Midsommar

Så var midsommar helgen förbi. Känns tråkigt, men vilken himla underbar midsommar och helg det blev ♥ Bästa midsommaren på år och dar. Om det finns någon vädergud så tackar jag denna av hela mitt hjärta som gjorde att vi kunde grilla en massa, äta två middagar och en frukost ute, sitta ute till långt in på natten med levande ljus och filtar, att vi fick gå en lång runda på stranden i solen, att vi fick sitta ute och sola en massa på det fina trädäcket och att Sara och Mia fick bada.
 
 

Kalassöndag

I fredags kändes det som att det skulle bli en kass helg och jag fick halvt panik för att jag inte visste vad jag skulle hitta på över huvudtaget. Men icke, den kassa helgen blev en riktigt bra helg!

Massa godiskräng och filmmys med Sandra, frukost på uterummet, solning i trädgården, lång runda, kväll hemma hos Emelie och lyssna på grabbarna när de spelade,en tur på Fagans och en heldag med Emelie då jag fick min kalas-dag. Kalas-dagen innebar en riktigt mysig tur på Katrinetorp med fika i solen som tittade fram, bastande och badande på kallbadhuset, middag, våfflor och finfina presenter ❤

Nu är det endast fyra dagar kvar till midsommarhelgen och tolv dagar kvar till Grekland. Skööönt!


Att minnas


 

BÄSTA ♥