Den är lika ren som ett barns ögon, den är lika skitig som marken på en tågstation




Som får en att ropa till balkongen "kom ner!"
får prästens dotter att rymma med en knarkare
som får en att säga i natten 'jag behöver nåt starkare'


Hata snön och kylan när man inte vill ha den.

Hum ja. Jag gick ju på dendära inflyttningsfesten igår. Vilket jag ångrar.
Eller ja, själva inflyttningsfesten ångrar jag inte. Men själva biten dit ångrar jag och vägen hem. Förutom att jag var trötter igår kände jag mig ändå ganska bra, men när jag började åka dit kände jag att de kanske inte var det bästa.

Antons buss var sen så jag och Jakob fick stå och vänta ett tag i helvetes blåsten och snön (Jakob CYKLADE igår, galet galet).
På festen var det trevligt, trevligast att träffa folk jag inte träffat på länge =) Vankades sen utgång som jag efter lite velade kom fram till att de nog var bäst att jag hoppade över och åkte hem.
Här börjar det extra roliga. Jag missade min buss med kanske fem min, en timme till nästa buss så gick in på macdonald, drack te och pratade i telefon. Går ut till bussen när det är dags, väntar en kvart, ingen jävla buss dyker upp. Och tamtadam bussjäveln är inställd. Från att jag gick ut till bussen till att pappa lyckades köra in till stan och hämta mig tog det kanske typ 50 min. Var helt sönderfrusen sen. Antagligen så gick inte den bussen som jag missade heller. Jävligt drygt att vänta på en buss som inte kom i en timme haha.
Från att jag sa hejdå till de andra till att jag kom hem tog det typ två timmar och en kvart. Ganska lagom tycker jag allt..icke!!

Var föresten en knepig kille som började prata med mig vid bussen haha. Har ingen jävla aning vad han snacka om. Först något om en tändare, sen något om kylan och till sist något jättekonstigt att han förstod att folk i sverige var arga pgr av något med arbeten.

Idag ligger jag inne med en värre hosta än igår, ont i halsen och för jäkla trött. Tänk vad trevligt.
Detta väder är värdelöst när man ska iväg och festa/ut. Just nu känns de som jag skulle kunna bojkotta det ändå till i april. Men har en känsla av att det spricker redan nästa helg eftersom det står en tjejmiddag och utgång på schemat, om jag inte får för mig att åka till Göteborg, vilket jag har en känsla av att jag inte kommer hinna eftersom jag fortfarande inte har satt igång med mitt jädra projekt till kursen som ska redovisas nästa tisdag. Planerat och bra som vanligt.

Ikväll ska jag inte ta mig någonstans över huvudtaget. Jag vägrar! Ska bara äta god middag, chokladpudding och chibba&dibba!

Host och adjöken!

Febern is GONE!

Okey, detdära med febern.
Jag tog reda på mysteriet igår varför man är varm imellanåt och fryser imellanåt när man har feber.
Normala människor kanske vet det? Jag har ingen aning om det är något man borde veta haha.
Men nu vet jag iaf.
Man fryser när febern stiger och man blir varm när den sjunker.
Vilket stämmer sjukligt bra med. Igår fick jag mer feber och frös som ett as nästan hela dagen. Låg i soffan hela dagen med ett linne, en tröja, en tröja till, en fleece tröja och ett duntäcke men frös iaf. 
På kvällen och i natt började jag koka över och var sjukt varm och tamtadam, nu är febern borta!

Ah det är riktigt skönt att febern är borta. Igår var jag helt väck.
Dock fortfarande hosta och lite förkyld, men fan så mycket piggare! Så idag kanske man kan få något litet gjort när man ändå inte är på jobb. Sen ikväll får jag se om det mot förmodan råkar vara att jag känner mig upplagd för en inflyttningsfest.

Känner att det nog är läge för en ducsh nu i vilket fall som helst!

Ah det stog så fint och bra i min "Vattenmelonen bok"


Det har gått och blivit väldigt vitt.

Idag är första gången på flera evigheter jag är hemma och är lite sjuker.
Om man inte räknar en gång i maj som jag gick hem för att jag hade en jävla huvudvärk, och den gången räknas inte riktigt. Men förutom de så har jag ingen aning om när jag stanna hemma senast.

Något megasjuk kan jag ju inte påstå dock. Det drygaste är huvudet som känns mega segt, äckelhosta och febern. Är ett jävla gungande mellan att frysa satan och nästan koka över. Men men en positiv sak finns det med just denna dagen, att jag egentligen skulle jobbat länge idag haha, tajmat tajmat.

Stört i natt, jag vaknade, låg och trodde att det var dags att snart stiga upp för att ta reda på om det var läge att gå till jobb eller ej. Så där låg jag och väntade på att klockan skulle ringa, vilket aldrig hände. Tittade på klockan, som då visade att det var mer än fem timmar tills det var dags haha. Det är en sån felbedömning som är jävligt skön.

Två funderingar.

- Varför man fryser sådär innuti när man har feber och inte är varm och svettas hela tiden vilket känns mer logiskt.
- Hur mycket salt det finns i tårar jämför med "havsvatten utomlands". Det svider ju inte i ögonen när man gråter, men de svider satan om man får "havsvattnet utomlands" i ögonen.

Jag hoppas att jag orkar/får tummen ur röven att börja lite smått på mitt projekt till kursen. Blö!
Snart helg igen, se vad man ska roa sig med denna. Om jag är frisk dvs..




Tjingpling!

Tidsfördriv 2

Lite ringning idag, mycket tidsfördriv.

LISTA!
Klädsel
Vad har du på dig idag: Jeans, linne, kofta, halsduk
Vad använder du just nu för skor: ”stövlar”
Favoritfärg på kläder: Svart går ju hem hos mig i alla lägen. Men rosa är trevligt med på vissa kläder och rött..och blått..och på sommaren vitt. Men ja överlag mest svart!

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: En här på jobb
Du delade en drink med: Drink vetefan alltså. När drack jag en drink senast? Jag delade iaf en Öl med Therese i taxin i lördags. Fast ja nu kom jag på drinken, de var med Emelie på ”avskedsutgången”, alltså ganska längeseda. längesedan.
Du gick på bio med: hmm…. Anton? Kan varit det
Du gick på stan med: Mamma och Sandra
Skällde på dig: Idag i telefonen, någon knepig typ från Karlskrona som ABSOLUT inte ville prata med mig utan med någon på Karlskronas kontor.

Senaste
Låt du hörde:
”Nothing gonna change my love for you” gick precis på radio här bak.
Film du såg: Baksmällan, om man inte räknar med halva filmer jag sett på tv lite halvdant.
Mat du åt:
Choklad
Kram: Hum, måste varit någon i lördags
Puss: Sandra
Fest: I lördags om en förfest räknas?
Känslan: Skitnödig
Ilska:
Resa: Sydamerika
Glädje: jaa…kanske igår när jag satt och skrattade för mig själv på bussen åt en kille. haha
Dröm: Ingen aning
Boken du läste: Håller på att läsa ”Vattenmelonen”
Personen du träffade: Förutom folk här på jobb min käre mor.
Personen du pratade i telefon med: Någon stockholmare som skulle bli kopplad
Personen du fick sms av: Sara
Gången du åt en 7-eleven korv:  Vet inte ens om jag någon gång har käkat en korv därifrån haha
Gången du var utomhus: På väg hit till jobb
Gången du sov: På bussen imorse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igårkväll
Saken du köpte: En julklapp igår haha, duktigt värre

Om dig

Namn: Lina
Ålder: 22
Smeknamn: Lina
Syskon: Sandra
Sysselsättning: Som de ser ut nu. Jobb, träning och umgås
Bra egenskaper: Ja, att jag är jag när man tar bort de dåliga haha.
Hårfärg: någon blandning mellan brunt och mörkblond?
Ögonfärg: blå
Skostorlek: 37-38


Dagens:
Vill ha
: Ja, de är en hel del haha. En härlig bränna, en massa att se fram emot, världens super dunder produkter och mer, mer, mer och meer.
Frisyr: Hästsvans.
Händelse: Ja..vad skulle det kunna vara?
Planer: Jobba klart, hem, stressäta och sen iväg på kvällskursen och sen hem till sängen
Saknad: En filur!
Dummaste: Ja, jag kan vara ganska dum ibland haha
Sjukaste: ?
Drog: Musik
Godis: Choklad
Humör
: Inget speciellt över huvudtaget
Ord: ”vi ska se här..”

5 min till hemgång!


Tidsfördriv

Okey, lite tidsfördriv här.
Det ringer inte så mycket idag ”PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ” som vi säger här och slänger oss över våra skrivbord.

En bra sak med att jobba är att det är så satans skönt att sova om kvällarna och att man somnar snabbt.
Det negativa är ju ganska självklart de tidiga mornarna. Idag var jag på väg att missa min hållplats eftersom jag somna, hade tur och vaknade precis när vi stannade och tackade lite tyst för mig själv den andra människan som med skulle av och tryckt på stoppknappen.

Imorgon en månad kvar tills man får julstrumpa, käkar julmat, kränger godis, öppnar julklappar och umgås.
Det som man aldrig gör annars är ju dock egentligen julstrumpan och öppnar julklappar. Fast egentligen bara julstrumpan, julklapp kan man ju råka få någon dag innan eller efter med. Om en månad idag kommer jag alltså öppna julklappar med! 


Jag fryser det är kallt. Vår dusch har blivit den som håller mig varm oftast. Tack dusch!
Efter att först ha köpt ett par skor, lämnat tillbaka dem, köpt ett par andra skor, lämnat tillbaka dem och sen köpt ett annat par så har jag nu åtminstone ett par varma skor som jag förhoppningsvis kan vara nöjd med. Eller ja nöjd och nöjd, jag kommer ju förhoppningsvis vara varm om fötterna, men så jävla snygga vetefan. Vanesak? 


Vissa människor är så jävla otrevliga haha, och vissa tror att om de säger ett ord så ska man fatta exakt vad de menar.Jävla puckon. Fast de är ganska skönt när man har de jävlarna på telefon, man bryr sig inte så mycket. Hade ju varit 100 gånger värre om man stått öga mot öga och inte kunnat trycka på en mute knapp för att lägga in en ljudlig suck, ett ”jävla kärring” eller fråga någon annan här något. 


Snart maaaod här.
Denna vecka har vi ”Linas matkasse” hemma. Jag borde kommit på den tycker jag, iaf om den Linan (?) som kommit på det tjänar bra?Igår skulle jag och Sandra laga maten, jag bidrog med att skala potatisen och öppna burken med oliver. Perfekt uppdelning.
På tal om Sandra, igår när vi skulle åka och träna började jag med att försöka åka buss på friskis kortet, Sandra följde sedan med att försöka träna på sitt bankkort. Eftersom de inte funkade och de bara kom upp felmeddelande två gånger på skärmen där man ska få ut sin biljett gick hon till kassan och sa att de inte fungerade. Då möttes hon av ett, ja nä, här går det inte att ta ut pengar. Hahah, kuuul!


Nä som sagt! MAAAAOD!
Tjingeling


Bajs

Åh, bajs tolle korv.
Jag vill bara att det ska ut, försvinna, inte existera, inte ligga där och gro, puttra och lura!
Och jag pratar inte om något bajs. Det kommer som de ska!

En sak är på försök nu. Frågan är om jag lyckas!

Visst känns det fint att va vid liv en dag till? Visst känns det fint nu, Hurricane?


Håååååkan
var det igår ja. Bra bra bra =) !!!
Även om de var kasst att garderoben var full så man var tvungen att stå och hålla sin tjockis vinterjacka.
Vilket iof var sjukt skönt efteråt när vi slapp köa för att hämta ut något.
Trevlans kväll. Vet inte senast jag skrattade och fnittrade så mycket som vissa stunder igår haha. Så tack för det!



Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
Alla talar om dig, Hurricane, åh Hurricane

Annars då?
Jo det är huvudet upp fötterna ner iaf.
Mys söndag. Tur med mamma och Sandra i mys affärer. Inom loppet av två äffärer lyckades jag klämma i mig tre muggar glögg och sex pepparkakor!
Dessutom städning av rummet som hela veckan har sett ut som att en jätte fullt med saker i händerna bara släppt ner det rakt i mitt rum. Som sagt en skön och bra söndag över lag. Måndag imorgon känns dock inte allt för lockande kan jag meddela.
Har dessutom av någon jävla anledning haft ett vänsteröga nu i typ fyra dagar som imellan åt bara börjar dunka och ha sig. Inte behagligt för fem öre..

Tjing!

We've got a groovy thing goin', baby. We've got a groovy thing.

Två inlägg inom loppet av bara några timmar. Jadå, internet här hemma började funka idag igen tydligen.
En sak är bra, jag kommer nog ha vant mig av lite med att sitta framför datorn hemma. Kan vara en helt fel gissning dock.

Två saker är bra. Jag har börjat läsa igen denna veckan. Har alltid läst mycket men sedan i somras har det bara tagit stopp, ingen aning varför.
Och att jag har börjat lyssna på skivor eftersom jag inte kunnat lyssna på spotify.
Det som snurrat mest: Simon & Garfunkels skivor och Håkans nya skiva som jag har lånat.
Grääjt Grääjt!

Har kommit på att Simon & Garfunkels skivor kan vara den ultimata musiken att lyssna på när man åker till jobb de tidiga jävla mornarna när jag sitter och halsover på bussen!
Nu håller jag alltså på att lägga in alla fem skivorna på ipoden. Det kan vara så att det blir för mycket haha. Är ju trotts en av skivorna som redan är favorit, så frågan är om jag kommer lyssna så mycket på dem andra? En fråga som jag lär få svar på.

Dagens sätta sig på huvudet Sim & Gar låt


Den känns dock inte riktigt alls som dem.

Nä, nu är alla skivor inne. Mot tv:n!

Torsdag

Jag undrar hur det kommer sig att gör man ett fel så följer det lätt en massa andra fel.
Får man en massa klydd på en dag så följer de lätt en massa annat klydd resten av dagen.
Precis som om man råkar göra detdära lilla snedsteget så är det precis som att en massa snedsteg bara dras till en.Lika dant med klydd, dras de mer till en om det väl har börjat klydda?
Eller bestämmer allt fel och klydd sig för att slå sig samman? Undra egentligen vad som är bäst/skönast?
Att sprida ut fel/skit/klydd jämt över alla dagar eller att ta en klumpdag för allt? Hum, de känns som en klumpdag är skönast. Förutom just klumpdagen som det gäller då!
På 14 dagar har jag inte direkt fått att jag gjort något direkt fel här på jobb, iaf inget som jag fått höra.
Sen idag haha, ja då dimper det ner tre fel. Inga feta livsviktiga saker, men ändå så pass fel så att man får ett mail om de. ”Inget” fel på fjorton dagar, sen splasch bom bang, tre fel på samma dag haha.Aja, snart är det helg. Tummen upp för det. 


Är en ganska trevlig vecka ändå måste jag säga.
Måndag försöka träna ikapp min käre syster.
Tisdag italiensk middag ute följt av en liten fika
Onsdag den årliga lilla julklapps shoppen till oss själva
Idag jobba länge vilket iof inte är trevligt men de har gått hyfsat snabbt, iaf än så länge.
Fredag skönt bara det
Lördag dags för kära Håkan bråkan
Söndag, hum ja kanske bakis

Det är ganska konstigt att man kan gå på ett ställe. Egentligen vilket ställe som helst.
Och helt plötsligt är det inte alls på samma sätt man går där. Allt är totalt förändrat och det känns totalt jävla annorlunda just för att allt är så förändrat på en jävla massa sätt.
Här lägger jag till en liten spya, ett bittert litet skratt och en liten klump i halsen, kors i taket dock, de börjar minska, tror jag.Äh jag förstår då inte, en dag kanske jag gör, eller snarare lär göra! 
Möghög. 

Börjar de bli en vana att skriva blogg när jag jobbar sent? Hum, kanske.
Tjingeling!


.

Det är måndag men i denhär farten är det väll snart fredag igen. 
Vårt internet och telefon har varit pajjat sen i torsdags haha.Det är fasiken vad man kommer på att det är mycket man tittar på internet.Helt plötsligt kunde man inte föra över pengar till sitt konto, man kunde inte lyssna på exakt den musiken som man ville lyssna på, inte kolla det ena, inte kolla det andra, inte titta vad olika filmer handlar om. Ja en massa som man inte kan göra haha.Så nu har jag för första gången typ kollat internet från min mobil. Vilket är jävligt värdelöst, iaf på min mobil!


Föra över pengar fick jag göra från Henriks iphone. Något som brukar ta typ max 2 minuter tog mer än 10 minuter eftersom att vårt jädra hus ligger i någon ”sändnings skugga” så att det är sjukt dålig teckning där. Vissa som ringer från sina mobiler hemma hos oss måste gå ut på gatan. Illa!


Helgen gick fast att inget internet finns. Inte för att jag någon gång tvivlade på det.En helg borde verkligen vara mer än två dagar!Helgen flög fram med idolkväll, en ganska lång tur i stan, filmkväll, lite målande, läsande, lyssnade på skivor, beställning av biljetter till Håkan Hellström och en liten middag för käre far. 


Just nu: Håller tummen för att de närmsta timmarna går lika fort som timmarna innan klockan 12 gjorde.Har ont i huvudet och har inte riktigt lust att sitta framför denna skärm och svara i telefon mer idag.Jag är sugen på att baka pepparkakor! Ska bli myspys med juuuul, faktiskt.
Förutom att trängas med alla jävla idioter när man ska gå i stan!

Näe, Tjingplingeling


.

Att man kan må så illa över det!
Det är som att någon smäller till en i magen när man inte riktigt är beredd på det.
Varför slutar man inte när man vet hur det känns? Men det är väll så man är funtad, vem skulle inte göra lika dant? En smart jävel som bara rätt och slätt väljer att sluta med det.
En liten tanke och känsla växer ganska ofta vid dessa tillfällen, men vad skulle det tjäna till?

Jag vill lite slå på något.
Jobbar länge och känner att jag kommer vara en grinig jävel när jag kommer hem. Blir nog rakt in hopp i säng för allas välmående!
Dessutom har det varit dryga jävlar som ringt de senaste dagarna. Egentligen har kanske inte dem varit så dryga alla gånger, men fan vad det har klyddat. Hatar jävla datorprogram ibland.

Det är sjukt att detta året känns så in i helsike långt när veckorna bara susar förbi. Fredag imorgon igen. Galet galet.
Kan nog vara det år som har kännts längst av alla, inget negativt långt utan bara väldigt ovanligt långt.

45 min kvar!

Tjong i buljong


Förstår fortfarande inte

Varför har fortfarande inte någon infört tre dagars helg, minst?
Den som kommer införa det i framtiden, jag menar nåååågon gång måste ju någon högt satt person vara så smart att de inför de. Och när denna person väl inser det så hoppas jag att denna person samtidigt kontaktar en uppfinnare som uppfinner en liten maskin (den ska delas ut gratis till befolkningen!!) som gör att man bara kan förflytta sig vart man vill.

Tänk: Fredagen i Grekland cyklande på en gul fin cykel bland vita och blåa hus och äta grekisk sallad och tzatsiki i solnedgången.
Lördagen på Nya zeeland och göra något galet och äventyrligt. 
Söndagen på Filippinerna under en palm (självklart kommer brännan snabbt som fan här), med ipoden, cyklopet, en bok och samlade snäckor på sarongen. På kvällen sitter man på softa reaggebarer och dricker, röker vattenpipa och blir sjukt skön och lullig i sällskap med med softa, snygga, sköna, tatuerade, lagom ruffsiga och bruna killar.
Måndagen som är den nya bonusdagen i Västindien och bara njuter av att man äntligen är i Västindien och tar reda på exakt hur mycket man gillar det så man vet om man ska spendera nästa fredagkväll till måndag på just detta ställe eller ej.

Vem håller inte med mig? Så kom igen nu du mäktiga person som läser detta och känner en hejdundrans uppfinnare, känn dig utvald till att genomföra detta! Snääääälla !

Det var ganska okey att jobba idag faktiskt.
Vad som inte är okey är mornarna och att det vissa dagar känns som att man inte hinner ett skit efteråt. Vilket man egentligen gör, men de känns inte alltid så.
Som nu, ja då ska det tränas av någon anledning och då är man hemma typ halv nio. Hur kul är det på en liten skala?
Min anledning är idag endast att det är för jävla skönt efteråt att gå och lägga sig och äta mackor.
Håller en tumme för att jag inte ska bli kass efter denna träning. Näsan börjar rinna och jag fryser lite mer än vanligt. Illa illa!

Tjingeling!

November

I close my eyes and I'm still there and
We're the trees still green in november
And I know I can't remember summer being so gone

HELG!

Gott folk titta, det är HELG!
Kan nog kanske bli en bra helg dethär!

 

Är det bara jag som tycker att "Michael Scofield" borde vara med i en porrfilm? Han borde få en småporrig sexscen i en film iaf! Eller så borde någon som är näst in till pricken lik honom fixa något självinspelat.
Det kan vara så att jag kommer ihåg lilla Miller som snyggare än vad han är. Jag hade ju inte direkt tackat nä till honom så som han ser ut här, men jag kommer ändå ihåg han som snyggare när man kolla på Prison Break.

Så lite tid utfylld. Nu ska jag göra mig iordning och träffa Sara!
Tjingeling!

Dimmigt

Det har hänt något!
Det känns som att jag har småsprungit genom en vägg, kommit levande ut på andra sidan, men tappat/glömt/blivit av med lite av mig själv på andra sidan väggen...

Jag är inte direkt glad.
Imellanåt kommer det tankar som gör att de blir ganska så kolsvart så att jag på riktigt måste skaka på huvudet.
Jag är lite tystare än vanligt, jag anstränger mig lite mindre, jag drar mig lite mer undan, jag kan befinna mig på ett ställe men ändå vara väck någon helt annan stans,  jag bryr mig inte direkt när jag kommer försent, jag bryr mig inte riktigt när jag gör fel på jobb, jag kan sitta och titta rakt fram och tycka det är skönt.
Det är inte så att det är svart som mörka natten hela tiden, för det mesta är det en grå och dimmig massa.

Fast samtidigt, fast att det är ganska grått, grått och grått. Så är det skönt att veta att det kunde varit så jävla mycket värre haha. Det är inte sådär riktigt kolsvart och jag håller inte på att gå under! 
Skönare blir ju även dagarna/stunderna när det gråa suddas ut och blir ljust, så ljust!
Skönaste känslorna just nu:
- När jag har tränat, tänder alla mina ljus, kryper ner under täcket och lägger huvudet på min skönaste kudde!
- När det enstaka gånger någonstans ifrån kommer en liten känsla av att det kommer komma något bra ur just detta och det är vitt och så ljust!

Grått, svart, vitt, Grått!

Imorgon jobbar jag sent. Kommer kännas extra segt att gå upp imorgonbitti.
Mer skönt idag dock när jag slutade tidigt. Både hunnit träna och vara på IKEA, känns som att det var längesen jag gick från jobb till och med. Skönt!

Bla bla bla bla.
Det är en väldigt konstig känsla!

Nä, adjöken. Nu ska jag lägga mig med min sköna kudde!



När alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström
Lalallalalaaaaaaa =)

Som sagt, Adjök!