Söndag och ny plan

Happ happ, söndagen är här och imorrn är det jubb. Dock bara en dag för sen har jag en ledig en dag till, trevlans!
Har varit en helt okey helg får jag säga. Men på nått sätt känns det så outnyttjat när man e ledig tre dagar i rad och inte gör något sådär jätte speciellt. När de sen väl händer något så jobbar man, irriterande ! 

Idag dök det upp en ny plan inför hösten. Kan ju inte ta åt mig äran att det var jag själv som kom på det. Såklart var det ju Anton haha.
Iaf planen är att åka på språkresa till typ Hawaii eller något annat glassigt och varmt i USA i några månader. Just nu känns det som en riiktigt jädrans bra plan får jag säga!




Mot middagen, jag e huungrig!
Tjingeling!

Elinor



Haha, jag har aaalltid trott att det sjöng och alltid sjungit "Gamla Ellinor, ä ä älskade Elinor", men ändå tyckt att de inte riktigt lät som det borde. Inte konstigt för de sjunger ju för fasiken "gamla väninnor, älskarinnor"
Moha!

Natt

Johopp, här sitter jag i natten.
Haft en muchu trevlans trevlans kväll med Therese. Mat och bio. Egentligen skulle vi käka på ett ställa med grekisk mat som skulle vara jättegott enligt Therese, men när vi kom dit hade de semesterstängt och det kom hon på då att hennes mamma sagt någon vecka tidigare haha. Men smart som Therese ändå är kom hon på att de brukar ha erbjudande från burger king på biobiljetterna haha. Burger king är alltid gott så vi knallade snällt dit och åt lite billigare ;)!

Sex and the City-filmen var bra. Men det är en sån film som det känns som att folk har en himla "hysteri" runt. Det är lixom klart att alla ska tycka om den, tycker man inte om den säger man säkert att man tyckte om den bara för det har varit ett himla snack om den och hela den faderullan. Fast ja, återigen den var faktiskt bra, trevlans, lite tårig och skrattig, så vad snackar jag om?  
Jag är inte ett fan av serien, kanske därför jag inte förstår varför folk kommer sjukt uppklädda och smäller med champagneflaskor i salongen haha.
Vill killar ragga eller glo på tjejer så ska de ju definitivt vara utanför innan bion, inne på bion, eller utanför efter bion eller vid alla tillfällena. Det var tjejer överallt tyckte jag. Till och med när vi var inne på herrtoan var majoriteten tjejer.

Måste säga att det är så sjukt skönt ibland att sitta på bussar och lyssna på musik.
Nu på vägen hem blev jag för tillfället sjukt festa&dricka sugen, så kan det vara.

Kanske att man skulle ta ett besök i sängen nu, den känns kall men de får gå för jag börjar bli trötter!

God natt :)


Hej och hå

Ibland e det äckligt jäkla skönt att vara själv hemma, idag är här inte en människa hemma. Och idag är det tråk, Sandra skulle faasiken ha varit hemma nu haha, det hade allt varit roligare kan jag säga!

Fan vad det blev mörkt här nu, måste nog faktiskt gå och tända lite lampor. Nu kommer nog snart världens regn att släppas över vårt hus känns det som.
Ja haha, där kom blåsten och regnet!

Och där kom åskan med !

Vet inte riktigt vad jag ska fördriva denna dagen med, det återstår att se. Kvällen är räddad men dagen är inte mycket att hurra för, inte än iaf.
Nä, nu ska man väll inte vara sån, jag e ledig och ska försöka ta vara på det! Blir bara så jädrans rastlös när det inte finns nått att göra, men nä, nu ska rastlösheten och "jag går och väntar på något men vet inte vad" känslan bort!

En riktig storstädning av rummet skulle behövas, jag kan baka kanelbullar som jag varit sugen på hela veckan, jag kan ligga i soffan framför tv:n, jag borde skriva"brev" och skicka omkring, men för det har jag noll i motivation för det känns som en skolgraj.

De blir till att städa och baka kanelbullar. Haha hemmafrukänsla på det, nu skulle man bara haft en sån där "porrig städardräkt" att klämma ner sig i, en sån gammeldags dammvippa i handen och sen slänga saker på golvet som man var tvungen att böja sig ner för att plocka upp så att man skulle se hela ruuumpan. Hade jag haft det skulle jag ha garvat mig genom hela städningen tror jag, det hade varit något! Någon som vill joina?
Jag erkänner att jag skrattar för mig själv !

Tjing!

Så klaart har vi ingen jäst hemma.
Antingen är det ett tecken på att jag inte ska baka eftersom jag suger på både det och laga mat, eller så är det ett tecken på att jag borde ge mig ut en sväng och köpa det ?
Jag satsar på att köpa det!


Snor

Snor, ja det är precis vad jag har i min näsa! En av de segaste sakerna med att vara förkyld är när man vaknar på natten/morgonen och man bara mååste snyta sig och ta näspray, och orkar man inte ta sig upp och fixa det måste man sova med munnen öppen och då blir man äckligt torr i munnen, illa illa!

En jubbedag kvar imorrn, sen är det tre lediga dagar som väntar. Trevlans, får se vad som komma skall de dagarna. Blir att starta med en fika imorrn iaf, sen i dagarna blir det nog ett biobesök kanske :), det var längesen.

En sak jag verkligen suger på är att leva nu. Det är en sak som jag borde bli bättre på.
Det var någon affär jag var i för något tag sen när jag helt plötslig kom på att jag faktiskt på riktigt just nu befann mig i den affären och då, ja det låter säkert töntigt haha, men då såg jag affären på ett helt annat sätt, då fanns jag i affären på riktigt utan att tänka på en massa andra saker än just den affären. Konstigt ja, men sant ja. Jag säger det een gång till haha, jag tänker på tok för mycket!
Jag vet hur jag vill att saker ska bli, och om jag tänker tanken nu att det inte komemr blir så som jag vill så blir jag lessen och arg, hum arg e fel ord, men vetifan, åt det hållet, eller nä? aja lessen iaf. Rädd kanske är ordet istället för arg? vi säger en blandning av arg och rädd, fast mest rädd?

Åhh, nu har jag det där igen, femtioåttahundratusen tankar hitom och ditom som inte kommer ut som en endaste vettig tanke/känsla utan istället mååånga fler halvdanna känslor/tankar som inte bildar ett skit.

Jag borde inse hur bra allt är igentligen. Jag ska försöka !! Men man är fan aldrig nöjd haha, äckligt mänskligt antar jag.
Äh skit i detta nu, man fattar ändå inget av det jag skrivit haha :)!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, ångrar nu att jag inte orkade köpa godis innan.

Och hörredudu, du är bäst !
Det ska fixa sig på nått hejdundarns sätt i slutändan.

Tjingeling och snor på er gotter folker!

Måste säga föresten att jag är imponerad av ditt ryck med löööpardojjorna Emsan.
Måste också säga att jag är imponerad över mina tre lööpartillfällen veckan innan Egypten, har inte berömt mig själv för det ännu haha.

Nä, haha, detta är ett totalt meningslöst och rörigt inlägg :) , tjing på er igen!


Tisdag

Tjo ja, här sitter jag fast att jag skulle kunna sova åtminstonde en halvtimme till.
Vad är anledningen till det då? Joo, min syrra åkte för en timme sedan mot flygplatsen och det var ett jäkla liv här mellan henne och mamma om vad hon hade tagit med sig och inte hade tagit med sig. 
Åh jag vill med vara i den åldern, åka på språkresa och leva loppan i hoppan. Men iicke, och det kommer bli svinit tomt här hemma, illa illa!

Snart ska jag ta tag i telefonen och ringa SJ, för antingen är det en korkat typ som skrivit fel mobilnummer eller så är det en ännu mer korkat typ som har skrivit i fel mobilnummer med flit. Jag tänker då inte betala några biljetter inte.

Hoppas dagen på jubb går snabbt idag, igår var där sjukt kallt, ingen höjdare när man e förkyld för näsan rinner typ varje gång man böjer sig fram för att lyfta något.

Ha en trevlans dag, Tjingeling!


Lite bilder

Lite midsommar bilder

        

Tjing

:)



En glaaaaade låt =D!

Midsommar

Midsommar today och det traditionella regnet som ska falla på midsommar faller haha.
Jag äter iaf för tillfället sjukligt goda jordgubbar. Världsklass jordgubbar måste det vara, det är iaf de godaste jordgubbarna jag käkat =)!

Igår och idag har varit sjukt välbehövliga dagar! Jag har skrattat på riktigt och jag har för tillfället huvudet över ytan igen känns det som.
Igår var det filmdag med Anton, vi köpte filmer, vi kollade filmer, vi krängde och en av filmerna var riktigt bra, "Almost famous". Egentligen vet jag inte varför den var så bra, den bara var det ! Jag skulle fasiken med vilja vara en groupie till rockband, kanske något man skulle satsa på till hösten när jag vill iväg haha.




Gilla filmen, gilla låten!

Glad midsommar på er iaf, nu skiner solen till och med =)!
Tjingeling!

Måndag?

Fyy vad det inte känns som måndag idag, det känns som torsdag typ. Det känns inte bra.
Jobbat två dagar nu och tre dagar kvar att jobba, sen är jag ledig i tre dagar. Tänk vad skönt det har varit i ett år nu ändå, bara hoppat in och jobbat lite då och då. Det är en jäkla skillnad på hur "kul" man tycker det är om man jobbar en dag lite då och då, eller fem i rad och veta att man ska vara där i en massa veckor. En aning segt!

En annan sak som är segt är att vi inte har haft något varmvatten sen igår tills idag/imorgon. Sjukligt kallt. Speciellt när man spenderat massa timmar "i ett kylskåp" och sen ska man på köpet til det hem och duscha iskallt, illa illa !

Det känns konstigt, jag har inga som helst förväntningar på denna sommaren. Så klart är det bäst om den blir bra. Men de är bara, ja jag vet inte hur ...har lite av den "känslan" att det är skitsamma.
Men vem vet, den kanske blir superbra. Den kanske till och med slår sommaren 2006, har svårt att tro det, men man ska väll aldrig säga aldrig?

Tjong!



Love

Treevlans och myys kväll med Sandra ♥ Lite fotboll, film & massa kräng och sen en impulsrunda!


   
  
    




   

Fredag

Idag vaknade jag med huvudvärk, det är för jävla segt det!

Jag läser nu en bok om typ andar, kunna se in i framtiden, meditation, spå, änglar och lite så. Igentligen tror jag inte på sånt och när jag läser det känner jag inte direkt att det borde kunna stämma. I "vanliga fall" tror jag inte att jag skulle ägna speciellt mycket tid till att tänka på det, tror inte att jag ens skulle läsa boken. Men min mamma känner hon som har skrivit den och på nått sätt gör det så att det hela får en helt annan mening på något sätt, det känns mycket verkligare då. Det är iaf en ganska skum bok och jag kan inte direkt påstå att jag förstår allt i den, men på nått sätt så....ja, jag vetifan, bara att det är konstigt att läsa en sån bok  om onaturliga saker när man vet att det finns en "vanlig och normal" männsika bakom den som man vet vem det är jämfört om man skulle läsa en sån bok och inte veta om det var påhittat allt ihop, om det var en "galning" eller något annat.

Imorgon startar jobb för min del, känns väll sådär halvsegt. De två första veckorna kan nog bli ok iaf hoppas jag.
Så helgen kommer innebära jobb och kanske tältning =) !

Jag ångrar att jag inte sökt en skola som man hade kommit in på, någonstans dit man skulle behöva flytta för att gå. Jag tror seriöst inte att jag pallar att vara här i ett år eller något utan att komma bort ett tag. Alltså mååste jag hitta något att göra någon annanstans ett tag! Känns som det finns för lite som gör att jag vill stanna, jag vill ha och behöver nytt, iaf en del nytt!
Men ja, de e lättare sagt än gjort att komma bort känns det som, för jag vetifan vad jag vill göra.

Nu är min huvudvärk snart över känns det som iaf =)


 


Tjong!


Däänemark

Igår var jag i Köpenhamn med Antonton. Och man kunde då inte direkt tro att det de senaste veckorna har varit övervarmt, för det var det då inte där igår. Det var ganska kallt! Och vi åt ingen god mat, där vi åt var det föresten också kallt haha.
Men men, det var en väldans trevlig dag iaf och jag fick köpt mig två t-shirtar.  En t-shirt som jag är muchu nöjd med och en annan som jag inte är sådär super nöjd med haha, men men den va billig och jag köpte den bara för att det bara fanns en kvar i min storlek just då och jag inte orkade lägga undan den och senare så orkade jag inte lämna tillbaka den. Så nu ligger de båda bland resten av mina bra och mindre bra kläder i garderoben.

Idag har det varit mest chill, det är inte klokt vad "mycket" längre jag sover nu när jag har min kära svarta rullgardin (vem har föresten kommit på de vita rullgardinerna? värdelösa i vilket fall som helst!)
Sen var det en väldans snabb lunch i stan, sen hem igen och tog mig en liten runda med Sandra och käka mjukglass, smarrit värre!

 

Näee nu ska jag sätta in lite foto och käka upp rester av godis hade jag tänkt!


Tjing!

Tisdag

Tjoo vad denna dagen har gått undan.
När jag kom hem nu efter detdära mötet och fotbollen i folketspark kom jag på att det gått  6½ timme sen jag åkte hemifrån, känns inte precis så.

Haha, det är fan vad vissa folk kan vara idiotiska och bara allmänt irriterande. Vuxna jävla människor. Hade lust att bara kasta sten i huvudet på dem.

Lite småstörigt att jag missade de båda målen haha. Men tyckte ändå att jag tajmade dem jäkligt bra. När jag var inne på Videomix, eller ja Hemmakväll som det nuförtiden så "fint" heter så hörde jag målet och allt det på tv:n som var där och precis när jag gick på bussen hörde man andra målen på radion.

Näe det är en dag imooorrn med, så nu ska jag bara ladda på låtar på den "nya" mp3:n som mamma var och fixa idag för att den gamla inte funka som den skulle. Istället för den gamla fick jag en ny lika dan fast med 4gb istället för 2. Haha, ska bli kul att se hur mycket av minnet jag utnyttjar.

Tjiiiiingeling!

.



Sommar


Måndag

Idag är det måndag men det känns som söndag.
Jag är rastlös, hela förra veckan hände det saker hela tiden, saker som tog "slut" avlöstes hela tiden av något annat.
Men icke today, inte så som det ser ut nu iaf hehe. Det var tänkt en sol & bad dag men vädret känns inte som det överlägset bästa. Haha fan vad vi har blitt bortskämda av vädret den senaste tiden.

Så nu är jag alltså rastlös, de är segt!
Får väll kanske åka och hämta fotona som jag har framkallat lite senare.

Tjingeling

Summer time

Pickeeenick, Thanks för ikväll. Trevlans värre =)

  

Nu ska jag akut besöka min säng för fy fasiken vad jag är trötter och i behov av att sova.
God natt på er =)

Ett år sen stuuudenten idag!

Varma dagar

Det är då inte lätt när det är svårt, men så kan det ju vara.

Det har då iaf varit ett par varma dagar de senaste dagarna. Varma och trevliga dagar får jag säga =)
I torsdags var det Mackes student, treevlans =)
I Fredags var det film och chill.
Igår var det första doppet som gällde och på kvällen var det folk, dricka & fotboll hemma hos Anton, lite mycket fotboll ett tag kanske haha, men annars var det med treevlans =)
Och om ett tag blir det picknick med Emelie & Lii, de lär ju med bli treevlans =)

Inatt drömde jag sjukt verkliga drömmar, de är en så konstig känsla när man vaknar efter sånna drömmar.
Det har för övrigt varit ett par sjukt långa nätter de två sista nätterna. Inte långa så att man har legat och vridit på sig utan att kunna sova, utan att när man vaknat så har det kännts som man har sovit i flera evigheter fast man inte alls har sovit så många timmar.

  
   



Näe nu är det dags att fixa ihop någon mat och göra sig iordning tror jag!
Tjingeling!


Onsdag

Oj, vilken lång tid det tog innan jag kom på vilken dag det var idag. Men ja, onsdag är det ju !

Sooolen fortsätter att skina, vilket är trevlans trevlans :)!
Idag har jag varit i stan med Anton. Han letade febrilt efter en t-shirt vilket såg mörkt ut haha, men tillslut hittade han sin "die brat die". Jag åkte till stan för att hitta något bättre än det som jag hade hemma att ha på mig imorrn, hittade dock inget vilken kanske inte var så konstigt eftersom jag samtidigt som jag behövde hitta något inte ville hitta något eftersom jag idag tog mig en titt på mitt konto, där såg inte så ljust ut. Idag har jag alltså kollat typ 97% på killkläder och 3% på tjejkläder. Måste säga att det ibland verkar som det hade varit mycket enklare att hitta kläder om man hade varit en kille.
Jag fyndade iaf ett par shorts som jag har kollat på innan. Skillnanden från innan var att de nu kostade 49:- istället för 299:-. Det är bara till att tacka och ta emot =) ! Och jag hittade jag en bok som det nog skulle passa fenomenalt att köpa och läsa.

Sen var jag förbi hemma hos Sussi en runda mitt i förberedelsebaket och lämna ett studentkort. 
Åh, jag vill med ha dagen före studenten!
Men framförallt ville jag när jag såg studenterna på stan idag gå omkring och skriiika, sjunga, skratta, vissla och allt detdära....jag VILL IGEN! Det är fan både lycka och sorg när man ser dem haha. Men dem vi såg idag var det ganska dåligt drag i måste jag säga. Vi får se hur dem är i Helsingborg imorrn =) !

På tisdag är det nytt sånt där Au pair möte. Får se om de blir att jag kommer dit eller om jag tar fel på dagar, inte kan, eller att folk blir sjuka haha.
Ska ju bli intressant och se om typ ett halv år vart jag befinner mig. Antingen befinner jag mig eller så befinner jag mig inte alls på det stället som jag borde befinna mig på.
Vissa dagar pissar jag typ på mig av tanken att åka och vill inte alls och vissa dagar när jag är trött på både det ena och det andra vill jag åka dagen efter och bara komma bort. Jaa, vi får väll allt se hur det blir detdära.

Snart ska jag bänka mig framför lost som det idag tydligen är dubbelavsnitt av. Jag har typ slutat följa det så när man väl tittar på det fattar man inte ett skit, men men de går inget annat på tv vad jag vet så.

Tjingeling på eeer!

Times have changed and times are strange
Here I come, but I aint the same

 


.

image306

Summer time

image305

Söndag

Sööndag today. Haha lite kul att jag i onsdags satt och klaga över kommande dagar, att de inte skulle hända något och bli tråk. Men tycker att det har varit trevliga dagar måste jag säga.
Igår blev det en megasnabb runda till stan igen, resten av dagen låg jag typ i hängmattan som pappa satt upp och läste, kvällen spederades med Therese på möllan, trevlans trevlans :)

Nu ska jag snart bege mig mot skooopunkten oh se om de har några trevliga budgetskor. Fast igentligen har de fasiken inte så jävla billiga skor längre.

Takida är braaao!




Näe, med ett par föräldrar som av någon anledning verkar sura på mig är det nog bäst att ge efter på deras tjat att de just nuu måste ha datorn haha.

Tjingeling!