Lördag

image224Klockan är typ bara elva ändå känns det som att jag har varit uppe i flera evigheter och att klockan lika väl skulle kunna vara två-tre. Så kan de vara när man vaknar klockan sju på morgonen. Kört och lämnat Anton, kört hem och nu har även jag börjat kolla på prison break hehe. Tre avsnitt hittills och kan tänka mig att de blir fler. Han är HET!

Ikväll blir det bowling och sånna trevligheter =)

Tjingeling


TZATZIKI

Haha, din jäävel vad jag blev sugen på tzatziki!
De är allt sommar feeling på tzatziki =)

Imorgon väntar en trevlig tur till Nova med Carro och Sara =)!
Hoppas även på att det händer något kul i helgen.

Tjingtjing!

Onsdag

Åh, haha nu e de igång igen. Ju ljusare de blir, ju svårare har jag att sova på morgonen. Idag vaknade jag första gången kvart över sex, inte bra inte bra !

Idag är det en dag och en månad tills vi åker till Egypten. Det känns inte så. Speciellt inte när man tittar ut och det är snööö. Jag tänker att när vi kommer hem därifrån är det varmt och typ sommar. Men de går inte riktigt ihop, eftersom att det då ska vara sommar om en månad, en vecka och en dag.  Mest sugen e jag på att snooorkla och sooola !

Vad jag vill nu är att det ska komma en trevlig liten uppenbarelse om vad jag ska göra efter sommaren. Nu e de bara jobbigt haha.

Usch, idag är jag inte alls sugen på att gå ut och ta mig till skolan. den första lektionen kommer bli mega tråk känner jag.

Tjingeling

Alla i mål

Idag är det CARROS tur att få ett grattis här. Tjoohej, ännu ett körkort som är taget =) !
Här kommer det muffan: GRATTIS GRATTIS och HURRA HURRA =D !

image221Nu är vi alla i måååål. Vi fick ju inte våra körkort innan jul så vi kunde önska oss bilar i julklapp ;)! Men nu har vi alla tre dem! Ett hurra till för Carro, ett hurra till för Emelie och ett hurra till för mig.
Vi får hålla tummarna att vi inte klantar oss nu i början, för ta körkort är inget jag ser fram emot att göra igen ;)!
När du kommer hem Emsään, får vi allt ta och planera nått som vi ska göra!

Nu behöver man heller inte vara rädd för att avslöja någonting här haha ;)!
Tjingeling

Bra!

Ja, de e då för härligt när man hittar tusen kronor hemma som man har glömt att man hade haha =)!
Tummen upp för det !

Det var det lovet och den påsken, men innan den kan försvinna heeelt har jag en heel del godis att trycka ner. En utmaning haha.

Sweet Jackie, den låten hade jag föresten helt glömt.

Tjingeling!


Drömmar

Haha, inatt har jag då drömt konstiga drömmar kan jag då säga  Jag undrar vad det är som gör att man drömmer om vissa saker. En av drömmarna var iallafall att jag ikväll ska få en present som innehåller gröna grymt fula stickade strumpbyxor och en lika ful stickad röd polotröjja. Det återstår att se om det är en sanndrömm!

Ikväll är det "firande" av påskafton och tidigt firande av min födelsedag som gäller. Påskmat är ju sådär halv gott, de blir till att kränga good pastasallad och good tårta istället!

Kräääng idag gott folk =) ! Tjiing!
-
Kul men samtidigt så jäkla sorgligt.
Från att ha vetat allt till nästan ingenting..det känns.


.

De e fanken va de tjatar alla jädrans schlager låtar på radio haha, de behöver ju inte spela dem heela tiden.
Jag undrar var allt busväder tog vägen? inte för att de gör mig något om de uteblir!

Näe, en macka nu skulle sitta helt rätt!

Glad påsk!


Snorit och så

Haha, de e väll bara så typiskt. För någon dag sedan tänkte jag lite trevligt för mig själv "de var jäkligt längesen jag var sjuk eller hängig". Meen vad hände då igår när jag jobba? joo jag brumma omkring där och kände att jag började få ont i halsen, jippy lixom ! Idag har jag vatt SNORIG, seg i huvudet, fryser och har klii i öronen. Dock försvann halsonten vid typ tolv haha! De är alltid lika mysigt när man vaknar efter en natt när man har andats med munnen typ hela natten, då är det sandpapper som gäller i hela munnen, äckel.

Efter en chillande förmiddag med film, sömn, två förluster på mariocart och en VINST pallrade jag mig iaf upp till stan med Anton ett tag för att kränga lite på burger king. Sen gick jag runt och kollade efter en klocka och ett halsband. Hur gick det då kan man ju fråga sig? Det gick lika dåligt som vanligt haha. De e drygt när man vet exakt hur man vill att de ska se ut men inte hittar skitet. Eller så hittar man hur man vill att det ska se ut, men då är det guld där jag vill att det ska vara silver. Det som är ännu värre är när man hittar de som man vill att de ska vara men då kostar det typ 558954535000000 kr, drygt eftersom jag vet att jag har sett billigare varianter som ser typ lika dana ut för längsen men som jag nu när jag såklart vill ha det inte hittar.
Och med den dära klockan, kan man inte bara sätta ihop ur och dendära "klockremmen" eller vad det heter som man vill. Orka med att hitta en fin "rem" på en klocka, men ett fint ur på en annan klocka.

När jag ändå är igång och snackar om typiska och störiga saker, så kan jag ju berätta att jag på tisdag ska till frissan. Och det är där det typiska kommer in i bilden. Man går och stör sig på sitt hår och färgen, man är alltså inte sådär jätte nöjd, men när man väl har beställt en tid så varje gång man kollar sig e speglen blir det "hum, ja men håret är ju ändå ganska fint, jag kanske pajjar det om jag gör nått nytt". Jaja, vi får väll se hur det gååår :) !

Näe, nu ska jag nog trycka upp en tampong i min ena näsborre, iaf lite papper!
Tjingeling!

Tisdag

En och en halv timme tills jag slutar och kan ta mig heeem!
Imorrn börjar jag tre, så de blir till att sova. Vilken jag inte kan
påstå att jag gjorde i natt..sov nog max två-tre timmar.
Trodde att dagen idag skulle bli ett helvete för det, men jag
har varit ovanligt pigg för att bara sovit så lite. Inte illa!

Tjingeling!

Helvete

Haha, vad i helvete.
Visst mina föräldrar varnade mig lite snällt och försiktigt om vilket äckel väder som var på väg. Men nu seer jag verkligen vad det är för skit haha. Emelie, du åker verkligen i rättan tid ;) !

De är lite komiskt att jag hade värsta våriga planerna när jag vakna med blå himmel och sol. Nu slutar det väll med att man snöar inne.
Det finns bara en sak att göra en dag som denna. Ligga i sängen och kolla film.

Tjiing !

Hemma från tha Stockholm

Jahapp, då var man hemma efter en helg i Stockholm. Då kan man inte längre se fram emot det, tråk. Men nu går tankarna mot Egypten!

Det har iallafall varit trevlans trevlans. Fick shoppat som jag ville, de e inte klokt ibland vad man kan bli glad bara av att shoppa haha. I globen var det ööös, de blir lite konstig känsla imellanåt för det blir lixom liiite av känslan när man tog studenten, skön känsla :) !
Vi har käkat de största pizzorna jag någonsin har sett och ätit.

   



Tänk att det är lov nu, känns inte direkt som det. Verkar ju inte som vi har något mysigt väder att se fram emot. Det suger!

Näe, nu måste jag sluta. Sandra är arg haha!
Tjingeling


Torsdag

Idag är det torsdag men det känns som fredag !
Igår var det en kvällsfika med Emelie, Carro och Lii, trevlans trevlans måste jag säga =) Idag var det en lunch med dessa igen, fast en Sara istället för en Lii, det var trevlans trevlans det med måste jag säga =) !

Vad har hänt med vädret föresten?

Tiiidigt imorgonbitti tuffar tåget till Stockholm. Jag är riktigt sugen på att handla en massa så kan ju hoppas man hittar något , sist blev det endast en t-shirt haha.
Näe om man skulle ta och packa lite?

Tjingeling!

Tisdag

Idag har det varit en megaslapp dag, rätt trevlig faktiskt ! Känns skönt och kul att hela denna veckan bara är trevligheter :) ska då inte jobba en enda dag denna veckan!
Skolan i en och en halv timme, min pappa garvar alltid när han hör hur mycket jag anstränger mig om dagarna.
Sen blev det en sväng hem till Anton och käka bullar, sova och kolla Jackass, haha dem är rent störda men kul är det ! Sen tänkte jag att jag fick vara liite duktig så jag gick från Anton till Mobilia, de va rätt skönt för det var sool !

En sak som jag inte fattar är varför det jäkligt ofta börjar kliar på mina ben när jag är ute och går längre sträckor? Det är samma när jag cyklar på grusvägar, då kliar det som fanken i händerna, på armarna och på benen. Varför gör det lixom det haha? Vad är poängen?

image215

Sist men inte minst
: Ett stort jäkla grattis till Emelie som tog sitt köööörkort today :) Hurra Hurra Hurra :) !

Tjingeling
gott folk!


10 mars

image213

Årets första frukost i trädgården !

image214

Ny vecka

Sooolen skiner =) !!
Ny vecka börjar idag, och en trevlig och mysig helg att se fram emot ! Mys!

Tjingeling!

Lördag

Hej hopp, idag är det en lördag. En bra sådan !
Nästan precis kommit hem från jobb utan huvudvärk, det är inte många gånger på sista tiden det händer. Men idag hände det, tackar och bockar. Extra härligt att veta att det är lördag och bra ob, ännu härligare är att jag jobbar imorrn med (hur nu härligt kan användas i samma meing som att jobba), ännu mer ob. Då går det allt lite lättare juuubbelijubba !
Jag ser dock inte fram emot en sommar med en massa jobb. Men veem vet, denna sommaren kanske även min muff infinner sig där hehe ;) !

Idag kändes de faktiskt satans bra att köra bil. Kom innefrån kylan ut till en bil som var helt ljummen av solen, treevlig musik i stereon och soolen bara skeeeen :) ! Jag kände mig rätt vuxen faktiskt haha !

Nu ska jag duscha och bli ännu rödare i ansiktet haha.
Tjingeling

Den där jävla utbildningen

Plugga vidare eller inte plugga vidare?
Plugga vidare till hösten eller senare?
Plugga i Malmö eller plugga någon helt annanstans?
Plugga det eller det?
Verkar det kul eller verkar det inte kul?
Kommer jag in eller kommer jag inte in?


Jävla äckel frågor ! Haha orka. Det kan väll bara vara, inte en massa skit man måste bestämma...

Kalmar vekar allmänt trevligt bara på nått sätt och där finns en del utbildningar som verkar kul.
Meeeen isåfall måste jag fanken flytta hemifrån, det har jag för tillfället noll planer på att göra och det känns lite halv segt att pendla haha.
Jag hatar fooortfarande att tänka på "framtiden" det är äckligt skrämmande och jag vill fooortfarande att de ska finnas en trevlig maskin som kunde berätta för en vad man skulle och inte skulle !

Ena stunden vill jag en sak en annan stund en helt annan. Plugga? jobba? inte ett skit? au pair? resa? eller nått annar mojs? Det enda jag inte vill känna senare i livet är att ångra nått som jag inte gjorde ! För sen sitter man där, fast på nått sätt.
Just nu skulle tiden verkligen kunnat få stanna, för så som det är nu trivs jag för det mesta utomordentligt bra !
Ja, vad som händer efter sommaren är då en jäkligt seg, tråk, jobbig och allmänt äcklig gåta !

Tjingeling !

Bra!

Morrn mooorrn.
Idag kommer det att bli en bra dag känner jag allt :) !

Ja igår var det ju då dendär träningen för första gången på länge. De va rätt skoj, men de skönaste av allt är fanken att jag har 100 gånger lättare att somna på kvällen. Det är det fan värt istället för att då och då ligga och vrida på sig utan att somna. Sen har jag ju antagit en utmaning som ska klaras haha

image212


Näe nu ska jag göra något åt mitt burr och käka något, sen brummar bussen mot lunch med Carro och Sara :) !

Tjingeling på er! Solen skiiiiiiiner !

Haha, en daaaagens!

DAGENS VILL : Sitta på tåget till Stockholm.
DAGENS KLÄDSEL: Vitt linne, svart tröja. Innan idag jeans, nu rosa "snobbensidenbyxor" som mamma och pappa inte gillar haha.
DAGENS DOFT: Inte äckligt hoppas jag iaf.
DAGENS FRISYR: En hästsvans, väldigt ovanligt ;)
DAGENS HÄNDELSE: Jag ska ta mig och träna. Det känns för första gången på jäkligt länge hyfsat kul.
DAGENS LÅT: Turistens klagan haha =D. Jag garvar alltid när jag hör den, där är ett skratt som är så sjukt likt Sandras skratt när hon skrattar riktigt mycket, glääädje =D!
DAGENS HÄNDELSER: En lektion i skolan, en sväng i stan, bakat scones (vad är felet, de blir inte lika dana som de brukar haha?), kollat på film och suttit här.
DAGENS SAKNAD: Jag saknar allt Anton lite faktiskt ;)
DAGENS DUMMASTE: Det finns korkade personer i vår klass. Fast de e iof ganska bra, för de e rätt skoj! Och att jag enligt datorn stavar fel till hyfsat heela tiden.
DAGENS SJUKA: Sjuk och sjuk, jag har ont i huvudet och är hyfsat trött.
DAGENS DROG: Njaeee, får kanske bli "gröna drömmar".
DAGENS ROLIGASTE: "Sandra skrattet", Carros "god jul" sms eftersom att jag just då inte fatta ett skit och lite halvt trodde att de va ett väldigt tråkigt och opersonligt sms som var försenat sen i jul haha!
DAGENS KÖP: Inget. Eller jo visst fan, jag har köpt en ny sminksak som va slut här hemma.
DAGENS GODIS: Nått naturgodis som låg i skåpet här hemma. Idag har jag även föresten fått för mig att jag bara ska käka godis en (?) gång i veckan. Anton tyckte jag var tråk när jag sa det haha. Vi kommer med ganska stor sannolik bli feta om vi skulle flytta ihop haha.
DAGENS VÄDER: Haha, jaaa vad ska man svara på det? Soligt, fint, varmt där det är lä, skitkallt, pisseväder och snö. En jädrans blandning helt enkelt haha.
DAGENS HUMÖR: Glad, fast trött på huvudvärken.
DAGENS ORD/FRAS: De får nog bli hyfsat haha!
 
Tjiiiiiiing =) !


Suger

Detta vädret suger och jag fryser satan om mina händer!
" Det regnar och är nästan noll, känns inte särskilt rock'n'roll "

Snart en fika och resten av veckan blir nog med trevlans känns det som =) !
Tjingeling

Den tiden den tiden..


  • 20 (snart) år sen jag föddes.
  • 18 år sen jag fick mitt ärr i pannan.
  • 15 år sen Sandra föddes.
  • 10½ år sen vi flyttade från Kulladal.
  • 8 år sen farfar dog.
  • 5 år sen "packat och klart" - Hundspann med pappa.
  • 5 (till sommaren) år sen vi började umgås med Martin & co.
  • 4,5  år sen jag var i Grekland med familjen.
  • 4 år sen jag träffa Anton för första gången.
  • 4 år sen jag var "Systrarna muff med fluff" med Carro.
  • 3,5 år sen jag börja gymnasiet.
  • 3,5 år sen jag börja umgås med Sara. Där hon satt på en bänk utanför en sal efter ett prov med sin gröna Adidas tröja? eller var det conversen som va gröna? både och?
  • 3 år sen jag var i Thailand med familjen
  • 3 (typ) år sen jag var på bio med Anton för första gången och sen började umgås med honom.
  • 3 (om ett tag) år sen jag blev tillsammans med Anton
  • 3 (till sommaren) år sen jag var i Stockholm med Sara, Carro och Pära.
  • år sen jag hade körtelfeber.
  • .....(? jag glömmer alltid och blir aldrig klok på när det var, har försökt hitta de i gamla blogginlägg på lunar, men de va inte det lättaste) år sen Lallandia med lite folk av varje hehe
  • 2 (om ett tag) år sen jag och Carro hade 18:års fest.
  • 2 (till sommaren)  år sen vi fick Kiwi.
  • 2 (till sommaren) år sen jag sommarjobba på sjukhuset. 
  • 1 ½ år sen jag var på Mallorca med Anton.
  • 1 år sen jag var i Stockholm med Anton
  • 1 år sen jag skulle till Etage med Emelie och Lii men inte kom dit för att det var ett jävla väder.
  • 1 (om ett tag) år sen jag började på trucket.
  • 10 månader sen vi tog studenten.
  • ½ år sen jag va på Kreta med Carro, Sara, Anton, Jensen, Tegle och Macke.
  • 1 månad sen jag tog körkort.
   

Haha, ja de e verkligen sjukt. Vissa saker känns verkligen så sjukt långt borta som de faktiskt är, andra har jag ingen tidsuppfattning av alls, vissa känns inte alls så långt bort som det faktiskt är och vissa saker får jag inte ihop att de hände i "samma veva". Fast ja, jag vet egentligen inte riktigt helt hur rätt allt är haha.
Det som är lite småkonstigt är att mitt liv känns lite som två delar, ett innan Thailand och ett efter. Jag kan inte alls komma på / komma ihåg hur saker / jag själv var "innan Thailand".

Näe nu ska jag bränna min "bil-cd" haha och sen dra mig mot tv:n, Tjingeling på er =) !