Mihihihiiii =)

Ah, det är allt en trevlig vecka må jag säga!
Trotts att jobbet är igång (det verkar faktiskt vara helt okey, iaf än så länge, det är kul och trevligt folk där och idag har jag tagit mina fem första egna samtal haha. Det var nervöst och imorgon blir det väll hela dagen antar jag, lite små nervöst igen)!

En väldigt trevlig kväll igår som följdes av en väldigt trevlig kväll ikväll. Igår innebar kvällen middag med Sara & Emelie på gränden, jädrans gott gott, sen begav vi oss vidare och drack te! Mysigt mysigt =)
Idag mötte jag upp Emelie på Entré eftersom att de hade någon såndära "specialar kväll". Om ni byter ut uttrycket "hets äta" mot "hets shoppa", så var det ungefär vad vi gjorde haha. Min tanke var att köpa en bikini och en ring typ, men det blev allt lite mer än så, och för Emelie blev det ännu mer! Men det var jäklit trevligt och jag är konstigt nog jädrans nöjd med alla mina impulsarköp haha =)! Men nu blir det noog till att föörsöka snåla, iaf lite..

Imorgon fredag, sen får man äntligen sova lite längre igen. Jag och dedära tidiga mornarna är för tillfället inte världens bästa kombination. Lär väll inte bli bättre imorgonbitti heller eftersom jag nu av någon jädra anledning sitter här..

Ett klagomål: Bussar, vad håller ni på med? Kan ni inte bara gå som ni ska? Det är okey om jag är tidig och bussen går för tidigt, det är okey om jag är sen och bussen med är sen, det är okey om jag är i tid och bussen är i tid. Men allt annat är absolut inte okey!
 



God natt gott folk!
Tjingeling


You can hear the whistle blow a hundred miles


Vilken trevlans helg!

Okey, då var det söndag. Men riktigt än är den då inte slut.
Först ska det grillas, sen ska det ätas, sen ska det chillas framför tv:n och sen ska det sovas. Då är den slut!

Har varit en riktigft trevlig helg måste jag säga!
Kom hem i fredags och hade bara planer på att vara hemma och ta det lugnt. Pratade i telefon med Emelie vid halv åtta, snackade till och med om att vi bara skulle ta det lugnt, men sen tog samtalet en jävla vändning när vi kom in på att Marcus&Co skulle till KB, där efter kom vi trevande fram till att vi med skulle dit haha. Så det bar av ut!
Igår åkte jag med Emelie till Lund. Vi hade noll planer på hur dagen skulle bli, vilket var jädrans skönt eftersom att vi bara gjorde lite hipp som happ vad vi kände för. Dagen blev att titta på tåget och sen med Anton och Sebastian sitta i parken, gå omkring och titta och att grilla. Sommarfeeling var det ja =)







Idag har det varit en typisk söndag, sovigt länge, läst i solen ett tag, städat, varit på en kort tur och bakat scones, mysigt mysigt!



Tjingeling!
 



Det luktar sommar gott folk!

Det kanske inte direkt var eviga stund känns som sommar än, även om det idag var riktigt varmt när vi var ute och gick en snabb runda på jobb och även om man svettades en droppe eller två när jag tog mig en snabb sittstund i hamocken. Men även om det inte känns som det hela tiden (verkligen inte hela tiden), så har det i min näsa idag luktat så jäkla mycket sommar! Gilla gilla!

Tre nya saker för sommaren jag har listat
1: Grilla i folketspark. Jag och Sandra var där nu på eftermiddagen/kvällen och tittade på hennes kompis som var där och sjöng och fan vilken mysig&sommrig stämning där var med alla som satt bland blommande träd och andra mysigheter och hade picknick&grillning! Så vi hade en väldans trevlig eftermiddag där =)
2: Äta glass som aldrig förr. Jag ska absolut inte snåla med att äta glass, det ska äta äta ätas! En mjukglass med strössel har nästan precis slunkit ner!
3: Många trevliga småsaker & småturer: Detta viktigt viktigt, hur mycket roligare blev inte denna dagen av att jag åkte en liten tur till folkets park? Jo mycket, känns nästan inte ens som att jag har jobbat idag!

Imorgon är det fredag, från och med i tisdags innebär det nu lite mer än vad det har gjort på ett ganska långt tag.
Nu och ett bra tag framöver kommer det betyda HEEEEELG!! innan betyde det bara helg!

Tjing på er!


Och sångerna jag hört och filmerna jag såg dom var det vildaste jag gjort men inget var så stort som när du stod där med din kniv


En solig sista dag

Ja, idag har det varit min sista lediga dag innan det nya jobbet tar fart! Har idag varit duktig och tvingat mig själv att tänka med den rätta inställningen, "det blir nog skoj det här och där är nog trevliga nya människor att lära känna", så nu ska jag bara lyckas hålla kvar det tänket haha!
Annars idag då? Jo det har varit en trevlig dag så jag är nöjd med att det är denna som avslutar min ledighet!
Att jag dessutom idag upptäckte att rappsen är sådär mysigt gul, att vi satt vid kanalen i solen, att jag tog av mig mina fula svarta nylonstrumpor och var barfota i skorna, att jag satt ute med Sandra i hamocken och åt middag och att det nu som "vanligt" tillkommer en ny kategori i bloggen har inte heller gjort dagen sämre!











Tjingeling!


12 Maj - För ett år sedan

12 maj
För ett år sedan exakt idag la jag ut en bild på en väldigt fin jordgubbsplanta som vi hade i trädgården.
Vad visade då denna bild? Jo blå himmel, sol och en jordgubbsplanta som blommade.
Vad hade en bild visat idag om jag hade tagit en bild? Jo regn, en massa blåst, en väldigt ovårig jacka, en halsduk, halvblöta skor och ett paraply! Känns detta okey? Nä inte speciellt. Sverige - Vad fan håller du på med

Annars idag då förutom detta höstväder?
Måste klaga lite till, när jag vaknade och hörde allt regn och all blåst ville jag bara strejka, ligga kvar i sängen och skita i att ta mig ut och in till stan för att träffa Therese. Men icke jag tog mig i kragen och åkte och fikade med henne, vilket jag verkligen inte ångrade för det var trevlans trevlans. Sen tog jag mig hem och spenderade två timmar med att titta på de två sista avsnitten av Andra avenyn (nu är sorgligt nog slutet nått gott folk), åt lite middag (hum nudlar och knäckebröd) och sen bar det av in till stan igen för att möta Emsanlus för att ta en ny dag till att hitta presenter till Lii, i måndags när vi letade så totalmisslyckades vi. Men idag gick det ta mig fan gaalant!

En fråga. Om man gör en serie/film där det inte skulle behöva sluta sorgligt/olyckligt för någon/några, där det liika gärna skulle kunna sluta bra. Vaarför väljer man då att göra så att det slutar dåligt. För mig är det helt obegripligt, så länge det inte är en sann historia som inte går att ända på.

Näe nog med sånt här mojs!
Tjingeling



Sisådär en vecka hemma i Sverige

Ja..imorgon när klockan är typ 15.00 är det tre månader och två dagar sedan jag begav mig mot Sydamerika och en vecka sedan jag åter igen befann mig på svensk mark! Konstigt detdära kan jag be att få tala om. Att de där tre månaderna faktiskt har gått och är borta. Ännu lite konstigare känns det att jag faktiskt har befunnit mig i Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador och Colombia. Jävligt svårt att få in i huvudet nu när jag åter igen sitter här i min säng som så många hundra gånger förut och allt mer eller mindre är precis som det är här hemma i hederliga gamla Sverige.

Det är faktiskt ofattbart svårt nu att förstå att jag har varit där. Tacka vet jag alla foton och mitt lilla block som jag köpte i Brasilien för att ha som dagbok. Och tack vare att Frida började skriva dagbok varje dag så hakade jag på, även om det i början mest kändes tråkit att skriva i den. MEN vad glad jag NU är att jag i princip har nästan varje dag nerskriven, för jag vill då inte glömma!
Det tänkte jag redan där borta när vi kunde prata om vad vi hade gjort för en vecka sedan och inte hade den blekaste om vad fasiken vi hade gjort! Hemskt vad fort man glömmer, det är hemskt och det är sorglit.

Nä snabbt och enkelt: Det fungerade fantastiskt bra med Linda och Frida, det har varit en underbar resa och som jag nu ser på det kommer det att vara en av de bästa resorna i mitt liv.
Så tack för det =)





Även om det är blandade känslor med att vara hemma så är det jävligt kul, skönt och mysigt också kan jag ju erkänna! Har varit en trevlig vecka med att träffa massa nära och kära, massa middagar&fikor hit och dit, bowling, trevliga toaletter, mina rena fina kläder osv osv!
Nu hoppas jag bara på lite mer sol så man kan hålla kvar sin bränna, det är lite halvångest när man känner hur det bara ramlar av..ganska "tragiskt" att man ens bryr sig så om just det haha!

Näe gott folk nu ska jag fortsätta kolla ikapp på  Andra Avenyn. Vaad ska vi ta oss till Emelie&Sandra nu när det har slutat? Kaatastrof, känner nästan hur en tår rinner sakta ner för min stackars kind!

Sov gott!
Tjingeling!