket. Inte lätt haha.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Tjugo !!?

Vad vill du ha mer av? Spridning och mer folk i min närhet. Sen finns de ju säkerligen minst 100 andra saker jag skulle kunna komma på haha. Men man ska väll då inte klaga ;)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej, kanske för att jag e rätt dålig på det
Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte på gud
Vad var det senaste du åt? "Frasse" puffar

Saknar du något i ditt liv? Ja.
Varifrån är Karl från Smögen? Smögen.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inte mycket. Gräver nog mest ner mig och tycker att det mesta är skit.
Skulle du vilja hoppa fällskärm? Ingen omöjlighet
Tycker du om att krama folk? Jadå det är inte helt fel det inte
Äger du en digitalkamera? Ja
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ibland ja!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Haha, säkert en hel del.
Tycker du att du är attraktiv? Man har sina dagar och man har inte sina dagar
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du velat heta? Hum, Simon kanske. Eller Anton, och det är inte för att just Anton heter Anton haha.
När badade du i en pool senast? I augusti nån gång på Kreta.
Hur många barn vill du ha? 2
Kan du alla orden i nationalsången? Hum hehe, nä. Kanske en sak man borde kunna ja
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Vet inte, men ja hum.. jo kanske. Eller ja jag väljer att tro på det bara "för att".
Vad har du i din väska? Massa skit, oftast tyngs den av en massa böcker som väger 100 ton
Vad lyssnar du på nu? Sandra som skriker "Hoookon Hoookon"

Näeee, Tjingeling på detta.


Helg

Haha, gårdagen var så satans lång. Och det var satan inte ett trevlans väder.
Och som Emelie sa säkert 20 gånger "asså faaatta det snöööar". Snöade gjorde det, blött blev det!
Var en muchu trevlans kväll hemma hos Jakob igår :) dock är det alltid så jävla mycket roligare där man startar än vad det blir när man drar ut. Så utgången blev det inte mycket av, vi ersatte den snällt med lite mat. Meen nu väntas det ju hemmafest haha ;)

Idag har jag mest har gått runt och varit hungrig, gäspat, ätit och varit ute på "traditions runda" med mamma, mormor & Sandra :) Så kan det vara.

Min halsoooont är typ helt borta nu, det tackar och bugar då jag för. 

      

Näe nu ska jag gå och fortsätta min slappe kväll :) 
Tjingeling

Gah

Har äckligt ont i halsen. Folk som tvunget vill gå ner i vikt borde utsätta sig själva får sån här smärtsam halsont, för de e då inte mycket som går att äta eller som går ner. Illa illa. Krya på dig halsen !

Tjingeling

Tjooo

Happ, då var det söndag. Helgen slut. Men tänk va skönt jag tycker det är med mina lediga måndagar.
Helgen har väll mest gått i lugnets tecken. "Övernatta i skogen trippen" blev framskjuten och ersattes av en helt vanlig fredag,lördag,söndag. Det blev en  väldans lugn fredagskväll hemma, den va till en början lite ångesttråkig, men blev rätt trevlans med film och godis med min käre mooder, faader och vitlökslukt. Sen sov jag igen lite tid och vilade upp min smått trötta lilla kropp efter två dagars jubb.

Igår skulle jag inta en seriös pluggdag, så jag satte mig nere i källaren för att få fuuullständig ro. Den varade i typ en timme. Sen kom mamma och sa att hon bara snabbt skulle en runda till mobilia. Och tjo jag såg chansen att komma ifrån, och övertalade mig själv väldigt lätt med att jag faktiskt måste ta ett tag till i den satans letningen efter en satans vinterjacka. Såå jag följde med. Dock i ett förgäves försök. Jag tror ärligt talat att jag kommer bli tvungen att gå omkring i min fula vinterjacka som jag har haft innan i två år. Det känns tungt. Annars får jag helt enkelt gå och frysa röven av mig hela vintern. Det känns också tungt. Jag intalar mig att det fortfarande finns ett hopp, det hoppet heter Köpenhamn!
Resten av min kära familj försvann framemot eftermiddagen. Anton och Jakob skulle komma hit och göra mig sällskap och kolla på film. Typ kl sex ringer Anton och säger " vi kör nu så vi kommer snart, ska bara in om Kvarnvideo och köpa någon film". Tick tack, tick tack, klockan går...och klockan blir åtta. Dock utan att någon Anton och Jakob har dykt upp. Illa illa, jag tror minst att det har krockat och ligger på sjukhuset med dropp både här och där. Men icke, de har bara stått och kollat på filmer i en och en halv timme och kört fel och hamnat på Rosengård.

Idag har det varit en lång slappemyspys morgon, gilla gilla :) Lite matteplugg och andra "nyttigheter". Lite matteplugg skulle må bra av att bytas ut till mycket matteplugg. Men det är fan vad mycket saker man kommer på att göra när man väl ska plugga.  Min bortförklaring är att vi ska äta om ett tag, dock inte en aning om hur långt det taget är. Men de känns lixom inte lönt att dra fram allt ( en matte bok, ett lösningshäfte, en penna, en miniräknare och lite papper). Maten vi ska äta idag är god, senare ska vi äta våfflor och det går bra saker på tv. Chansen till att mycket matteplugg ersätter lite matteplugg är alltså minimal.
Imorrn och på onsdag måste jag i allafall i princip plugga hela dagen. Hmm, så låter det nu ja. Men jag måååste faktiskt, så kom igen Lina!!

image83
Tjo ja, nu skulle vi visst äta. Trevligt värre.
Tjo vilken liten historia detta blev
Tjo vad sommaren har bytats ut mot fullständigt mörker.
Tjo vad jag måste börja "våga tänka framåt och vuxnare"

Tjingeling gott folk :) !