Sommartid

Får inte ihop hur denna dagen kan kännas lång! En timme mindre vilket jag inte alls var nöjd med imorse när jag ville ligga kvar i sängen. Nöjd var jag inte heller när jag fick stressa i mig frukosten en massa med enda tanken malande i huvudet att klockan "egentligen" var en timme mindre och att jag inte borde ha bråttom än. Men icke, det hade jag.

Veckan gick snabbt som attan men helgen har konstigt nog inte gått speciellt fort. Laga mat har jag dessutom sluppit både fredag,lördag och idag. Sjukt najs! Tilläggas ska göras att jag käka grillat igår.

Såg en kille i shorts och t-shirt idag. Måste varit askallt!

Tjing!


Ett glatt tjat

Folk må tjata om att folk tjatar om vädret, solen och värmen på facebook och överallt.

Men egentligen, vad gör det. Det är ju ett bra tjat, ett glatt tjat

Det är egentligen ganska galet hur mycket bra våren gör med folk.

 

Själv gick jag på kyrkogården i stan idag bland alla blommar och allt fågelkvitter och bara kände hur jävla underbart allt är och hur mycket jag just nu verkligen älskar livet. Ganska komiskt med tanke på att jag gick på en kyrkogård med döda människor. Men det är något visst med den kyrkogården. Jag älskar den!
Det är en sån här dag man undrar hur fan man kan ha en av sina dåliga dagar. Hur kan en dag då man går upp, gör sig iordning, får en klump i halsen och går och lägger sig igen finnas när man några dagar senare känner sig sjukt lycklig av livet och allt som är just nu. Det är sjukt. Men det är väll det som är en del av livet antar jag?

Idag satt jag och pluggade på bibblan i tre och en halv timme. Måste säga att jag är måttligt stolt över mig själv. Samtidigt är det egentligen ingenting haha. Det sägs ju att man ska lägga en arbetsdag varje dag. Åtta timmar, jo men tjena!
En fråga: Varför fixar de inte så att stolarna där låter mindre när man skjuter in och ut dem?

 

Jag fick ett sånt sjukt jäkla sug efter att resa till Filippinerna, Thailand eller något likande land. Mest efter en varm natt i en hängmatta, med goda drinkar, massor med stjärnor, soft musik, en massa mys och vågljud. Typ sånt starkt sug att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Låter som en sjukt bra idé inför nästa vinter.

Godnatt :)


En bra helg

Mysig pajkväll, skvaller om en "kabel-grabb", sovmorgon eftersom att solen inte stod och sken rakt in i sovrummet, diska ett berg, plugga PostScript, Preflight och annat mojs, pluggfika med ena grupparbets-gruppen, födelsedagsmiddag,  sjukt låg humor haha - löve it, mycket skratt, butter för att inte kunna dricka tequila, glad för att jag inte var en av dem som drack typ ses vodkashots i rad, Fuzzy Duck - Ducky Fuzz, nattlig promenad, mysig natt, vakna bitter, blev glad, museet, värsta söndagskänslan, söta gubbar i ubåten, Robin var lyrisk över flygplanen, Bo01 i kasst väder, ett fullt Espresso House, huckle på huvudet för regnet, ett tomt Espresso House, en chailatte, spymätt, en och en halv timmes plugg, insåg att det var kul att skala potatis om man hade en bra skalare, en dusch, en trötthet, en glad känsla över helgen!
Godnatt söndag, Hej måndag - Hej arbete, Hej Tygelsjö!
Mysig pajkväll, skvaller om en "kabel-grabb", sovmorgon eftersom att solen inte stod och sken rakt in i sovrummet, diska ett berg, plugga PostScript, Preflight och annat mojs, pluggfika med ena grupparbets-gruppen, födelsedagsmiddag, sjukt låg humor bland killarna haha - löve it, mycket skratt, butter för att inte kunna dricka tequila, glad sen för att jag inte var en av dem som drack typ sex vodkashots i rad, Fuzzy Duck - Ducky Fuzz, nattlig promenad, mysig natt, vakna bitter, blev glad, var glad att inte vara bakis, museet, värsta söndagskänslan, söta gubbar i ubåten, Robin var lyrisk över flygplanen, Bo01 i kasst väder, ett fullt Espresso House, huckle på huvudet för regnet, ett tomt Espresso House, en chailatte, spymätt, en och en halv timmes plugg, insåg att det var kul att skala potatis om man hade en bra skalare, en dusch, en trötthet, en glad känsla över helgen!Godnatt söndag, Hej måndag - Hej arbete, Hej Tygelsjö!

Projekt: bli trötter!

Ja nu ska jag försöka bli trötter här!

På tv går det nästan bara mördarfilmer och andra läskigheter och sånt har jag i princip slutat upp med att se sen det blev till att bo själv. Ser noll vits med det när det resulterar i att kolla under sängen en miljon gånger och öppna ögonen varannan minut. Typ!

Vet fasiken inte ens när jag såg en läskig film senast. Sandra tyckte jag gick för långt när jag nästan inte ens ville se en "wallander-aktig" film som lät läskigare än vanligt. Och ja, det kan man ju tycka haha.

Jag kan ibland förbanna bilder från skräckfilmer som jag av någon jävla anledning tvunget ska ha sett någon gång. Där bilderna sitter kvar i huvudet. Halvtrevligt detdär alltså!

Vad i helsike är det föresten som gör att det är mindre läskigt för att någon sover bredvid en egentligen? Händer det något så lär det hända fast att här någon annan liksom. Men ändå. Det är automatiskt inte lika läskigt av någon anledning.
Dock tycker faktiskt att jag klarar det bra för det mesta ändå må jag sääga. Just nu föredrar jag dock som det var igår. En stycke Robin i sängen och en stycke Sandra på soffan. Då var det inte läskigt för fem ören!

Dagens tabbe:
- Att stå helt påklädd och klar att gå och inse att lektionen som jag gått upp hyfsat tidigt för inte existerar och att jag börjar om mer än tre timmar!
Dagens trevliga:
- Att åka och spendera dem tre timmarna på bo01 med vaniljlatte och mys!
- Att ha Carro och Johanna här på kvällsmys!
- Att städa med balkongdörren uppe och lyssna på massa glad musik!

Nu börjar jag faktiskt bli lite trött här. Skönt!!
Godnatter :)

 


Helgernas helg!

Herrejäklar vad det känns att det är helg. Känns underbart!
Idag känns det dock som söndag. Men vad spelar det för roll?
En extra helgdag då i princip!
.
Annars? Jodå. Alla tiders!
Väntar på Burgerking och bio. Eller ja, egentligen sitter jag här och försäker plugga. Sitter dock nu mer och kollar på mina naglar som går i ohärligt varannan röd, varannan inget alls och vart tredje halvröd. Jättefint.
.
Snart kommer Lusanlus hem. Ujujujuj =)
Den där trerättersmiddagen börjar koma farligt nära!
Tjing!

Kom våren kom skratten

På tal om sommar där nere.
Man vill ju bara hoppa omkring på stranden eller i en park!

Hejsan hoppsan lillebror!

En stycke tabbe. Det som inte göras skall, gjordes!
Lite onödig tankeverksamhet som följd! Men de kunde ha varit värre. Mycket värre!
Ajabaja!
.
Ny vecka. Jadå!
Vad skall komma?
Idag- Duscha för jag håller på att frysa ihjäl!
- Skriva en reflektion
- Skita i "ångesten" om min broschyr och låta den vara eller göra om framsidan
- Skriva vårt mötesprotokoll
- Tentaplugga
Tilläggas kan göras att jag varit i skolan sen klockan åtta med. Ska det kännas att det är måndag kanske?
När klockan slår nio dock. DÅ har jag en anledning på riktigt att inte plugga. Den riktiga anledningen heter att Robin slutar jobba och kommer då att infinna sig i min soffa. Det innebär en varm människa och mys! Tycker klockan kan slå nio så att plugget är puts väck. Börjar jag dock plugga effektivt nu så kommer jag ha fått gjort sjukt mycket idag. Det hade varit något! Igår hade jag riktigt effektivt pluggande i tre timmar, helt galet. Trodde att det var en annan människa som hoppat in i min kropp. Speciellt eftersom jag i princip fattade allt som jag läste dessa tre timmar. Kanske därför jag idag känner ännu starkare att jag borde slippa eftersom jag var så duktig igår. Inget bra peppingtänk!
.
Igår var jag hemma i Tygan!
Det bästa var att det inte finns någon säng för tillfället så att jag fick ligga fnittrandes i en sovsäck på madrass i Sandras rum och känna mig som att jag var typ tio år. Det var mys!
.
Tog igår fel på Broby i Skåne och Sunne i Värmland. Inte bra. Varför döper man en skola till Broby Grafiska om den inte ligger i Broby. Speciellt lätt blir det att ta fel om någon svarar en att det är Broby som gäller då. Svara att det är Sunne/Värmland då för helsike!
.
Äe om man skulle duscha och bli varm och sen plugga...
Jaaaa Jiiiiiipyyyyyyyyyyyyyyy =) Kan vara värt att testa det där med positivt tänkande kanske?!
.
Tjingpling!
.
Ps, Jag tror förövrigt att det kan bli en riktigt trevlans, lattjo och mys sommar!
Både Emelie och Pära har dessutom hittat hem till Malmö då igen. Löve!
Den ska bli händelserik har jag bestämt! Vilket i och för sig förra med var, men kanske ännu lite mer!
Inte för jag vet ett skit än vad som kommer att hända men ändå! Jag har en stor önskan dock, och det är att paddla med trevligt folk och mysiga övernattningar! Har gått och tänkt på det i flera dagar. Sen är jag nog lite sugen på att bila lite med. Fråga mig inte varför!
Nä, den där duschen nu!

Det spritter!

Det har varit en massa trevliga dagar på sistonde och det spritter en massa vår i min kropp!
.
=)