Sommar!






















Sommar!

Midsommar!

Midsommar, ja den var ju inte riktigt så som jag vill att midsommar ska vara, ett vackert år ska det bli det ultimata midsommarfirandet exakt så som jag vill ha det!

Även om jag vill ha fest, massa folk, blommor, kransar, massa mat, lekar och dans ska jag dock  verkligen inte heller klaga över detta årets. Det blev ju trevlans i Kristianstad =).
Extra bra känns det eftersom att jag känner att jag har fått ut en hel del av dessa tre lediga dagar. Chill hemma, en fika med Pära, tur till stan med Sandra, fika hos farmor, bio med Anton, Tegle och en Erik och sen två dagar i Kristianstad!



  
   



  




   



  

Det sammanfattar väll ungefär vår vistelse =)
Sjukt blandat väder har vi dock haft haha: Strålande sol, tunga svarta moln, varmt, kallt, åska, små söta moln och ösregn!

Tjong!


Sunshine Reggae



Sunshine Sunshine Reggae
don´t worrie, don´t hurry, take it easy
Sunshine Sunshine Reggae


Hej och hå, ett par lediga dagar framför mig. Framförallt sovmorgon imorrn =)!

De första!



De första rödingarna i trädgården





Hungrig!

Känns som jag inte har käkat normal mat på några dagar. Kanske har jag det men det känns inte så. Mackor hit och mackor dit.

Idag är jag sjukt trött och seg.

Det var trotts allt antagligen tur att det inte blev någon "födelsedags fest" här hemma igår.
Efter att ha slutat klockan 8 i fredagskväll, sen åka på Henkebenkes student, komma i säng lite försent, bli väkt av att det ringde hit klockan två på natten och sen inte kunna sova, gå upp klockan halv sex och sen jobba till klockan tre var jag hyffsat jävla seg och trötter.

Det blev iaf en tupplur och sen åkte jag till Limhamn och anslöt mig till en trevlig liten skara männsikor =)
Kvällen såhär i efterhand gick typ "bara" ut på ölspelet, skratt, "under-över", snurra flaskan och en massa fjönteri haha.

  
  


Eftersom att jag sen sov hos Anton i det ljusa rummet blev det ingen behövlig sovmorgon. Eller ja, om man jämför klockan nio med klockan fem som jag så fint ska stiga upp imorrn är det ju en för jäkla trevlans sovmorgon. Men ändå lixom..!
Solen har ju lägligt visat sig denna lediga dag så det har blitt lite chill och spel i solen =)

Som sagt jobb imorrn, känns segt. Speciellt med att stiga upp klockan fem!
I veckan håller jag tummarna för SOL! Iaf imorgon, på tisdag och torsdag-lördag. "Sluta tidigt dagar" och lediga dagar, skönt! Resten av dagarna får det gärna regna för min del, känns hundra gånger bättre att jobba då haha.

Nä mot en vanlig god grillad middag -  inga mackor!
Tjingeling

Tid!



Jag kommer nog aldrig sluta att förundras över tiden.
Finns ju dock ganska mycket man kan förundras över..

Imorgon är det dags för en intervju till, vilket jag inte alls har lust med.
Efter det är det jobb, vilket jag inte heller har lust med.
Dessutom börjar jag få ont i halsen, vilket jag verkligen inte har lust till.
Nu ska jag dricka te, det har jag iaf lust till!

Carpe diem!

Rusk!

Hur lönt känns det att slösa två lediga dagar, som dessutom "sitter ihop" när det bara regnar och ruskar. Dessutom händer det inget speciellt en dag som denna. Eller ja, jag är just nu hos Anton och ja det är skönt med sovmorgon imorrn, men jag hade gärna haft det en annan vecka. Jag tycker att det är en jäkla brist på lediga dagar som sitter ihop på mitt schema. Fast ja det kunde varit värre, men ändå lixom. Alla lediga dagar borde sitta ihop med minst en ledig dag. Det är ju så sjukt skönt att vakna på morgonen, se en ledig dag framför sig och veta att man dagen efter också är ledig!

Det är lite komiskt, jag har jobbat en dag hittills och redan uppskattar man dem lediga dagarna något enormt.

Fast ändå, det ska bli sjukt skönt att sova imorrnbitti igår var det tidig morgon och idag var jag på det jäkla informationsmötet och en intervju. Alltså en tidig morgon på en ledig dag, inte okey!

Näe, nu har Anton läst klart sin bok så nu behöver inte jag sitta här och svammla mer.
Tjong på er!

Söndag!

Söndag söndag. Imorgon måndag och kneeegandet på jobb börjar!

Denna helgen blev typ inget av det som jag trodde/hade tänk skulle bli.
Jag och Anton skulle ha träffat Sara&Macke i fredags. Så blev det inte.
Efter att Anton velat gå på någon fotbolssmatch på fredagkväll och jag lite halvt "tjurat" för det, men sen ändrade mig och ville följa med blev inte matchen.
Istället för att ha träffat Sara och Macke på lördagen istället för på fredag blev inte det heller!
Utgången som iof inte var helt bestämd med töserna, blev det inget med. Eftersom jag då inte skulle ut skulle jag med Anton på nån liten grillkväll hemma hos Sebastian. Tro det eller ej, men det blev inte heller av.
Lite smått irriterande faktiskt när allt bara inte blir som man trodde haha. Speciellt när jag lixom på nått sätt ville göra så mycket som möjlig nu innan jobbandet börjar imorrn. Inte har solen skinit heller haha.

Vad hände då istället i helgen?
Det blev en liten tur i stan i fredags och sen har jag spenderat resten av helgen i Hållö hus. Vi har roat oss med att se: Röd drake, När lammen tystnar och Hannibal. Igår kom det lite folk hem där och vi käka pizza, kollade på fotbollen och på Tillsammans. Helgen har alltså mest gått i filmens och chillandets tecken. Inte direkt riktigt vad jag hade "förväntningar" på med det var mys iaf!

Näe, Tjingeling!

Hum..

Idag kommer nog att bli en segedag, iaf så som det ser ut nu.
Det känns lite halvdant måste jag erkänna. Men, veckan hittills har gått otroligt snabbt så det kanske bara är bra med en dag som går sakta och förlänger veckan. Får väll kanske välja att se det så?


Jag har ju trotts allt en ny tjoock bok som jag börjat läsa och som dessutom hittills verkar bra.
Asien fotoalbumet ligger ju dessutom också och väntar på att bli klart...
Och jag måste tvätta håret!

Tjingeling


3 JUNI!

Det är den tredje Juni och det känns lite smått galet. Det är ju SOMMAR !! Det svåra är att inse det nu, så att man inte kommer till augusti och fattar det då, för då känns det som att man kommer vara lite sent ute.

Igår var det ganska enkelt uträknat den 2 juni. Det var en trevlans dag.
På förmiddagen blev det snabbt bestämt med Emelie att vi skulle till ribban. Det är ganska mycket som bestäms snabbt och huxflux med denna dam haha.
Det var iaf skönt att ligga där i solen, så skönt och så stekit att jag såg ut som en kräfta i huvudet när jag kom hem. Lite kul eftersom att vi sa när vi låg där att "ah, bara vi inte ser ut som kräftor sen när vi ska på student". Jag tänkte inte så långt som till solkräm fast att jag hade det med mig. Men meen.
Dessutom badade vi och Emelie fick sitt första dopp i det blå, fast snarare i det bruna där vi badade haha.

   

På kvällen var det dags för Mias student =)
Jag har inte tänkt på det innan, men när man själv tog studenten kände man sig ganska "gammal", men igår när man såg alla som tog studenten tyckte jag att alla verkade så små.
Men men oavsett om de själva kände sig gamla eller små så var det allt en trevlans kväll!

   
    

Ha en brao dag!
Tjingelipling!

Måndag


Haha, tjatlåten denna helg. Iaf för mig haha.

NU ska jag göra mitt arbete HELT klart och sen ska jag bege mig ut och få lite sol på näsan hade jag tänkt =)!
Tjong!