Hehe huum?

Humm.. ja man får upp ett litet frågetecken i huvudet haha!
Kom hem från lektionen i Lund för en stund sen där vi idag hade handledning till vår sista uppgift.
Sist jag snackade med den ena läraren om min idè var det inga som helst problem, det var säkert ingen kanondunder idé men vi snackade iaf om den och så. Sen kommer jag dit idag och pratar med samma lärare. Då såga hon idén totalt och verka inte ens komma ihåg att vi hade snackat om det haha. Så bort med den idén. Nu får det bli något lättare, en bok helt enkelt!
Jag tycker att det är ganska komiskt faktiskt.

Efter att inte ha gjort mer än att kört hem från Anton imorse, hållt på lite med uppgiften, solat, trixat med pappas present och varit i Lund nu är jag jävligt trötter, dessutom har jag ont i huvudet.

Mitt inte äta godis i veckorna har nu startat haha. Igår var jag på konsum utan att köpa godis, idag har jag motstått att äta en klubba. Dock tänkte jag käka glass nu men det räknas absolut inte. Sen att det kanske lär slinka ner något godisaktikt imorrn är en helt annan sak. För även vid "högtider"(vilket jag kanske iof inte kallar valborg i vanliga fall, men i detta), kalas och om jag kanske skulle vara på ledsamt humör eller vara extremt sugen är det okey att käka godis och sånt därnt. Det är helt enkelt ganska ok att äta det lite här och där i veckan men helst inte. Sålänge som det inte är som det var efter påsk med godiskäkande varje dag i lite mindre än två veckor så är det okey måste jag säga.

Nu mot glassen, bananen och chokladsåsen.
Dessutom ser jag lite smått fram emot imorrn, det kan nog bli skoj skoj det!

Tjingeling!


Åh!



Åhh, ÄLSKA detta väder!
Nu måste tvinga fram lite kreativitet så att
jag kommer någonstans på mitt arbete
 och sen kan bege mig ut i solstolen!
Ser ju ut att bli fin fint väder imorrn på
valborg med, mys! Får väll se vad
som sker, men de blir nog mys vad som
 känns de som. Idag kommer Emelie hem,
det e ju bara det trevligt i siiiiig =)! Laambada!

Tjingeling!

Det var den helgen det!

Ännu en helg har nått sitt slut. En trevlig helg.
I fredags var det lång stanrunda med Sara som gällde och vi fick oss lite shoppat. Suget på bakad potatis från grafiti som jag och Emelie hade när vi var i Thailand hade jag på riktigt inte stillat än (dendära bakade potatisen här hemma för ett tag sen kvalificerade sig inte riktigt). Eftersom att det som vanligt när det är varmt ute är sjukt varmt inne på grafiti slog vi oss ner vid kanalen och skulle avnjuta denna lunch. Sara plockar upp sitt och tar upp sina bestick. Jag plockar upp mitt, men inte plockar jag upp några bestick inte, för det hade dem ju såklart glömt lägga ner i min påse. Eftersom att jag inte orkade gå och hämta bestick fick jag äta med en minimal sked från glasstjollan. Jag trodde inte det skulle gå så bra, men det gick över förväntan haha!

På kvällen bar det av för att fira kära Pära som fyllde år. Det var trevlans trevlans!


Igår när vi vaknade hemma hos Anton fick vi minst sagt oväntat besök. Det plingade på dörren och Anton gick ner och öppna. Sen hör jag bara ett jädrans "knatter" mot golvet, det kommer närmre, närmre och närmre och helt plötsligt springer det in en hund på Antons rum och hoppar upp till mig i sängen, den hoppar ner, springer in till rummet intill och sen springer den ner för trappan igen och ut genom ytterdörren. Vi har ingen aning om vems hund det var haha.
Anton trodde först att det var tjejen som sålde kvällsposten som ägde hunden, men hon gick innan hunden kom ut. Lite smått spännande.

Sen var jag med Anton när han var med Elajjas på simskola.
Väärsta nostalgin att komma till simhallen där jag i typ 5-6 år spenderade 2-3 dagar i veckan förr. Så där gick jag i min egna lilla värld, kände på den välbekanta klordoften och tänkte på just den tiden. Och mitt då där i allt stöter jag på en gammal simhoppskompis haha, kändes som att man hade blitt förflyttat i tiden. Men icke!

Idag har det varit jubb och nu är jag trötter!
Tjingeling!
 

Trevlig sommar!



Nu e min ena kurs slut. Jag undrar vart dem lektionerna tog vägen haha. Boken som jag så fint beställde har jag inte haft någon nytta av heller. När jag för en gångs skull var duktig och fixa bok, men men det är iaf en bok som handlar om något jag åtminstonde intresserar mig lite för, så någon gång ska jag väll kunna ha nytta av den.

Det kändes ganska konstigt idag när vår lärare önskade mig trevlig sommar när jag gick. Det känns lite avlägset även om det är fin fint väder haha.

Tjingeling!

Där kom regnet!

Idag kom lite av detdär regnet som jag tyckte "borde" komma!
Trevligt nog missade jag det eftersom jag var inne i skolan och höll på med en uppgift, men jag uppfattade iaf att det var blött på marken när jag gick till bussen för att åka hem. Det luktade föresten liite så som det luktar när det regnar på sommaren, fast bara liite!
Jag upptäckte föresten en ny busstid idag som att jag inte har haft en aning om att min buss gick haha. Den tiden invigde jag idag!

En annan sak jag har roat mig med i typ en och en halv vecka är att käka godis. Jag tror seriöst att jag har ätit godis varje dag sedan påskafton. Det känns ju lite halvdant om man tänker efter. Kanske kanske skulle jag införa "lördags godis regeln", eller iaf "helg godis regeln"! Det skulle nog kunna funka om det inte var för att varje gång typ Sandra eller Anton käkar godis så käkar jag med. Men kanske värt ett litet försök iaf.
Det är inte direkt så att jag känner att jag blir mega tjocker, eller att när jag äter det tänker "oh nä nu kommer jag att gå upp typ 100kg". Även om det antagligen skulle kunna vara/se bättre ut på sina ställen haha. Men man har typ fått intryckt i huvudet att det inte är bra. Antagligen är det väll inte bra heller...men..
tänk så skulle det visa sig om några år att det inte alls är onyttigt och hela den faderullan med godis. Då har jag gått och gjort upp en regel i onödan.
Två veckors godisätande i sträck kommer jag nog att komma upp i iaf. Imorrn kommer mitt påskäggsgodis att ta slut och sen är det helg, då jag enligt min regel får äta godis!

Just ja, jag har även rensat min garderob idag. Främst för att slänga trosor och linnen. De två sakerna som jag helt klart köper mest av. Hur mycket jag använder av det som ligger i min garderob är en annan femma. Men idag fick jag iaf slängt lite sånt som jag andra gånger har tänkt att kag säkert kommer ha nytta av någån gång. Typ i tjugo minuter av en dag eller nått.
När lite gammalt är slängt är nya trosor och linnen välkommna, sen är vi tillbaka på ruta ett igen och får slänga lite till.
Men ja, det var ju detdär med att leva i nuet och att ta en dag i taget. Och just nu är där duglig plats iaf, dessutom kommer jag att hitta vad jag letar efter imorrn. Det ni!

Det börjat nog bli dags för sängen snart. Resten av tha family har nog snart redan slocknat och jag är inte den som tycker om att gå och lägga mig sist när det är mörkt och helt tyst, illa illa.

Sov gott på er!
Lambaaada!

Ny solig vecka!

Efter en natt med att ha haft sjukligt ont i huvudet, så ont så att jag bara ville banka huvudet i väggen för att det skulle göra ännu mer ont sa att huvudet kanske skulle sprängts bort och avlägsnat sig från resten av min smärtfria kropp vaknade jag med glädje iaf med ett smärtfritt huvud och skuttade ut i solen.

I solen har jag nu spenderat några timmar. 
Det är ganska sjukt så länge det har varit sol nu. Sen vi kom hem tror jag att det har varit det varje dag. Och då var det ändå fint väder innan vi kom hem med. 
Snart kommer det väll en månad med skitväder för att jämna ut allt det bra som vi haft haha, vilket jag verkligen inte hoppas!



Helgen bjöd på chillerill, bio, presentfixande&glassätande med Sara och jobbande.
Jag såg min första skräckfilm på bio. Jag är verkligen inte den ultimata personen för att kolla på skräckfilmer, och verkligen inte sånna filmer som handlar och spöken och sånt där grajs. Men jag tyckte att jag klarade det oväntat bra haha, har inte ens ägnat en tanke åt den. Förutom att jag har funderat lite över slutet som fick sig en liten vändning.
Eller så har jag inte tänkt på filmen för att den inte var tillräckligt läskig...eller för att jag inte har varit själv hemma än.

Nu måste jag städa lite sen ska jag till Lund och tvingas flumma lite.
Tjingeling!

Mys



Mysfika hemma hos farmor idag.
Nu börjar det nog bli dags för att skapa ny kategori här. "Vår & sommar 2009", Mys på det!

Tjing!


En liten torsdag sådär!

Haha, ja hej och hå vad jag har gått och blitt i dålig form. Jag har inte känt mig så ur form på år och dar som jag kände mig i dag när jag och Tessiless tränade haha. Om det kanske var för att jag knappt druckit något på dagen eller om det var för att jag under hela dagen bara käkat frukost, en banan, ett äpple och en liten bulle det är en annan femma. Fast vi räknar bort det iaf för det är nog ändå dags att ta itu med lite träning och såntdäärnt haha.
Passet vi tränade var dock även tråkit och segt. Vem spelar halvseg och låg musik? Det kan man ju inte ens ta i till. Faast, ta i var nog inte vad vi var uppladdade för idag iaf. Therese gav upp på slutet och när det var dags för stretching tog vi en tur till omklädningsrummet och stretchade för oss själva.
Nu går man inte ens säker när man ska till friskis och svettis och svettas. Medans vi var inne på passet var den en dam som hade fått sitt lås på skåpet uppbrutet. Kassaskpået nästa som ska med!

Sen sist har jag iaf hunnit med ett släktkalas, det var trevlans trevlans =)
Jag har shoppelishoppat, gått en runda, käkat glass och slappat med Therese,
Jag har fikat med Sara, Carro, Pära & Johan
Igår invigde jag och Anton Entré med vår vistelse. Sen övergick vi till den hederliga gamla vanliga stan.
Jag var i akuuut behov av nya tygskor, vilket även Anton efter ett tag starkt höll med om. Dock verkade det som att hela stan med var det. Alla jävla vita tygskor i storlek 37 eller 38 var slut överallt. Kvar fanns jobbiga jävla 40 och 41:or!
Och när det väl fanns i min storlek var storlekarna åt helvete fel. Så jag fick surt vika mig och köpa ett par "dyra" tygskor istället för billiga när jag väl hittade ett par som var bra och i rätt storlek.
Segt när de ser lika dana ut lixom haha.  Men men, de är i allafall inhandlade och de gamla åkte illa kvikt i soptunnan.
Vi hann även med en runda på biblioteket och fick lånat oss några böcker. Starten att läsa började med "Sune och klantpappan". Så nu kan solen fortsätta att skina i dagarna så att jag kan fortsätta att bänka mig i hammocken och läsa en massa. Kärlek på den hörnan i trädgården!!
Idag har det varit skola heeela dagen lång, träning på det och nu är jag ganska trötter!





Tjingeling!

:)

Idag är en bra dag allt :)!

Det är nog föresten dags nu att byta svarta gardinder till vita!
Mitt grilla korv sug är nu med stillat med en trevlans lunch på uterummet.

Sprungit runt i trädgården och letat påskägg med Sandra och Henkebenke har jag med gjort.
Nu ska jag nog som sagt byta gardiner, sen ut i den hederliga hammocken och ikväll blir det en tripp till ála tha Hållös!

Glad påsk på er föresten!

Tjing!

Hum..

Jag är sjukligt rastlös. Sen vi kom hem är detta första stunden jag inte har nått att göra.
Borde tycka det är skönt, men de känns mest segt. Meen meen, ny dag imorrn. Vilket jag ser fram emot.
Ut i den sveeenska solen. Sen ska jag grilla korv med. Fick världens sug efter grillad korv idag på jobb så jag måste stilla det imorrn haha!

Eftersom att det till största delen är Antons fel att jag är rastlös måste jag nog ringa och terra han lite nu!

Tjohopp på er !



En liten låt med kanske föresten!


Homelihome!

Jupp då var man hemma igen, vilket vi iof har varit i två dagar nu.
Den dagen vi åkte snöade det i Linköping. Det kan man inte påstå att det gör här hemma nu, fy fan vad skönt det är att komma hem till detta väder! Det är nu jag vill att tiden ska börja sakta ner!

Vi har i vilket fall som helst haft det jättebra in Thailandoo. Går inte annat än att säga att det blev en superlyckad liten impulsresa med mycket skratt =)! Så tack för de två veckorna Emsan =)

Hemvägen är väll det ända som inte var den roligaste haha.
Vad jag vet var det inget spec med planet vi flög hem med, men det var ovanligt obekvämt, ovanligt trångt och ovanligt omöjligt att sova.
Vi flög iaf i typ elva timmar, sen fick vi spendera timmar i stockholm på natten med att först sitta en timme på Max, två timmar på en "kebaberia" och en timme inne på bussterminalen, efter det var det dags för tåget hem som för min del tog typ fyra och en halv timme.
Jag har nog aldrig sovit så lite på så många timmar. Från att vi gick upp på morgonen klockan åtta och sen typ 35 timmar fram sov jag nog som max samanlagt en timme. Sovit ikapp det har jag nog inte helt lyckats med heller.

Så småning om kommer det väll antagligen upp lite bilder här eller på facebook skulle jag tro, har dock inte ork eller lust till det nu.

Today har jag jobbat och det känns kan jag lova. Jag är helt slut i rutan i kroppen. Imorgon väntar dessutom en jubbedag till.

Nu: Mot dushen och sen chillerill!

Tjingeling =)!


Fin Fint!



Ja, samre kan man definitivt ha det!!



Vi fortsatter med det man nog gor bast pa denna on. Alltsa att sola och bada. Vi gillar gillar gillar gillar det och stranden och vattnet ar sa fiiint. Just nu regnar det dock en aning sa vi har spenderat lite tid ute pa var "veranda" med att lyssna pa musik, prata lite ditt lite datt och jag har krangt i mig rester av godis och chips.

Nu har vi precis bokat biljett tillbaka till Ao Nang pa lordag och Emelie branner over bilder fran sitt minneskort. Jag gor inget vettigt alls, men det ar skoont! Vad kvallen bjuder pa vet vi som vanligt inte an hehe, men Emelie sag for en stund sen vara "buckets vanner" som vi traffa pa Ko lanta ga forbi sa vi kanske tar oss en letningsrunda efter dem.

Pluspoang att varen ar dar hemma nu. Inget jobbigt att komma hem till. Bara vaaaar och soooommmaaar :)!

Tjingeling!