Nu börjar det =)

Så ja, då börjar resan typ nu snart =) Sex ikväll lyfter vi!
Nu får ni följa resdagboken om ni vill se vad som skeeeer =) kolla isf laiiina88

Ha det fint allesammans!
Tjingeling!

Oh baby, baby, its a wild world


En "sista" lördag såhär i Sverige!

"Sista" lördagen här hemma innan avgång ja.
Hur känns då detta? Imellanåt ingenting (känslomässigt måste jag vara en allmänt jäkla störd person ibland, på flera områden) Men för det mesta när jag tänker på sol, värme, sommarkläder, bli brun, upplevelser, äventyr och galenskap. Då känns det allt att det rör på sig lite i magen på ett bra sätt!!
Just nu ser jag dessutom fram emot detdära livet. Att ta dagen lite som den kommer, att åka vidare om man inte gillar stället man är på, att planerna kan ändras totalt, att leva lite sisådär, att leva lite sunkig och dann och träffa andra personer som lever precis lika dant.

Förövrigt så har dagen varit riktigt trevlans idag. Fikade på "Mormors bageri" med Sara, Macke, Emelie och Therese. Brist på vad man kunde välja att äta mellan kan man ju inte påstå att det var, smarrigt smarrigt.
Efter det var det jakt på det sista jag skulle handla. Fick tag på det mesta. Apoteket "rånade" mig dessutom på typ 1400 kroner, det är galet haha. Har aldrig smällt så mycket pengar där för haha. 800 kronor för 36 tabletter, kan inte annat än garva haha!
Fick som sagt tag på nästan allt. Klantig som jag är glömde jag dock att växla pengar, så nu får jag snällt fixa det i stan imorgon iaf fast att jag bestämt mig för att fixa allt idag så jag slapp åka dit imorgon igen. Men men!

Väntar just nu på att Emelie, Marcus och Emil ska komma så vi kan inta källaren och kolla på Melodifestivalen.
Hade inte en aning om att det började idag. Men som Emsanlus uttryckte sig, det är mest en "ursäkt" för att ses och hitta på något. Och jag kan väll inte annat än att hålla med =)
Haha det är så kul att Marcus och Emil som jag gick i samma klass som i ettan till tvåan nu lixom är kompisar med Emelie så att man träffar dem lite då och då. Det trodde jag inte när jag var 8 år (eller vad man är?) och slutade i tvåan, att man skulle träffa dem igen och att man skulle kolla på melodifestivalen tsm med dem i min källare när man är 21 år haha!
Ett litet bevis på att man aldrig vet hur livet kommer vara och bli, ett väldigt litet dock. Vem vet om åtta år kanske jag är tillsamman med "Michael Scofield" i prison break och sitter och kollar film under en filt i källaren. Man kan aaaldrig veta...

Träffade ju föresten Frida och Linda för första gången igår. Som jag trodde så verkar de vara jätte trevliga =)
Vi kommer nog se ut som ett "miniatyr" gäng, alla var korta haha.
Ja, det blir bra det här!
Jobbet i sommar fick jag föresten med, så nu behöver jag iaf inte fundera på det under resans gång!

Tjingeling!

YYYYYYYR VÄDER!!

Kapitel "lagerarbetare" är för denna gång avslutad i mitt liv.
Sista dagen blev jobbad idag. Det är skönt får jag lov att säga. Men finns ju dock saker som jag kommer att sakna. Lönen, möjligheten att i princip själv välja hur och när jag vill jobba och dessutom fanns där ju trevlans folk som man kanske aldrig mer kommer att träffa. Lite små konstigt.
Men nä nu är det nog dags för något nytt!
Extra jävla skönt var det imorse när jag jag insåg att det var sista morgonen på minst tre månader som jag slipper gå upp tidigt pågrund av att jag ska upp och arbeta.
Resten av dagarna nu innan vi åker ska jag bara glassa runt hade jag tänkt och fixa de som behöver fixas.
Fan vilket otrevligt väder det är föresten. Det är iaf otrevligt när man ska ta sig någonstans.
I fredagsnatt hade min buss utgått på grund av vädret så pappa fick komma och hämta mig i stan, efter att först stått och väntat på en buss i en halvtimme för att kunna komma in till stan. Idag missade jag två bussar hem på grund av vädret, efter att jag stått och väntat ute i hamnen en halv timme. Kaaaallt!
Resten av kvällen: varm dusch, säng, täcke, tv!
Tjong!