Igår var en mysig, skoj och händelserik dag!

En riktig heldag var det igår, trevlans =)
Dagen spenderades med att åka skridskor med Emelie, Marcus och Jocke. Sol fick vi också dagen till ära, fin fint!













Kvällen blev middag hemma hos mig med trevlans töser och god mat.
Många banga ur, men jag och Emsanlus kom iaf till Kb där vi mötte upp Marcus och co igen.

Idag är jag trööötter!
Tjingeling!

Eyes so bright, so big and wide make you feel so strange somewhere deep inside, It's the face of an angel, soul of the devil

Dåå var det helgdags.
Har väll varit ganska okey dagar nu. Fikade med Sara igår, sen var jag och Sandra hemma hos mormor&morfar och käka middag och snackade en massa om ditt och datt.
Idag blev det en tur i stan med Sandra och käka lunch. Fan vad man blir blöt och fryser om fötterna heela tiden.
Ikväll blir det lite partaj med Therese och några från hennes klass.
Imorgon kanske något vinteräventyr och på kvällen blir det lite middag här hemma.
Har dessutom nog lyckats skaffa mig ett jobb till sommaren, dock inte helt säkert än men det verkade ganska lovande.

Nu börjar jag känna att det ska bli himlans skönt att komma bort från Sverige och vardagen här hemma ett tag, spec i gårkväll kände jag en galet stark känsla av det.
Nya ställen, nya upplevelser och nya människor. Är riktigt glad att det iaf blev att jag åker med två som jag inte känner sen innan fast att det inte var det jag hade lust med från början. Känns än så länge superduperbra med dem, men ja haha, man ska väll inte säga för mycket när man inte ens har träffat dem än haha. Men de blir nog bra tror jag =)




Trevlig helg på er!
Tjingeling!

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Jag gjorde ett misstag.
Började lyssna på Melissa Horn efter att jag undrade vem det egentligen var..
Skulle inte gjort det nä! Det är ju as sorgliga låtar, iaf dem som jag lyssnat på hittills.
Ändå sitter jag och tycker att hon verkar ganska bra, blir lite smått fast och fortsätter lyssna på de ganska fina låtarna ändå. 
Fast att jag inte vill för dem lyfter ju inte direkt ens humör tycker jag..

Slutade jobba klockan två idag. Det är fan vilken skillnad på dagarna det blir då.
Vi skulle egentligen tränat idag, men jag tvivlar på att jag kommer att ta mig ut i detta väder något mer idag.

Nää, att stänga av denna musik gör jag nog bäst i nu!

 
Fast denna gåår iaf att lyssna på..


Tjingeling!

Allt och inget!

Gah, jag känner allt. Samtidigt som jag känner nästan inget alls.
Känns helt tomt samtidigt som de är så mycket att de inte går att ta ut en del eftersom att allt sitter ihop.
Ja jag vet ifan. Tom och lite smått frustrerad kanske är bäst ord.

Allt är just nu som vanligt fast att det är jävligt ovanligt!
Men blir väll mest ovanligt om några dagar! Gah!

Jag har mått bättre, men jag har mått faaaan så mycket sämre också, det får man se som posetivt!
Dessutom hoppas jag verkligen och tror att det kommer att komma något bra ur detta. Jag vetefan vad, hur osv. Men jag tror att det blir bra =) och det känns som att det kommer att bli ett bra år, trotts total ovishet om i princip allt i livet hehe.
Det får bli som det blir när det blir med allt!

Tacka vet jag att jag ska träna idag.
Träna ja, ni läste rätt. Tränade första gången på typ ett år? i torsdags.
Känns lite smått onödigt att börja nu innan jag åker, men vad fan! Har väll mest börjat iof för att Sandra har börjat nu.
Trodde jag skulle vakna i fredags och inte kunna röra på mina kära kroppsdelar. Vilket jag inte hade behövt oroa mig för. Lite träningsvärk i magen och armarna bara, annars var det väldigt lungt. Värre var det med flåset under själva passet, illa illa!
Som sagt att träna och svettas ut lite tankar sen gör nog gott både för kropp och själ!

Det är nog föresten dags nu att se till att börja ta tag i, fundera och ladda upp mig inför min resa nu.
Två veckor kvar. Fjorton ynka dagar. Fjorton dagar låter fan så mycket mindre än två veckor!!
Som sagt, dags att börja räkna ner nu. Har varit för mycket tankar och fokus på en annan resa för att kunna inta min egen resa.
Om tre veckor springer jag i shorts, linne och flippflopp. Ganska najs när man tänker efter, jag har två veckor vinter kvar sen är det typ sommar&vår ända tills i september =)! NAJS!

Tjingeling

All makt åt Tengil, Anemenon och Plankton våra befriare! ♥

Put the sun back


ÅH, igår när jag för första gången hörde den var jag fast efter några sekunder...
LIKE LIKE LIKE!

Måndagsbarn

Det var sjuhelsikes jävla längesen jag kunde säga detta, meeen:
Fan vad lång den här senaste veckan känns och har varit!
Underbart rent ut sagt skulle jag vilja påstå och säga =) Så det gör jag!!
Kan liksom inte fatta att det bara är en vecka sen Sandra fyllde år.

Överlag var det en ganska bra vecka vad jag kan minnas haha, ja det är galet jag kommer inte ihåg riktigt vad som skett. Sandra fyllde iaf år, jag laga middag med Sara&Carro,  jag fikade med Emelie och lite sånt där.
Helgen gick åt till att jobba lördag, titta på robinsson och där efter sova (folk skratta på jobb när jag berättade om min sängläggning halv tio en lördag). Söndag jobba igen och sen blev det chill och mys med Anton. Lite "små tjuriga" blev vi när vi kom på att vi var sugna på popcorn men att Hållös hus för eeen eeeendaste gång inte hade det hemma. Vi hade godis och vi hade kakor. Men icke, popcorn skulle det vara. Men eftersom ingen orkade ge sig iväg till Konsum fick vi allt vara utan det.

Jag skulle ge mycket för att denna veckan med ska gå sakta. Men jag tvivlar på att det kommer inträffa.
Gillar inte denna veckan allt för mycket känner jag.
En vecka, sen är livet svart och blankt (förhoppningsvis är det inte så dramatiskt som det låter hehe). Det enda jag vet om detta år är att jag inte kommer att vara hemma på ca tre månader och att jag ska köpa en systemkamera innan året är slut. Det kunde ju varit värre, det skulle ju kunna vara att jag inte hade en aning om NÅGOT, nu vet jag två saker! Man skulle ju kunna vända på det med och se det som spännande och se en massa möjligheter som skulle kunna ske. Ja jag vet inte. Det ska nog bli bra på något sätt, vilket vet jag inte, men på något sätt blir det de!
Imorgon jobba, onsdag jobba, bara det känns lite halvdant. Iaf om man tänker på de tidiga mornarna! Pengar blir det dock. Och det ska ju vara huvudsaken?

Har en hel lista på saker som ska, borde och behövs göras nu på tre veckor.
Men hur kul känns det. Även om det är inför en resa som jag själv ska åka på känns det värdelöst när det är saker som jag vet att jag MÅSTE göra! Att jag inte har något att göra nu, men ändå har en hel jävla lista på saker som borde göras säger ju en del.
Men äsch, bara det är gjort till om tre veckor.
Om tre veckor sitter jag nu föresten på flygplatsen i Paris och väntar på nästa flyg. Haha huur galet är inte det? Inte så galet egentligen om man tänker efter. Men ändå, jag fattar inte det. Att jag ska iväg! Undra om man någonsin i sitt liv faktiskt kommer fatta det alla gånger man ska iväg.

En annan sak slog mig när jag en dag låg i min säng och av någon anledning råkade få syn på mina nya flippflopp.
Tänk att de nu står där helt orörda men om några månader har de varit både i det ena landet och det andra landet, dem har dansat samba (om jag lyckas haha), dem har dansat massa annat, de har gått på underbara stränder, de har vandrat på skitiga marknader, de har legat under en säng på ett skitigt hostel, de har burit en glad Lina, de har burit en förväntansfull Lina, de har burit en ledsen Lina, de har varit på spännande plaster och de har fått känna på havet både två och tre gånger.
Allt detta och mycket mer. Om de är av bra kvalite kommer de sen ha en svensk sommar att se fram emot när de kommer hem! OM kvaliten är bra det vill säga, ska jag chansa så tror jag dessvärre inte det haha.
Men, några veckor ska de väll iaf hinna med innan de kolappsar. Jag gillar dem iaf!

Nog med svammel för idag.
Adjök gott folk =)

Jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser



Om två veckor, om fyra veckor, om fyra månader, om ett år, om fem år om tio år

Om två veckor exakt är Anton nu på väg till Tanzania, om fyra veckor exakt är jag nu på väg till Brasilien.
Det är lite wierd.
Det är ganska mycket som är lite wierd faktiskt! I mitt räknesätt är fyra veckor lika med en månad. Och en månad känns just nu ganska länge tills jag ska åka. Kommer ihåg när jag började fundera på att jag skulle åka. Då var det ca 3 månader kvar tills det isåfall var dags och jag hade lite små "ångest" om att det var så snart. Men nu kan jag inte fatta att det bara var två månader sedan jag tänket så.
Min teori är att jag hela tiden har tänkt så långt fram att jag psykist har varit i framtiden, men nu har jag kommit ikapp och insett att det inte var så fasligt nära. Ja jag vet inte haha, vet bara att en månad just nu inte känns så nära, men att två veckor känns lite för nära. 

Men trotts allt gott folk haha, tro det eller ej, men på sista tiden tycker jag allt att jag har lyckats leva i nuet och i just den stundande dagen iaf liiite bättre. Jag har kommit fram till att det är min enda "räddning" för att jag inte ska bli något av ett litet psykfall. Dock lyckas det bättre vissa dagar än andra hehe.
Jag SKA iaf inte "förstöra" en resa genom att inte vara där mentalt. Jag SKA befinna mig just exakt där...annars måste jag ju erkänna att det är slöseri med pengar och upplevelser.
Den dagen jag kommer på något roligare än just frasen carpe diem ska jag fanken tatuera det långt in under huden!! Och där ska det sitta resten av mitt förhoppningsvis långa liv!
Nä nog om detta, jag är inte så knäpp som jag kanske låter ska jag väll kanske tilläggas. Förhoppningsvis..
Fast kanske ändå, jag hade klänning på nyår och jag har nu beställt en klänning från hm..vad sker?

I vilket fall som helst idag har jag iaf köpt mig en ny ryggsäck. En bra en, så den kommer följa mig en bra bit i livet, förhoppningsvis hela nu när jag har lagt ner en mindre förmögenhet på den. En bra sak med den var att vi först var och kollade på Naturkompaniet, hittade en bra där men tyckte att den var lite väl dyr, men sen började jag fundera på att det kanske var värt det eftersom att jag kanske kommer kunna ha den resten av livet sen på kommande resor. Efter det gick vi vidare mot Intersport och redan då hade jag bestämt mig för att jag skulle ha den iaf. Så vi kommer fram, hittar samma ryggsäck. Och vad ser jag? JO den är 500 kronor billigare där. Då blir man allt lite glader =)!

Det är lite konstigt. Att ju mer man reser, ju mer läser man om länder och ju fler ställen kommer man fram till att man vill till.
På min lista står nu följande som jag lite extra gärna vill till efter denna resan: Panama, Costa Rica, Mexico, Västindien, Nya zeeland, Filippinerna igen, jag vill mer till grekland igen och jag vill fortfarande till Gotland. Sen finns det ju så mycket mer!

Nu är jag sugen på Cola och kladdkaka! Lite paradise hotell skulle inte sitta helt fel heller.
Imorgon blir det jobb = tidig morgon = sura miner! Men som sagt det är imorgon och idag är idag!
Dessutom fyller älskade Sandra år idag, SKÅÅL för det =)!




Adjöken och tjing!


I don't understand the things I do The world outside looks so unkind


I wanna get lost in your rock and roll and drift away

-
Hej och hå vad jag inte är en uppfinnare just nu.
Transportsystem hit och transportsystem dit. Jag har inte lust att anstränga hjärnan för att komma på något bra, har mer lust att ligga i sängen under täcket och pilla navel.
Men fredagen närmar sig och det är dags. Speciellt eftersom det ikväll är kalas för Sandra och jobb imorgon.
Totalt onödig information ? Ja!
Hela själva bloggandet börjar kännas onödigt och smått meningslöst? Ja!
Varför fortsätta egentligen haha? För att i stunder som denna är det en bra sak för att skjuta upp annat tråkit med, ibland är det en sak för att det inte finns något annat att göra och ibland för att saker vill ut. Men nog mest för att det är skoj att lägga ut bilder, men hur ofta händer det på denna delen av året?
 
Näe åter till att leka smart som en "jag löser alla problem i staden människa"
Tjongibuljong

Ja, då var det bara att välkomna år 2010. Finns inte så mycket annat att göra!

Det går som sagt inte att komma ifrån detdära, att det blir ett nytt år.
På något sätt tycker jag att det känns lite sorgligt när det bli nytt år, men det kan man ju inte gå och tycka hela tiden! Nä, hur som och vad som så tror och hoppas jag på att det ska bli ett bra år!! Känns ju ganska bedrövligt att gå och tro och hoppas på något annat.
2009 måste jag ju säga har varit ett ganska bra år faktiskt, så jag är nöjd. Man blir det nästan automatiskt på något sätt när man hade en sån bra sommar =)

Nyårsafton var trevlans. Började med middag med nio andra trevlans filurer hemma hos Carro. Fy fanken vad mätta vi var, men goott var det! Så det åts, det skålades, det skrattades och våra uppdrag utfördes!
När de andra drog vidare till Etage trippade jag iväg till Sebastian och mötte upp honom och Anton, åt desutom lite till. Denna gång glass och varma hallon. Gooott igen!
Klockan slog 12, vi gick ut på gatan, vi frös, vi drack, rökte cigarr och skrattade gott åt Sebastian när han förstörde champangeflaskan.
Resten av kvällen blev ganska lugn, några gamla kompisar till Anton kom förbi och vi lyssna på massa musik och käka salta pinnar.
En trevlans trevlans kväll, men kvällens stora minus var att min kära Tessiless gick och blev magsjuk just denna jädrans dag. Total osis!!

    
   

Igår spenderades hela dagen lång hemma hos Anton med att varva film med mat med film med sömn med mat med sömn med tv-tittande med film.
Idag har jag skrivit skrivit och skrivit och har nu bara en uppgift kvar till inlämningen. Den svåraste kvar. Jippy!
Mina ben håller dessutom på att tina upp efter en tur ute i minusgraderna.

Trevlig kväll på er!
Tjingeling och som sagt, Gott Nytt År!