Måndag!

Lördagen gick och jag hade min sista schemadag på jobb för denna sommaren. Som förövrigt lär ha varit den sista sommaren där. Nu är det till att återgå till behovare.

På kvällen var det lite kräftskiva och fest hemma hos Carro, trevlans!
Sen dess och fram tills nu har det bara varit en enda lång chill&mys tajm med Anton och på några hörn Sandra!

Satt precis och kollade bak i bloggen för att jag skulle hitta vilket datum det var som jag tatuerade mig.
Illa nog är det inget kul att kolla tillbaka på runt den tiden lite fram och mycket bak. Ångest på den tiden och ångest fortfarande för att jag kommer ihåg det så väl.
Tänk så bra det hade varit om man bara kunde sudda ut vissa delar. Ännu bättre hade det varit om man kunde stänga av dåtiden, framtiden och bara ha NU! För överlag är jag faktiskt nöjd med det mesta så som det är nu, visst det skulle kunna vara/bli bättre på vissa ställen. Men de är inga enorma saker. Ändå finns det en liten gnagande klump i magen lite här och där, lite då och då.
Man kanske skulle ta och tatuera in CARPE DIEM stort som fan på armen så att man kunde trycka upp den i nyllet på sig själv så fort man började sväva bort!
Eller så skulle man tagit sig till en liten psykologliknade sak som rotade runt lite och som tog reda på om man verkligen var riktigt frisk och normal i knoppen.
Nä hej och hå, nu klev vi ut på djupt vatten.

Näääe, nu är det faktiskt dags för att framkalla foto känner jag så nu är det sorteringsdags sen ska jag äta räkor med Sandra!
Fast ja en sista sak. Jag kan ju erkänna att jag inte tycker det är någon enorm sommarvärme spec mycke längre, men lite överdrivet är det faktiskt med vinterjacka redan. Sorgliga människor, de kan inte ta ut hösten reeedan !

En sak till. I natt hade jag en skumskum drömm haha. Jag och Sandra var båda gravida med tvillingar. Dock var det inte varsitt tvillingpar vi väntade utan jag hade den ena i min mage och Sandra hade den andra i sin. Sandras mage var skitstor och min var liten. Vi var på ett sjukhus eller något och jag fick jätteont i magen och det kom en massa blod. Jag började störtgråta och skrev ut och fråga om jag hade fått missfall, men tydligen var det "bara" dags att föda". Huum?

Nää, ha det bra gott folk =) Tjing











 












Längre än juni, juli, augusti..





Vissa små vardagliga saker man gör får dagen att bli så mycket bättre och roligare, fina minnen blir det också av en del!
Ikväll blev det ett kvällsdopp! (faktiskt ett ganska långt sådant  för att vara mig haha)

Kategorin "Vår & Sommar" får allt hänga med längre än Juni, juli, augusti.
När det sommriga vädret och de sommriga sakerna är helt slut, då får även kategorin avslutas. Men icke innan dess! 

Tjingeling!

Kräftskiva

I fredags var det kräftskiva på Kulladal. Det var trevlans trevlans!







Annars då?
Jo det rullar på får jag väll säga. Solen skiner, hösten närmar sig, jag jobbar, det regnar, lyssnar på konserter på malmöfestivalen, funderar på livet&framtiden, käkar hamburgare på Burger King, köper mig en ring&ett armband,  gör allt för att inte fundera på livet&framtiden, blir svart om fötterna av dyngsura ballerinaskor som färgar av sig, tänker på Sandra som börjar gymnasiet, tänker att jag ångrar mitt eget gymnasieval, tänker att det inte är lönt att ångra det nu och att jag inte hade träffat vissa människor om jag inte gick där jag gick, jag skrattar, bli känslosam och fäller en tår, jag lyssnar på musik, glädjs åt sommaren när jag kollar på foto, går omslingrad med Emelie under ett paraply när det ösregnar och skrattar, jag suckar över jobb, jag glädjs över min lön, Anton trycker äckliga kuddar i ansiktet på mig, jag träffar Sandra för lite, funderar lite för lite på vilka kurser jag ska tacka ja till, har ångest, jag träffar trevliga personer, jag ska få tummen ur röven och köpa systemare, jag klappar kiwi, tänker på sjukdomar, jag skrattar åt skämt, jag ler för mig själv åt gulliga personer på stan. Jag kokar, är irriterad, glad, lycklig, olycklig, ledsen, arg, mysig, nöjd, onöjd.... Ja ni märker. Jag lever!  Och är förmodligen&förhoppningsvis helt jävla normal med att tycka och känna en det ena och en det andra..?
NU ska jag iaf borsta tänderna och sen brumma till jobb. För en gångs skull är bilen ledig. Det är skönt!

Tjingeling!

Dittdatt!

Hääärligt hääääärligt.
Tre dagar ledigt, för jäävla häärligt!

Idag har jag hemmadag med chill, STÄDNING, kräfthattsgöra och sortering av bilder för framkallaning.
Ikväll är det lite kalasdags. Nu är det verkligen dags för stärdning. Har skjutit upp det med allt möjligt nu. Men hatten är iaf klar haha.

Onödigt dethär!
Tjing!

Semestern slut!

Så, nu har jag för ett tag sen kommit hem från Bohuslääään.
Lyckade dagar detdära. Kanonsuperfint väder, festande sol&bad och kalas.
Packiningen står nu oupppackad brevid den ouppackade packningen från prag. Jag hatar packning!

Fy fan vad det ska bli drygt att jobba imorrn. Jag tycker det ska bli drygt men just nu känner jag inte det. Känns som att de lediga dagarna ska fortsätta att flyta på men icke =(!
Känner att jag verkligen hade behövt åtminstonde en ledig dag  för att landa och sooova ut litta.

Som sagt mina två veckor är slut, tummen ner.
Men det har varit två jättebra veckor så tummen upp!

Nu blir det till att vänta på Jontes alla bilder.
Jag kan bara bidra med typ max fem stycken haha.





Nu ska jag nog faktiskt snart nanna.
Tjingeling


Summer!

Nä än är ju sommaren faktiskt inte slut!
Trevlans dag på stranden idag med Emelie, Marcus och några andra trevlans filurer =)!



Tjiong!

Honey i´m home

Hemma från Prag och jag kan sätta på min egna lilla karta i huvudet att jag har varit där med =)
Prag var trevlans och mys. Först var jag lite "besviken" för att jag trodde att det skulle vara ännu "mer gammalt, ännu mer torn och ännu mer spiror"¨! Men jag gillade det mer och mer och jag är nöjd.
Fint väder har vi haft och vi har filurat runt på lite av varje =)























Nu är det mindre än en vecka ledighet kvar. Firande i Bohusläään ska dock också hinnas med, ska bli skoj. Hoppas på fin fint väder. Imorrn ska det iaf tydligen bli fint väder så då är det beachen som står på schemat =)!
Måste erkänna att ångesten börjar smyga sig på lite. Inte direkt för att det ska bli höst, mer för att sommaren går mot sitt slut. Men ja vi har ju faktiskt nästan hela augusti kvar!!

Och jag är glad åt att jag känner mig nöjd med denna sommaren. Dessutom känns det lite extra bra när jag kollar igenom mina vår&sommar bilder, glädje på bilder!
En systemkamera är försesten inplanerad att köpas om ett tag hade jag tänkt. Måste ju göras innan sommaren är slut tycker jag!

Ikväll ska vi kränga smörgåstårta hemma hos mormor&morfar. Risk för att rulla hem, brukar bli så när det är middag som väntar där hemma.

Tjing!