Dedära med underbart skratt

Skratt kan vara något av det bästa som finns, iaf så länge som det är ett skratt på riktigt, som inte bara klistras fast som man försöker få fram något passande skrattljud till just för stunden, dedära som inte alls går ihop med vad man känner på insidan..

Nä nu snackar vi riktiga skratt. Mina favoritskratt är dedära som man känner bubblar upp i magen, dedära som man kan börja skratta när man sitter för sig själv och tänker på något eller ser något skoj, dedära som man skrattar med någon speciell person för att det bara är vi som fattar det roliga, dedära som man skrattar som inte tar slut utan bara fortsätter så fort man hör/ser att den andra börjar skratta igen, dedära som man skrattar mitt i ett bråk/tjurig situation, dedära som man skrattar bara för att det är så underbart att man kan vara hur knäppa och töntiga som helst tillsammans, dedära som man skrattar bara av att titta på varanda utan att veta vad man skrattar åt.

Det som dock inte är bra med skratt är när de bubblar upp i situationer då man verkligen inte vill/kan/får skratta.
Det är ta mig fan hemskt. Spec när det verkligen inte går att låta bli bara för att man vet att det inte är ett bra läge. En person som detta händer en hel del med är Sandra, mitt lilla krusiga krusbär. För jävligt när det väl händer, men kul efteråt haha!
Så många gånger de har varit bråk här hemma och Sandra och jag bara har garvat medans mamma bara blir surare och surare för att vi garvar och så många gånger vi suttit på en buss där alla är tysta och vi av någon konstig anledning börjar skratta, riktigt så att det är pinsamt.
Det roligaste har jag dock missat haha, när Sandra och några kompisar skulle köpa glass och hon fick ett skrattanfall precis framför han i kassan så att hon inte fick fram vad hon skulle ha, fick gå ut och lugna sig för att sedan komma in igen fortfarande skrattande men så att hon iaf kunde säga vad hon ville ha.
Skulle viljat se de, men är nog glad att jag inte var med. Skrattar gott bara jag hör de berättas ändå så haha.




Älska skrattet i denna låt. Som förövrigt låter exakt som Sandra skratta när hon var yngre och man kittla henne med fötterna i magen haha =)

Tjingeling

Små ljusglimtar..







..när solen lyser och det fortfarande blir varmt!

En dag att minnas!

 







 

Denna dag för någon vecka sedan vill jag minnas!
En lycklig dag med gott i magen, med två fina filurer, med mycket skratt,
 med mycket tönteri, med mycket skratt och med fina minnen!


Som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Lite sådär meningslöst.

I am a highwayman, on the road again. Me and my guitar, and my rambling band

Ja. Då var det dags!
Den tjocka feta engelska boken på 1020 sidor ligger här brevid. Eftersom att jag hämtade ut den på posten igår kan jag inte skylla på att jag inte har någon bok att läsa i längre..Illa!
Kanske dags att ta reda på vad det exakt är jag ska läsa för att sen läsa ikapp en massa...
Problemet är att jag har ganska nära noll ro i kroppen, väldigt nära noll i motivation och att jag hela tiden tänker på annat, skoj som mindre skoj...
Men jag har ju en utväg ifall att jag redan är för mycket back eller om jag helt enkelt inte har lust. Hoppa av skiten! Men så skoj ska vi nog inte ha det än!!


Om inte annat, lyssna på låten! Det ska vara högt!

Nu ska jag nog betala några räkningar..undra vad jag ska göra sen?
Tjing

En kärring och en Bert

Haha JÄVLAR säger jag bara. När i HELVETE kände jag mig som en sån här kärring senast?
Träning stod på kvällens schema. Och huujeda mig. Om det hade varit för att det var första träningspasset jävligt många månader så fine, men nä så här trött och väck har jag inte kännt mig innan!
För det första fick jag håll väldigt snabbt, för de andra hade jag mensvärk, för det tredje satt min tampong på någon konstig vänster, för de fjärde kändes de som att någon hade lagt 700 kg sten i varje sko, för det femte rann svetten som aldrig för, för det sjätte jag kände mig yr och för det sjunde kände jag mig allmänt matt haha. MEN jag genomled det!

Jag vet föresten när jag kände mig som en sån kärring sist kom jag på. De var när vi var i La paz i Bolivia, men de hade en lite mer naturlig förklaring. En stad på en jävligt hög höjd som gjorde de "jobbigare att andas".
Min enda förklaring idag är att jag kanske har chillat i för mycket i sängen, dvs den största delen av dagen.

Igår gjorde min familj en liten "Bert".
Inte alls på ett taskit eller illa menat sätt men de kändes skoj haha. Vi var på "kalasfika" hemma hos farmor, av någon anledning blev det inte middag som vanligt utan bara fika med en massa kakor & tårta. Inte fy skam det inte, men när vi skulle åka hem klockan nio var det sex timmar sen vi åt middag. Så direkt efter farmor körde vi till burger king haha. Bert, Bert, Bert!
Burger King gilla mig så mycket att de på någon vänster gjorde att jag glömde/tappa mitt bankkort där.
Idag var det bara putsväck. Men nu återupphämtat!

Tänk så ofta, eller ja ibland kanske, man vill veta hur saker och ting kommer att sluta.
Just nu känner jag dock en ganska stor charm med att inte veta. Egentligen vet man dessutom inte heller hur allt kommer att sluta förän man ligger där och ska dö, vilket jag hoppas kommer dröja en herrans herrans herrans massa år. Då kommer man verkligen att se hur allt kommer att ha slutat, intressant att se hur många vändningar ens liv kommer ha tagit. Charmigt? Hum..ja de är nog de...fast lite läskit med. Näe nog svammlat här va känner jag..

Tjingeliing =) !


Lite sådär höst i luften








Det sjunger några ungar på Karl Johan. Dom låter starka och fina som bara ungar kan.

Denna vecka är en trevlig vecka känner jag allt =)
Även dagen idag har varit bra. Trodde igår och imorse att jag var tvungen att åka in till stan idag bara för att fixa ett lösenord till min inloggning, eftersom de sega jävlarna inte svarar på mail och för att det inte finns något telefonnummer. MEN, så lyckas jag hitta pappert med lösenordet som jag har letat efter ett visst antal gånger de senaste dagarna (jag undrar ärligt talat om det var för att jag låg uppgiven på mitt golv och sa "sax i gardinen")?

Förutom de så har jag äntligen fått sålt fem av mina sju gamla böcker, jag har tagit tummen ur röven och beställt en ny dyr jädra bok, vilket iaf kändes lite bättre nu när jag fått lite pengar från de andra böckerna.
Jag har lite sådär lagom träningsvärk, inte så de gör ont varje gång man sätter sig, ska på toa eller går i en trappa. Nä bara sådär lagom så att man känner att man har börjat träna igen.
Jag glömde paraply och var helt bombsäker på att det skulle börja regna bara för det, men de gjorde de inte.
Jag gjorde en sak som jag egentligen inte alls gillar. Nu känner jag mig duktig och små stolt över mig själv för att jag inte gick därifrån haha, och för att det inte var så farligt som jag hade tänkt mig att de skulle va.
Jag hann med bussen hem fast att jag mest trodde att jag skulle missa den.
Jag satt på bussen, åt salt och blandat eller vad de nu heter, lyssnade på Wrejsvik och nu är min huvudvärk borta.

Nu ska jag duscha och sen när jag vaknar väntar en mys, trevlans och ledig dag. Ibland känns det extra jävla bra att vara ledig en massa! Om bara veckorna skulle vara ungefär så händelserika som de är denna veckan, och då är ändå inte denna veckan överdrivet händelserik, så skulle jag trivas för jävla bra väldigt länge med detta!



Tjingeling!


Ah come on let's take off everything


Mot Sherwoodskogen


















Lite feeling på det tack

Kan inte begripa att det är fredag. Men som sagt det är ju det.
Hade en jävligt konstig dröm inatt. Min mormor&morfar hade värsta festen, när de började bli sent var det bara de yngre kvar och det började festas jäklit hårt. Jag festade samtidigt som jag inte kunde fatta vart mormor&morfar hade tagit vägen, helt plötsligt hittade jag en trappa i deras hus som jag inte tidigare hade vetat fanns, det roliga var att trappan och källaren som fanns var den som vi har här hemma fast i deras hus. Nere i källaren var det dock inte lika kul, för där fanns en knepig man som hade två tjejer/kvinnor fast där nere som sexslavar, sen försökte kag fly, men då var dörren upp låst och jag tänkte att jag skulle försöka krossa fönstret och hoppa ut där. Efter det tanken vaknade jag, så jag fick aldrig veta hur de gick...

Denna helg hade noll mening igår kväll, men sen råka de bli att jag idag mötte Anton i stan, sen råka de bli att vi åkte hem och tittade på Toy story 1 (trean var för övrigt väldigt kuuul), sen råkar de bli att jag ska ut på en chill-dricka-krog kväll med Emelie, Martin och co. Imorgon råkar de bli att jag ska städa klart på mitt rum eftersom att jag inte gjorde klart det i förrgår, inte orkade igår, inte hade tid idag, kvällen imorgon verkar med lösa sig.

Så vad har jag lärt mig av detta? Att det löser sig, inte för att detta var något direkt problem haha, men visst klia de lite i kroppen.
Nu ska jag bara försöka tänka så resten av hösten ;)! I dagarna har de kliat lite sisådär mycket i kroppen. Jag kommer vissa stunder lida av tristess, (att två kuul och braa personer lämnar landet gör ju inte allt så himla mycket roligare haha, ni borde ha delat upp er ;) och vissa stunder av pengabrist, mest för att jag inte vill göra gång på alla mina sparpengar just på att gå och inte göra något här hemma.
Ena stunden tänker jag att detta är nyttigt för mig, att lära mig att ja..hum..ja!
Andra att de är bra, för vad som än dyker upp kan jag i princip göra det om jag har lust. tex, jag kan få för mig att åka någon annanstans att jobba, jag kan få för mig att resa bort en månad, jag kan få för mig att hum..ja i princip allt som har att göra med att komma någon annanstans ett tag. Visst de känns ganska långt borta just nu, men jag har ju fått för mig saker förr. Faaast samtidigt, det funkar inte att åka bort så fort jag får tråkit, blir rastlös och sådär.
Men, de löser sig nog med all säkerhet, på någon vänster =)



För ett tag sedan gjorde jag mitt första köp på tradera, mitt köp har jag dock fortfarande inte sett skymten av. Jag undrar om jag redan vid min debut har blitt blåst.
Aja, nu ska jag göra mig iordning.
Tjingeling =)!

Tiden som skulle bli för mycket

Haha, detta är allt lite komiskt tycker jag.
Jag har gått och trott och kännt det som att jag skulle få jättemycket tid över och gå och vara rastlös, visst de kanske kommer haha. Men iaf, idag är första dagen på jävligt länge som jag faktiskt har kännt mig stressad.
Har kommit fram till att det är iaf tre olika håll som jag ska "plugga" på nu, iaf den närmsta tiden.
På ett håll är jag sent ute och har idag klyddat som fan för att få till min dator identitet, dessutom måste jag snarast känns det som fixa lite böcker. BLÖ, både tidsmässigt och pengamässigt om jag inte har tur att hitta på biblioteket, vilket ser mörkt ut.

Iaf igår såg min dag idag ut följande: Vakna, kolla på massa på datorn som jag missat på tv:n, kolla på lost, städa det som jag inte städade igår och avsluta med bio.
Idag ser min dag inte alls ut så. Det som stämmer är dock fortfarande avslutet: Bio. Mys!

En bra sak, var hos tandläkaren igår. Var helt säker på att jag skulle ha minst ett hål och att det skulle bli ett dyrt besök. Men icke, inget hål. Trots allt fortfarande dyrt, men inte fullt så dyrt som de skulle kunnat vara.
Jag följde dock inte vad min tandläkare sa om att inte äta och dricka på en timme efter dedära konstiga lacket som de lägger på. Istället blev de in på toa skölja munnen och putsa bort mojset på tänderna med toalettpapper.
Vem vill möta helt nytt folk när man ser ut som att man inte har borstat tänderna på de senaste åren (vilket jag redan har råkat göra) ?
Iaf kvällen fortsatte sen med att sitta och rita av en naken kvinna i tre timmar. Nu har man gjort det med haha.

Nu ska jag ta tag i nästa moment för dagen.
Tjingeling!


Ja för en doft av sommarens sista dagar,när vinden blåser in ifrån England



                



                                 



                                 



Härliga, underbara, soliga, roliga, knasiga dag ♥


En partykväll hit och en dit

Har varit en helg med partaj denna helg. Riktigt skoj både i fredags och lördags =)
I fredags gällde det här hemma, så nu har det iaf varit åtminstonde en uterumsfest här hemma detta år/sommar, egentligen på tok för lite. Men som sagt det var kul kul, med blandat och trevligt folk.



 
   



 



   

Igår var man lite halvseg men det var bara att inse att man när man vaknade skulle börja dricka om se
sex timmar igen på Carros kräftskiva. Som sagt, även en riktigt trevlig detta.
Jag är helt förvånad. Det är inte ofta jag får bra och perfekta fyllor haha, MEN gott folk denna helg har jag lyckats med två på raden, UTAN att vara spec bakis dagen efter. En eloge till mig och jag kan bara hoppas att det håller i sig haha.







Ingen vanlig söndagsångest idag heller. Just för att det inte finns något jobb att gå till imorgon haha.
nu ska jag försöka göra något vettigt.
Tjingeling!