Söndagsfördriv och ganska onödigt skrivande



Detta kan vara den tråkigaste helgen på, ja jag vet inte. Tråkigaste helgen på många helger i vilket fall som. På ett sätt ganska skön. Men fortfarande tråkig. Tre mer eller mindre inlägg på en dag skvallrar ju ganska bra om det. Men i fredags var det iaf trevligt trevligt, lite småkonstigt på sina håll stundtalls kanske.
Men förfest, vin, vattenpipa, folk, godis, glidning på is, kb, klibbigt på armar och händer av öl&cider, snylltning på andras fyllemat, fyra personer i en soffa under en massa filtar, en som drack vodka och cola som lukta bajs och en vandring till bussen lagom till gryningen samanfattar väll kvällen och natten bra.
Gryning var väll kanske lite att ta i iof, iaf om man tänker på att det är vinter. Gryning är ett ord som inte alls passar in på denna halvan av året. Gryning då ska det vara sommar tycker jag allt. När de börjat bli ljust. När jag gick till bussen började det då inte bli ljust. 

Det är ganska stor skillnad på hur saker känns denna söndag jämfört med hur saker kändes förra söndagen.
Idag har jag hunnit inse för längesedan att det är söndag idag. Förra söndagen var det precis som att jag totalt kastades in i den. Det var ångest! Jag hoppas på att det inte kommer vara någon måndagsångest imorgon dessutom. Att det kommer vara lite är väll helt normalt och förståligt. Men någon ångest av samma nivå som i måndags denna veckan hoppar jag mer än gärna över faktiskt.

Jag undrar varför saker känns. Eller egentligen inte varför det känns. Mer varför samma sak kan kännas så sjukt olika från en dag till en annan. Eller ännu värre, från en stund till en annan. Hur vet man vilket man på riktigt känner, eller det är en sån sak som man borde veta? Man kanske vet det långt där inne någonstans. Kanske. Eller kanske inte. För tillfället spelar det nog ingen roll i vilket fall som. Det är ganska skönt, även om det skulle vara bra att verkligen veta. Eller så är det bara så att kroppen, hjärtat och hjärnan väljer att jävlas med en när man väl har kommit fram till något, när man börjar vänja sig vid känslan och man slappnar av just för att man tror att något är bestämt där inne.
Nä jag tycker verkligen det är jättekonstigt. Om det är två dagar som är i princip exakt lika dana, så är dem ändå inte lika dana för att man känner på två olika sätt. Sjukt märkligt.

Om jag inte var mig själv så undrar jag hur jag hade sett mig själv. Jag hade nog sett mig som att jag var en bra person, iallafall överlag. Mamma sa till mig igår att hon trodde jag var en "bitch". Jag har väldigt väldigt svårt att se mig som en bitch. Det går inte riktigt ihop. Men ja det beror ju kanske lite på vad man exakt vad syftar på. Hade det varit någon annan hade jag kanske tyckt lika dant om just den biten, vilket jag iof en liten bit in tycker nu med. Min pappa sa iaf att han absolut inte trodde att jag var en bitch. Jag väljer att lyssna på honom för denna gång.

Det har kommit en bra sak ur denna dag. Jag har letat upp en massa ny och bra musik. Det är bra =)!
Jag behöver och vill verkligen köpa nya högtalare till min datorn. Det är hemskt att tänka hur enormt tråkig denna dag igår och idag hade varit om det inte fanns musik. Då hade jag nog gått under en hel del!

På ett sätt när man tänker efter så är det ändå två dagar som har tillåtelse att vara tråkiga. Igår för att man var sjukt seg sen i fredags och sov bort en ganska stor del av dagen och kolla film på kvällen i princip var det ända jag gjorde. De dagarna känns det på något sätt ändå okey att inte göra något (iaf om det är lördag och man vet att man har söndagen kvar, annars är det illa illa) Kanske för att det på något sätt hänger ihopa. Festar man en dag så räknar man ändå med att det finns en stor risk för att dagen efter kommer bli seg. Då är man inställd på det. Idag är det med okey, just för att det är söndag.
Hade självklart heldre haft roligt..aja skitsamma haha. Nu middag: dagens händelse!
Man borde kanske gå och köpa chips eller något.

Nu blev detta onödigt, för långt och för mycket skrivande. Varför har inlägg som dessa en tendens att bli så långa? För att det går att skriva, vrida och vända på det i all oändlighet.

Tjingeling!




Dyngkåt och hur helig som helst.

"Det går inte att tänka igenom allt alla gånger. Jag vet folk som tänker igenom livet istället för att leva och när de väl tänkt färdigt är allt för sent. Det blev inga barn. Inga resor. Inga fester. Men allt blev oerhört genomtänkt. Som en stor Jönssonligeplan. Utritat och planerat in i minsta detalj. Men förberedelsen gjorde att livet körde om. Förbi. Bort i tvåhundra kilometer och kom aldrig tillbaka. Man har ju typ en chans på sig och ingen repris på nätet (om man inte tror på reinkarnation och tröstar sig med att man minsann ska våga lite mer i nästa liv)"

It's empty in the valley of your heart, The sun it rises slowly as you walk

.
.

"Lägg ner ekvationerna, det blir som det blir"

Nu ska det slutas upp med detta. Varför? För att jag helt enkelt måste. För att jag vet att jag kommer må bättre!Jag har sagt de förr, jag har hållt det, men brutit det ack så många fler gånger haha.
Det är inte värt plågandet. Punkt slut . Lägg ner!

Det är fortfarande snö. Men idag skiner sooolen!

Så sugen som jag har varit på att festa och dricka de senaste veckorna har jag nog aldrig i hela mitt liv varit, iaf inte på väldigt väldigt länge.  Det är ganska kul måste jag säga. Speciellt eftersom det inte är något som hör till vanligheten att jag annars känner någon längre tid.  Antagligen är det bara en liten "periodkänsla" som snart kanske är över eller som jag kommer tröttna på. Eller hum inte.. När våren kommer så lär man bli mer sugen. Fast då kan det ju vara så att suget går över till att tälta, paddla, grilla och att fiska. Eller bara allt i ett?
Aja hur som haver, imorgon är det fredag :)!

Tjingeling

Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill. Om du står långt ifrån eller tätt intill


Vad i helvete är det jag ser? Äckelsnö!
Igår blev jag glad när vi konstigt insåg att det snöat lite till och från under dagen, varit minusgrader men på någon konstig vänster låg ändå snön inte kvar. Det var bra. Detta är inte bra!
Hur som haver så har jag och Emelie spikat att när kalendern slår om till första mars så är det vår. Oavsett om det verkar så eller ej så är det då våran vår ska starta! Sen om det är en jävligt tidigt "förvår" är en annan femma, fortfarand vår.

Jag ställer mig en liten fråga: Det gick tre månader med en Lus som befann sig på andra sidan jorden, jag överlevde. Bättre än väntat faktiskt haha. Men nu när denna Lus är hemma igen undrar jag hur fasiken det gick till? Igår var det trevligt. Vi var på "privat restaurang", massa levande ljus, bra musik och åt köttbullar och potatismos så att det nästintill sprutade ur öronen. Gott!  

Jag skulle kunna börja svammla ihop något här nu om att jag fortfarande känner mig halvbitter över jobb och plugg och annat jag känner mig bitter över. Men idag, för tillfället iaf, sket jag på det känner jag!! För nu ska jag allt göra annat. Sånt som när man väl kan göra det inte känner riktigt för att göra extremt så mycket som man de normala dagarna tror att man ska göra. Men nu ska jag göra det iaf, njuta och tänka på hur det skulle kunna vara en dag som denna istället.
Pling!

Bittermandelmåndag

Jag borde inte vara bitter.
Jag är hemma, nytränad, nyduschad, har ätit två goda mackor, en god apelsin, har typ världens finaste rosor framför mig, dricker te, har tända ljus och lyssnar på bra musik.
Jag borde inte vara bitter men jag är så bitter ändå. Eller, är bitter rätt ord? Jag vet inte. Men vi säger det. Idag har jag varit bitter!
Första gången på evigheter jag verkligen har haft riktid måndagsångest. Lite sådär så att jag skulle kunna sitta där framför datorn med luren i örat och gråta en skvätt om jag visste att ingen såg eller hörde. Men nä!
Åh jag blir så frustrerad när jag tänker på att man ska jobba eller plugga nu typ resten av livet. Det är fan inte klokt att man ska de. Varför måste man tänka att allt måste vara på ett visst sätt. Det borde inte vara så svårt att skita i det. Men ändå gör man inte det riktigt. Jag vill inte jobba, jag vill inte plugga. Samtidigt älskar jag att när man kommer hem från jobb så är de verkligen slut i rutan och de finns inte en chans att man behöver göra något hemma som handlar om jobbet. Men jag saknar som fan från skolan att kunna sjuka sig lite hit, lite dit och strunta i saker lite varsom och sitta på Bo01 eller något istället. Kan man inte blanda ihop de sakerna?
GAAAAAH. Man borde passa på att resa mer. Man borde verkligen det.
Man borde se till att flytta.
Man borde se till att börja plugga!
Det som suger är att jag skulle vilja stanna tiden ett tag, ett bra tag.
Då hade jag jobbat nu ända till hösten, sen hade jag rest igen. Det är drygt att man känner att man "borde" börja plugga nu snart. Varför borde man göra det egentligen? Egentligen?
Den största anledningen för tillfället till att jag vill börja plugga är att jag inte vill vara för gammal när jag väl börjar. Jag vill inte sitta där med en massa 18 och 19 åringar som precis har tagit studenten. Jag vill inte vara mitt i plugg om jag får för mig att vilja ha barn mitt i allt. Okey, nu tänkte vi ganska långt fram här haha, men ändå!
GAH! Dessutom om jag får för mig att resa igen så är det inte lönt att jag flyttar nu. Om jag får för mig att resa igen så vet jag några i detta hus som inte kommer tycker att jag ska göra det. Men ja, vad spelar det för roll? Egentligen? Ja jag blir så trött haha.
Jag kommer aldrig vara sugen på att jobba eller plugga ändå känns de som.
Jag borde kanske leta efter ett jobb där man jobbar i skifft. Det låter ganska najs. Iaf när de är lediga en massa dagar, inte när man jobbar en massa dagar. Hum nja, kanske inte ändå.
Ah, det är knappt lönt att tänka på sånt här för man kommer ändå aldrig komma ifrån skiten. Det är jobb och plugg resten av livet nu. Skulle jag resa i ett halvår så skulle jag ändå komma hem till samma sak sen.
Men fortfarande. Det är nu man borde resa! Ännu ett borde.
Jävla borden! Saker borde inte vara och saker och personer borde bara kunna vara utan att vara något. Varför ska det alltid vara så eller så eller så. Kan inte saker bara få vara lite.
Nä nu blir det lite virrvarr här. Gillar bara inte alls tanken på att man ska jobba resten av livet.
En annan tanke jag inte gillar är hur fanken det bara kunde försvinna fast att det finns kvar? Är det bara borta nu lixom? Äe jag gillar inte det, inte för jag vet hur det skulle kunna vara annars.
Näe till något annat.
Helgen gick jävligt snabbt. Men samtidigt var det ännu en trevlans sådan =)
Fredagen var väll lite små seg kanske, men den var skön iaf. Lördagen lullade jag runt i solen och i affärer med Emelie. Det hade kommit BLOMMOR på kyrkogårde. Lycka! På kvällen partaj. Kul, haha ja det var jävligt kul faktiskt. Om jag gillade kb mycket innan så råkade jag nog gilla det ännu mer i lördags faktiskt. Förutom att där är en vakt som är lite småläskig och blev arg på oss när vi inte gick när de stängde haha. Sen gick vi och chilla och var allmänt konstiga. Värdinnan somnade dessutom snarkandes på köksgolvet. Igår sov jag väll bort lite av dagen men hann ändå med fika hos farmor och sen tv-tittande och myspys!
Nu får man väll snart börja planera något kul till helgen så att man har något nytt att se fram emot i veckan.
Det kan inte vara rätt. Att man ska jobba, komma hem, sova, jobba, komma hem sova, ha fredag, ha kul, redan ha söndag och sen börjar det om igen. Det är sjukt. Vem vill ha ett liv helt så?
Det kan vara att jag överdriver. Eller ändå inte, inte just nu iaf. Just nu känns det bara så kli i kroppen när jag tänker på att det antagligen kommer att vara så.
Sen att jag för någon vecka sen tyckte att veckorna flöt på ovanligt bra och smärtfritt är en annan femma.
Alltså är detta nog kanske bara en liten svacka skulle jag gissa på. Och hoppas på.
Jag har blivigt duktig på att skriva utan att titta på tangenterna har jag märkt. En sak att tacka jobb för, eller borde man tacka för det?
Äe tack och hej skulle jag tro.
Tjillevippen!
Inte går de att få ny rad heller märker jag. Ännu lite mer bittert!
Fast jag kanske borde sluta vara bitter nu, iaf försöka lite. Mm de får nog bli ett försök..

och det verkar som solen aldrig når längre än dit min Natalie går



Jag är så jävla sugen på sommarskor!

Från jobb och icke från jobb

Från jobb:
Det är ganska najs nu tycker jag allt. 
Inte att jag sitter på jobb och inte att jag jobbar länge idag.Men livet allmänt. För ett tag sedan kom jag underfund med att detta är första gången på jävligt länge som jag inte har något som ”tynger ner mig”. Inget sådär som går och gnager extremt i bakhuvudet för att det finns ett beslut som känns som världens största.


Visst finns det små taggar och törnar här och var, som ibland känns mer, ibland mindre och ibland mycket mycket mer. Och visst funderar jag på saker som vad i helsike jag ska göra efter sommaren, när i helsike jag ska ta semester i sommar, att jag verkligen vill ha en lägenhet när de blir sommar så att jag kan ta mig vart jag vill när jag vill och att jag hoppas på och önskar att vissa saker ska kunna vara okomplicerade så länge som möjligt. Men de är ju inte direkt saker som jag kan påstå att jag mår dåligt över. 
Så det har jag kommit till insikt med och det är jäkligt skönt.


Förutom att det är lång jobbdag idag så är det en bra vecka.
Den inleddes fint med supermysig fika med Emelie i måndags på alla hjärtans dag.
Annars så bjuder veckan på träning, käka med Sara, utgång och söndagsmys. 
Olalaa =)


Icke från jobb:
När jag satt på bussen till jobb för någon dag sen i min sömniga dvala så kom jag att tänka på hur jävla snabbt livet verkligen kan ta slut. Det slog mig mest när en liten kille sprang över gatan.
Tänk att ett litet steg åt fel hål vid fel tidpunkt kan göra så att man helt plötsligt är puts väck.
Att man kan påbörja en dag helt som vanligt men sen kanske inte avsluta den.
Tänk så nära döden man egentligen är hela tiden. Spec nära känns de ibland när jag kör bil och råkar tänka så lätt de skulle vara att man råka vrida ratten lite fel ut från vägen eller mot en annan bil. Det är en så minimal rörelse som skulle kunna göra att man dog eller råka ut för något annat hemskt. 
Näe nu sket vi på detta ämnen känner jag haha.


Jag undrar hur många gånger jag på en dag säger "Ja vi ska se här" när jag är på jobb haha. Det måste vara extremt många.

Näe, nu börjar det bli svammel här igen känner jag.

16 februari kl. 20:55

hej.
Vill du bli min vänn på facebook?
paul

Man kan inte vara seriös eller helt vettig om man skriver så på facebook.
Killar på lunar var mer seriösa när de skrev " Du är söt har du webcam"

Jag är jävlar i det trött i mina ögon, jag skriver antingen för djupt eller för meningslöst nu känner jag.
Adjöken 


http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg
(Varför går det inte att få in videos längre?)

Bara för att de är är värsta kärlekslåten
Bara för att den är lite småporrig
Bara för att hon är sjukt snygg
Bara för att den är bra
Bara för att det är en hjärtig dag idag ♥

Ikväll ska jag på date! Inte vilken date som helst och inte med vem som helst.
Det står en te-date på kvällens schema och den lyckliga är Emelie.
De finaste trosorna ska på och det pirrar lite lätt där nere i magen över vad som komma skall denna kväll...
♥ dags att pudra näsan!

Tjingeling!

I just came to say hello, hello, hello, hello



Trevlans helg =) För kort som vanligt dock. Inte har jag gått och blivit piggare heller. En natt vaken till klockan tre och en tills klockan sex. Hujeda mig. Men jag får erkänna att det har varit värt det. Kanske inte just i de stunderna när man inte mått allt för bra haha. Men jag skulle ju inte vilja ha något ogjort bara för att få vara lite piggare om man säger så. Jag har dessutom hittat mig ett vin som slinker ner lätt som en plätt. Det är bra! Skulle kunna vara dåligt med..hum! Näe nu ska jag kränga lite specialar muffins, kolla på tv och sen ska jag med glädje hoppa ner i sängen. Tjingeling!



Det känns bra!

Underbart, underbart, underbart med lördag =)

Det ända är att jag borde ha sovit längre idag.
Gick och la mig klockan tre och gick upp klockan tio. Jag fattar inte varför jag för det mesta inte kan sova så länge om mornarna när det mitt i veckorna känns som att jag skulle kunna sova hur länge som helst.

Men men det är en sjukt najs dag! När jag vakande såg jag hur solen sken in genom en liten springa bakom min rullgardin. Just då ville jag kanske iof att det skulle regna och vara mörkt så att man skulle kunna somna om lätt, men icke. När jag drog upp rullgardinen kändes det dock extremt bra med en massa solsken!
Nu har jag dessutom för första gången detta året suttit ute på vår uteplats. Att jag satt på en kudde lutad mot väggen i min vinterjacka, inneskor och mjukisbyxor istället för att sitta i trosor i en solstol spelar inte så stor roll.
För det var sol, det var varmt i ansiktet och hälften av tiden hade jag musik i öronen och hälften av tiden hade jag en trevlig filur i telefonen att prata med och det var bara skööönt :)!

Nu väntar jag bara på att min moder ska ta sig ut så att jag kan höja musiken ännu mer och städa!
Sen borde jag nog sova lite och sen ikväll blir det partaj! Muchu trevlans trevlans!

Tjing!

Tjingpling

Onsdag morgon = lång arbetsdag framför mig. Hum..
Jag var dock en aning gladare imorse än vad jag brukar vara. Vet inte exakt varför. Kan vara för att jag igår somnade med ett litet leende på läpparna och ett skratt bubblande i magen. I natt hade jag en brun liten Emsanlus i min säng. När vi gick och la oss igår efter att vi käkat mackor&knäckebröd och druckit oboy , och sen dessutom fick värsta hysteriska fnissattacken så kändes det som att man förflyttades tillbaka en jädrans massa år i tiden haha! 

Det är skönt nu när man märker att det börjar bli ljusare.
Det är inte jätte mörkt nu när jag tittar ut genom fönstret.
När jag slutar klockan kvart i fyra om dagarna har det inte blivit mörkt än. Underbart!Det som dock är skönt när det är mörkt är de mornarna när man har sovmorgon.  Det är inte alls riktigt lika skönt på sommaren när det är ljust! Fast de känner jag nog att jag kan leva med bara det bli sommar, eller sommar och sommar. Jag hade nöjt mig med att det bara blev lite vårigare. På ett sätt är det egentligen den bästa tiden. När man har hela våren och sommaren framför sig.
Om 19 dagar är det mars!
Igår var det exakt ett år sedan vi åkte till Brasilien. Det känns väldigt längesen samtidigt som de känns..ja jag vet inte. Men tanken på att det var exakt ett år sedan igår känns underlig i vilket fall som.
 

För någon dag sedan tänkte jag en konstig tanke. Jag kan bara inte komma på vad den var. Det var en såndär tanke som om man bara tänker lite snabbt på den så är det inte så konstigt. Men om man börjar fundera lite mer på det så blir det bra underligt. Typ som att universum aldrig tar slut, eller när man dör.
Jag har försökt komma på några dagar nu var det var jag tänkte på, men det är bara putsväck. Det är ganska irriterande!
 

Om jag har fattat saken rätt och det går att göra som jag tycker att de borde gå, eller ja snarare hoppas att det borde gå. Så kan det komma att bli väldigt glassigt ett tag eller lite då och då jobbmässigt fram tills den 31 mars. Men det är drygt för jag vill ha reda på det nuu.
Jag hoppas ganska mycket på att det inte är falska förhoppningar för det hade varit så jädra skönt med lediga dagar! 

Kul att jag precis presenterade mig i telefonen med Lina och kunden svarar ” Ja men hej Gunilla”.

Tjing!


Just nu

Just nu befinner jag mig där jag har längtat efter att vara hela dagen.
Klar jobbad och nytränad med en dusch&musik, något att äta, min säng, te, Sandra och några avsnitt Lost framför mig. Underbart!  

Vad är egentligen bäst? Att kränga en stor mängd godis på en dag eller att sprida ut samma mängd på fler dagar?
Ne, en dusch nu =)

Tidsfördriiiiv

Idag trotsar jag vädret lite och har converse. Tyckte det kunde gå för sig när det ändå inte var minusgrader!Det är sköönt, speciellt skönt var det när jag var tvungen att springa till bussen och jag insåg att de gick jävligt lätt att springa när man inte har feta äckliga skor på fötterna som drar ner en i marken. Sen kan man väll dock inte påstå att jag var jättevarm om fötterna direkt, trotts två par strumpor.. 

Det gick för jävla dåligt när jag och Anton bowlade. Jag var så säker på en klockren vinst sen sist jag bowlade och vann tre av fyra gånger haha. Det började bra men sen, nä inte så bra attaaaans! En vinst av fem stycken haha. Men trevlans trevlans iaf =). Dessutom har Espresso House  sjukt goda chokladmuffins!! 

Vad är fenomenet med skräckfilm. Egentligen?Igår kollade vi på The Ring. Var evigheter sedan jag såg den sist, men då tyckte jag den var äcklig. Av just den anledningen ville jag se den igår igen. Varför? Jag undrar vad det är som gör att man tycker det är kul att bli rädd ibland?
Jag skulle ju dock aldrig i livet få för mig att titta på någon sån film själv.  Det är ju roligast om man tittar med en karl kan jag ju erkänna.
Men nä, egentligen usch för skräckfilmer. Speciellt sådana som man ångrar sig efter att man har sett när man är själv hemma.
Klockrena spökfilmer med barn går riktigt jävla bort iaf! 

Detta är sjukt tidsfördriv nu, lalallaaaaa. 



Jag vill bara att tiden ska springa iväg nu och slå sex så jag sluta, sätta mig på bussen och åka hem till Emelie. Underbart!Galet att jag för en halvtimme snacka med denna människa första gången på typ tre månade haha.
Mihihihihihihiiiii =)