Bullfika

 
 
 

 
 
 

Dunk i magen

Jag vet inte hur många gånger jag börjat skriva här den senaste tiden men sen raderat allt istället för att publicera för att det känns meningslöst eller något Får se hur det blir med detta haha.

En vecka kvar att jobba och sista dagen på Malmöfestivalen. Säkra kort på att sommaren går mot sitt slut. Gör mig inte så mycket, lockas dock inte av regn, slask och att frysa. Men allt annat känns ganska mys måste jag säga.
På tal om festivalen, jädra drygt med alla människor och framförallt alla jävla barnvagnar och stackars hundar. Men jag har iaf fått två bra upplevelser, Melissa horn i tisdags och Kapten röd igår. Melissa horn var bra för att det är Melissa och hennes låtar alltid känns lite speciella. Kan aldrig sluta undra över om hur mycket i dem som är sanna. Stämmer de mesta så måste den människan ha haft väldigt många sorgliga stunder då det typ inte finns några glada låtar. Jag kommer ihåg för något år sedan då jag absolut inte kunde lyssna på henne för att jag i princip alltid börja böla då för att man själv var så sorgsen och kopplade för mycket till låtarna. Är nog inte fören typ ett år sen som jag börja lyssna på henne på riktigt.
Igår var det Kapten röd och det var najs och glatt :) :) det skulle inte regna, men fasiken vad det regnade och fasiken vad vi trängdes sex stycken under ett paraply. Men det var mys och kändes inte så farligt när man såg alla som stod utan paraply och antingen var lika glada för det och dansade eller de som inte var lika glada och hade vatten droppandes överallt. Tanken var att vi skulle se Timbuktu sen med, vi såg en kvart sen palla vi inte med allt folk och den sjukt kassa platsen som vi stod på, jag såg i princip bara lite ljus på himmeln. Yey!

Högt musikdunk i bröstet är något av det bästa som finns!


Sju timmar kvar till helg! 

 


Äntligen

Det kryper i min kropp så mycket som jag vill ta mitt pick och pack och gå hem när jag sitter där på stolen vid skrivbordet och med telefonen ringande ett i ett i ett. Så det är med glädje jag har en ledig lördag och söndag framför mig. Speciellt skönt då en idag har sagt till mig att jag ser trött ut och en annan att jag ser en aning sliten ut. Det piggade dock upp när en kärring blev halvt galen när jag sa till henne att hon skulle lugna ner sig haha. Det finns så mycket folk som är så galet dumma i huvudet. Samtidigt piggar de upp en när vi sitter där på lunchen och pratar om den ena knäppa kunden efter den andra.

Nu ska jag bege mig mot ost, godis och titta på OS i simhopp och hålla tummarna, kul när det är någon som man vet vem det är!