.



Oh, oh, oh - Is there anybody home?

Fredag

Klockan är typ tre, men den känns som sex eller något. Antar att det är för att en viss person hade satt klockan på ringning klockan åtta imorse utan någon egentlig anledning.
Därför är jag nu lite smått rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Men det är ändå bra. Jag har lite smått panik över att veckorna går så jädrans snabbt nu innan jag åker. Så det är ganska bra med en långsam dag!

För typ en timme sedan tryckte jag i mig en falafel och det är fan vad händerna luktar efter att man har ätit det. Inte går det bort med tvål heller. Världens problem detdära!
Att jag ens var hungrig och åt en falafel skulle ha gjort mig väldigt förvånad igår kväll eftersom jag då var så mätt så jag trodde att jag inte skulle behöva äta något mer på några dygn. Ikväll ska Sandra föresten laga mat. Spännande haha, hon är iallafall bättre på det än jag !

Igår fyllde Anton tjugotvå år. Det är galet ! Ja jag vet att jag är två år yngre, men vi börjar fan bli vuxna på riktigt nu gott folker! Helt sjukt haha, känner mig mer som sexton än tjugo. Och det känns fortfarande sjukt när jag går på systemet, vilket jag iof bara gjort en gång haha, andra gången kommer imorrn. Då känner jag mig halvt som en brottsling och undrar vad fasiken jag gör där inne med alla äldre och vuxna typer som ska köpa vin till sina fina middagar. Att sen den i kassan kollar på mig som att jag har snott någon annans leg gör inte saken bättre.
Samma sak när jag kör bil, ibland går det lixom bara upp ett ljus för mig att jag faktiskt sitter själv i en bil och kör den. Att jag har ett körkort. Körkort har alltid känts som en vuxensak.

Till något annat, igår var det varmt!
Jag hade jacka och halsduk, ungarna på gräsmattorna hade gympa i t-shirt och shorts och jag tog snällt av mig både jackan och halsduken! Lite vår på det hela!

   


Åter til något annat. Jag var ju hos tandläkaren i måndags. Då hade jag inte några som helst problemas med mina tänder. Nu fyra dagar senare har jag förbaskat ont i min visdomstand när jag käkar. Varför hade jag inte ont i den i måndags kan man ju fråga sig?

Näe, nu ska jag roa mig med något annat.

Tjingtjong =)!


Fika

Slutjubbad för denna veckan :)!

Ikväll har jag fikat med Carro & Emelie, trevlans värre. Mer sånt åt folket!
Fikor är iaf en sak som känns mysigare på hösten på något sätt.

Denna veckan är en trevlig och bra vecka har jag kommit på :)!
I helgen blir det till och med att gå på en hemmafest, de e grajjer det :)!

Tjingeling på er!


God natt

Denna dagen har gått så himla snabbt!
Imorrn ska jag jobba, känns för jävla segt för tillfället att veta att jag ska upp imorgon när det fortfarade är mörkt och det känns som att man har en dag framför sig som aldrig kommer att ta slut.
Hela sommaren har jag jobbat ihop pengar till resan, nu försöker jag samla ihop pengar så man kan leva när man kommer hem haha. Näe, men jag sliter då inte ut mig, har hittills blivit max två dagar i veckan och det är alldeles utmärkt lagom.

Nu ska jag sussa!

 
Konstiga videos!

Tjong!

Söndag kväll

Söndag kväll och jag har igentligen inget spec att skriva.
Helgen har varit chill, kalas, mensvärk, huvudvärk, filmtittande och lite sånt därnt. Sen har jag varit lite taskig med, illa och fy på mig, jag tror jag försöker skyller på äckliga kvinnliga hormoner!
Det är fusk fusk fuuusk att vi ska gå och blöda och ha oss när det motsatta snopp könet inte plågas på något sätt. Inte nog med att vi blöder, det skulle jag väll kanske lite kunna stå ut med, nä det gör ont också. Fy skam!
Det ända jag just nu faktiskt kan komma på som är negativt med om man skulle haft det motsatta snopp könet är att få stånd när man verkligen inte alls vill ha det. Vad finns det mer för negativt? Säg mig det eller ge mig en snopp!

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag har aldrig haft något emot att gå till tandläkaren, inte så att jag ropar jippy och firar så fort jag får en kallelse dit. Men det har lixom gått ok. Men sen sist jag var där och en tandhygenist gick loss i min mun sitter jag faktiskt här och verkligen hoppas att jag ska slippa något sånt skit imorgon. För det var fan inte roligt och bekvämt var det då absolut inte. Blod smakade det också sen resten av dagan.

Jag har hittat en ny bra grupp på min syrras sida. Ibland är det så skönt med bra "ny" musik. De sista dagarna har jag mest lyssnat på Håkan så nu ska jag byta lite haha.



Tjingeling

Håkan



Och det betydde Karl-Johan Andreas och jaaag..

Torsdag

En torsedagen idag!
Denna veckan går för jävla snabbt, på nått konstigt sätt går veckorna jätte snabbt nu och jag har en hel lista på saker som jag ska och måste göra. Hittills har jag kunnat stryka en sak på den. Antar att det kanske är därför som att tiden och veckorna går snabbt, just för att den jävlas för att jag inte ska hinna med. Fast, det är nog inte frågan om jag hinner? Jag måste hinna göra alla saker, mer det att jag inte har lust för att jag känner att jag måste och för att jag inte orkar ta tag i det. Men de kommer de kommer. Jag har ju strukit en sak, hade varit ännu sämre om inget alls hade strukits.
Föresten jävlas alltid tiden. Den känns nästan aldrig rätt, antingen känns den för lång eller för kort, inte ofta det känns som vad det är. Men detta behöver vi inte lägga mer ner tid på att skriva om, för jag kommer med stor sannolikhet alltid tycka det, jag har tyckt det jätte länge och jag har skrivit det en hel del gånger förr. Så vi hoppar över det en stund nu.

Imorse när jag vaknade låg jag på helt fel sida. Jag låg på den sidan där den armen som jag fick en spruta i igår sitter på. Det var inte skönt. Armen känns helt okey sålänge man inte lyfter den för högt upp och för långt bak, den känns helt okey om ingen petar på ett visst ställe på armen, den känns helt okey om jag inte råkar gå in med den i väggen, luta mig eller bara helt allmänt slå till den. Men skulle jag/någon av någon anldning göra något av dessa sakerna så känns det som att jag var i slagsmål med just den armen igår och förlorat. Det känns som att där är ett sju helsike stort blåmärke. Jag blir nästan besviken när jag för tionde gången tittar på armen för att åter igen se om där faktiskt inte syns ett skit. Inte ens en liten prick.

På två dagar har jag kommit in på bloggar som är jättesorgliga. Man börjar läsa, man börjar så småning om gråta, man fortsätter läsa och man forsätter att gråta. Och fast att jag mår dåligt av det fortsätter jag att läsa det och jag får en klump.
När jag sen har börjat gråta ploppar det upp andra saker i huvudet som jag blir ledsen för. Tillslut vet man inte om man gråter för det sorgliga man precis har ägnat en stund åt att läsa, eller om man gråter för sitt eget. Efter ett tag går det upp ett litet ljus att de sakerna som är mitt eget som jag gråter för inte är i närheten så "farliga eller allvarliga" som det jag nyss har läst. Att mina saker är fjuttiga ganska vardagliga problem och att jag inte är i närhten av de hemska som andra personer skriver om. Då får jag lite halvt dåligt samvete över mina saker och stänger ner den hemskt sorgliga sidan.  Sen går det upp ännu ett ljus för mig, och det är att jag så himla lätt bara kan trycka bort sidan, börja tänka på något annat, leva mitt liv och ganska snabbt kan bli hyffsat glad igen. Medans någon/några andra människor inte har något val, de måste fortsätta i det helvetet som deras liv är i just nu. De kan inte bara välja att trycka bort det och tänka på något annat..

Nu blev de djupt och nu väljer jag nog att avsluta.
Imorrn är det jubb och en jävligt god middag när jag kommer hem som väntar!

Sussa sött gott folk!
Tjingeling!

Värst vad jag föresten blandar "jag-form" med "man-form"!

En liten låt kan vi föresten klämma in med. Finns igentligen två låtar som jag vill lägga in, men de hittar jag inte. Därför blir det inte dem.


Tjohej!

Höst

Några gånger den senaste tiden har jag sagt lite här och där att nu börjar fan hösten, men då har jag bara fått tillbaka svaret typ att "näe, det är sensommar, än finns det lite av sommaren kvar" och jag har väll lite sådär snällt gått med på det.
Men nu har jag sett folk med både halsduk, vantar, vinterskor, vinterjacka, mössa och det är fan kallt ute. Så nu är det fasiken höst på riktigt, iaf för mig.

Imorgon ska jag och fylla på mina vaccinationer lite, det är en sån sak som är så himla tråkig att lägga pengar på. Ska bli kul att se vad man får belata för det kalaset. Fast jag måste ju erkänna att jag heldre lägger pengar på det än blir dödligt sjuk!

Resten av kvällen är: Varm dusch, våfflor, massa tv-tittande och njutande av att vet att jag jobbat idag och inte har valt att  jobba imorrn.

Tjingeling!

Sommaren 2008

Sommaren -08

-gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Tatuerade mig, om för två veckor sedan räknas till sommaren? Annars tror jag inte jag gjorde det.
- dog någon som stod dig nära?
Nej
- vilka länder besökte du?
Inga
- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Mer stranden, mer ledigt, grillkvällar, utomhus partaj...mer av allt möjligt
- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
..inget spec tror jag
- största misstaget?
Vet inte
- har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget mer än lite förkyld =)
-Bästa köpet?
hum.. min jacka kanske haha, allstå inget spec
Vad spenderade du mest pengar på?
mat, godis, kläder
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Karusellåk på Lisseberg
-vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Bra fråga, vet inte, men jag vill veta
-är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Ledsnare
- vad önskar du att du gjort mer?
Samma saker som jag skulle viljat ha mer av
- vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat och grubblat
- hur tillbringade du midsommarafton?
Med mat & partaj hemma hos Carro och sen fest ute i..vart var det Åkarp? =)
- favoritprogram på tv?
Ingen aning
- bästa boken du läste i sommar?
Har blitt en del böcker, men kommer inte ihåg vad någon heter haha
- största musikaliska upptäckten?
Hum, det vet jag inte heller
- något du önskade och fick?
Att jag skulle komma iväg och resa nu till hösten
- något du önskade dig men inte fick?
Antagligen
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Jag är ju då där man inte på riktigt har sommarlov, tyvär haha
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Som min vanliga stil
- vad fick dig att må bra?
Utflyckter, paddling, de få gångerna på stranden
- vem saknade du?
Jag saknade ett tag småland och gamle Gunnar
- de bästa nya människorna du träffade?
Therese, även om jag inte träffade henne i sommras, men de e nu i sommar det mest har "klickat" tycker jag ;)
- sommarens besvikelse?
Hum, inget spec. Den blev som jag trodde
- sommarens bästa?
Göteborg-Lisseberg och paddling

Det var det deeeee =)



 


Fredag

Fredag today. Känns det som fredag? tja, jag vet inte riktigt.

Igår betalde vi resan =) det känns så sjukt overkligt att det på tisdag är en månad tills jag åker. Lika overkligt känns det att om vi kommer hem det datumet vi har och inte ändrar det, så har det redan varit julafton och är snart ett nytt år.
Nytt år, det känns fan så jäkla skumt. Känns inte alls som att det var längesen vi var hemma hos Martin, laga mat och partaja. Men på ett annat sätt känns detta året så låångt, och det har väll inte direkt blitt som jag kunnat ana. Men det är som det är och jag har blivit några upplevelser rikare både på gott och ont antar jag. Nästa år är ett nytt år och då ska.. ja, jag vet inte vad. Men de ska bli bra =)!

Men vad babblar jag om, nästa år? Först har jag två och en halv månad i en massa länder jag aldrig tidigare har varit i att uppleva med sol&bad vaarje dag, festande, vandring i regnskogar, tigrar&apor haha?, ta dykarcert&dyka, snorkla, nya männsikor, äventyr, shopping och en massa annat! Det är galet, och jag fattar fortfarande inte att det är på riktigt och att jag faktiskt hittade någon att åka med =)! Den ända gången hittills jag faktiskt att känt att det var på riktigt var när vi var inne på Big travel i Växjö och precis hade bokat resan, det var en känsla i sig haha!
Dock kommer det kännas konstigt och sorgligt att åka med. Men så är det och jag vet att det behövs.
Projekten just nu heter reseförsäkring och en "massa annat att göra innan avgång". Det är fan vad det är klyddigt med försäkringar!

Åter till att det är fredag. Ikväll blir det mat och bio med Therese, treeevlans värre. Haha vi har snackat om denna filmen sen första gången vi såg den på reklamen innan sex in the city filmen.
Imorgon antagligen träff med töserna och på söndag kanske favorit i repris och se "Patrik" en gång till om den nu skulle vara så bra.

Så lite pengar som jag har nu har jag nog aldrig haft haha, har inte varit i närheten av att vara pank på jättelänge tror jag.
Lönen kommer att vara välkommen.

NU vill jag ha bullar&ballerina!

Tjingeling

Hoooolabandoola

Idag har jag tillbringat min dag i Alvesta&växjö.
Det var givande!

Den 16 oktober beger jag och Jeanetta oss ut på äventyyyyr :)!

Tjingeling!


Dagbok

Imorse skulle jag kunnat slita av mig håret för att jag igår ringde jobb och frågade om de behövde folk idag. De behövde folk och det är där jag idag har spenderat min dag!
Hemskt då, skönt värre nu!

Idag hittade jag&Sandra två dagböcker på vinden som jag skrev när jag var åtta och tio år.
Tänk att det är en liten jag som skrivit det, att det har gått 8-10 år sedan jag skrev det, att det bara fortarande finns och att jag inte hade en aning om när jag skrev i dem att jag skulle hitta dem när jag var tjugo och hålla på att kissa på mig av skratt när jag läste dem. Bara så himla fint på nått litet sätt !





Näe lite te, en säng, ett täcke och en tv.
Imorrn bär det av mot Alvesta!

Tjingeling

Jag vet föresten precis vad någon kommer att kommentera nu .

Söndag

I dag känns det som en söndag. Det var längesen faktiskt som jag verkligen kände "oh idag är det mån/tis/ons....osv".
Så det är lite småmysigt antar jag.

Igår var jag och Therese i Köpenhamn. Mesta delen av tiden var jag så jädrans varm. Enligt vädret skulle de regna typ hela dagen, men regnade det? Nooope icke, solen sken och jag hade för varma kläder haha. Men men det var trevlans iaf, fast nu i efterhand om man tänker efter så kollade vi inte i så himla många affärer. Jag köpte iaf bikiniunderdelen till bikiniöverdelen som jag inte har hittat någonstans i Malmö. Så nu slipper Therese följa med och leta bikini mer, hon tycker jag är hopplös och efter ett tag när jag har sagt nä till det mesta låter hon som värsta mamman haha.

Igår rensade jag låtar på min mp3 och la till låtar.
När jag lyssnar på min mp3 är där låtar som jag nästan alltid trycker förbi så jag tänkte att jag lika bra kunde ta bort alla dem låtarna.
Så ja, där satte jag mig igår och skulle ta bort alla dessa låtar. Hur många tror ni att jag tog bort? Inte så många iaf, för helt plötsligt tyckte jag att de var bättre och förtjänade att vara kvar. Dock var det desto fler låtar som lades till. Efter att jag var klar var jag nästan lite småkär i mp3:n och ville bara ut och åka buss..
..Men ja, vem bryr sig om detta haha.


Näe, nu ska jag göra mig lite i ordning och åka en tur med min moooooder.
Tjingeling!

I´m on fire




Lyckans fjäril

Igår fick jag höra ett trevlans ordspråk
" Lyckans fjäril sätter sig på axeln, på den som har tid att vänta "

Jag har väntat och fjärilen har nu satt sig där, så nu får vi se vad som händer med dendära lyckan 



Tjingeling.
Här är föresten
tatueringen som Tessiless gjorde.

Tatuerade

Haha, ja nu är både jag och Therese tatuerade!
Jag hade inte en tanke på att göra det idag, skulle bara följa med henne och sen boka tid till mig själv, men vipps så trodde han som jag skulle boka tid hos att jag skulle göra den idag. Så nu sitter den där.

Speciellt kul att vi gjorde det tillsammans eftersom vårt första samtalsämne när vi började prata med varandra de första gångerna på komvux var just om tatueringar och Miami ink haha =)!

Tjiiiiingeling på er nu ska jag leka frisör!

-


September

Jahaja, då var det den första september. Hur i helsike gick det till? Men ja.. nu är det så det är!

Igår hade jag min sista jobbedag. Sjukt så snabbt den dagen gick för att vara en dag med sjukt seg tid 09.00-18. Men det är bara till att tacka och ta emot.
Nu har jag tänkt ha en vecka utan jobb och sen blir det till att vara behovare.
Ska ju bli intressant att se hur denna veckan blir och hur rastlös&knäpp jag kommer bli. Men men, vem vet jag kanske inte blir rastlös&knäpp alls. Kom precis underfund med att jag iaf inte ska börja dagarna med att lyssna på lugna sorgliga låtar. Så därför har tempot ökat här nu!
Men i vilket fall som helst ska jag iaf ha en chilldag idag har jag bestämt mig för!

Det var en muchu muchu trevlans kväll i fredags :)! Mycket skratt och fniss åt princip ingenting.
Sen är det sjukt skönt när man går och lägger sig och är helt bombsäker på att man ska vakna bakis, men vaknar man bakis? Nä man slår upp ögonen, känner efter lite och känner att man mår bra. Då tycker man att gåradgen var ännu bättre!



Tjingeling!