Lite ditt, lite datt!

Jag är lite tröött, lite raastlös lite huungrig och lite fröösen
För någon dag sen längtade jag efter en dag att baaara vara hemma. Nu när jag är hemma och har tid vet jag inte vad jag ska göra, ändå har jag både varit i stan, hos Anton och tränat idag. Hade ju varit intressant att se hur det hade gått att bara vara hemma en heeeldag. Fast, det jag hade tänkt göra på en heldag hemma är iof redan gjort.

Asså jag är svinigt trött på denna tiden nu. Jag är trött på att känna mig luffig, ful, blek och åter ful dagarna i ända. Jag var ju i stan innan. Dels för att köpa dricka (jag känner mig fortfarande inte helt bekväm på systemet haha) och dels för att hitta något att ha på mig när vi ska ut på lördag. Efter typ tjugo minuter hade jag köpt dricka och gett upp att leta efter några kläder. Det är så jädrans tråk och gå omkring påbyltad i vinterkläder och kolla på kläder. Varm blir man och det tar evigheter att ta av sig när man väl ska prova något, det tar evigheter när man ska ta på sig efter man har provat. Man ser sjukligt blek ut i speglarna och allt man provar ser i princip jävligt fult ut för att man har ett par feta jävla vinterskor som inte alls går ihop med resten av kläderna.

Igår tänkte jag att jag skulle trotsa vädret och gå ut med mina vita tygskor. Det var för jävla skönt och det kändes lite som att man kunde studsa fram utan att man kände sig som en storfot. Lite kallt var det, men det kunde jag fan ta bara för att slippa vinterfulaskohelvete! Det jag dock inte kunde ta var när jag gick snabbt på den lite blöta marken i Lund och jag av någon anledning tittade ner på skorna och de var helt svart nerstänkta längst fram vid tårna.
Idag trotsade jag med vädret och vägrade ta på mig vinterskor. Det kändes dock inte alls lika bra eftersom att jag tog ett par andra ganska fula skor!
Jag tror att det jag just nu saknar mest är normala skor. Jag hatar vinterskor! Iaf på mig själv!
Och ja, visst finns det större problöm här i världen än att gå och känns sig ful här och där och hata vinterskor. Men fortfarande, det är ett problem! Imorgon hoppas jag(inte för mycket) iaf på nått litet mirakel.

Igår drömde jag värsta verkliga drömmen, idag drömmde jag värsta verkliga drömmen.
Inte så att det var verkligt för att det borde kunna hända utan för att jag kommer ihåg jättemycket detaljer från dem.
Igår var det att jag blev jätteovän med Carro för att hon höll på att säga att Therese var falsk mot sin pojkvän. Idag var det att det var tsunami i Tygelsjö.

Nu ska jag nog iaf göra lite te och krypa ner i sängen, det är ju trots allt ganska trevligt att befinna sig på mitt rum nu när det är städat och fint. Speciellt eftersom det även ligger en nybränd skiva i stereon som bara spelar miiin braiga blandning musik! Jag undrar om det föresten finns folk som inte tycker om musik alls?




Ha de fint
Tjingeling!

Done

Städning klar. Dessutom hittade jag mitt lånekort och en hundalapp.
Ska snart till Lund vilket jag inte har någon som helst lust med. Illa illa!

Tjingeling!

"Nostalgi"? eller är det inte alls det?

Hum..hjälp mig.
Är det lite sådär halft "nostalgi känsla"(inte sån riktig nostalgi, men lite åt det hållet kanske) med denna låten eller vad är det? Jag kan inte komma på om det är något med denna låten, att man har lyssnat på den förr eller så. Det känns så men kan inte komma ihåg det haha. Aja, ganska skön är den iaf..



Nu har jag nästan precis kommit hem efter att ha svettats lite med Therese. Dum som jag var sitter jag dock nu här med värsta trasselhåret eftersom att jag glömde att ta med mig balsam. Eller nä, jag glömde inte det. Trodde att jag tog med det men märkte när jag snällt stog i duschen att jag hade tagit två schampo. Illa illa!

Annars idag har det blitt en sväng ut i solen med Anton, krängande av Ballerina och tittat halvt på en finsk film som hette "Höhatten och Filttoffeln" haha. Annorlunda men kul :P!

Nu ska jag bränna mig en ny skiva tills imorrn, en "städarskiva". För nu jävlar är det dags att ta itu med städningen. Ser för jävligt ut och jag drar mig från att göra mer än att sova på mitt rum!

Tjingeling!

Söndagkväll - Ack vad skönt!

Olalaaa, det var dem jobbedagarna det.
Nu har jag den känslan som man hade för när man hade ett helt lov framför sig. Inte för att jag har det, men det känns iaf som det. Iof har jag bara tänkt gå på en lektion denna veckan tror jag. Det kan man ju välja att se som lov! Tror att det blir en trevlans vecka =) Den startar iaf bra imorgon - frukost med töserna, mys!

Sandra tjatade precis med mig till nöjjes för att ladda upp med godis inför Beck. För min del har det inte direkt varit brist på godis denna veckan haha. Nu är jag desutom blööt om fötterna efter våran lilla tur.



Tjingeling!

Håkan

Det är lördagkväll och jag vill inte riktigt att den ska ta slut!
Imorgon känner jag verkligen för en riktig slappesöndag. Men icke, jobba 8-17. Men det är iaf bra pengar, tur det och har man väl börjat att jobba mest på helgerna känns det halvt meningslöst att jobba en vardag när man har typ hälften i lön.

Som nu undrar jag hur man står ut hela sommaren när man jobbar, för att inte tala om dem som har jobbat där i flera, flera och ännu flera år. Efter i fredags, idag och ha morgondagen framför sig är tråkit nog det.

Men som sagt: Pengar, så nog talat om det och lite Håkan i öronen istället =)



Trevlig kväll på er!
Tjingeling

Idag


Tisdag . sol . snö . blått . modellgörande . mysigt bull&frukost besök .
 filmtittande . mariocart . Ikea . träning . mer modellgörande 

 

Lekplats

Nu e det inte kul med arbete längre.
Fyra bilder klara, en bild som blev sönderriven och kastad, en eller två bilder kvar, två modeller kvar och jag fattar inget av modellerna. Illa!!



Mot Beck!
Tjong!

Redan söndag..

..och hur gick det till?

Dagarna och veckorna går jävlar i det snabbt nu. För några veckor sedan tyckte jag dock att dem gick sakta. Men ju mer man har att göra i veckorna, ju snabbare går dem verkar det som.
"Snart" kommer alltså våren gott folker...

Jag kom på att i onsdags var det två månader sedan jag kom hem från trippen. Känns som att jag har varit hemma mycket  mycket längre än i två månader. Två månader är lika länge som jag var iväg. Långa två månader här hemma, inte fullt så långa två månader borta. Imorrn kommer föresten förhoppningsvis Jeanettas bilder att landa i min brevlåda. Det blir skojsigt, även om det inte kan vara spec många bilder som hann landa på den kameran innan den pajja.

Igår gick det ovanligt snabbt på jobb, skönt!
Sen var det kalas&melodifestivalen hemma hos tha Prembos, denna gång gick tv:n inte sönder haha.

Idag är en typisk söndag. Plugga, städa och kolla på Beck!

 

Slut på tidsfördrivet för att slippa göra det tråkiga.
Tjingeling


Fredag kväller!

Fredag kväll är det nu och jag gör inget vettigt alls!
Jag var i stan innan med Vanten och när jag kom hem hade jag bestämt mig för att göra en massa vettigt. Men har jag gjort det? Icke sanicke.

Jag hade bestämt mig för att jag en gång för alla denna veckan skulle städa mitt rum, vilket jag har tänkt hela veckan att jag skulle men tiden har inte riktigt funnits till, jag har iaf lagt den på annat.
Men idag hade jag bestämt mig för att ta tag i det, sen skulle jag fortsätta på mitt arbete, jag skulle städa toaletten och jag skulle baka en trevlans kaka till familjen! Som sagt blev det inte så.

När jag kom hem var köket invaderat med Sandra och hennes kompisar som redan höll på att baka, rummet blev inte mer städat än att jag la in två tröjor i garderoben.Efter det fastnade jag hör och häpna vid datorn utan att göra något vettigt alls. Sen skyllde jag snällt på att vi snart skulle äta och att det därför inte var lönt att börja med något. Nu har jag ätit och inser att det nog inte kommer bli mycket gjort alls ikväll. Det får bli söndagsgöra har jag halft bestämmt mig för. Fast samtidigt skulle jag lika bra kunna göra något nu eftersom jag inte har ett skit att göra...?

Jag undrar föresten hur det känns och bli gammal?
På nått sätt har jag tänkt att man är en helt annan person. Typ som att jag kommer att vara "Lina 1" och "Lina 2".
Men sen när jag satt på bussen för någon dag sen så satt jag och tittade på en gammal tant som gick förbi utanför och helt plötsligt slog det mig att hon ju har varit "precis" som jag!
Farmor ,mormor och morfar har varit som jag. De har ju inte alltid varit dem som de är för mig och ändå är dem samma personer.
Aa, det är konstigt detdär. Jag kommer (förhoppningsvis) sitta och vara runt 80:års åldern och på ett eller annat sätt vara samma person som jag är just nu. Ändå kommer jag vara så annurlunda!

Om jag tänker lite till så känns det som att jag kommer att vara "Lina 1" ,"Lina 2" och "Lina 3"
En typ mellan 0-30 år, en mellan 30-55 och en från 55 tills man säger bye bye.
Men antagligen kommer jag bara att vara Lina livet genom.
Fast nu släpper vi det. Att leva i nuet är ju det nya !

Skrivadet är skrivet och jag vet nu ännu mindre vad jag ska hitta på. Ska iaf jobba imorrn så blir tidig hopp i säng, hur bra nu det går när Sandra och hennes töser återigen har invaderat huset?

Tjingeling på er!

Sol

Sool, soool strålande soool var idag vad man möttes av när man drog upp rullgardinen, härligt =)

Kill killi killers

 

Vitt


   

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Isch och pii!

Jag sitter nu här och är väldigt medveten om varför det har varit skönt att slippa skolan, jag hatar den känslan av att ha tidspress för något man inte fattar ett enda dugg av! Blö
Och blö för konstnärliga typer som ar flummiga, djupa, ska ha en tanke bakom allt och är allmänt uppe i de blå. Iaf är det blö för dem när det gäller mig. Jag fattar inte hälften.

Snöar gör det med. Och mitt senaste inlägg känns super långt bort.
Men den som spar han har..
eller nått!

Tjingeling

Kom igen







Jag är så  s j u k l i g t  sugen på vår och vårkläder. Sommar för den delen med. Ge mig ! 







Ja, man blir ju rent till sig och varm i hjärtat när man ser detta !
Men "snart" är vi där och det kommer nog bli bra känner jag.

Söndag!



Tänk så jävla mycket musik det finns, tänk så mycket jävla bra musik det finns ! !

Igår var en muchu trevlans kväll hemma hos Martin!
Nu räknar vi ner tills nästa gång vi får träffa dig Emelie =) och i sommar tar vi igen en massa =)
Och det var fan vad jag igår när jag åkte hem var extremt sugen på "uterums fest" på våren/sommaren! Längta!!

Nu ska jag käka scooooones!
Ha en trevlans söndag gott folk!
Tjingeling!

Lördag


Waaah ohh :)

Jag är trött. Får nog bli en lite sömnstund senare. Men så kan det  gå när man sitter på natten hemma hos Emelie och pratar och sånt  mys och sen ska upp tidigt!
Nu ska jag rita på min läxa!

Tjingeling!

Slut i rutan

Today = en bra dag!
Today = Stan runda, en liten "MER fika", en lunch bestående av hederliga whopper meal, ett ki-boxnings pass och nu är jag totalt slut i armar och händer !

Tjingeling!

Konstnärer och resa!

Folk som är konstnärer, eller iaf åt det hållet måste jag säga kan vara sjukligt flummiga!
Jag satt på en föreläsning igår i två timmar och tittade på olika målningar som vår ena lärare snackade om. Visst vissa saker var riktigt vettiga, men vissa saker undrade man vart i helsike han hade fått det ifrån, om det var konstnärens egen tanke som han hade läst/hört någonstans eller om det bara var han som spekulerade hejvillt. Men men, det är kanske är det som är meningen?
Är väll inte världens roligaste kurs. Men jag slipper tenta, slipper köpa böcker och jag får ett trevlans bidrag. Så jag ska väll försöka att inte klaga när jag är "van" vid att gå på komvux och inte få några pengar alls :)

Jag kan inte hjälpa det, men jag blir galet avundsjuk när jag ser bilder från alla som är ute på sina långresor och flummar runt vart dem vill.
Jag är inte avundsjuk på värmen, solen, badandet och det. Eller jo, jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja ha det. Men det är inte allt det som "känns", det jag vill ha är typ den känslan typ av att... .... ...ja jag kan inte ens förklara haha. Vet inte riktigt ens vad själva innebörden av känslan är, men känns gör den.

Föresten känns det skitkonstigt att jag var iväg i två månader innan. Var i helvete tog de månaderna vägen och varför känns det som att jag aldrig var iväg? Tacka vet jag foto och att jag skrev resdagbok, ångrar dock att jag inte har fler än mina fyra  videoklipp (vad tänkte jag på egentligen?) .Det är så att man kan få en liten tår i ögat när man ser på dem, för jag fattar inte att jag faktiskt var just DÄR och det blir jävligt verkligt när man ser dem.
Det börjar nog snart bli dags att göra ett fotoalbum känner jag!
Tycker att videoklippen förtjänar en plats här och nu, även om kvaliten blev sjukt dålig när man laddade upp dem.
-
 


  
    

 
Ja, här satt vi i en flod i Filippinerna, på en "restaurangbåt" och lyssnade på gamla och små när de sjöng och dansade. Dom var så söta. Vet inte varför men fick jättestarka minnen från det och man fick en liten såndär "lycko sorgsen" känsla.
-



Här sitter vi på en av restaurangerna på stranden på Alona Beach i Filippinerna och lyssnar på ett band som vi i början avgudade för att de sjöng och spelade så jävla bra låtar. Fast vår bild förändrades lite sen när vi en kväll festade med bla sångaren i bandet (värst vad det lät "wow") och han var värsta på och hela den faderullan. Men fortfarande dem spelade sjukt bra musik. Och den musiken blandat med att man satt där på en strand i Filippinerna, åt god mat, drack nått gott, borrade ner tårna i sanden, hörde syrsorna och vågorna gjorde det helt jävla perfekt just då. Och jag kommer ihåg att jag just i början av den kvällen när vi satt där och lyssnade kände total glädje!

Va fan filmade jag inte mer för? Irriterande.
Men att Filippinerna var bäst känns just nu ganska självklart!
-

Det är kul när det då och då ploppar upp minnen och saker som hände under dessa två månaderna som man lixom inte har tänk på innan. Utan de bara ploppar upp och man tänker "Ja visst fan, det hände ju med". Som min lilla mens olycka typ andra dagen när vi var i Hongkong haha, då var det inte så kul. Men nu är det!
Föresten vet jag inte vad som hände med hela förra året. Det känns som ett sånt år som man bara tror hände, men inte hände på riktigt.

Näe, nu har tiden sprungit iväg lite här. Jag skulle ju fixa en massa innan jag åker och svettas med Tessiless

Det är värst vad det blev mycket "känns" i detta inlägget. Men saker och ting känns.
Mamma härmar ibland mig när jag säger det för hon tycker jag säger det för ofta ibland haha, men så kan det vara!

Tjingeling!

Hej och håå vad det kan gåå..

Tre saker jag inte förstår mig på:
-Filmer/böcker med olyckliga slut
-"Låt den rätte komma in"
-Mig själv

Tre saker jag gör just nu:
-Lyssnar på musik
-Väntar på att jag är tvungen att ta bussen
-Skakar på mitt ben

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
-Finna min 100 procentiga (iaf näst intill) plats i livet och vara tillfreds med den.
-Känna att jag har rest, upplevt och sett så mycket som jag vill. Här tillkommer även att ha varit på en megasuper stor och mäktig konsert.
-Ha barn.

Tre saker jag kan:
-"Bygga bro" med tummarna
-Skratta åt mina egna jättedåliga skämt
-Glömma bort jättesnabbt hur filmer slutar

Tre saker jag inte kan:
-Busvissla
-Säga " do you want some djuuuice" på Antons sätt
-Spela poker

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
-Sjunga eller vara gryym på någon dansstil
-Laga mat på "riktigt", inte bara koka pasta och sånt dääärnt
-Leva en dag i taget

Näe, nu har jag allt lite bråttom.
Tjong!