Midsommarhelg

Det var en himla trevlig helg som var. Midsommar i Lomma, en obakis midsommardag som var lagom seg på dagen, solen tittade fram och det blev häng på balkongen, spontan glassutflykt i Bjärred som följdes av Thaimat på bryggan i Lomma, kaffe&kaka hos Liis föräldrar och sen film till långt in på natten. Söndag morgon var det dags att agera flytthjälp och satan vad vi sprang i trappor, mina vader är helt döda idag. Men det var en trevlig flytt och ett trevligt hus. Och inte minst - jävligt goda flyttpizzor. Kvällen spenderades med Sandra och mormor och sen sov jag för jävla gott!

Nedräkningen till semester börjar starta nu känner jag. Längtar tills det är min tur att lämna över och bara släppa allt i några veckor. 





Trettio minuter kvar av denna söndag

Att ligga i en säng alldeles för vaken för att kunna somna är hemskt. Speciellt när söndagsångesten som man försökt hålla ifrån sig kommer ikapp och det snurrar massa tankar om saker man borde gjort som man inte har gjort och allt man har att göra grötar ihop sig till en odelbar massa. Det är en jävla tur att jag för det mesta annars har lätt att somna. Fy fan vad det är skönt att somna ifrån klumpar i magen och dryga tankar. Jag önskar fortfarande att jag skulle kunna programera om mig själv. Förstår inte hur man kan vara så medveten om saker men ändå ha så jävla svårt att förändra dem. 

Dags för nytt sovförsök!