Söndag..

Överlag är det nog ganska många söndagar som jag skriver här.
Veckan har iaf varit trevlans med lite allt blandat =) Uppsättning av julgardiner hos farmor och middag, tittat på min kusins nya lägenhet, den årliga julklappshandelns med mamma, Sandra&mormor, After school med klassen och lite sånt där trevlans. Hade egentligen bestämt mig för att inte jobba i helgen, men de behövde tydligen mycket folk och jag hade inte jobbat så mycket denna månaden så det fick bli jobb iaf, segt segt. Dessutom ska jag jobba imorrn vilket jag ångrar att jag sa ja till hehe.

Annars kan det nog bli en trevlans vecka till. Lunch på tisdag med några tjejer från klassen och på torsdag blir det mys med Töserna =)!

Dessutom som en bra avslutning på denna söndag har jag haft tremanna dejt på msn med mina två käre blivande resevänner. Och än så länge känns det super och som att vi kommer funka jättebra ihop =) så det är skoooj!
Sool, baad, feest, ääventyr och en maassa annat, HERE WE COME!

Näe nu ska jag gå och slå en liten drill innan jag kissar i brallan!
Tjingeling!


Frusna händer!

Fan vad jag är kall och fryser om mina händer. Inte blir det bättre när man sitter vid datorn heller!

Av någon anledning är det roligast att blogga när man har bilder. För att jag tycker att det är så kul att titta tillbaka på dem!
Men till skillnad från våren och sommaren så blir det inte speciellt mycket fotograferat för min del, därmed inte heller så mycket skrivit här. Men men, kan ju inte påstå att det är väärldens förlust!

Helgen gick med jobb, chill och Sagan om ringen tittande.
Nu ny vecka. En vecka som jag tror kan bli riktigt trevlans, så det är mys =)
Dessutom är det första advent på söndag så snart kommer allt julemys upp!

Nä, skepp och hoj och jag håller tummarna!
Tjingeling!


Ledig lördag =)

Det är en ledig lördag som har infunnit sig denna helg =)!
Imorgon jobb igen, det är bara till att bita ihop för den goda lönen som är på söndagar och hoppas på att jag slipper köra på det tråkigaste stället haha.

Denna lördag och hittills gått ut på att sova tills jag vaknade, vilket inte blev så jättelänge eftersom att jag vaknade av att min arm sov och var helt bortdomnad, brukar bli så de gånger jag sover på mage haha. Det var tråk att jag vaknande när jag vaknade faktiskt, ville veta hur min drömm slutade. Kommer inte exakt ihåg vad det var, men spännande var det iaf!
Jag har tvättat håret, med ett schampo som iof luktar gott. Men det luktar på tok för mycket. Kommer ihåg när jag och töserna åkte till stockholm, då hade jag tvättat håret med samma schampo och fick ont i huvudet av lukten när vi satt på tåget upp.

Utöver det har jag inte gjort något speciellt förutom att försöka läsa helvetes boken. Det går inte så bra. Jag kommer aldrig att hinna läsa ut boken, så nu är min plan och taktik att läsa lite här och där, läsa om boken på internet och sen färsöka flumma ihop ett svar som ska vara på max ett A4. Jag tycker om när det står MAX och inte MIN!
Dessutom har jag mailat en massa och läst om central&sydamerika. Det kan nog faktiskt kanske bli något av det..

Nu ska jag försöka läsa megakoncentrerat i en timme och sen får det vara bra för idag. Har en massa foto och tomma fotoalbum som ska fyllas =)


Den gång jag röker på, om jag någon gång gör det så ska det nog göras till denna låt haha, iaf om det går att välja!

listen to what i say in your life expect some trouble when you worry you make it double dont worry be happy be happy now..
Oooooo ooooooooOoooooo Oooooooooo oooooooooooOOooo!

Tjingeling!

Hum hum huuumm..

Ja mycket snurrar än hit än dit. Mest snurrar vart jag ska? Vilket jag ska, jag har iaf velat ska de senaste dagarna. Men mycket kan hända haha..

Men ja skit i det för ett tag nu. Skulle ha lektion idag i två och en halv timme, för min och Viktorias del blev det endast en timme. Hon som höll i föreläsningen pratade danska och jag fatta inte allt för mycket. Eftersom att vi har en engelsk bok att läsa ut och göra en uppgift på tills på tisdag tyckte jag att det var bättre att lägga tid på att gå hem och läsa den istället för att sitta kvar och bara fördriva tid.
Jag har inte kommit alls långt i boken så det hade ju varit bra om jag hade gjort som tanken var. Vilket dock inte var fallet, suck! Det är omöjligt att koncentrera sig när ena tanken far dit och andra tanken någon helt annan stans och för att boken är på fucking engelska!

Imorgon jobb. Jippy jippy. Fick iaf ett trevlans lönepapper idag, så det är bara till att kämpa sig till en liknande lön nästa månad..
Förutom att det är bra pengamässigt är det fan så tråkit att vända på veckor och helger.

Gud vad detta kändes dystert. Men såå farligt är det inte.
Förutom att denna veckan har gått jäkligt snabbt (det tycker jag för det mesta att dem gör, men denna har spurtat på som fan) så har det varit en helt okey vecka.
Värt att nämnas är väll träffen med Therese, mega skönt att träffas, prata en massa, käka och gå runt och bara kolla!
Vaccinerade mig igår och har förutom ont i armen inte märkt av ett skit, inte än så länge iaf. Så det är skönt!
Lite läskit är det allt med vaccinet när man läser om allt som pratar emot. Meen vi säger att om alla som vaccinerat sig skulle bli mega sjuka och dö om några år, då är jag nog "glad" att jag har tagit det eftersom det inte hade varit något vidare att vara själv kvar om alla ens närmsta gick och dog.

Tjong i buljong!

Jag hatar att tiden går så snabbt..

Tiden går så jävla fort. Det är nästan så att jag vill att hösten och vintern ska vara lång som faaan!!

Idag har varit en sege, slappe, må halvt om halvt illa och ha ont i huvudet dag.
Detta pågrund av kalas-fest hemma hos Jensen och Paulina igår. Det var trevlans. Men jag förstår dock fan inte hur jag kunde må som jag har gjort idag efter det jag drack igår, inga mängder alls med andra ord. Mysko mysko!

Nu säng & tv, imorgon jobb!
Tjong!


Lay, lady, lay, lay across my big brass bed



Det är helg och de behövde inget folk på jobb, därför är det nu en ledig helg. Det kan man ju inte säga så mycket om förutom att det är skönt!

Igårkväll efter lite om och men, Emelie ville inte komma hit och jag ville inte komma dit, kom iaf Emelie hit på lite fredags-te-tv mys. Nästa gång ska jag till till Emelielus!!

Fasiken vad jag inte kan bestämma mig eller komma fram till något klokt att göra i början av nästa år.
Det går mellan att möta upp Pära någonstans, åka med någon främmande person (fast det har jag typ nästan helt valt bort), hoppas på att någon jag känner får för sig att vilja åka (host, Emelie! Vill någon annan så hööör av eeer!), åka som volontär, fortsätta chilla runt här hemma, hitta nytt jobb eller lägga ner massor av tid här hemma på ett arbetsprov! Gah. Ibland är det sjuhelvetes tur att man har en massa valmöjligheter, ibland är det bara pest!

Ibland känns det så lockande att ut och resa, ibland känns det bara jobbigt, ibland som en sak jag gör bara för att jag har fått för mig att göra det och ibland för att "fly" saker här hemma. Vilket jag vet att man ändå inte kommer undan bara för att man åker iväg, saker följer med en och man kommer ju trots allt hem en dag med så småningom.
Samtidigt, vad fan gör jag för vettigt här hemma? Tiden bara går. Jag vill känna att jag har gjort något!!
Så ja, vi får allt se vad som skeeer. Lite bränna blev det iaf konstaterat igår att man gärna skulle vilja ha haha =)

Näe nu ska jag nog allt lyssna på magen som knorrar och gå och käka lite frullerulle.
Trevlig helg =)
Tjingeling!

Inte lust aalls!

Isch, phi och blö vad jag inte har lust att gå till skolan idag. Och jag har verkligen inte lust till att jag borde försöka jobba nu i slutet av veckan.
Undra hus fasiken det ska gå sen när jag börjar jobba heltid på något eller när/om jag börjar plugga en hel utbildning! Intressant intressant...

Tjingeling!

Ännu en gång ett tidsfördriv!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kolla runt på facebook
Det sista du sa högt: "Hon sa ju inte vad det hette"
Det senaste någon sa till dig: "Meen, kollade du inte upp det själv?"
Vad har du druckit idag: Juice, cola och vatten
Vad var det senaste du åt: En kanelbulle
Vad var det senaste du köpte: Pommes och dippsås
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Hum , mörkt är det iaf. Kallt är det med!
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Hehe tja, trivs och trivs. Det är bra som extrajobb, jag kan i princip själv bestämma mina tider och det är bra betalt. Men verkligen inget jag skulle vilja hålla på med någon större del av livet och jag jublar ju inte precis de dagarna jag jobbar.
Favoritlåt just nu: hum just NU är det nog Divine med Sebastien Tellier haha. Iaf är det den jag mest har lyssnat på de senaste dagarna.
Vad ser du om du tittar till höger: En dörr
Vad gör dig glad just nu: Att det verkar som att jag är ledig imorgon
Vad ska du göra härnäst: Efter dett ablir det nog till att nanna.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Inget speciellt alls just nu faktiskt. Varken ditt eller datt.
Kläder just nu: trosor, strumpor, bh, linne, tröja, munktröja, mjukisbyxor. Skulle i princip behöva mer för jag fryyser. Ett par vantar hade inte suttit fel heller.
Sommarplaner: Såå långt har jag inte kommit än faktiskt haha. Ingen aning.
Hur många kuddar sover du med: Tre
Är du kittlig: Ja
Snarkar du: Jag vet faktiskt inte. Enligt min pappa gör jag det ibland. Vet dock inte om det är sant eller inte haha.
Vad var det senaste du såg på tv? Hederliga andra avenyn haha.
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Pappa som tittar på tv
Drömde du något inatt? I så fall - vad ?Jag drömde som satan imorse, vad kan jag inte komma på.
När skrattade du senast? Innan när jag störade mig med Sandra
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Bo och bo. Jag skulle kunna tänka mig att ha ett hus utomlands som man kan bo i då och då, gärna på vintern. Skulle väll kunna överväga att plugga utomlands ett tag. Men jag har svårt att se att jag skulle kunna/vilja flytta till ett nytt land allt för långt bort och bo där för alltid. Men ja, man ska väll aldrig säga aaldrig!
Brukar du skratta för dig själv: Jao det händer
Äger du några converse: Nej
Hur svarar du i mobilen: Haha det beror jävligt mycket på vem det är som ringer. Men för det mesta "Hej det är Lina" eller " HaaaallÅÅÅ jaaAAAA"
Antal timmar sömn inatt: Typ nio kanske
Brukar du komma i tid: För det mesta gör jag nog det
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Hade du en bra kväll igår: Den var väll helt okey, gjorde inget speciellt
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka, ha sex, känna på ett par bröst, gå på stan, titta på ett foto av mig själv som tjej och se vad jag tyckte och, köpa snygga killkläder.
Är du nöjd med ditt liv: Ibland ja, ibland verkligen nä! Men ja, ska man svara rakt av om man ser på hela helheten så måste jag svara att jag är nöjd. Vore hemskt att svara något annat när man vet hur förjävligt vissa människor har det.
Vad gör du i morgon: Sover så länge jag vill, fortsätter med fotoalbumet, städar lite, träffar Anton
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, och skön som fasiken var den.
Har du strumpor på dig nu: Ja
Är det okej att gråta: Absolut
När grät du senast: Hum..vet inte vilken dag det var. Någon dag sedan
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nä
Solar du ofta: På sommaren ja, på vintern typ aldrig
Tror du på ett liv efter döden? Nä jag gör ju inte det. Tyvär kanske man ska säga, hade ju nog varit ganska skönt om man gjorde.
Vad hade du sagt till gud om du träffade honom? Förlåt för att jag inte har trott på dig, kan du förlåta mig?
Tycker du om sushi? Hehe, jag har bara käkat de två gånger. Då var vissa saker goda och vissa äckliga. Tillägas ska dock göras att jag går och blir sugen på de goda bitarna ibland.
Har du tandläkarskräck? Skräck är väll till att ta i, men på sista tiden har jag börjat avsky det mer och mer.
Senaste låt du hörde: Love is my drug

Nä, noooog!
Tjiiingeling och godnatt!


Hål i skorna och jag går i ösregnet



Helgen gick, precis som vanligt, precis som det ska vara och precis som det är.
Fredag var det jobb. Lördag var det jobb, sen var mamma och jag hos mormor och morfar och åt middag och var en liten tur på kyrkogården och satte ljus, fin fint var där. Efter det begav jag mig hem till Anton där det var tänkt att det skulle vara " chill-film-drick-spel kväll", men de blev inget eftersom att inte en endaste liten människa kunde. Lite tråk, men de kommer ju antagligen många fler kvällar nu i höst och vinter mörkret som passar utmärkt för det! 

Igår fick jag äntligen tummen ur röven och fortsatte på detdära jädrans Asien fotoalbumet, det blir fan aldrig klart haha. På kvällen blev det middag här hemma med familjen+farmor+Anton+Henrik (vi har kommit in i en period där det har blitt en "massa" middagar&fikor med mormor&morfar och farmor, mys mys). Dessutom verkar jag och Sandra ha påverkar farmor jäkligt bra för någon månad sen när vi var där och tryckte på om att vi tyckte att hon skulle dra ihop julafton för "alla"! Som farmor kallade det fick hon myror i huvudet och tänkte att det väll inte kunde vara så "svårt och jobbigt" om vi alla hjälptes åt hehe, så ja nu blir de antagligen julafton där hemma. Treevlans =)!

Idag har jag och Sara spatserat runt i stan i regnet. De blev lite köp och lunch =)!
Om man ska tro på vädret verkar det ju som att det ska regna en massa dagar i rad nu. Deeet ser vi fram emot!

Näe, nu ska jag nog faktiskt ta och käka middag. Om man kan kalla Billys pan pizza för middag..

Tjingeling