Fantastisk kväll











Bra dagar

När man efter två bra dagar kommer närmre och närmre sin kära lägenhet och bullbaksdoften bara blir starkare och starkare då känns det allt bra fint där inne i hjärtat. Älska att bo nära Pågen, det förgyller vissa dagar och kvällar. Doften ger ett mer eller mindre bubbel i magen. Speciellt kvällar som dessa. 






if the creek don´t rise

 

Crazy

Det är crazy på jobb för tillfället. Listan på vad som ska göras fylls på bra mycket snabbare än vad det går att stryka saker från den. Det är positivt att tiden går fort som fan. Samtidigt som de är negativt - man kommer aaldrig ikapp vad som ska göras. Galet glad att jag har två veckor semester till. Hoppas på en kul ny person som de ska anställa. Satt brevid en bredaxlad hårig kille på bussen imorse som tog upp mer plats än sitt eget säte, hyfsat jävla irriterade då hans armhår kittlade på min arm och jag försökte trycka mig så mycket som möjligt mot fönstret utan att det skulle märkas. Inte det minsta sugen på att gnugga hud med en främling halv åtta på morgonen. Det suger att behöva plugga när man kommer hem efter en hel dags jobb. Imorgon inlämning av opositionsrapport. Nästa vecka är alla på semester utom jag, hoppas på att det inte kommer gå åt helvete haha. Är galet svårt att släppa jobbsaker när arbetsdagen är över. Hatar att vakna till och komma på något jag glömt att göra. Det blev verkligen sommar nu. Inte alls lust att plugga nu. Längtar tills jag har kommit in i alla arbetsuppgifter. Livet går ännu snabbare med detta jobbet än innan. Skönt att det blir fredag snabbt! Nu går det inte att undvika plugget längre.

Det lyckades

 
Min plan för semesterveckan som tar slut idag var att göra så mycket olika saker som möjligt för att veckan skulle kännas så lång som möjligt, har lyckats riktigt bra faktiskt. Känns som jag varit ledig i mycket mer än en vecka.
 
Middag och promenix i Helsingborg med Sara. Lite häng och glassätande med Mackan. Frukost hos farmor. Middag med girlsen. Köpenhamn med Sandra. Lite plugg. Ett frisörbesök. Mys. En heldag på Ven. Många timmars balkonghäng med Emelie. Stranden. Umgåts med familjen och lite andra små saker. Dessutom blev det till att känna på riktig sommar de senaste tre dagarna. 
 
Nu är det bara till att tagga till tre veckors jobb för att sen njuta av två veckors semester igen. Inser verkligen inte att det är juli redan. 

När man blir kär i ett ställe gång på gång