Dust bowl dance


Tillbaka i gamla rummet

Japp, tillbaka i gamla rummet och i min gamla säng. Som dock nu är Sandras rum och Sandras säng.
Lite..hum..underligt ändå måste jag säga. Här är mycket finare nu dock haha.
Rummet känns så jävla avlägset samtidigt som minnen och känslor känns glasklara.
.
Fin grillkväll i onsdags.
Pluggdag med skoltöserna hela dagen på en mysig gård igår.
Väckning av en äcklig jävla borr imorse.
Tenta på dagen.
Islatte på Bo01
Grillning i Tygan.
.
Tjing

Trettiotre grader på balkongen och årets första dopp

Haha så gick det och blev sommar igår, skulle dock inte bli förvånad om det gick och blev höst nästa vecka igen haha. Men men, den här veckan är det i alla fall vaaarmt!
De senaste dagarna har inneburit ganska mycket chill, grillning hos en i klassen, två timmars nattligt prat med Sandra om allt och inget, varit på picknickkalas för Lii, kinamat på balkongen, tagit ner alla shorts från vinden (kommer säkert dock använda samma två par som alltid haha), plugg i parken under ett träd (herregud vad härligt det är att ha en park rakt utanför grinden här, hade jag inte en tanke på i vintras när jag flyttade in), mys i Tygan med grillning, doften av solkräm, kubbspel, vara i laget som förlora i kubb, ätit mjukglass, försökt rädda en liten kille från att tappa sin mjukglass - dåligt resultat, kastat boll, fått sand i skorna, tagit ett spontant "första året dopp" (21/6 dokumentation. 12 dagar tidigare än förra året) med Emelie i underkläderna (kan inte ens kallas dopp, för vi var säkert i närmre 10 min. Inte illa), ätit frukot på St:knuts torg gått och låtsas att vi var utomlands eftersom det i värmen luktade exakt lika dant.
.
.
Nu ser jag fram mot morgondagens grillande :)!!

Härlig torsdag

Den här dagen skulle ha inneburit sjukt mycket plugg var tanken.
Men nejdå, det byttes ut mot mycket trevligare saker vilket resulterade i en trevlig och mys torsdag :)!!

Hej fina du!


.

Min plan att det skulle vara lättare att få det jag skulle göra i pluggväg gjort hemma i Tygelsjö istället för hemma i lägenheten verkar inte som en fullträff. Det är egentligen inget tråkigt jag ska göra, är lixom inget skit som ska pluggas in, "bara" en grafisk profil som ska kluras fram och göras på datorn. Men just det där att det är en sak som måste göras suger getpung och då blir det inte alls lika kul.
Istället går jag till köket och kollar i kyl och lådor efter goda saker att äta och spelar musik på högsta volym. Sånna där saker som det inte riktigt går att göra hemma i lägenheten. Volymen på musiken kan jag sakna, det är lixom inte samma sak att inte lyssna riktigt högt. Utbudet i kyl och lådor kan jag med sakna. Min kyl ser för det mesta sjukt sorglig ut.
.
Annars då? Jo det är bra. Förutom att jag nog aldrig kännt mig så omotiverad inför vår och sommar. Jag tycker så klart det är mycket trevligare än vinter, men för tillfället känner jag inte riktigt samma förväntan som vanligt. Men det blir nog bra med det så småning om. När jag "får" steka lite i solen igen och när jag "får" bli full som alla andra igen. Robin berätta dock att hudcancer stigit med 85% i skåne, det är ju helt fruktansvärt galet. Om det nu stämmer och han inte säger det bara för att jag ska bli gladare haha . På så sätt är det bra att jag inte pressar var eviga lediga stund som de är sol som jag i princip har gjort tidigare vårar. Sen är det ju dendär alkoholen som inte får drickas. Många gånger är jag likgiltig för det precis som med en massa annat just nu och känner att det inte spelar någon roll, att jag inte hade haft roligare ändå och att det är skitsamma även om jag så klart hellre hade velat att jag kunnde dricka. Sen finns det vissa andra dagar, de dagarna jag känner för att bli så där skönt lullig och full. Idag är en sån dag. Just nu känner jag mest för att sitta ner med dem jag tycker mest om och dricka en massa och bli aspackad.

Nä, men jag är trotts allt nöjd och sitter och ler lite smått inombords här i min lilla musikbubbla.
Skål



En semesterlek

Precis vad som behövdes :)