Detdära med tandläkare!

Jag har aldrig haft något spec emot att gå till tandläkaren. Haha nu gillar jag det verkligen inte aalls.
Det luktar äckligt, man bli torr som fasiken i munnen, det gör ont i munnen, man smakar äckligt, det blöder och det är dyrt som fan! Nä blö! Det är nästan så att jag denna gång ska göra som de säger haha, använda tandtråd ?! 

Förutom tandläkarbesök har dagen gått ut på 5 timmar i skolan. 5 timmar med att kämpa med att hålla ögonen och mig själv vaken. Drygt drygt! Det var en sak på gymnasiet när man på vissa lektioner ibland kunde känna att det gick att slumra till lite, spec biologin hehe. Men nja, nu känns det inte riktigt som att man kan det!

Sjukt att det redan är onsdag imorgon. Men det blir en trevlans trevlans dag =)
Fika, middag och bio!

Tjingeling!

Muuusic =)


Rusk rusk!

Måndag, ny vecka, nya tag...en ny vecka!

Förutom att jag igår typ hela kvällen kände mig ganska kocko i bollen och allmänt, ja jag vet inte vad man ska kalla de hehe, nere, fast ändå inte nere. Avskärmad och allmänt kall, kanske? Så var det iaf en good middag !

Idag hoppas jag på "ett bättre inre" och att jag hittar något skoj på dagens shoppingrunda. Ett par skor skulle inte sitta helt fel faktiskt, det börjar bli lite smått kallt om fossingarna nu eftersom jag typ bara har skor att gå barfota i. Ja, förutom då vita tygskor men de blir ju svarta så fort man går ut i ruusk! ("hemska" minne från "thailandsskorna" haha)
Men antagligen hittar man inget haha, hatar att leta denna typen av skor. Det är så tråk att leta efter och det är tråk att använda dem! Ska dessutom bli lite små intressant att se vad Anton hittar eftersom att han har ställt i sig mer än jag på att handla saker idag. Inte ofta man hittar så mycket då, men vi får seee...

Nä nu ska jag klä på mig, käka frullerulle och sen bege mig som sagt, ut i rusket. Ett väldigt upplyftande väder!
Tjong!

Peggy sue

Som sagt det är en trevlans och kul helg :) !
Dels för att jag inte jobbar, dels för att Anton fyllde år i fredags och det är kul att ge presenter som man är nöjd med haha, dels för att jag var jäklans duktig igår och städa mina garderober och slängde en och en halv sopsäck, dels för att det igår blev förfest hos Emelie, dels för att vi sen drog till Möllan, dels för att vi sen drog till Kb, dels för att man kan gå ut som Ko på kb, dels för att det var sjukt gott att äta mat när jag kom hem, dels för att det var skönt att sova imorse och att helgen kommer att avslutas med att fira Anton med Tha Hållös på restaurang och för att det passar in som fanken med att käka god mat en dag som denna krängedag!



Tjingeling!


En liten smygstart!

Det känns lite som att helgen redan nu har smygstartat. Antagligen för att jag inte ska göra något som helst ansträngande imorgon. Känns ganska skönt detdära. Det mest ansträngande jag ska göra imorrn är väll att släpa på en viss Antons presenter ;)
Dessutom känns det som att det kan bli/kommer att bli en trevlans helg!

Dagen idag har bjudit på en fika med Carro&Sara, en tur till skolan och att brottas med kuddarna jag har fått för mig att sy. Nu är dessutom mina foto beställda, så när jag har köpt tavellister så blir det nog bra med det!
Dessutom vill jag hitta en gammal stol och måla vit. Så hojjta om till om ni har en stol över, eller om ni möjligtvis skulle råka veta att det vankas loppis någonstans.

Hösten har nu definnitivt börjat infinna sig när man dagligen tänder ljus, dricker te, måste ta på sig strumpor fast att man inte vill och titt som tätt har börjat frysa inomhus. Känner även att man märker det på att man inte tar alls lika mycket foto längre, känns inte alls samma sak eller lika kul.

Ha en trevlans helg allesammans iaf!
Tjingeling!




.

ÄLSKA att kolla på inspelade "kamerafilmer" =)

Två kalas och två jobbedagar är ungefär vad helgen bjöd på.
Idag skrivs det på en uppgift till skolan, men nu är det dags att varva det med en tur i stan med Sandra.
Imorgon jobb. Så gärna man vill ha pengarna men inte fasiken vill man vara där.

Sjukt meningslöst detta, tidsfördriv tills bussen går kallas det idag.




Tjingeling!


En liten utflykt såhär på en onsdag!

Anton var ledig och jag var ledig så vi begav oss ut på en liten utflykt denna soliga dag.
Resmålet var tamradaamtamtadaaam :Ystad! 



Det var satan i gatan vad det var varmt när man befann sig i solen och där det inte blåste. Värsta varma sommarvärmen, nästan så att man fällde en liten svettdroppe..nästan!
Så ja, absolut en trevlans och mys dag =)

Nu borde jag ta mig i kragen och gå och läsa lite. Men det finns ju så mycket som i detta läge känns så mycket mer nödvändigt. Städa undan lite, fixa med tele2 till mobilen, betala en liten räkning, måla naglarna, filura lite på min nya "tavelvägg", fjönta mig med Sandra, fixa ett kort till farmor.....och ja så fortsätter det...ganska länge.
Denna gång har jag iaf tur att det är en svensk bok som väntar på mig, mindre tur är att denna handlar om något tråkigare än vad de tidigare engelska böckerna som jag har läst handlade om.
Efter imorgon kommer jag ha tre böcker som är lästa till hälften. illa!

Ha en trevlans kväll gott folker =) det ska jag nog trotts allt ha =)
Tjingelingplong!


Ny vecka i höstens tecken

Ny vecka igen, alltså är helgen slut. En ganska bra helg. Framförallt har det kännts som helg =)
Har varit lite kalas, mycket chill, mycket sovande, ganska mycket mys, en del engelskboksläsande, en trevlans&mys brunch och lite fixande med allt möjligt.

Måste nog faktiskt säga att jag hittills inte har så hemskt mycket emot att hösten nu är här. 
Fast ja, jag kan ju säga att jag hatar att man redan nu känner sig som en jävla blekis och att jag redan nu tycker att det är för mycket mörkt om dagarna.

Det är föresten sjukt störigt att sitta och läsa en engelskbok jättelänge och sen inse att om man hade lagt lika mycket tid på en svensk bok så hade man varit klar för längesedan. Ännu störigare är det när man ser att författaren till boken är svensk. Meen, hej och hå vad jag känner mig duktig när jag har läst några sidor och typ fattat mindre än hälften och sen kommer till en sida där jag helt plötsligt fattar allt! Då gäller det att leva på den sidan lite haha!

Nä om man skulle ta en dusch för att sedan träffa Therese =).
Känner mig ganska köpsugen idag faktiskt!


Sol, bad, värme, ljus, vit sand, blått vatten, drinkar, skratt, nemos, bruna kroppar, salt hår
I natt har jag för mig att jag drömmde om att det var en ny resa på G.

Tjingeling! 

Fredag

Ganska mysigt faktiskt. Idag har jag lite fredagskänsla. Känns som att det var evigheter sedan jag hade det.
Skola varvat med att jobba hela veckan och sen bestämt mig för att inte jobba i helgen bidrar väll en hel del antar jag. Mys iaf!
Tjong

Free fallin


Först råkar jag hitta en bra låt bland Sandras låtar,
sen ser jag denna bild och det visar sig att jag blir rent till mig i brallan för att han i mina ögon är jävligt het, snygg, porrig, tatuerad (vilket han iof är i allas ögon), sexig och ja ser allmänt jävla naajs och mumma ut,
sen visar det sig att det är en cover!
Många överaskningar där.


Sommaren 2009!

Ja, även om det förvisso just idag råkar vara fint väder så får det nog vara slut på just den hederliga SOMMAREN. Det blir mörkt tidigt, de e mörkt när man vaknar tidigt och man har börjat frysa.
Så nu blir det ett avslut här, illa illa, men de kan ju alltid hoppa in lite i sommar kategorin om det skulle bli något trevlans ändå ;)!

SOMMAREN 2009!

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Hum, jag gjorde jag nog ganska "mycket" tror jag som jag inte gjort förr. Jag var i Linköping, jag fira valborg i Lund, jag var i Prag, jag var på Hållö, jag tältade med Emelie&Lii, jag trampade på en geting (?) mm
- Dog någon som stod dig nära?
Nej
- Vilka länder besökte du?
Tjeckien
- Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010?
Jag skulle nog allt ha velat ha haft mer/varit på fler sommarfester och jag skulle vilja ha haft fler mysiga grillkvällar. Och jag skulle vilja ha en Håkan hellström / Lars Winnerbäck / Gyllenetider konsert. Picknik!
En annan sak som jag också skulle vilja ha gjort är att testa vattenskidor och att åka sån ring, det vill jag göra nästa sommar.
- Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget spec tror jag
- Största misstaget?
Inget jag kan komma på just nu iaf =)
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nepp =)
-Bästa köpet?
Här skulle jag vilja svara en systemare, men det har ju inte blitt av.. än(?)
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, utflykter, resa
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Överlag har spontana saker som blivit så bra gjort mig glad. Småsaker som man nu i efterhand tänker på gör mig också glad. Som att jag satt där mitt i parken i skuggan och pratade, att jag åkte och tog ett kvällsdopp, att jag gick och köpte dendär mjukglassen, att cykla istället för att ta bussen, att jag åt grillade majsar och sånt som är så smått men ändå så bra!
-Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Vet icke, tyvär.
-Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare sommar?
Gladare
- Vad önskar du att du gjort mer?
Som sagt, mer sommarfester, mer grillkvällar, mer softa chillkvällar med lite av varje folk. Paddlat har jag inte heller gjort denna sommar.
- Vad önskar du att du gjort mindre?
Hehe som vanligt får jag väll svara fundera och grubbla fram och tillbaka.
- Hur tillbringade du midsommarafton?
Den tillbringades med mys och chill i Antons stuga.
- Favoritprogram på tv?
Inget alls tror jag, det går ju inte så värst mycke kul på sommaren. Men inget jag kan påstå att jag sörjer.
- Bästa boken du läste i sommar?
16 sekunder
- Största musikaliska upptäckten?
Vet inte
- Något du önskade och fick?
Hum, inget jag kan komma på. Eller JO  jag önskade att sommaren skulle bli bra och det blev den!!
- Något du önskade dig men inte fick?
Ja, antagligen. Men inget jag kan komma på.
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Det vet jag inte, vet inte ens när mitt "sommarlov" började hehe, känns inte alls på samma sätt som förr.
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
Kan inte tänka mig att jag har sett ut på nått annat sätt än vanligt hehe. Men ja det har väll mest varit jeans/shorts och linne/t-shirt =)
- Vad fick dig att må bra?
Alla bad =), har faktiskt badat ovanligt mycket denna sommaren
- Vem saknade du?
Ibland har de kommit en massa minnen och dofter från Småland som har ploppat fram. Så ja Småland har jag saknat någon gång.
- De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat någon ny människa så, iaf ingen som jag har blitt sådär extra nära :P
- Sommarens besvikelse?
Inget tror jag, inget jag kan komma på nu iaf.
- Sommarens bästa?
Finns som sagt mycket bra. Men det jag just nu tänker på är Valborg. Dels för att det känns som att det var där sommaren startade.
Dels för att det var sjukt fint väder, en massa glatt och trevlans folk och en massa partaj. Dessutom visste man den fina dagen att man hade hela underbara sommaren framför sig!

    
  
 




En liten utflykt med nya människor

Idag var jag med nya klassen (det känns lite fel på något sätt att säga ens klass när det bara är en kurs, men ja det är ju faktiskt min klass haha) i köpenhamn på deras designutställningar. Redigt trevlans faktiskt. Sjukt blåsigt med. Det verkar finnas en hel del trevlans människor dessutom. Så det är bara till att vara glad för det.
Eftersom att jag på första plats pluggar något för att ha något att göra och att det på andra plats nog kommer att träffa nya människor är det ju extra trevligt att vissa än sålänge verkar så trevlans.

Vissa saker är nästan alltid det samma när man träffar nytt folk.
Ofta så kommer man fram till någon gemensam person som man känner / vet vem det är. Det andra är att man antingen med vissa människor känner att man "trots allt ändå  har åstakommit ganska mycket med livet hittills" eller att man känner att man inte har gjort typ ett piss eller att man känner att man inte har några som helst storslagna planer för sitt liv och på sät sätt känner sig ganska "platt, tråkig och uttrampad".

Dagar som igår och idag börjar jag ganska seriöst tänka att hösten nog har kommit för att ta över sommaren för detta år!

Tjingeling!








En torsdag


Regnet faller och ur högtalarna strömmar denna underbaaara låt. Ganska Mys!

Annars idag då?
Jo jag har köpt fem böcker av en tjej till min kurs för 600kr. Det är ju ganska överkomligt får jag väll säga.
Att böckerna verkar sjukt urtrista när man tittar på dem hör inte hit. Inte heller hör det hit att fyra av dem är på engelska. Fy fan säger jag bara haha. Har läst en och en halv sida i den ena boken hittills och jag fattar NOLL
Men ja bättre på engelska lär jag väll bli, så på det sätter är det väll inte fyy skamm. Men på alla andra sätt är det!!

Sen blev det en liten lunch med Sara&Carro. Mys, speciellt när det regnade ute. Mindre mys var det när man skulle ut i det. Jag fick stå först en stund på Hm-hörnan och gömma mig för allaaa droppar, sen fick jag ta till flykt inne på Forex.
Efter att ha pratat med töserna om smink och rengöringsmojs blev jag liten sugen på att införskaffa nytt. Så jag gick på en liten jakt. Något nytt blev det dock inte idag. Det är ju fyfanken vad det är dyrt med sånt. Mina 600 kronor som jag för tillfället märkte att jag hade kvar på kontot räckte inte haha. Men ja en vacker dag så..

Haha en blöt Anton ramlade precis in här genom dörren. Ganska glad att jag var inne denna skur!
Tjingeling!




Mer dopp i de blååå

Efter att jag och Sandra hade käkat middag hos mormor & morfar bar det av mot ännu
ett dopp i de blååå =)