Visiten i Linköping!

Tillbaka i Malmö efter en treevlans visit i Linköping.
Kvällen i torsdags började med förfest hemma hos Emelie&Martin sen blev det utgång.



      

Sega och danna vaknade vi igår. Vi käka frukost och piggna till lite, sen begav Emelie och jag oss ut på tur och Emelie visade lite som var värt att titta på. Från söta getter till gamla hus&skyltar.



      

På kvällen blev det grillning på gården och efter det blev det en hejdundrans kul impuls kväll som innehöll uppdrickning av drickan som vi hade kvar från förgående kväll, det blev en massa "drickespel", dansksnackande, sjungande, värmeljus, negerbollar. Dessutom gjorde vi detta med självaste killen som spelar han lilla pojken i "Glas blåsarens barn" haha :p!


     

Idag innan jag åkte med bussen hem hann vi med en liten glass och liten tur i en park. Så det har varit mys och kul dagar =)!

Nu är jag helt slut i rutan och ska bege mig mot  sängen.
Tjingeling!

Mitt i veckan!

Imorrn bär det av till Emelielus i Linköping =)  Det ska bli trevlans trevlans, man kan ju ibland faktiskt behöva se något annat än det gamla vanliga som man går och ser daaag ut och daag in, eller nått.
Imorrn blir det  party i vitt hehe, sen hoppas jag på sool =)
Det enda jag inte helt ser fram emot är att åka buss. Det känns sjukligt drygt. Men böcker är nerlaggda och ipoden är laddad så antagligen går det smärtfriare än vad jag har tänkt. Vilket jag nästan är säker på att det gör haha.


Dessutom vill jag ha så händelserika och trevlans dagar som det går nu denna veckan och nästa vecka. Tiden får dessutom gärna gå sakta. För sen börjar jobbandet.
Fast det låter inte riktigt som att händelserika&trevlans går ihop med att tiden ska gå sakta..

Arbetet som jag hade tänkt vara klar med innan jag åkte är jag såklart inte klar med. Meen, det får ordna sig snabbt när jag kommer hem hade kan tänkt. Humm...!

Näe gott folker, nu ska jag sova!
Tjingeling!


Okey, dagens:

*Jag har börjat käka en sorts blad från en växt som tydligen ska hjälpa mot huvudvärk/migrän.
*Jag har blitt kallad till intervju för en ky-utbildning. Scary!
*Jag har läst och fällt några tårar när mamman i boken dog.
*Jag har hittat ett busskort på vår uppfart som det kanske kan vara mycket pengar på.
*Jag har svettats som ett djur när jag träna. Bastu värme!
*Jag har varit sjukt sugen på Pesto.
*Jag skulle fixa med mitt arbete.
*Jag fixade inte så mycket som jag hade tänkt, därför MÅSTE jag göra det nu! Blö!



You are my star. I'll stay and catch your fall

Trevlans kväller i hoooddan!

Javisst försvann regnet och ersattes med sol =)

Jag & Carro cyklade och mötte Sara & Pära för att sen bege oss mot hoooddan och grillandet.
Fasligt gott var det. Fasligt trevlans var det dessutom också!



     



Sov gott. Tjingeling!

Idaag är det söndag.

Imorse kom jag ju på att det idag var söndag och inte igår.
Det var värsta söndagsfeelingen igår måste jag säga. Vilket kanske märktes på min lilla lista som jag skrev igår eftersom jag har för mig att jag någonstans skrev att helgen typ var slut.

Idag har jag börjat friskusaktigt med att träna. Snart ska jag bege mig till lilla ica och inhandla något gott till kvällens "hoddan grillande" med töserna =) myspys! Hoppas att solen visar sig lite ikväll bara, men det tror jag nog!

Dessutom ska jag nog härja i köket med mamma och baka en kaka. Hon tycker att jag behöver bli lite huslig av mig. Vilket jag verkligen tycker att jag har varit om jag bakar idag eftersom att jag igår lagade middag.

Näe trevlans söndag på er =)
Tjong!





Gamla "hoddan bilder"

Tidsfördriv!

Okey. Det är lördag kväll och jag har inget för mig förutom att snart kolla på Robinsson.
Därför får denna lista utgöra ett tidsfördriv. Och ja, jag har tagit den, men det känns som en såndär lista som vandrar runt från den ena till den andra..så hum.. det spelar inte så stor roll.
Att jag dessutom har gjort ganska många sånna här listor och därför har svarat på många av dessa frågorna redan hör inte riktigt hit, eller? Men har man inget spec att göra så har man faktiskt inte.


STEG 1

Namn: Carolina
Bor: Malmö, Tygan 
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Nått ljusbrunt / mellan blont / brunt med lite ljust i, jag vet faktiskt inet vad man ska kalla det? 
Skostorlek: 37/38
Civilstatus: En ickesingel
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

STEG 2
Skor som du bar idag: Svarta ballerina
Dina svagheter: Jag kan vända i humör sjukt snabbt. Visst det är bra när det går från dåligt till bra, men från bra till dåligt känns inte lika upplyftande. Känns lite som att jag är en person som har två personer i mig som tjaffsar med varandra. Ibland vinner den ena och livet känns som en trevlig väldoftande sommaräng en solig dag där underbar musik spelas, ibland vinner den andra och det känns som att någon ska rycka bort mattan och att jag ska falla tusentals meter utan något ljus på vägen.
Rädsla: Att jag ska befinna mig i mitten av livet och inte vara tillfreds.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Hum...? tja, jag vet inte vad det skulle vara..kanske sol eller regn idag?
När somnar du: För det mesta mellan 22-00.30

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola
: Pepsi
McDonalds eller Burger King: Burger King
Adidas eller Nike: Spelar ingen roll
Lipton Ice Tea eller Nestea: Hum?, ingen aning
Choklad eller vanilj: Chokoläääd

STEG 5
Svär du? Ja
Sjunger du? Det händer det händer, mer med vissa än andra hehe.
Duschar du varje dag?Nä, inte alltid.
Röker du? Nope
Gillar du skolan? Beror väll på vad man pluggar. Jag antar att det kan vara kul om man pluggar nått man tycker är intressant, annars är det nog ganska mycket skit. Typ som historielektioner haha.
Tror du på dig själv? Toppar och dalar eller hur det nu är man så fint  man kan uttrycka sig. Nä men som sagt, ibland mer ibland mindre.
Vad har du åstakommit som du är nöjd/stolt över? Att jag har rest efter studenten. Både att jag kom iväg på Asien resan med Jeanetta och impulsaren med Emelie. Visst inget av det är några eeenorma års-resor och jag vill göra fler långresor. Men om det av någon anledning inte skulle ske kan jag iaf vara lite hyffsat nöjd med det jag har gjort. Mest "stolt" är jag väll dock för Asien resan med Jeanetta som jag nu inte ens kan fatta att det faktiskt blev av, att det funkade att åka med en främling och framförallt att jag gjorde det. Känns som att det har gett mig mer nu i efterhand av att veta att jag gjort det än vad det gjorde unde själva resan. 
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja

STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? Ja.
Shoppat? Ja
Ätit en hel ask müsli? Nope
Ätit sushi? Nej. Jag undrar när den första gången i livet kommer haha
Stått på scen? Nä
Skejtat? Nä
Bakat? Nä, men jag laga iaf middag idag. Det ni!
Stulit något? Nej
Ljugit? Har jag säkert, dock inget stort och "allvarligt" som jag kan komma på.
Kysst någon? Ja.
Kramat någon? Ja

STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull? Efter partynatten på Phi phi med Jeanetta kan jag nog säga att jag har varit jättefull, iaf för att vara mig tror jag hehe. Men däckningen har jag inte varit med om än.
Varit full? Ja.
Blivit kallad hora? Inte vad jag hört iaf
Blivit nerslagen? Nä. Dock nerbrottat om det nu skulle räknas.
Busringt någon? Ja
Gjort något som du ångrade? Antagligen, fast just nu ploppar det mer upp saker som jag ångrar att jag inte gjorde.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta? Nä, men stenar och grenar på en dörr för att vi tyckte det var kul när någon kom och öppna och där inte stog någon haha.

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Hej och hå ja haha. Jag och min syrra kommer att fajtas om namn när/om vi får barn. Vi vill ha samma namn typ. Så det gäller att "paxa" när man kommer på några haha. För båda ligger Tindra, Bella,Lykke, Tea, simon, linus och litta sånt där ganska högt upp. Men vem vet?
Hur vill du dö? Inget jag brukar tänka på, men att dö av ålder, smärtfritt och fridfullt låter ju ganska bra bland en massa andra alternativ som finns.
Vad vill du bli när du blir gammal? Jag vill vara lycklig pensionär, ha barn & barnbarn, ha en lägenhet hyffsat centralt och en trevlig stuga vid vattnet någonstans.

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Tjo här blev det djupt. Helt ärligt så vet jag inte. Känns som en sån sak man inte vet förrens man ställs inför det om det någongång skulle ske.
Antal CD-skivor du äger? hehe ingen aning.
Antal piercings? 1
Antal tatueringar? 1
Hur många gånger har du varit med i tidningen? En massa om man räknar de gångerna när man har fyllt år och familjen har skickat in ett foto. Annars så kan jag inte komma på en enda gång faktiskt.

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? För det första så ska detta bli en bra sommar. Förutom att antagligen jobba en massa så ska det hinnas med, sool&baad, grillande, festande, utflykter lite hit och dit, massa mysigt sommargrajs, fira Hållö på Hållö, plocka blommor, ta sommriga foto och ja sånt grajs =)
Vad ska du göra i vinter? Ingen aning faktiskt!
När tog du studenten? 2007
Vad gör du efter gymnasiet? Chilla, resa, plugga, jobba.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Jag kan inte direkt se mig själv bo i något annat land långt borta från Sverige, men man vet ju aldrig vad som sker.
Vad händer till helgen? Tja, denna helgen har ju inte helt slutat än, så att riktigt så långt har jag inte kommit än. Men antingen så befinner jag mig i Malmö eller i Linköping hos Emelie och jag kan verkligen inte bestämma mig för vilket hehe.
Vad vill du helst göra just nu? Gå en solig promenad med Anton.

STEG 11
Vill du ha pojkvän? Har jag ju.
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? De flesta har det redan så den frågan funkar ju inte riktigt. Men vi kan ju välja att ta det ett steg längre. Vem gifter sig först? vilket jag iof inte har någon som helst aning om. Mycket kan hända mycket kan ske hehe.
Vem är den perversaste person du känner? Ingen aning haha
Hur många gånger har du varit utomlands? Hum hum... om man inte räknar danmark och sånt så...tror det är tio gånger.
Vilket land är bäst? Om jag ska svara nu snabbt så svarar jag Filippinerna, men ska jag tänka efter noga så vet jag inte riktigt.

Det var de det!
Tjing!

Då var det doppat och klart!

Jupp jupp, idag blev det doppat. En riktig liten härlig sommardag idag tycker jag allt!
Det var inte så kallt som jag trodde. Visst det var KALLT, det var kallt så att det gjorde "ont" lite här och där och man fick lite svårt att andas. Men fortfarande, det var inte SÅ kallt som jag trodde. Dessutom var det tilloch med ganska skönt när man kom upp. Vilket det inte ser ut som kanske på vissa bilder haha.
 Där efter var det sjukt sjönt att ligga och sola någon timme.





















Tjingeling!

Tanken är!

Tanken är idag att ta det första doppet i det blå. Kallt!

Ditt och datt

Idag är det fiin fint väder. Varmt är det med och jag sitter i trädgården nu.
Jag har börjat inse att jag den senaste tiden, åren efter studenten har levt ett sjukt soft liv. Iaf om man tänker studerande och jobbmässigt. Jag har pluggat tillräckligt mycket/lite för att inte helt gå under i veckorna och ha åtminstonde några fasta saker att göra, jag har jobbat när jag har velat, haft lust och behövt pengar. 
De flesta dagarna gör jag alltså ganska mycket vad jag har lust till. Chansen att jag fortfarande lever så om något år känns ju ganska minimal. Alltså måste jag ta tillvara på de tre kommande veckorna för sen börjar jobbandet och till hösten vet jag inte vad som sker med utbildning och allt sånt däärnt!

Helgen bjöd på lite blandat. Bio med Therese, ut på en liten tur med mamma&mormor, stan med Sandra, chillerill med Anton, middag här hemma med farmor.
I veckan hoppas jag att vädret blir typ som idag, iaf någon dag så att jag kan ta mig ett första dopp i det blå. Det hade varit trevlans trevlans om jag får säga det själv.
Dessutom börjar jag bli sjukt sugen på student, så att Mias student börjar närma sig så smått känns trevlans trevlans det med.

Jag undrar egentligen vad meningen med att skriva här är haha, men ja, har man vant sig så har man väll.




Tjingeling!

Hoppelihopphopp!


Debut!

Okey jag antar att jag är sjukt sen. Men inte fören idag har jag tittat på "Änglagård"!
Varför jag inte har sett den innan är den stora frågan jag ställer mig? Man blir ju nästintill frälst när man ser den.
Men ja man kan ju se det som så med att den som spar han har och jag har "Andra sommaren" att se fram emot nu i dagarna.



Tjingeling!

16:-

Det må hända att jag bara fick tillbaka 16 kronor på skatten och att typ alla andra fick tillbaka mycket mer. Det var ju lite skrattretande när jag och Emelie var i Thailand och jag trodde att jag skulle få tillbaka en massa på skatten men sen fick reda på här hemmifrån att jag skulle få tillbaka 16:- haha. Att sen Emelie fick tillbaka typ 968 gånger mer gjorde ju inte hela saken bättre haha ;)
Men jag kan ju då tillägga att jag idag fick en trevlans lön+semesterersättning. Tummen upp för det!
Jag firade med att köpa ett par skor, att dem nog är för små är en annan femma haha!

Idag vaknade jag och hade en hel dag utan några som helst planer framför mig. Ibland kan jag allt få lite små ångest av det, iaf när jag har flera dagar efter varandra som jag inte har nått jättespec att göra. Men det löste sig med att jag somna i solen en timme typ, åkte in till stan för att byta en tröjja och ett par shorts. Självklart hade dem inget av det jag skulle byta till haha. Sen åkte jag en snabbis och åt pizza hos Anton och efter det gick jag hem till mormor&morfar och prata och fika.

Det är såklart kul att mormor/morfar/farmor blir så glada när man kommer och hälsar på, men samtidigt är det på något sätt jäkligt sorgligt att dem blir just så glada. Kanske för att man borde hälsa på oftare?
Man, iaf jag, tänker inte direkt på att de om ett antal år antagligen kommer att vara helt totalt borta och att det då är försent att sitta där och prata om ditten&datten, ta reda på en massa om mamma&pappa som de har gjort och inte gjort, skratta åt gamla minnen från när man var liten och de passa en, bli bortskämd med bullar och kakor, höra en massa om deras liv som unga, få berättat om en massa gamla foton, höra skvaller&nyheter om deras vänner och ja en massa annat!
Även om jag inte tycker att jag är totalt jävla värdelös på att hälsa på ska jag definitivt bättra på det har jag bestämt mig för!! 

    
    
Kärlek på er ♥ !

Nu ska jag återgå till att skriva personliga brev. Sjukt jävla tråkit, svårt är det med tycker jag!
Tjingeling!

Denna värld ÄR så jävla liten!

Förra veckan blev världen liten.
För att göra en historia kort visade det sig förra veckan på träningen att Therese pojkvän (som hon typ alltid bor hos) bor granne med min kusins flickvän.

Idag blev världen ännu mindre.
För att återigen göra en historia (denna längre än en förra haha) kort.
Idag visade det sig att Johannas pojkvän (som även hon typ alltid bor hos) bor granne med mina kusiner. Haha, världen är allt bra liten titt som tätt!



Tjingeling!

Jordgubbsblomma!



Det blommar och har sig, snart blir det jordgubbar =)!
Ganska töntigt nog måste jag erkänna att jag blir ganska glad av att fylla kategorin "Vår & Sommar 2009" med bilder.

Denna soliga dag har jag vaknat tidigt. Det blir så när man vaknar på Antons rum som är fyhelvetes jävla ljust. Jag har ju som sagt lite problemas med att sova när det är ljust. Inte kommer det in ljus från bara ett fönster heller, nej nej. Det kommer in sol från ett fönster och en glasbalkong dörr. Inte har dessa några trevliga svarta rullgardiner som jag har till mitt kära fönster, nejdå. Framför det ena fönstret finns inget alls och framför balkongdörrs glaset finns en VIT rullgardin. Vem fasiken köper en vit rullgardin och vem fasiken tillverkar detta mög? Detta gör att jag typ alltid vaknar tidigt där.

Men det finns en positiv sak med det och det är att dagen blir mycket längre. Just nu känns det som att klockan är halv fyra eller något, men ickesanicke. Snart ska jag dra mig in mot stan och fika med Johanna. Det var år och dar sedan, kommer inte ihåg ens när vi träffades sist. Sen blir det träning med Tessiless och sen kanske man hinner med lite av kvällssolen i haaaaammocken. Mys!

Sist och i detta fall verkligen minst:
Jag har typ aldrig lätt för att hitta bikinis jag tycker är snygga. När jag åkte på Asien resan (att det kanske inte var helt rätt säsong då hör inte hit haha) letade jag som en galning, hittade en halvdann som jag typ aldrig använde, innan jag åkte med Emelie till Thailand nu letade jag med efter en bikini, hittade ingen. Vad har du skett, jo jag hittade en för några vecka sedan och köpte den för att jag tänkte att det var bäst att passa på när jag väl hitta en som jag gilla. Och nu när jag inte behöver någon ser jag snygga bikinis lite var stans som jag vill ha. Soom det kan vara, litesmåsmå irriterande haha! Hade varit bättre om alla var skitfula nu tycker jag allt. Men, man kan ju alltid ha fler än en. Men kanske inte fyra?


Tjingeling


Presenterna slut!

Jag fyllde 21, jag fick kläder, jag fick pengar och jag fick en liten mini weekend till Göteborg av Anton.
Jag har påbörjat mitt 21:a år, jag har använt kläderna och nu har jag dessutom varit i Göteborg och gjort av med en del av pengarna jag fick. Nu är alltså födelsedagsggrajsen helt slut för detta året. Hum...förutom lite pengar som jag nog ska spara(?)

Det var iaf en trevlans & mys vistelse i Götelaborg =)  En ganska trött vistelse stundtals med haha, men vad blir man inte efter att ha gått upp klockan kvart i sex på morgonen, sitta på tåget och sen gå i stan en hel dag. Och vad blir man inte dagen efter av att ligga i en superskön säng och veta att man ska hem samma dag så att man inte vill sova bort dagen utan bege sig ut.
Shoppat blev det ju med. Första dagen när vi hade hur mycket tid som helst på oss lyckades jag inte åstakomma ett skit haha. Igår när vi inte hade fullt så mycket tid lyckades jag åstakomma desstu mer och det slutade med en tröjja, en t-shirt, två linnen, en väska och en kruka!


Tack igen Vääent för en superbra present ♥ Mitt tjat om att bo på hotell är nu stillat för ett litet tag hehe. 


Sen kom jag hem igår vid halv åtta och det blev en liten tur till Carro som hade lite "grillekväll"!
Jag blev dock inte långvarig utan begav mig hem och sussa i min säng för att gå upp och jobba idag.
Fy fan för dagens jobbedag. Ovanligt jävla tråkit, det är dagar som denna jag undrar hur fan man står ut en hel sommar. Men men..har jag lyckats två sommrar innan ska jag väll lyckas denna. Speciellt med två veckor ledigt som jag inte har haft förr =)

Jag undrar lite föresten vad som ska hända med alla ens blogginlägg. Tänk så mångas "dagböcker" eller vad fasiken man ska kalla det som kommer försvinna om alla bloggar bara stängs ner. Tänk så sjukt mycket text, minnen, bilder, känslor, upplevelser, glädje och sorg som kommer att försvinna överallt då haha..
Dessutom funderar jag på om man hade sparat/skrivit ut alla sina inlägg om man skulle få för sig att göra det någon gång, eller om man skulle skippat dem som handlar om dåliga saker/dagar som man inte har någon som helst glädje av att behålla eller komma ihåg..hum ja vem vet.

Näe, ha en skön söndagskväll gott folk!
Tjingeling!


Hejsan hoppsan lillebror!

Nu har jag precis kollat på karlsson på taket.
Hur gammal ska denna fula filur föreställa att vara?


Två!

Jag har hunnit vakna, titta på vakna med the voice, titta lite på "djurakuten", käkat frukost, klä på mig, åkt till posten i Limhamn med Anton, åkt tillbaka hem, käkat falafel och suttit här ett ganska bra tag nu tycker jag.
Vad har vi klockan till ? Jo bara TVÅ , känns som att klokan är fem eller något åt det hållet, men icke. Jag bara tackar och tar emot när tiden inte totalt rusar iväg. Min käre faar, sa för någondag sedan något mycket klokt om tiden och att ha tråkit. Nu kommer jag ju såklart bara för det inte ihåg riktigt vad det var. Men det lät iaf bra!
Resten av dagen blir till att trixa lite med arbetet och sen blir det en stanrunda med Sandra.

Det ser dessutom ut som att det ska bli regn lite här och där i Göteborg! Men vi lyfter upp det dåliga med att det då förhoppningsvis är mindre folk, eller nått.

Åter ett onödningt inlägg haha, återigen ett födriv från att börja ta tag i arbetet!
Fast på ett sätt är det bra att det är ett sånt arbete som man inte behöver direkt lära sig något på utan att det "bara" är till att göra. Jag satt och hjälpte Sandra att förhöra henne på ett prov som hon skulle ha idag. Fy fan alltså. Jag är glad att jag slipper plugga sånt tråkit skit, jag är glad över att slippa känslan av att baar vilja riva sönder boken och slänga den i väggen. Fast trots allt infann sig känslan igår lite fast att jag bara förhörde henne.
Ähh....

Tjingeling på er!

Rusk!

Om man jämför med de senaste veckorna har det varit värsta rusket igår och idag. Om det inte håller i sig länge, jag inte behöver gå ut för något speciellt eller det inte krävs fint väder för något speciellt kan jag allt tycka att det är lite mysigt.

En dag som denna är det till och med tur att vädret ruskar sig. Påbörjandet av den sista uppgiften till Lund har startat. Återigen som vid starten av alla uppgifter har jag noll insperation och noll bra idéer. Jag hatar den biten! Kanske just därför som jag inte riktigt vet om jag vill plugga något med " egen kreativitet" eller inte haha. Det är ju typ omöjligt att komma på något bra när man SKA komma på nått bra. Speciellt när allt ska ha en baktanke och inte göras bara för att bli snyggt. Suger ganska rejält!

Men som sagt det är dåligt väder och jag behöver inte stressa för att jag vill gå ut i solen.  Dock kan det gärna få bli bra väder till helgen, speciellt i göteborg fredag och lördag. Då kommer jag megastrejka mot regn!



Nu ska jag återgå till knepet&knopet, lyssna på blåsten, lyssna på stämningsfull lugn muuuuuusik och framförallt försöka att inte göra en massa annat som jag inte ska göra, precis som nu haha.

Tjing!

Tisdag!

Trevlans tisdag idag, men fy fan vad snabbt dagen har gått.
Blev en ministan runda och lämna tillbaka ett linne, köpa solglasögon och ett nagellack. Sen blev det lunch med töserna, trevlans trevlans och nu har jag typ precis tränat med therese.

Igår hittade jag föresten en bild från studenten på Saras bilddagbok som jag aldrig har sett förr (tror jag?). Det är ju alltid trevlans. Stuuuuuudent! Om inte allt för lång tid är det ju åter dags att gå på student, se alla fulla och glada människor som springer omkring och antagligen har en av sina roligaste dagar i livet. Själv kommer man återigen att tänka att man vill uppleva det en gång till. Återigen Lycka på den dagen =)!



Tjingeling!

Soft!

 

Bara för att denna italienska låten är soooft!

Ny vecka på G!

Då var vi där igen. Måndag - Ny vecka.
I lördags efter jobb blev det en trevlans stund på uterummet med Emelie och lite dricka och Carro kom med förbi en sväng =), sen bar det av till Kb.

Igår blev det scones bakning med Sandra eftersom att det var värsta bristen på något gott att käka hemma.
På schemat stod sen att ta mig till Anton vilket jag gjorde. Vi åkte på cykeltur och tittade på en massa hus här omkring. Haha, det är fan vilka "palats" vissa bor i . Vissa snyggare än andra. Det roligaste hade ju varit om man fick gå in i alla husen och se hur det ser ut. Men efter att ha sett hur alla dessa stora hus skyltade med en massa om att dem hade larm fick vi snällt nöja oss med att kolla utifrån.
Klockan kvart över sex väntade vi på att det skulle knacka på dörren och levereras pizza till oss som vi hade beställt. Kom det någon pizza? Klockan blev halv sju -  ingen pizza, klockan blev kvart i sju - ingen pizza och Anton ringde till dem. Hade dem fått någon beställning? Nope. Vi fick beställa nytt, även denna gång en vesuvio, en kebabpizza och en fanta. Denna gång skulle det dröja en timme. Vi var nu lite efter i vårt äta schema och var hungriga, men efter bara en halvtimme knackade det på dörren. Vad hade vi fått? Jo en vesuvio och en kebabpizza. Hade vi fått en fanta? Nope Nope, det blev en Cola.

Inatt drömde jag att jag tidsmässigt fick ett så jävla bra schema på jobb till i sommaren. Pengamässigt var det desto sämre haha.

Nu måste jag fördriva lite tid innan Anton kommer tillbaka från skolan.



Tjingeling
på er!


Vilken trevlans valborg!

Igår var det verkligen en supertrevlans dag. En heldag dessutom.
Träffade Emelie och Marcus vid tåget och sen tuffade det iväg till Lund där vi inköpte korvar, godis och jordgubbar. Efter det bar det av till parken där det kryyllade av ungdommar, runt 15000 för att vara lite mer exakt. Det var smockat och in till mitten skulle vi där Martin och compani höll hus. Efter lite om och men, trampande på filtar, trampande på någons fötter, någons fingrar, någons ölburk osv kom vi fram, någon sittplats fanns det inte så vi stog snällt upp ett tag. Solen steeekte, det var varmt, det var trevligt och skön stämming. Efter en stund började iaf lite folk gå och käka  eller nått så då slog vi oss ner med våra filtar och hade det allmänt supertrevlans =)!

   
  
    
    
  

Efter Lund bar det för min del hem en liten sväng för att lämna av grajjer och käka lite. Sen bar det av hem till Marcus.

   

Efter det en snabbis till någon fest på rönnen och sen till kb. Men när vi kom till kb började jag tänka på refrängen och lämnade. Klockan var väl typ ett då, men kändes som typ 6 på morgonen.
Men som sagt en sjukt trevlans dag. Tack tack gott folk!

Nu ska jag snart köra och hämta farmor och sen blir det lite firande av min käre faar som fyller år idag. Grattis Grattis!

Tjiiingeling!