Movieday!

Sjukt soft, mys och skön dag igår.
Det var en filmdagsdag. Upp hyffsat tidigt och mötte Anton i stan. Gick och handlade lite småsaker. Bla en handkräm eftersom mina händer höll på att spricka ihjäl sig!
Efter lite ditt dit och lite datt dit, begav vi oss mot kvarnvideo. Jag släpandes på en tung väska inehållandes låneböcker som skulle lämnas tillbaka och Anton släpandes på en tung påse med öl. På kvarnvideo var som sagt Anton lite närmre himmelriket än vad jag var, men vi fick iaf ihop några filmer. Släpandes på ännu lite mer begav vi oss mot bibblan för att lämna tillbaka mina böcker, så sen var det lite lättare för mig iaf. Systembolagpåsen fortsatte dock att skära in i Antons händer haha.

Sen var det bara till att titta på film, sova lite och chilla mycket resten av dagen.
Det var sköönt =)

Idag fortsatte chillandes på förmiddagen.
Måste säga att det faktiskt är jävligt skönt att gå upp ganska tidigt, äta frukost medans man tittar på slutet av en film man inte hann se dagen innan och sen gå och nanna en stund igen!

Det var tänkt att jag skulle gå i skolan idag. Men så blev det icke!
Det lockade gaaanska mycket mer att gå i stan med Sandra och mamma! Så det fick det bli!

Nu ska jag bannemig ta något och dricka för fy fanken vad törstig jag är, sen ska jag krypa ner under täcket och kolla på gårdagens avsnitt av True blood!

Tjingeling!

.

Skepppppåååhoooj!
Nu när det blir mörkt så jävla tidigt känns det som att klockan är rena rama natten nu när klockan är typ bara är tio! Gaalet galet!

Jag har gått och blitt bortskämd med korta och få skoldagar. De flesta veckorna, iaf hittills har vi gått i skolan två gånger i veckan och för det mesta gått mellan 13-15.
Idag gick vi mellan 11-15.30. Haha man var ju helt slut i rutan och i huvudet sen efter det.
Det var dock en bra lektion med workshop om olika metoder för att brainstorma! Huvudet gick på helvarv och efter det somnade jag obekvämt med huvudet lutat mot rutan på bussen till farmor.

Näe, Tjingeling!

Neopolitan Dreams



Dadadaadadadadad dadadadadadadadaadadadadada =)

Sköööööööööön!
Ja då tackar jag Sandra ;)

Macy's Day Parade


Det var allt skönt skönt

Så jädrans skönt det var igår kväll när jag fick
reda på att det var dags att ställa tillbaka klockan en timme.

Det är ju trots allt helg!

Det är ju trots allt helg nu fast att jag inte har gjort något supervettigt i veckan (förutom skoluppgiften som vi skulle lämna in och ha seminarie om. Det blev dock bara inläming, sköönt :)! Det vettiga verkade som att jag har sparat till dessa tre dagar. Fredag, lördag och söndag! Igår var det jobb, idag högskoleprov hela dagen och imorrn jobb. Hej och hå, på måndag blir det helg ;)!
Nä, men lite kul har det ändå varit, igår när jag slutade jobba klockan sex kom "Taxi Caroline&Johan" och hämtade mig och sen brummade vi till Helsingborg där vi mötte upp Sara och Macke för att äta middag och sen gå på bio. "Bröllopsfotografen" vilade vi våra ögon på och jag gilla den som faaeen =)!



Sen körde vi hem igen efter en trevlans treeevlans kväll =)
Typ fem timmar efter hemkomst och läggning ringde väckarklockan och det var inte allt för muntert jag tog mig upp, käka frukost och begav mig ut i regnet mot dedära högskoleprovet.
Hur det gick haha? Jaa, jag hade noll förväntningar på att det skulle gå bra. Och så himla bra gick det inte heller. Vet dock inte om de gick sämre eller bättre än vad jag trodde, det skulle kunnat ha gått sämre iaf!! Det skulle ju dock kunnat gå bättre med. Men vad fan. Jag skyller på att det var första gången och att det går bättre nästa. Fast så kan jag kanske iof inte heller säga. Anton gjorde det med för första gången och ickesanicke blev det ett dåligt resultat. Meeen alla kan inte vara lika smarta haha!

Nu ska jag käka och sen ska jag brumma till Anton och fortsätta titta på X-man!
Tjongibuljong

Haha jiiiiipyyy

Så ja, då var det dags haha.
Uppgiften ska vara klar imorgon.
Den är inte ett ens en gnutta påbörjad och nu kommer jag nog bannemig inte ifrån den längre...

Adjöööken!

Livet..

Jag tycker att det är så jäkla underligt att livet forstätter som vanligt när det händer något dramatiskt. Kanske är det inte exakt som vanligt men efter en tid så kommer det att bli sig någorlunda likt igen.
Någon dör, man gör slut, man råkar ut för något, man tappar bort en vän osv. Nu har jag inte personligen varit med om någon som har dött en "ovanlig hemsk död" eller dött ovanligt tidigt, inte heller har jag själv råkat ut för någon jättehemsk olycka så jag kan väll kanske inte se just det med helt rätt ögon..
Men ändå hursom så kommer livet ändå att gå vidare. Och det är det som är just det sjuka. Ens värld vänds totalt upp och ner och ändå kommer man så småning om att fortsätta. Man kommer att gå upp på morgonen, man kommer att äta middag, man kommer att åka med samma buss, man kommer att fortsätta borsta tänderna. Detta trots att allt inte alls är som vanligt, men tillslut är det det som kommer att bli vanligt för en.

En dag när något av detta hemska kommer att hända kommer jag säkerligen att tänka att jag inte borde ha tänkt på det förr, för när jag väl är i det kommer jag inte att kunna komma undan lika dant som jag kan göra nu. 
För hur som och hur gärna man inte vill att de ska ske så vet man att man under hela sitt liv med jäävligt stor sannolikhet kommer att vara med om något fruktansvärt. Jag menar, även om man inte känner dem så hör man hela tiden om folk som dör i någon hemsk sjukdom, någon tar självmord, någon blir mördad, någon är med om än det sjuka och någon än det  sjukare. Och en dag under hela livet så kommer det vara antingen jag själv som råkar ut för något eller någon vän/familj. 

Men just det att livet bara kommer att fortsätta gå fast att det händer något känns bara så himla konstigt. 
När det sen har gått en tid kommer personen som man inte har kvar i sitt liv längre dessutom på ett eller annat sätt kunna bli ersatt. Inte alla kan bli ersatta, och jag menar inte att det bara är till att bara byta och sen är allt bra. Vissa människor kommer aldrig till att kunna bli ersatta. Men på något sätt kommer det ändå att bli så. En ny pojk/flickvän, ny man/fru, ny bästa kompis osv... de kommer nog nästan alltid att kunna bli ersatta hur konstigt det än låter och känns. Även om man kanske kommer att sakna något av det gamla så kommer det att kunna bli ersatt, kanske är det inte bättre, men det är ersatt.
Hum..nu känns "ersatt" som ett väldigt konstigt, dåligt ord och det låter inte alls bra!

Jag menar nog egentligen inget spec med detta tror jag, bara att det är ett konstigt liv vi lever.
oberäkneligt är det med. Ena stunden är det några som kan dö för varandra, de älskar varandra över allt annat, de har hela sin framtid planerad och allt är bra. Ett år senare har de skilt sig, nästa år igen är de gifta och har en ny man och en ny fru. En människa som de skulle göra allt för är borta och hej hå så är där en ny fru som de skulle kunna dö för. Jag förstår det fullt ut samtidigt som jag inte förstår ett skit av det.

En vacker dag kommer jag antagligen säga till mig själv lika dant som man ibland kan läsa om äldre personer i tidningar och på tv som får frågan om vad de skulle ha sagt till sitt "unga" jag om de hade haft möjlighet, och de svarar "Att de önskar att de inte skulle ha tänkt, funderat och oroat sig för framtiden för att det löste sig ganska bra ändå"! Hej och hå vad jag kommer att säga så till mig själv, för jag är ganska för ofta en hejdundrans person att göra just det. Inte för att jag vill det, utan för att jag bara gör det.
Om jag skulle sluta tänka på sånt här skullde det krävas att jag slutade att se dödsannonser, slutade att läsa bloggar som handlar om sjuka/döende personer, jag skulle sluta läsa om personer med kärleksproblem som man själv kanske känner igen sig i ibland, jag skulle få sluta läsa/se personer som i mina ögon (det kanske inte alls är så) har ett perfekt liv, perfekt kärleksrelation, perfekta vänner osv som man jämför sitt eget liv med. 
Det är inte alls det är jag är onöjd med mitt liv, i det stora hela är jag faktiskt jävligt nöjd om jag tänker efter på riktigt och på allt. Men ändå så ifrågasätter man det när man ser/hör andra som har det "perfekta"! Och nä, det är inte det att jag springer och är avundsjuk på folk, det är bara det att jag ifrågasätter mig själv! 

Nä hej och hå vad detta blev allvarligt och djupt.
Men så kan det gå när jag är lite allmänt blödig&bölig och råkar komma in på någons blogg som nyligen har dött.
Det blir så tydligt på något sätt. Överst kan man läsa ett inlägg som någon anhörig har skrivit, och bara några inlägg längre ner kan man läsa vad den "riktiga bloggens skrivare" har skrivit när han/hon var i livet fast att hon/han inte alls är det nu längre. Att jag dessutom som inte är en anhörig bara kan trycka ner sidan när jag inte vill läsa mer, tycker att tårarna rinner lite för mycket och inte vill se mer av det hemska kan göra det,  medans dem som är i skiten inte bara kan trycka bort det. Det är allt konstigt när man funderar på det.

Som sagt livet är konstigt och oberäkneligt. Men för det kan man ju inte gå och tänka på att man någon gång kommer mista en nära anhörig på ett eller annat sätt, att jag kanske kommer vara med om världens jobbigaste skilssmässa att jag kanske kommer dö i en hemsk sjukdom, att..ja ni fattar. Jag veeet att man inte kan gå omkring och tänka så, jag veet att man inte kan gå och tänka på saker som kaanske kan hända i framtiden och jag vet att man ska leva här och nu! Så nu har jag förhoppningsvis fått ut tankar om både det ena och det andra och kan leva här och nu ett tag, innan det är dags för sånt här mojs igen hehe! Nästa gång, om det blir en nästa gång är risken stor att det handlar om val, om man funderar för mycket på olika val blir man knäpp..
....just därför ska det nog inte komma något mojs om val, då kanske jag blir knäpp på riktigt ;)

Nä, nu är det verkligen nog med detta för seriösa. Nästan så seriöst att det inte borde publiceras utan stanna i huvudet!
Sussa sött gott folk =)

Tjingeling!

 



Tyvär inte riktigt som tänkt...

Om dagen hade sett ut som jag hade tänkt så hade jag varit nöjd och glad över att min uppgift till skolan nu var klar. Men eftersom att dagen inte ser ut som jag hade tänkt så är inte uppgiften klar.
Den är fan inte ens påbörjad!!
Jävla skituppgift rent ut sagt, jag fattar inte ett piss. Jag kommer ihåg till en av de kurserna jag gick i våras, "bild och rum" att när man hade en uppgift där som man inte fatta ett skit av så kunde man åtminstonde flumma ihop något även om man tyckte att det var ganska dåligt. Där fanns det lixom inget rätt och inget fel. Men det är tyvär lite annorlunda på detta, till denna uppgift måste jag fan förstå vad skiten handlar om haha, inget 100% flumm här inte! Illa illa, nu blir min första del av veckan helt rubbad. Nu måste jag göra uppgiften på onsdag eftersom det inte finns tid till det imorrn och då kan jag alltså inte jobba på onsdag. Skönt och dåligt!

Annars då? Jo lite halv "ångest" för vad jag ska ta mig till efter jul. Men de blir väll bra med det med..
Helgen som gick var iaf till belåtenhet. I fredags var det som sagt dags för att fira Sara. Det var riktigt trevlans, så tack för den kvällen kära duu =)! I lördags var jag på loppis med Anton&Emelie, och en liten krock med min familj där. Galet trångt och saker än hit och än dit. För min del blev det dock inget köpt. På kvällen tittade jag för andra gången på "Män som hatar kvinnor", sen somnade jag mycket skönt i min säng för att sen vakna på söndagmorgon av att telefonen ringde och de behövde folk på jobb. Så hej och hå det blev till att jobba. En seg jobbedag då jag fick göra det tråkigaste hela dagen, tankarna var inte på rätt sida i huvudet och jag hade mensvääärk. Jippy. Dagen tog iaf slut och det blev bättre och jag kom hem till en middag med tha family och farmor.

Nu ska jag bege mig till Ica med Sandra och sen ska vi baka kanelbullar!
Tjingeling

Känner föresten att jordgubbarna här på sidan nog allt snart får bytas ut..
dessutom vill jag byta bild, men av någon konstiog anledning så funkar det inte..!

Ett år sedan!

Ett år..
Ja idag har det gått ett år sedan jag med tårarna i ögonen vinkade hejdå till mamma & Sandra och flög till resans första destination, Hong Kong.
Ett år, ska jag vara ärlig så känns det faktiskt mycket mer än ett år sedan haha. Det är en ganska skön känsla ändå på något sätt!

Förra året missade jag Saras födelsedagsfirande. Det gör jag inte detta året, så ikväll är det dags för att fira henne :)! Ska bli trevlans trevlans!

Tjingeling!


I wanna do bad things with you..



Serien är bra och hum...låten är nästan bättre..kanske..! Bra i vilket fall som helst!

Lyckat med Green day och lite blandat hit och dit!

Som vanligt borde jag göra annat än detta, som vanligt borde jag läsa till en uppgift vi har tills på tisdag och som vanligt är det lättare sagt än gjort!!

I fredags var det som sagt dags för Green day. Tror faktiskt att det är min första "riktiga" konsert, iaf första så som jag räknar som riktig! Det var riiiktigt roligt och bra faktiskt. Det måste bli mer konserter för min del känner jag!!!
Det hände en fenomenal sak där. Jag har iaf inte varit med om det förut, skulle jag ha varit de så har jag inget minne av det iaf. Fenomenet var en sån stor och viktig sak som att det till killarnas toalett var kö medans det till tjejernas toalett var NOLL kö. Vilken upplevelse säger jag bara...


Jag har nu funnit mig en stol så igår satte slipandet och målandet igång. Samtidigt som detta var igång försökte jag komma på en plan för vad jag skulle göra på kvällen eftersom att ingen var hemma och ingen kunde hitta på något. Lite kryp i kroppen blev det eftersom att jag nästintill hatar, eller ja ogillar väldigt mycket att vara själv hemma av någon konstig anledning. Det blev mörkt, det blev lite allmänt läskit och jag befann mig dessutom i källaren målandes på stolen när jag kom på att det inte alls var denna kväll som Therese skulle åka till Turkland. Hållandes i tummen fick jag tag i henne och som tur var för min del skulle hon inte heller hitta på något.
Så det blev en middag på Burger King och sen blev det bio. Trevlans trevlans, förutom att vi hade valt att gå och se "Allt för min syster". Filmen var ju bra, meeen vad vi och alla andra i salongen grät haha, galet vilket snyftande det blev! Tror allt att det var första och mycket möjligt sista gången jag såg en sådan sorglig film på bio. Jag gillar inte ens att se sorgliga filmer hemma så varför vi valde att se denna på bio kan jag inte riktigt förklara haha, men ja som sagt, den var trots allt bra!
Sen åkte jag hem till Anton och sörjde tillsamman. Han för fotbollen och jag för filmen!

Idag har jag varit på tur med modern min och sen fortsatt att måla. Illa illa så verkar det som att stolen kommer behöva ännu en omgång färg.

Föresten så har jag slängt ut ännu en "rese annons" nu.
Är allt sjukt sugen på att resa igen innan man påbörjar något "seriöst" pluggande och medans jag ändå bor hemma och hyffsat snabbt kan få ihop pengar.
Det som talar mot det är att jag denna gång egentligen skulle vilja åka med någon jag känner, att jag antagligen inte kommer ha något jobb när jag kommer hem och att om jag mot förmodan skulle råka komma in på någon kul utbildning. 
Samtidigt skulle det vara sjukt skönt att missa början av det sega året här hemma med januari, februari och mars. Så den tiden vill jag mycket hellre åka än till hösten och att vänta i mer än ett år känns drygt! 
Så ja, vi får se vad som sker. Vet som sagt inte vad det blir och OM det blir. Men skulle det råka bildas ett litet trevligt tjejgäng som vill ungefär samma sak är det stor sannolikhet att det blir hejdå till sverige igen i början av nästa år.

Åter till att läsa engelska artiklar. Hum...känns lagom kul.
Tjingeling!

Minnen & Green day!

Hej och hopp så var det fredag idag igen. Galet värre som vanligt!
Jag gillar veckorna nu, lite skola, lite jobb och en del chill. Hum, vilket det iof har varit i ett antal terminer nu hehe, men men gäller väll att ta till vara på det!

Idag har jag äntligen fixat massa ramar till mina förstorade foto så nu är min lilla "fotografi vägg" klar.
Nu är det bara till att ta med sig fina minnen från varma res och sommardagar in i mörkret och kylan. En massa levande ljus och en titt på väggen så ska det nog bli bra med denna halvan av året med.
Börjar dock "mentalt" ställa in mig på höst&vinter genom att mest tänka på en massa mysiga saker så det känns bra ändå :P Men visst händer det att man svär till en extra gång när man är ute, fryser och det läcker in i skorna.

Ikväll ska jag, Sandra och Anton bege oss till andra sidan bron och kolla på Green Day. Det ska bli skoj, håller tummarna lite smått att det inte spelar allt för mycket nya låtar bara.

 

Ha en trevlans helg =)
Tjing!

Don´t look back in anger...


Tisdag!

Haha idag har jag varit sådär irriterad och småarg så att det kryper i kroppen.
Anledning: Skulle lämna tillbaka ett par skor som jag köpte på Euroskor på Entré. Visste att dem hade det på Triangeln med så tänkte att jag skulle lämna tillbaka dem innan jag åkte till skolan. Tjiii fick jag när jag lämnade fram kvittot och skorna och hon i kassan sa att jag inte kunde lämna tillbaka dem där. Nähä tänkte jag lite pinsamt och trodde jag varit klantig och gått in i fel skoaffär. Meen ickesanike var jag fel, men det gick bara att lämna tillbaka dem på Entré. 
Jävla skitaffär och jävla Entré. Dessutom hade jag inte hur mycket tid på mig som helst innan skolan började. Men ja jag tog mig iaf till Entré och svor hur många svordommar som helst för mig själv varje gång bussen stannade till och varje gång en ovanligt seg jävla människa steg på.
Hur som helst, jag kom en kvart för sent men fick lämnat de jävla skorna iaf!!
Efter skolan var jag och hälsade på Therese i deras nya lägenhet. Supermysig och trevlans lägenhet måste jag bestämt säga! Dessutom blev jag när jag var där extremt sugen på att själv flytta. Sugen som jag nog aldrig förr har varit! Fast det som lockar mest är nog inte att komma hemifrån (iaf inte just nu, annat är det ibland när tjaatet och bråken kommer igång här hemma haha), det som lockar mest är att bara ha allt som man själv vill ha det, köpa en massa nytt och hålla på och fixa =). Men nu när jag väl sitter här hemma och vet att jag kan göra lite vad jag vill, resa osv, får lagad mat på bordet, tvätten tvättad, fönstret puttsat, och bla bla bla så känns det ganska bra här hemma med. Dessutom så vet jag ju att det så småningom kommer att komma en flytt i vilket fall som helst =)! Om det inte skulle gå och hända något väldigt olyckligt vill säga!
Jag börjar bli snorig men har ingen som helst lust att bli sjuker!
Tjing!
Fan det går ju inte att göra mellanrum här, skumt!

Lite underligt får jag lov att säga..

Hum, de senaste timmarna nu när jag har kört omkring här på jobb har jag underligt nog haft julkänsla..
Det enda som jag typ har tänkt på är att gå på julskyltning, äta lussebullar, leka paketleken, ha julbak, ha glöggkväll, göra julkalendrar och en massa sånt.
Det är allt lite märkligt, jag som knappt har julkänsla när det väl är jul. Kan ju hoppas på en förändring detta året haha!

En och en halvtimme kvar, sen ska jag heeem!

Tjingeling


En trevlans vecka

Ja, det har varit en trevlans vecka får jag lov att säga =)!
Onsdagen tar nog hem priset som trevligast dock =)! Det började med en fika med Pära, Carro & Sara. En sån där fika som man lixom inte riktigt vill att den ska ta slut och vi lyckades sitta kvar ganska länge! Mysigt mysigt!
Sen bar det av en liten runda hem för att sedan in till stan igen och möta upp söta filurer en gång till, denna gång Emelie, Lii och Carro. God mat åts på restaurang, godis inhandlades och sen var det dags för bio. Mysigt mysigt det med! Så tack för den dagen töser =)

Förutom lite skola sen och två jobbdagar har resten av veckan bjudit på avskedsfest för Pära i fredags och igår lite partajande hemma hos Emelie och sen, för min del en kort liten utgång.
Idag var det väll tänkt att jag skulle läsa ikapp en massa böcker som jag inte har läst till skolan än.
Men ja, som man kan ana har det inte blitt mycket av det haha. Jag har av någon anledning fastnat i Danmarks Paradise hotel haha, så där har några avsnitt blitt kollade på, jag tyckte det var stökit som fan på rummet så de har blivit lite städat, jag tyckte mitt hår var skitigt så det blev en dusch osv. Så ja, inget har blitt läst än...
Ikväll blir de förhoppningsvis lite mys med Anton och antagligen till att se klart slutet på "Mannen under trappan", knepig knepig haha. Men ett slut på det hela vill man ju allt se!

Tjingeling!