Midsommar

Glad midsommar ja. Så jävla glad vet jag inte om den är dock haha. Idag är en bitter dag, ingen bra dag att välja bitterhet på.Det enda jag vill idag är att ligga kvar här i soffan och lyssna på musik. Skulle kunna tänka mig att titta på en film under en filt och lyssna på regnet med, ja vad som egentligen där man slipper att vara social, se glad ut och prata en massa. Men nu är det inte så planen ser ut, inte alls haha. Fast ja, det skulle ju kunna bli trevligt med. Det är ju inte en omöjlighet faktiskt, inte alls. I ett sånt här läge så kan det ju bara bli bättre än förväntat. Men ändå, soffan lockar, det går inte att förtränga. Borde testa att bara sätta på en massa extremt glad musik, skulle kunna funka.

.

Aja, nog om bitterhet. Igår var en himla trevlig dag. För det första så fick jag äntligen tummen ur röven och dammsög så nu slipper jag flygande dammråttor när jag går snabbt eller öppnar balkongdörren/fönster (dessutom diska jag all jädra disk i förrgår så den är med borta). Sen hade jag, Robin, Pära och Andreas femkampsdag och grillning. Trevlans trevlans :) Mindre trevligt att jag bara vann i en av våra kamper. Kotte haha. Jag och Robin kan ha haft ett av världens bästa tecken, igår fungerade det fenomenalt iaf! Jag blev dagens förlorare. Inte helt oväntat, måste nog lära mig att gå in i saker mer helhjärtat och verkligen vilja vinna haha. Vi hade nog dessutom två av världens sämsta kubbomgångar i världshistorien. Vi alla var så grymt dåliga, själva kubbspelet sög ganska bra det med haha.

.

För någon dag sen tecknade jag nytt el-avtal. Har jag någonsin trott att jag skulle sitta och teckna ett el-avtal? hur jävla vuxet låter inte det? Men ja, jo ett nytt el-avtal blev det.

.

Näe om man skulle fika något gott, sätta på dendär glada musiken och försöka hitta något blommigt i garderoben kanske...

Tjing!


Love

Amsterdam var riktigt fint och najs :)!!
Förutom det de senaste dagarna har jag försökt mig på två olika utflykter.
Den första med Robin igår när vi skulle till en mysig sjö men som slutade med att vi satt på gräsmattan utanför hans hus och käka vår mat. Den andra med Sandra idag när vi skulle till Båstad men hamnade i Lund. Utflykterna hämnas på mig av någon okänd anledning. Inte okey alls. Som tur var mysiga dagar ändå med mysiga människor.
.
Imorgon frukostdejt med Sara och middagsdejt med Emelie. Det borde ju inte kunna gå fel, tycker man...
Nu ikväll har jag haft träff med sängen, choklad och en film på Sandras dator. Sjukt najs och inget gick fel.
.
Jag har varit extremt trött de sista dagarna och vet inte hur många timmars sömn jag har snittat de senaste dygnen. Men är jag trött nu när jag vill sova? Svar: Nej
.
Tjing!

Semester

Härligt härligt :) och imorgon bär det av till Amsterdam med Robin.
Lövely!

Världens finaste


Fin helg

Imorgon börjar jag jobba, lite söndagsångest på det. Dock blir de en riktig mjukstart med endast tre arbetsdagar som sen följs av två veckors semester. Efter det kan jag få ångest på riktigt. Ser inte fram emot måndag-fredags veckor med att gå upp sex varje dag. Samtidigt har jag bestämt mig för att inte tjura för mycket haha, då kommer det bli olidligt. Hej pengar säger jag bara. Och hej tänka att jag vill åka iväg några veckor till värmen i vinter, tänka kan man ju allt...

Har iaf varit en riktigt fin och mys helg innehållande alldeles för mycket av det goda i magen.
Grillning i Tygan, film med Sandra och en en massa kräng, springa i trappor hos Pära och bära ner saker, stan med Robin följt av ännu mer gott grillat, följt med bio och en massa godis. Godis till frukost idag, gjorde klart den sista uppgiften till skolan och skicka in den, fika med skoltöserna och nu har jag fått för mig att jag ska städa garderoben. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inse när jag dragit ut alla kläderna att jag inte alls känner för att göra de haha.

Låter ganska glassigt när man tänker att man har sommarlov en fjärdedel av året!

image description

Tjing!