Midsommar

Det är inte okey att dagen efter midsommar ha en reklam på tv där de säger något i stil med "köp det till midsommar". För nu är det ett år kvar till nästa gång, känns lite länge att planera det tills dess känner jag, samtidigt som det känns som ett litet slag i ansiktete att oj, nu jävlar har det varit midsommar för denna sommaren.
.
Men ja annars då?
Jo en jäkligt trevlig vecka måste jag säga. Bjudit på allt möjligt.
Fika med gamal arbetskamrat, köttbullar,makaroner, musik och massa prat in tha Hållös place, pyssel med Lus, midsommar firande i scoutstuga och igår en massa mys och kortspel haha.
.
.
Nu kommer en vecka med en massa Peace, Love och Vin!!
Igår när jag vaknade i en ändå bekväm säng i scoutstugan, med helt lagom temperatur och en toalett nära till hands kan jag ju erkänna att jag flera 100 gånger tänkte att jag skulle kunna skita i att dricka på hela veckan bara för att slippa vakna och må lika dant i ett tält som är varmt som en bastu haha.
Känslan säger att jag inte kommer att låta bli.
Näe det blir bra, nu kööör vi =)!!
.
Mys är en farlig sak!
Tjingeliiing!

There's a note underneath your front door that I wrote twenty years ago

.
.
Jag undrar vilka händelser, stunder eller milstolpar i livet som kommer vara dem som påverkar en mest.
Vilka som sätter sina spår mest både på gott och ont.
Jag undrar vilka människor som bara kommer vara några i mängden till slut och vilka som kommer ha dendära platsen för alltid. Om för alltid finns?
Jag undrar vad det är i en film som gör att man tar den lite extra till sitt hjärta fast att de inte var något jättespeciellt med den egentligen?
.
Fy fan vad det är skönt att inte gå upp klockan sex imorgon! Yey!
Plingpling

P&L




















Memories in blue

Måndag. En trött måndag. En tröttare måndag än vanligt.
Ingen sömn efter denna helg som låg på lager direkt.
Men en trevlig helg så det är värt det. Hem till en på jobb, stan och glassätande, en jävligt kul och långvarig party kväll/natt/morgon, mys,film,godis, ostbågar!
.
.
En pissemorgon idag dessutom.
Vaknade lie sådär sorgsen, var tröttare än vanligt, missade bussen, märkte att min sås i burken hade läckt och lite sånt däääärnt.
Icke uppskattat. Fast samtidigt som de sög var jag typ halvt nollställd i huvudet. Så samtidigt som de sög att jag missa bussen och kom försent till jobb så kändes de inte direkt som att de spela någon roll.
Hum hum.
.
.
Näe om man kanske skulle ta sig ut en sväng!
Tjing!

Cornerstone


Varma dagar

Ett firande av första juni, en kväll med Karin&co, två dagar badning och solning i Falsterbo, solkrämsdoft i hela huset, strandmackor, musik i öronen, bio&skräckfilm, trycka naglarna i en hand, sjukt varma kvällar, sjukt gott kaffe (eller något?) mitt i natten, flippflopp, mysande, vattenpipa, cider&vin, överaskningsfirande, grillning, kladdkaka, hetsiga diskussioner haha, glyttiga diskussioner, bad med kläder, dans på en gräsmatta, sol&bad bakis i Klagshamn, en lite brunare kropp, regn och åska mot ett öppet fönster.
.
.
Hujeda mig vilka underbara dagar.
Ännu underbarare hade det varit om bästa människan hade sluppit vara en ledsen människa och istället fått vara glad med mig  ♥

Sommarlovsdag

Jag kan ha lyckats.
Jag kan ha lyckats inse att det är sommar redan den 2 juni. Om så är fallet, kors i taket.

Sjukligt skön, mys, soft, solig, varm och trevlans dag igår. En varm dag i magen!
Ett första dopp i det blå lyckades vi med få till!









SOMMAR


FÖRSTA JUNI

Lika jobbigt och drygt som det är de dagar/stunder när man går tung i mage, hjärta eller hjärna
Lika förbannat underbart är det de stunder och dagar som det inte känns så.
Idag är en braaao daag =) Trevligt ikväll och en trevlig dag imorgon.
.
Dessutom grattis till FÖRSTA JUNI!