Segt

Usch, de e sånt seeeegt väder ute. Jag känner mig seg och vet inte riktigt vad jag håller på med, jag önskar att man bara kunde sluta tänka när man ville, de e drygt !
Idag blir det  en fika med Sara & Carro, ska bli trevlans =)
Annars bjuder veckan på skola, "laddande", kanske bio och partaj hos Anton på fredag. Det ska bli trevlans trevlans med partaj, speciellt när det är en hemmafest och ingen utgång ! Så det ses det fram emot ! Och tänk så glad och lättat jag kanske kan vara då..?

Nu ska jag borsta tänderna.
Tjingeling

Som det kan gå

Fy fan vilket väder det har varit idag, otroligt ens att jag fick för mig att följa med till stan.
Men så blev det och det var då ganska trevlans iaf.

En sak som jag tycker är ganska (ganska mycket) roande är att sitta och lyssna på folk som sitter och pratar. Idag på bussen hem satt det två tjejer som var några år yngre än mig och snackade om festen de hade varit på igår. Fast att jag inte känner människorna är det lixom ändå roligt att höra vem som gjorde vad med vem, vem som spydde, vem som börja böla, vem som nästan gjorde slut osv.  Det roligaste är när den ena säger till den andra "Du detta får du inte säga till någon, du är den enda som vet", men tjo där sitter ju jag och hör alltsamman. Känns lite komiskt att jag och den andras bästa vän eller vad det var vet samma sak om denna människa fast att jag inte känner henne ett skit. Och vi är dem ända på hela jorden, ändå går hon ena runt och tror att det bara än en människa som vet haha. Nu var ju inte detta direkt en stor skandalhemlighet som jag fick veta. Det var bara att det var hon som var den som hade orsakat den stoora fläcken på mattan ! 
Haha undra vad fan de som satt och snacka på bussen skulle tänka om de läste detta. Hej på er då iaf ;) !

Igår investerade jag i tre nya filmer. Jag köper typ aldrig filmer. Jag hatar filmer/böcker som handlar om spöken/andar. Och tjo här har jag gått och råkat köpa just en sån film, det är illa, för jag sätter på den i min ensamhet och börjar titta på den utan att veta vad som väntar mig. Sen går det upp för mig vad jag har köpt, från början tänkte jag att "äsch nä, de är bara jag som har livlig fantasi och tror att det ska vara en "spökfilm" bara för att en viss liten sak händer". Men icke filmen går ut på spöksaker. Men då är jag redan inne i filmen och vill se hur den slutar. Som tur är var det en "mild spökfilm" och jag använde mig flitigt av kuddar och sänkningen av volymen!

Näe, nu ska jag ta mig en dusch, dricka te och se om det går något av värde på TV.
Take care, Tjingeling !


Caroline & Carolina

Haha, under nästan hela gymnasietiden satte lärare ihop mitt och Carros namn som att vi var en person när det skulle ta närvaro osv.
Det blev typ alltid : Maja? ja, Peter? ja, Ulla? ja, Oskar? ja, Siv? ja, Caroline och Carolina? ja ! Och om en av oss inte var där blev det alltid ett jäkla ståhej om vem som var vem av oss. Var Carro sjuk kunde jag mycket väl få hennes frånvaro och tvärtom haha.
Inte har vi sluppit ifrån detta nu heller märkte vi idag haha. När vi satt på vår lilla Grafiska kommunikation och det kom till uppropet blev det exakt lika dant Caroline och Carolina? Inte för att det är så att jag stör mig på det, tycker att de e ganska komiskt och kul, blir alltid ett extra litet skratt ;) !

Nu ska jag käka, sen ska jag iväg.
Jag ser fram emot om typ 1 ½ vecka om allt går som jag vill!

Tjingeling

Måndag och barn

Idag har det varit en trevlans dag =) !
Först brummbrummat, sen en runda i stan (köpte mig allt ett par trevliga shorts) och sen va jag och fika hos min käära faaarmooder.
Jag undrar vad man själv kommer att sitta och berätta för sina barnbarn när man blir farmor/mormor. Nu kan farmor sitta och säga "När jag var liten och fyllde år fick jag en 25: öring och chokladpraliner som smakade konstigt av min farmor". Tänk när jag sitter och säger "när jag var liten gjorde vi "låssas tänder" av apelsinskal som vi var på väg att sätta i halsen för att vi skrattade så mycket med min farmor". Det känns sorgligt!

image188

Haha och hon berättade föresten att hennes väninna i trappen hade sexton syskon. Fy fanken, tänk att få sjutton barn. Hur orkar man? Tänk att pressa ut en unge inte bara en-två gånger utan heeela sjutton gånger.
Fast att jag är medveten om att det är helt mänskligt och fullt möjligt att en unge ska ploppa ut genom lilla hålet där nere, fattar jag ändå inte riktigt helt att man först ska gå med en bulle i magen som bara växer och tillslut ser helt enorm ut, sen ska detta enorma ut genom ett pyttehål iförhållande till denna enorma bulle. Smärta ! Det skulle inte förvåna mig om jag får tvillingar eller trillingar.
Näe ucsh, nu får jag lite såndär halvångest känsla att jag inte ens ska kunna få barn bara för att jag inte vill ha tvillingar / trillingar. Så om det mot all förmodan skulle finnas något där ute i vida världen som bestämmer / påverkar detta så missuppfatta inte det. Jag vill ha barn, någon gång i framtiden !


Tjingeling !


Jag vill ha shorts

Då var det dendär söndagen igen. Jag känner dock inget speciellt inför kommande vecka.
Nu sitter jag här och försöker få ihop nått att skriva bara för att, får se hur det går.
Kvällen har mest gått ut på att halvbråka med Sandra, äta glass, bananer & chokladsås med Sandra, sitta och sjunga till en massa sommar&glade låtar med Sandra, kolla på "Andra avenyn" med Sandra och till sist sitta och störa mig på Håkon med Sandra haha!
Sen frågade Sandra mig om hon fick låna min studentklänning på skolavslutningen. Hon berättade även att deras klasser skulle fira skolavslutningen på stranden. Ja de gäller ju att planera i tid haha!

Idag kände jag ett jädrans behov efter att kunna gå omkring i shorts igen. Det skulle då vara något, gärna med ett trevlans linne, tunna skor och lite brun färg på kroppen !
Fast jag ändå glad att jag inte (iaf hittills) har blivit superäckligtdeprimeradaggresiv för Sveriges äckelväder som råkar vara denna tiden på året plus ett antal månader till (okey lite ilska finns det) !

Nu ska jag besöka min säng, Tjingeling !


Lomma beach

Glääädje på denne kvällen / natten haha ♥


image178



image118

image179

image182

image180

image181

Näe, nu ska jag ta och gör mig lite klar. Det är inte klokt vad "ny" musik på mp3: kan göra. Jag ser fram emot att åka buss =) !
Tjingeling


Oj, detta blev seriöst

Ännu en helg har börjat inledas. Undra hur många helger man kommer att uppleva i sitt liv?
Idag har jag varit med Carro på "försäljning av begagnade böcker på skolan". Haha jag är glad att jag fick min kemibok såld på annat sätt, icke att jag hade velat tillbringa någon tid med att sitta där. Min och Carros titt var över på ca två minuter!

Imorgon ska jag jobba och försörja mig lite inför kommande månad. Innan idag kändes det "yes" att de behövde folk att jobba. Min första känsla nu är att de e dryyyygt. Men jag sitter här och har halva tanken inne på att det för det mesta är helt okey när man väl är där, att det är en lördag jag ska jobba vilket innebär bra ob, kort dag och att det inte går några bussar så jag blir både lämnad och hämtat ! Rena lyxen för fan !

Vet inte hur jag kom att tänka på detta. Men på något sätt kom jag att tänka ett samtalsämne som jag, Pära, Carro & Emelie hade en kväll för ett bra tag sen. Vad händer när man dör ? Efter ett tag var det någon som sa att det kanske var det man trodde skulle hända som hände en. OM det skulle vara så (vilket jag inte är så övertygad om) kommer det innebära ångestframkallning för mig. Eftersom att jag tror att man dör och är helt puts väck borta, bara borta lixom och att det bara är svart och ingenting. Slut helt enkelt ! Då kommer det jag har trott hela mitt liv hittills vara en enda nitlott. För där kommer jag på något sätt ligga i jorden eller någonstans och bara vara borta och ingenting medans en annan lever livet i himmeln, en annan föds om, en annan blir något djur som käkar gräs i en trevlig liten skog, en annans själ flyger omkring lite där och där, en annan blir ett spöke osv.

Sen undrar jag vad det är som "gör" att man tror/inte tror på gud. Jag tror inte ett endaste skit på att någon gud finns. Samtidigt undrar jag vad som skulle krävas för att jag skulle börja tro, inte för att jag känner att jag är i något behov av det eller vad man ska kalla det, utan mer för att det skulle vara intressant att veta vad som skulle krävas för att få en otroende människa till en troende? Det går ju inte riktigt att bara börja tro bara så där hoff poff..
Men jag måste medge att det måste vara jäkligt skönt för dem som tror på en trevlig himmel eller något. Både när folk i ens närhet dör och den gången man själv ska närma sig det, att veta att man kommer att träffas igen !
Så skulle jag kunna ändra på vad jag tror om att "allting bara är borta och ingenting" så skulle jag definitivt ändra det mot en trevlig liten himmel! Det vet jag att jag kommer ha behov av att tro flera gånger i livet när folk jag känner dör. Men som det är nu är jag ganska övertygad om att jag aldrig kommer att tro något.

Nääe ! Nu får det räcka, detta blev ju vääldans seriöst. Jag som inte ens hade något att skriva om från början haha!

Tjingeling på er, trevlig helg, ta hand om er och godnatt =) !


Torsdag

Denna veckan har jag haft ganska noll koll på vad det har varit för dagar, men idag är det iaf då torsdag och det har hittills varit en satans lång vecka.
Här sitter jag då denna torsdag kväll, fryser lite smått, gäspar och är en aning trött. Jag hatar när jag inte kan sova på kvällarna/nätterna, drygt som fan. Inte blir det bättre av att man ligger och hör någon annan som lyckas sova brevid en. Just då skulle en säng bred som fanken och öronproppar sitta mer än fint. Såklart är man svintrött och vill bara sova när man väl ska upp, illa !

Annars har torsdagen inneburit att stiga upp klockan sex (gäsp) vara i skolan i två timmar, handla mat, åka hem till Sara, kränga bakad potatis, kolla i lite mer än fyra timmar på alla avsnitt av "Mysteriet på greveholm" och tränat med Emsään ( haha de va längesen som jag kände mig så kass och felplacerad mohaha). Tretton timmar efter att jag åkt hemifrån kom jag hem och käka. Och tro det eller ej, men nu sitter jag här!

Vad helgen för med sig får vi seeee..
Tjingeling

En ganska lång dag

Idag känns det inte som en kort dag, inte en som en lång dag. Mer som en ganska lång dag.
Dagen (morgonen) började med en kortis lektion typ 50min, tänk va skönt om alla lektionerna hade varit så korta.
Fast denna terminen läser jag dock myycket roligare ämnen än förra. Jag är så jäkla glad att kemin är booorta =D!

Jag stör mig lite halvt på stan, det känns som den bara jävlas med en ibland.
När man ska ha något och har världens längsta tid på sig att titta runt hittar jag för det mesta inte ett enda skit. Men idag när jag hade typ 50min på mig hittar jag lite av varje lite varstans som jag inte hann prova eller som jag inte hann fundera över aaaalls. De är småstörigt. Men jag fyndade iaf en jacka åt det våriga hållet. Det jag saknar mest med våren för tillfället är VÅRSKOR.  Vinterskorna detta året är mest fula tycker jag ! 

Näe, snart väntar maaaot och sen blir det träning med Carro & Sara !
Tjingeling

Lördag

Gud vilken lång dag det har varit och är idag och jag känner mig halvseg.
Så "erbjudande" om två olika fester byts snällt ut mot chill i sängen och krängande av godis och "ikea-chips". För tillfället låter det som en bra idé och otroligt lockande =) (om det vara hela kvällen kan man ju dock undra ) !

Haha jag verkligen söööög på bowlingen igår! Inte vann jag över Sandra, inte vann jag över Mamma, inte vann jag över Pappa och inte faan vann jag över Anton heller. Men de va trevlaaans =)

    

   Ha en trevlans kväller =) Tjingeling

Slappe dag

Idag har det varit slappedagen nummer ett denna vecka tror jag. Det är dock segesegt när man somnar på dagen och sen när vaknar typ bara 40 min senare och då är det möörker som möter en.
Ikväll har jag och Sandra bakat negerbullar, druckit te (det gooodaste teet som finns vad jag vet) och sist men inte minst krängt i oss alla negerbullarna, förutom en. Och mitt tillstånd efter att ha tryckt i mig säkert 12-15 negerbullar är förvånadsvärt bra måste jag säga!

Fredag imorrn och det ska bli en trevlans dag på alla sätt och vis =) 
Också är det ju då den 11 Januari och vem fyller hela 15 år då om inte Sandra =). Det är konstigt det. Men nu är det så iallafall.


image170
GRAAAAAATTIS MITT KRUSBÄR! ♥


I'll never be Maria Magdalena
(You're a creature of the night)
Maria Magdalena
(you're a victim of the fight)
(you need love)
Promised me delight
(You need love)

Gårdagens och dagens absoluta tjaaaaaaaaaat, mohaha ;)
Tjingeling på er!
 

Tisdag

..snart onsdag.
Dagen har gått ut på att va hos frissan (äckligt onödigt dyrt tyckte jag allt), köpa present till Sandra och tamtadam, träna. Det var allt ett tag sen hehe. Det bästa med det är att jag nu är jäkligt skönt trött. Så nu blir det allt en sväng till sängen.

Tjingeling


Hata

Blörk, jag hatar detta vädret.
Möjligtvis är det väll mys när man e inne. Men fan inte om man ska någonstans men inte kommer dit.
Så ja, här sitter jag helt iordning och är äckelrastlös. Hata!

Idag har jag köpt nödskor på skopunkten. Jag kände att det inte riktigt längre funkade med de andra skorna som läcker in här och där och har hål under sulorna(kände även att jag inte orkade mammas vidriga tjat om att jag nu faaaktiskt verkligen behövde nya skor, och huur kan kunde jag vara så dum att jag lämna tillbaka ett par vinterskor jag köpte för ett tag sen).
När vi körde dit var det den tiden idag då det såklart var jättemycket olyckor. Bilar som kört av vägen, vi körde säkert förbi tio bilar som var på språng eller som kört in i varandra.
Haha och jag kände att vi var en aning korkade som gav oss ut fast dem "varnade" att man helst skulle låta bli att köra bil. Men hej och hå, där satt vi och lite lite halvt om halvt "riskerade liven" för sketna skor från skopunkten.

Jaha, och vad ska jag göra nu då? Jag e irriterad och tjuurig!
Fuck off på er och tjingeling.

Ännu kallare

Bruuuu, fy vad jag fryser. Jag sitter här i två tjocka munktröjor och ändå är det svinkallt.
För att inte tala om händerna, fötterna och näsan. Dee är kalla !

Näe om man skulle ta och röjja undan på rummet lite. Bombnedslag.
Idag ska jag spendera tid med Sara & Carro, trevlans =)
En och en halv månad sedan jag lite så där snabbt träffa Sara, två och en halv månad sedan jag umgicks med henne. Det är stört. Det är nått av de jag saknar från skolan, man träffar dem som man är vana att umgås med varje dag så mycket mindre.

Tjingeling

.

  • Idag e det kallt. Jag förstår inte varför det typ alltid ska bli kallt och snöliknande efter jul.
    Det kan väll bli det typ en vecka innan, och efter jul ska det vara slut. Deal !
  • Haha jag förstår inte varför jag ska totaltjata ut låtar som jag hör som e bra. Men nu är det så det ligger till.
  • Emelie, jag börjar bli ganska laddad för ett "boxnings pass" mohaha, kommer dock vara stendöd efter.
  • Jag kan inte bestämma mig för om denna veckan går jättesnabbt eller jättesakta.
  • Idag har jag luktat på Anton och deras gran, förstår fortfarande inte varför man inte vill ha granen inne! Det vill jag!
  • Nu är jag sjukt sugen på all möjlig mat.
  • Det känns som att jag har varit "ledig" jättelänge, vilket dock är bra !
  • Jag vill bara få en viss sak överstökad.
  • Pengarna på min mobil försvinner sjukligt fort, det är inte det minsta bra alls.
  • Jag vet inte varför jag sitter och skriver sånt här, antar att jag tycker att det är hyffsat "kul" och underhållande.
  • Jag vill ha "trudelutten" till Teskedsgumman" som ringsignal, den känns så glad. Kanske skulle försöka hitta den?om den ens finns?
  • Jag är sugen på en riiiktig filmdag, med filmer från morgon till natt.
  • Det är skönt att sova, men varför ser det så eeextremt skönt ut att sova på filmer?
  • Snart ska jag kolla på ett ganska larvigt program.
  • Jag tycker fan inte att de ska höja busspriserna, sänk dem istället!
  • Anton har sagt att han ska ha fest, kom ihåg det, för han ska fanken inte komma undan denna gång!!
  • Varför ska det vara så himla svårt att hitta byxor? Jag har en färg på byxor som jag absolut vill ha, men hittar jag det? nej!
  • Vad är det som gör att vissa gillar en sorts musik som andra nästan hatar?
  • Undra hur många gånger i sitt liv man kommer ha exakt samma "klädeskombination". Samma byxor, samma tröja, samma strumpor samma trosor..ja ni fattar.
  • Tjingeling



En brao dag

Idag har bara varit en sån gilla gilla dag :)
Först ute på en "måste göra sak" , sen en runda i stan, hem en sväng, åter en runda till stan med Johanna, träffade Anton, vi käka på burger king, sen bio, och nu sitter jag här i tha Hållös hus (hoppas bara på att inte detta jäkla internetet fuckar sig så allt försvinner)!
Och inte har jag betalt något, inte ett endaste dugg för denna dagen. Ah det är trevligt med kuponger och presentkort. En stor TUMME UPP för det :)

image168
Och filmen "The Jane austen book club" var bra bra bra. Den va bara så kul, mysik och så gullig på nått sätt.
Fy fan vad jag gillar filmer som slutar lyckligt, och lyckligt för alla. Som Anton sa, det var en "Feel good movie" :)
Filmer som slutar sorgligt borde inte få finnas, jag ser defenitivt inte någon som helst mening med det. Man mår bara dåligt av det. Och vem vill göra en film man mår dåligt av, må dåligt kan man göra för viktigare saker en film.

Tjingeling på er!

Då var det ett nytt år

Och det känns ungefär lika lite som julafton nuförtiden brukar kännas.
Det var en trevlans trevlans kväll igår =D Iallafall fram till typ tolvslaget, sen blev allt bara splittrat och därmed en aning tråkigare. Men men =)

Just nu är jag trötter och en aning jäkla uttråkad och rastlös, inte verkar det gå något bra på tv idag heller.
Och det känns riktigt konstigt att det är tisdag, det känns definitivt som en söndag rakt igenom.
Vad har föresten hänt med biofilmer nuförtiden?

Tjingeling