tvåtusensexton

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började bo med någon annan för första gången ever. Jag åkte till Budapest. Jag åkte till Costa Rica. Jag löneförhandlade. Jag var i en vulkan. 

Höll du några av dina nyårslöften? Haha jag kommer aldrig ihåg vad jag hade för löften, eller så hade jag inga. Skulle gissa på det sista. Detta året har jag dock det klassiska löftet, eller snarare målet. Jag måste fan ta tag i att börja träna igen! 

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017? Nä det gör nog inte det. När jag gick tillbaka och läste vad jag skrivit att jag hoppades på inför 2016 så insåg jag att allt som  jag hoppades på faktiskt har hänt under det gånga året. Och det är ju fantastiskt! Allt utom att alla inte fick vara friska :(

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 8 Maj - då blev vi tillsammans på en picknickfilt i Budapest. 

Vad var din största framgång detta året?Haha att det var enklare att bo med någon än vad jag trodde att det skulle vara! Att jag liite lärt mig att säga saker som jag tyckte var jättesvårt innan och som jag aldrig sa. Att jag i det stora hela upplever det som att jag släpper jobbet mycket mer när jag är ledig än vad jag gjorde förra året.  

Största misstaget? Tror inte att det finns något stort misstag, inget jag kan komma på. 

Upptäckte du någon ny sida hos dig själv? Hum..mjäe, tror inte det. 

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Nä.

Bästa köpet? Allt som har med resor att göra. 

Vad spenderade du mest pengar på? Att resa! 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Seemester! Hade en riktigt fin sommar och hade en riktigt fin vintersemester. Stunder tillsammans med familjen. Sånna där speciella dagar och kvällar med vänner som är värda guld, de som på något sätt känns så himla speciella och nära fast att man inte gör något speciellt. 

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2106? There will be time med Mumford & Sons, måste tveklöst vara den låt som jag lyssnat mest på under år 2016. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Har nog varit hyfsat lika. Det har varit ett bra år. Onödigt skit har dock smugit sig tillbaka lite då och då som jag inte vill veta av. 

Vad önskar du att du gjort mer av detta året? Finns nog inget så direkt som jag känner att jag gjort för lite av, det skulle väll vara träna då haha. 

Vad önskar du att du gjort mindre av? Känt ångest och stress. Så jävla onödiga känslor båda två. 
 

Vad var det bästa med sommaren? Det bästa var nog vår fyra dagars danmarkssemester. Så himla trevligt, fint och mysigt där var! 

Hur tillbringade du julen? Firade lillejulafton &mammas födelsedag med familjen. På julafton satte jag mig på ett plan till Costa Rica!  

Favoritprogram på TV? Vetefasiken, har mest kollat på serier. 

Bästa boken du läste i år? Blir inte så mycket läst nu förtiden förutom när det är semester. Och där har det inte blivit någon bok som utmärkt sig direkt. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Fick frukost på sängen, jobbade, fick blomsterbud till jobb och kvällen kommer jag faktiskt tråkigt nog inte ihåg vad jag gjorde. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att mormor hade fått finnas kvar med oss..

Vad fick dig att må bra? Kärlek, Familj, Vänner och närhet. Skratt!

Vad hoppas du på inför 2017? Att jag ser till att vara nöjd och faktiskt inse och ta tillvara på hur bra livet faktiskt är.