Happiness

Det har varit så sjukt trevliga, mysiga, underbara och fina dagar den senaste veckan.
Massa trevligheter, mysigheter och jag bara njuter och håller tummarna för att mitt huvud inte ska fuckas upp av några tabletter.
.
Saker att vara glad över idag:
- Sjukt mysig och lång morgon
- Gick en lång runda i solen
- Trevlig fika
- Lite shopping
- Jag kom på att jag hade skorpor hemma
- Apelsinen var sjukt god
- Att jag känner en Mac-nörd som hjålper mig att förstå mig på datorn
- Att jag känner mig hemma i lägenheten
- Vitlök
- Fick för mig att jag hade en skiss kvar att göra tills imorgon, vilket visade sig att jag inte hade
- Fått reda på att jag klarat två av hemtentorna/inlämningarna
- Titta på foton från helgen
- Glädjerus
- Ett sött gamalt par i vänrummet
- Folk som åkte skridskor i solen
.
Mindre bra saker:
- Att det blir sjukt ljust i mitt sovrum
- Att man hör bölande ungar in i mitt sovrum från gården som dagisbarnen är på
- Att en till har blivit skjuten. När fasiken ska det sluta?
- Att jag på någon vänster måste formatera om min externa hårddisk.
.
Sjukt skum känsla i morse. Hade värsta sommarkänslan när jag vaknade.
Solen strålade in, fåglarna kvittrade och barnen skrattade (innan de börja skrika och ha sig).
Jag trodde i princip att jag skulle gå upp, äta frukost på balkongen, smörja in mig med solkräm och cykla till stranden.
Tjing!

Somebody that i used to know

Ah, det är så bra! Det är så bra!

Kvällen

- Det är förmodligen sista natten innan det är dags att bo i lägenheten. Det känns helt vrickat måste jag säga. Hujeda mig haha. Hur ska detta gå haha?
- Jag har köpt en massa blommor idag. Annars hade jag inte kunnat bo där. Det hade varit omöjligt att trivas utan.
- Jag vill ta bort all ledsamhet i en människa!!
- Jag upptäckte ikväll att det var ganska mycket kvar att packa ihop.
- Jag undrar hur mycket jag kommer nojja mig första gången jag sover utan sällskap och utan att vara full!
- Telefonförsäljningstyperna på mobilia är dryga. Förstår inte hur dem typ alltid kan ha folk runt sig. Okey, kanske. Det är bara unga hyfsat snygga killar som står där. Och det är oftast kvinnliga typer som står runt dem.
- Jag har svårt att gå och lägga mig fast att jag är skittrött bara för att jag hitta massa ny musik att lyssna på.
- Popcornskal mellan tänderna!
- För alltid?
- Jag ska snart besöka Umeå för första gången.
- Snart startar en liten utmaning.
- Tänk all bra musik som finns som man aldrig kommer att höra.
- Jag undrar om man hade kunnat skrika som man ville om man blev sjukt rädd eller om skriket fastnar i halsen som i drömmar.
- Tycker det är jäkligt fantastiskt att saker som i mina ögon&öron låter och ser bra ut kan se och låta för jäävligt i någon annans och tvärt om. Coolt. Och sjukt underligt.
- Idéer är underbara. Det finns så galet mycket idéer bland folk har jag kommit fram till den sista tiden. Jag älskar det. Jag är på jakt efter den bästa idéboken!
- Sov!


I brist på motivation att plocka ihop!

Idag trodde jag seriöst att jag skulle somna när jag gick på stan. Fyra timmar var tydligen lite för lite att sova på en natt. Helt död idag!

Sjukt irriterande när man går och letar efter saker som man vet exakt hur man vill att de ska vara men inte hittar det någonstans. Krokar till hallen och gardiner som är längre än vanligt standardmått, vaaar äääär niii? Hoohoo? Jag tar upp återupptar jakten imorgon!

Helg var det ja! Känns hum, inte som det riktigt. Middag och flygning står på schemat. Scary!! Och lägenhetsmojs. Det har nästan blivit vardag nu haha, trevligt vardagsmojs dock. Idag bestod det av målning av en klädkammare och assistans av Lii som helt plötsligt bestämde sig för att komma och umgås. Myys :)!

Det är ganska underligt när man går igenom, packar ner och man kommer till alla fotoalbum. Så jäkla mycket man gjort ändå. Så jädra mycket känslor som finns mellan alla dedära svarta fotopärmarna.
Det finns nästan bara positiva saker med album och foton. Men fasiken inte dedära fotona man ser på sig själv där man vet att man mådde för jävligt. Det är helt stört så mycket känslor man kan komma ihåg till en bild. Låt mig aldrig mer vara så sönder inuti! Samtidigt är det sjukt läskigt att tänka att man säkert kan gå ännu mer sönder. Isch!

Äe om man skulle plocka ihop lite och gå och lägga sig. Yepp :)
Tjing!


.

Det var det jullovet det. Känns som jag varit ledig jäkligt länge faktiskt. Tur är väll det eftersom saker gått ett, i ett,i ett, i eeeeett. Kul att tro att man klarat en tenta med bra marginal, sen få reda på att man preciis klara den, men heey ett G är ett G. Imorgon ska jag lämna blodprov för första gången, inget jag jublar över för fem öre. Jag är så jävla trött på min dator att jag funderar på att snåla på något i lägenheten och köpa en ny. Det är trevligt och avslappnande att måla, trotts att man får färg överallt och blir halvt hög. Vissa lärare gillar man direkt från början, vissa av dessa lärarna gillar man inte hälften så mycket efter ett tag. Undra om det kommer att bli någon snökaose denna vintern. Var hittar man coola stora tavlor som inte alla andra har? Jag önskar att jag inte skitit i ett seminarium, då hade jag sluppit gå på uppsamlingstillfälle på fredag. Dock glad att jag bara skitit i ett. PS. det var bussens fel den gången. Min nyckelknippa ser ut att tillhöra en vaktmästare. Jag undrar vad som kommer att finnas om tio år som inte finns idag. Jag vill att onsdag förmiddag ska vara förbi, utan att ha blivit för mycket utfrågad och sågad. Det var sjukt längesen jag köpte kläder kom jag på. Iaf till mig själv. Detta var sjukt tråkigt. Det finns ingen logik i detta alls. Sängen lockan en kvarts miljon gånger mera. Godnatt! Herregud vad skönt det ska bli att sova. Som sagt: Godnatt!

Haha wiiihooo =)

Jag har nu avverkat lite "första gången saker" i lägenheten.
Första pizzan på hörnet, Första förfesten, Första skålen, Första fyllan, Första natten (dock på soffan), Första koppen te och Första spyan.

Haha sjukt kul och trevlig kväll igår. Riktigt riktigt =)! Det krävs alltså en dokumentation!!

   
    
  

  




Idag känns det verkligen som söndag. Men ickesanicke! Idag bytar vi dock ut hålligånget mot mys!