Weekend i Linköping

 
 

En söndag i oktober

Fredagen började med helgdepp så fort jag satte min fot innanför dörren. Ett väldigt otrevligt fenomen. De sista helgerna har mer eller mindre innehållit helgdepp, helt bisart! Denna helgen var iaf bättre än förra. Dessutom var det inget fel alls på gårdagen, den var riktigt bra!

Det där med att göra för mycket är verkligen inte min grej och det där med att göra för lite är verkligen inte heller min grej, så länge det inte är frivilligt. Jag mår inte bra av något av det. I veckorna är det fullt ös på jobb och en miljard saker att göra. De sista helgerna har jag haft på tok för lite att göra. Det krockar totalt. När den värsta helgdeppigheten och rastlösheten har lagt sig inser jag dock att jag förmodligen behöver det. 

Dagen idag har varit helt ok och enormt lång! Jag är jävligt glad att jag var ute och sprang imorse, det är det enda vettiga jag har gjort idag. Annars har jag i princip legat i soffan hela jäkla dagen och tittat på Breking Bad. Måste ha sett hur många avsnitt som helst. Sovit i två olika omgångar har jag också gjort. Mitt huvud var så jäkla soffsovarsegt nu innan ikväll så jag gick ut och gick en kort runda och sen återvände jag till soffan och tittade på film. Nu återstår det att se om jag lyckas somna efter allt sovandet idag.   

Det är lite komiskt att jag för ett tag sen tyckte att allt var så himla bra. Så fort jag hade uttryckt det så dalade det. Trots att absolut ingenting har förändrats eller blivit annorlunda. Märkligt. Det känns på något sätt som att just nu bara är ett mellanting där jag går och väntar. 

Imorgon är det ny vecka. Den ska få ny och bättre energi är min plan!