Tvåtusenfjorton

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tagit examen. Fått fast jobb. Varit i Paris. Varit i Norge. Ätit ostron. Gått till en psykolog/i terapi. Gått med på dejtningsidor. Varit på "riktiga" dejter. Varit i Polen 

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade förmodligen inga, har i alla fall inga som jag kommer ihåg.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Carro :)

 

Dog någon som stod dig nära?
Nej ♥

 

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Sol och badsemester. Annars är jag nog faktiskt ganska nöjd över lag. Har ju såklart funnits tider under året som jag inte alls har varit nöjd. Men så här i efterhand så finns det nog inget så jättespeciellt att klaga på. Eller jo, det hade ju varit himla trevligt att vara två istället för en då och då. 



Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Hum, inget tror jag 

 

 

Vad var din största framgång 2014?
Att några av de saker som jag skrev att jag hoppades på inför detta året faktiskt skedde. Jag hoppades att mitt examensarbete skulle gå smärtfritt - Det vet jag i fan om det gjorde, jag hatade att skriva det arbetet. Nu i efterhand har jag ingen jävla aning om hur jag fick ihop ett helt arbete. Men klart och godkänt blev det och det är så jävla skönt! Jag hoppades på att jag skulle trivas på min praktik - vilket jag gjorde. Jag hoppades att jag skulle få ett jobb jag trivdes med när min utbildning blev klar men trodde att det var för mycket att hoppas på - Jag lyckades få jobb innan min utbildning var klar på ett ställe jag trivs på och jag har nu fått fast jobb där. Utbildningmässigt och jobbmässigt har det varit ett himla bra år. 

 

Största misstaget?
Vet inte



Upptäckte du någon ny sida hos dig själv?
 
Njä


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej. "bara" huvudvärk.


Bästa köpet
Min timer till lampan i köket haha och min lilla köksradio. Från att inte alls ha trivts med att sitta och mysa i köket trivs jag nu riktigt bra. Radion hjälper mig dessutom en hel del med att försöka härda ut alla tidiga jävla mornarna. Love my timer och radio!! 



Vad spenderade du mest pengar på?
Mat


Har du på något sätt förändrats under detta år? 
Jag har nog varit lite harmoniskare detta året än förra. Detta året har jag bara haft mig själv att tänka på och planera för. Har inte funnits några "borden" som stört min hjärna på samma sätt som innan. På något sätt tror jag också att jag en liten liten liten gnutta har insett att jag är som jag är.  



Gjorde någonting dig riktigt glad
Det finns saker som jag verkligen "borde" ha känt riktig glädje över. Men som inte kändes speciellt mycket där och då. Mina glädjerus fortsätter infinna sig mest när jag antingen sitter ensam på en buss nöjd med dagen och lyssnar på bra musik, ibland när jag går omkring ensam i min lägenhetsbubbla och lyssna på bra musik eller precis efter att jag tränat. Paris gjorde mig glad och alla skrattiga och töntiga stunden med Sandra gör mig glad. 
Håkans konsert gjorde mig också riktigt glad! När Sandra kom hem från resan. Att umgås med "P&L-gänget" gör mig glad, speciellt alla våra hån och elakheter mot varandra som man inne i hjärtat vet bara grundar sig i kärlek haha ♥! Och jag är glad att jag varit på så många konserter som jag varut detta år!

 

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2014
Vet inte



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare



Vad önskar du att du gjort mer av detta året?
Varit på solsemestrar

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på saker som ska komma, framförallt jobbrelaterade saker. Händelser som jag går och funderar på att jag inte vill göra långt innan jag ska göra dem. Jag vet att jag måste göra dem och när det är gjort och ute ur världen är det totalt onödigt att veta att jag gått och oroat mig för dem och lagt energi på det.  

Vad var det bästa med sommaren? 
Roadtripen med Lii och Jessica och dagen och kvällen vi var i Göteborg och kollade på Håkan

Hur tillbringade du julen?
Mysig och himla trevlig jul hemma hos familjen med släkten. 

 

Favoritprogram på TV?
Så mycket bättre, även om jag inte tyckte det var riktigt lika bra som förra året.

 

Bästa boken du läste i år?
Blir inte så mycket läst nu för tiden längre. Jag tänker att jag ska och att jag vill, men det blir inte riktgt av.
Svårt att tänka nu att jag förut var värsta bokmalen.

 

Största musikaliska upptäckten?
Hum...önskar att jag kunde svara men kommer inte på något

 

Något du önskade dig i julklapp och fick?
Kläder, smycken och tidningsprenumration 



Något du önskade dig men som du inte fick? 
En citruspress


Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Haha vad hemskt, jag kan fan inte komma på vad jag gjorde?!? Vet att jag hade folk och middag här hemma för att fira min födelsedag men vet inte om det var precis på min födelsedag eller inte.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Noll bekymmer, noll grubblande, noll fegande, noll velande,
mindre motsägande tankar. Noll svartsjuka/avundsjuka

Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj, musik, träning, titta på fotografier och inse att fotografierna faktiskt är mitt liv och att det är jag som har fått vara med och fått uppleva det på bilderna, fira allt möjligt med Emelie&Co. Mysiga middagar. Utflykter. Sol. 

Vem saknade du? 
Det går ju inte att komma undan att jag saknat en viss person lite här och var.

Vad hoppas du på inför 2015?
Att jag blir mer och mer säker på mig själv jobbmässigt, att jag ska vänja mig vid vissa situtioner och känna mig bekväm i dem. Jag hoppas på att jag inte kommer att stressa ihjäl mig på jobb. Jag hoppas på att mina förhoppningar om att börja äta bättre håller i sig, att jag får bra rutin på träning och kanske börjar testa på yoga. Sen kan man ju alltid också hoppas på att man lyckas träffa någon trevlig filur som man lyckas hålla ihop med en längre tid. Sen hoppas jag på att jag börjar ta och skriva riktig dagbok. Och jag hoppas på at få se många nya ställen och resa! Sen hoppas jag självklart på att alla i familjen och släkten ska få må bra, vara glada och friska.

Tror att år 2014 kommer att avslutas väldigt bra och att år 215 kommer att njuda på mycket trevligheter! 


Ledighetsbubbla

Alltså det är så jävla skönt att vara leedig! Sen i tisdagsmorse har jag inte varit hemma och det känns som att jag är inne i en "familje-ledighets-bubbla". Himla trevligt att alla i familjen har varit lediga tillsammans varje dag. Måndag och tisdag nästa vecka är det verklighet igen men sen drar jag mig tillbaka till ledighetsbubblan igen och hoppas på samma sköna känsla. 






14.12.17

Undra om detta kommer bli publicerat. Ett antal gånger har jag skrivit och sen bara suttit och tryckt på delete och sett hur all text försvinner igen. Vet inte varför, men det känns ganska meningslöst på någon vänster att skriva här. Dessutom får jag ju det ur mig även om jag inte trycker på publicera. Och vad tjänar jag på att någon läser det? Absolut ingenting! 

Möte halva dagen på jobb vilket innebär att jag är back och att mitt skrivbord är kaos. Är hemma och vänder en sväng innan julbord med jobb. Försöker att inte säcka ihop och somna i soffan nu. Har behövt köpa tandkräm i flera dagar men inte fått tummen ur röven, igår fick jag tummen ur röven och gick in på apoteket - kom hem utan tandkräm och med ett 5-pack tandborstar istället som jag inte alls behöver. Yeyy. Är ett under om det går att trycka ur mer tandkräm ikväll från min tandkrämstub. Det är en trevlig tillvaro just nu - jag är nöjd - förutom om mornarna när klockan ringer - hatar det. En vecka kvar till julafton. Två veckor kvar till sista dagen på detta året. Äh detta känns för tillfället helt jävla meningslöst haha. Adjöken.

Att minnas