Undrar

Jag undrar :  Hur kan vissa dagar gå så jäklans snabbt jämfört med andra som bara segesegar sig fram. Fast att man gör exakt samma sak? Det undrar jag! Får se vad det blir av morgondagen och hoppas på att det blir som idag.

Hey there Delilah What's it like in New York City? I'm a thousand miles away But girl, tonight you look so pretty Yes you do Times Square can't shine as bright as you I swear it's true.
...Lalalal, lite sådär halvkär i dendär låten.

Tjingeling

Lov

Loovtajm, tror dock inte det kommer kännas speciellt hehe, men men nu är det lov så vi får se vad
det har att bjuda på =)
Idag är det världens höst, rusk, regn och mörker dag. Det var då inte det enklaste att gå upp från en
varm säng med en viss Anton i. Det värsta med att vakna till sånt väder är om man vet att man
måste ut i skitet, det är hårt och illa illa !

Känns lite konstigt att om redan två månader är julen typ över. Var på Vellingeblomman igår, och tjo där va tomtebyn redan i gång för full halls, samtidigt som de var hallowen grajs, som det kan vaa.

Klockan är typ fyra och det börjar redan bli mörkt. Vet inte vad jag tycker? Bäst med mörkt på morgonen eller på kvällen? Jag får väll vara glad att jag inte har någon som helst möjlighet att kunna ändra på det vad jag än tycker. Känns skönt faktiskt.
Men sen är det på väg mot ny vår igen. Kan kanske bli en ganska händelserik vår =) !
Och tjo, sen går man och fyller 20, det är galet om något. Hade känt mig mer hemma om jag skulle fylla 16.

Åh, jag kollade på studentbilder innan,vadå att man vill vara tillbaka till den dagen igen. Lycka på det!

image132

Tjingeling
-
Jag har nu kommit fram till att det e då bättre när det är mörkt på morgonen. Detta är ju värdelöst haha.

Dagen efter fredag

Lördag idag alltså.
Igår blev det krock mellan två saker, alltid lika tråkigt. Borde läggas på listan över saker som man i framtiden säkert kommer kunna radera. Började iallafall kvällen med att äta med Pära,Tina,Carro och Sara. "Starkhetsfaktorn" på maten var åt lite spridda håll haha. Sen bar det av till Jensen som hade fyllt år. Blev bål och lite sånt trevlans och stämningen ökade och det var trevlans =). Sen skulle ju då vi tjejer vidare till Saras present som var Stockholm live. Haha ja det var skoj, speciellt första halvan, då vi skrattade så tårarna rann lite här och där. "Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av".  Dock var vi alla sega och jäkligt nyktra när det var slut. Tråk, men jag och Pära tog oss iallafall tillbaka hem till Jensen där stämningen var desto mer på topp haha. Så där satt vi två helt nyktra och iakttog hela kalabaliken. Dans, hångel, en djävul som spelade luftgitarr på sin såndär djävulsgaffel och letade efter sina horn, en sjörövare som var lite här och där, folk som var så inne i musiken att de inte hörde eller märkte något annat. Och diskussionen om de söndriga handklovarna fortsatte. Men vi skrattade hjärtligt åt både den ena och den andra haha :)

Tjingeling


Ett inlägg bara för att!

Tjo ja, nu är det mörkt ute.
Trevlans fika idag med Carro, Pära och Sara =)

Idag har jag nog suttit i den längsta "nummerlapps kön" i mitt liv. Kom dit och fick nummer 189. Och de var på nummer 161. Otrevligt värre. Så där satt jag snällt på en stol och suckade med jämna mellanrum. Meeen tro inte att jag fick gjort vad jag skulle, näädå, de stängde åtta nummer innan mitt nummer.
Så där satt jag en och en halv timme i onödan. Inte nog med det så måste jag alltså ta mig dit en gång till denna veckan,usch.

Imorrn ska jag jobba. Känns både usch usch och usch. Men ändå bra bra och bra. Lite halvskum känsla. 
Men alltid är det någon del som blir nöjd.
Men ja, nu sitter jag iallafall här och tycker att det är ganska drygt att imorgon behöva gå upp tidigt för att åka och jubba när jag skulle kunna göra något roligare. Men de blir väll till att gå in i "dvala tillstånd" inte titta på klockan och när dagen är slut får jag min belöning, mys med fjänt!

Om jag fick välja hur mitt liv skulle vara så skulle det lätt vara så som det är nu (dock minus när man behöver plugga till nått man inte fattar ett skit av). Tänk att bara gå runt och chilla lite hit och dit, träffa dem man ville träffa, hoppa in och jobba lite då och då när man kände att man ändå kunde tänka sig att göra det bara för att göra det(skulle dock ha bytat ut mitt jobb nu till nått som iallafall var lite roligare i längden roligare haha).
De e illa, jag kan inte tänka mig att jag ska ha ett "arbetarliv" typ den största delen av mitt liv framöver. Man borde iallafall kunna göra sitt schema exakt som man ville det. Eller åtminståne vara ledig varannan vecka. Arbetet borde också bjuda på två solsemestrar om året!
Men som det var i sommras när jag jobbade och folk dystert kom tillbaka från sin typ 3-5 veckors semester och sa "ja då var det ett år till nästa semester". Det låter himlans tråkigt och hemskt.  Så vill jag då inte ha det, men vilket det väll lär bli.

Kom föresten på att dagens "sitta i nummerlappskö" inte alls det är den längsta i mitt liv. Det var ju när jag satt och väntade på "beskedet körtelfeber".

Haha detta inlägget är helt värdelöst. Men nu får det vara det.
Tjingeling :)

Söndag

Om tre dagar är det två månader till julafton, haha ja vad ska man säga om det? Kanske dags att börja skriva önskelista? Näe, än så länge hoppar jag nog över det.

Jag tror ärligt talat att klädesbranchen för tjejer håller på att strejka och att all kraft läggs på killkläder. Det finns inte ett skit tjejväg att köpa, iallafall inget som jag vill ha.
Men nä, jag ska väll inte säga för mycket. Helt plötsligt kommer det väll finnas hundra saker som jag vill ha.
Men jag överlever, det börjar dock bli kallt om fötterna. Fast jag hittade iof ett par skor, meeen jag gick i dem en dag sen hade jag så satans ont i "leden till stortån" så dem kan jag inte ha på ett tag. Men jag tycker att det är så kul att betala ett par skor som jag inte kan använda, så de gör inget. Ska bli intressant när farbror doktor har tagit sig en titt på tån och säger vad det är. Fast, det är nog till att hoppas på för mycket, lär väll bara få en ny tid någon annanstans. Men nu ska vi inte vara sånna :)

image127Tänk att ännu en helg har gått. Och jag har krängt i mig en maassa skit. Trevligt, men jag får nog försöka inskaffa mig en regel att iallafall bli liite nyttigare. Fast samtidigt inbillar jag mig hela tiden att mammas nyttiga (ibland övernyttiga) mat jämnar ut allt skit.
Jämfört med "vardagen i veckan" som gick supermega fort, har helgen gått otroligt lagom snabbt och varit allmänt lagom. Dock missades ett urart som jag fortfarande sörjer lite haha ;) Men äventyr planeras, och det är skooj!


Jag glömmer jämt och väldigt ständigt att jag äger en kamera. Så för att bättra på minnet idag fick det bli några bilder, ett par  vääldigt seriösa bilder.
Näe nu ska jag skynda mig i säng för jag vill inte lägga mig sist.
Tjingeling


Fredag

Idag infinner sig ganska mycket noll fredagskänsla.
Har inga direkta planer för helgen heller, känns lite tråk, men de löser sig väll :)
Jag känner mig arbetslös och obehövd haha, aldrig längre behöver de extra folk.
Frågan e vart jag ska få mina kära pengar ifrån, pantburkar eller ut på gatan?

Näe nu ska jag ut en runda med min käre syster och sen ner på Ica och fynda haha.
Tjiiiingeling

Hipp hipp hurra, lov och drömmar

image120Idag fyller kära Affebaffe år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS :)
Tycker du är värd en solig födelsedag och inte en sån här  skitdagsväder. Men i vilket fall som helst: Hipp hipp HURRAAAAAA och hoppas du får en kanon dag =D !

Haha, om två veckor har jag lov. Att jag skulle få uppleva ett lov till trodde jag då inte. Visste inte ens att lov var uppfunnet på komvux.

Inatt har jag drömt jätteskumma drömmar, gjorde de för någon natts sedan med. Tycker att det borde finnas en maskin som spelade in alla en trevliga och mindre trevliga drömmar åt en. Tänk vilket utbud av filmer man skulle kunna ha, och chansen att man råkade sätta på en film som man redan har sett skulle vara minimal, kanon!

Tjingeling


 

laSnabbis

Denna dagen har gått galet snabbt. Konstigt för den borde då har gått världens segaste.
Men det är bara till att tacka och ta emot.
Jag är sjukligt trött, sugen på en dusch och vill sova. Blir dock svårt att sova innan mamma och
Sandra har lämnat tillbaka min säng som de var tvungna att ligga  i för att titta på nått program
som de absolut inte fick missa.

Jag har nu tre nya liv på mitt rum. Fiskarna Stefan, Steken och Lotta. Kan ju alltid hoppas på
att de lever lite längre än de andra krabaterna som levt där innan dem. Anton säger att jag inte
matar dem, men det gör jag då visst!
Rekord livslängden är ynglet som blev typ ett år, men som gick en hemsk död till mötes - uppätning.

Näe nu ska jag faktiskt gå och duscha och sen kräva tillbaka min säng.
Tjingeling

Mys Lödda

Har vatt en himlans skön och mysig lördag på något sätt =)
Allt från frukost hos mormor&morfar, tripp till ikea och köpa hylla och
matta och till skillnad från en annan matta jag köpte för ett tag sen så
blev denna bra haha, jag har fattat en sak i kemin ( ja en haha, men
bättre än inget ;), fått ett par mega sköna inneskor av mormor och nu
kollas det på nån film med mamma på tv, och otroligt nog sover ingen av oss än =P

Just nu är det 3,7 grader ute. Galet, rena vintern nästan juh.
Tjingeling

Trevlans

Ja, jag måste nog säga att igår var det bästa, trevligaste och roligaste dagen på ett tag :)
Började dagen med tripp till Lund med Carro & Pära, blev lite shopping och sånt där trevligt. Tro det eller
ej, men jag hittade mig en trevlig tröja bland alla tråkiga och konstiga kläder. När vi va klara på Nova blev
det skrattandes lite häng och fläng både hit och dit. Och plötsligt blev det bestämt att vi skulle bowla.
Så de blev bara hem om en kort sväng och sen mötte vi upp Sara, Macke, Anton och Tegle.

Sen knatade jag och Anton hem till Tha Hållös place. Förstår inte varför skolböcker ska vara så satans
jävla tunga, de borde göra någon lättare variant så att man kan bära dem i sin väska längre än typ fem
minuter utan att känna att axeln domnar och att man skulle behöva massage i minst ett dyng efteråt.
Natten va väll inte lika trevlig haha, jag va skit sur för att jag inte kunde somna. Så ickesaniske blev de många
timmars sömn inatt, därför sitter jag nu här lagom trött i ögonen.

Idag har det med varit en rätt trevlig dag. Om man stoort räknar bort nått av det värsta jag har varit med om.
Haha, jag var hos tandhygenisten. Blä säger jag bara. Ont, blod och sjukt obehagligt sammanfattar det besöket väldigt bra.
image119

Tjingeling

Kaallt

Ja tjo vad det har gått och blivit mörkt. Och kallt är det, det enda
ställena som man inte fryser på är i duschen och sängen.

Jag har inlett min jakt på vinterjacka och vinterskor. Mina förhoppningar
att avlsuta jakten genom att hitta något bra är dock minimala.

Min första träning igår på typ ett halvår har idag satt sina kära spår.
Trääningsverk haha. Hur det blir framöver får vi väll se, måste först kolla upp min jäkla fot/tå.
Haha idag var jag hos tandläkaren, det borde vara ett jäkligt avtändande jobb.
Tjingeling

.

Jaha?
Jag känner för allt och inte ett jävla endaste dugg.
Värdelöst.

Adjööö!!


Såå äääre

  • Nu har jag blivit mörkare & brunhårigare, trevligt trevligt.
  • Håret är sådär härligt som de bara kan vara när man är nyklippt.
  • Idag e de kanelbullens dag - jag har inte ätit en kanelbulle, men dock en vaniljmunk (från en skabbig och trång affär där bananerna var äckelpäkliga och vindruvorna dyrare än på Carros ica)
  • Det är oktober (sjukt) och jag frös satan där ute ikväll.
  • Carro och Emelie: Vi måste hitta på nått vi ska göra när vi har klarat vår utmaning!
  • Igår lyfte jag sammanlagt 6 ton och 329 kg på jobb. Vilket är typ 115 gånger min egen vikt. Knas.
  • Jag har fått för mig att jag ska börja simma. Iaf fick jag för mig det ikväll, vad som tycks imorgon kan jag inte då inte stå för. Nästa fråga är då vart man ska orka ta sig och simma?
  • Jag vill titt som tätt, under den senaste tiden mer tätt, ha en ny mobil. "mellanslags tangenten" är jädrans trög, så tittat man inte på de man skriver i sms:en upptäcker man lagom på slutet att alla ord sitter ihop - omysigt.
  •  Än en gång har jag fått en ögonfrans i munnen, hur då kan man undra.
  • Vår diskmaskin är lagad. Men innan dess hann jag oturligt nog förlora när vi drog lott om vem som skulle diska. Så det roade jag mig med efter middagen.
  • Jag måste börja dricka/äta mer, mest dricka antar jag , blir galen på den jävla huvudvärken. Det tråkigaste med att dricka mer är att jag kommer att vara en sann vän med toaletter både här och där. Vilket det dock säkert är värt.
  • Jag måste köpa nya fiskar, annars kommer de kännas jäklans onödigt att jag städade den runda lilla världen.
  • Imorgon kan det väntas en trevlans dag.
  • En kanelbulle har nu under tiden hämtats ur frysen, värmts i micron och ätits upp.

Tjingeling


Tisendagen

Jao, idag är det ju då en tisendagen, eller mer kallat tisdag.
Mina tisendagar innebär matte ock kemi på förmiddan. På kemin har och har vi haft vikarie ganska länge nu, otrevligt,  visst han e säkert jätte snäll, och han e glad, meeen jag gillar inte han aalls i detta sammanhanget. Eftersom jag fattar typ noll för tillfället på de lektionerna blir det inte bättre av att han bryter hit och dit och byter ut ord till både det ena och det andra. Min hjärna måste alltså gå på fullgång. Först tänka över vad han egentligen har sagt, omvandla det till bättre meningar och ord och seen försöka förstå vad som menas med detta otroligt otrevliga påfund. Så med största sannolikhet kommer provet om två veckor gå ganska mycket åt helvete. Tänk att man kan sakna en lärare. Krya på dig!

Snart kommer säkert någon filur gå och tro att jag e en trevlig liten lesbisk tjej som går och spanar dagarna i ända. Det enda jag går och kollar på nu är typ tjejer och deras hår. Ena dagen vill jag bombsäkert ha brunare hår, andra dagen vill ja ha ljusare. Vilket kan tyckas ganska irriterande. Aja, om någon dag får vi väll se vad det har blitt haha.

Idag är vår kära diskmaskin tydligen sönder, eller jag antar det efter en lapp på köksbordet där det står "SÄTT INTE IN NÅGOT I DISKMASKINEN, DISKA FÖRHAND". Detta innebär att det finns en ganska stor risk för bråk om vem ska diska av mig och min kära syster today. Men det kan ju tyckas trevligt med ett "spännande moment" så här i vardagen.
Åhh, idag känner jag bara för att vara hemma, men icke.

Näe om man skulle ta och göra nått vettigare, typ som att torka håret, börjar bli en aning blött på skrivbordet här nu, illa.

Tjingeling