I've got a sweeter song than the birds in the trees


Filt, korv, sol, vatten, ledig, grill, sockerbulle, björk, saft, kaka, mys

.
Jag undrar hur de ska gå den dagen jag börjar plugga. Jag har fan så jävla noll i motivation att göra saker som jag måste och borde göra, fy fan haha! Liten boll där inne i magen som ligger och river av någon anleding.
Noll i tålamod med när det gäller en del saker! Funkar det inte direkt så lägger jag ner så snabbt, för snabbt!
.
Trött idag. Det gör inte direkt så att det går lättare att ta tag i saker haha.
Är en ganska typisk söndag idag. Förutom att söndagar är lika med att det är dags att jobba dagen efter så gillar jag dem, det är en speciell känsla över söndagar.
Väldigt långt chillande i sängen i morse, tog mig till stan, köpte vad som köpas skulle och vad som inte köpas skulle.
Lite små komiskt. Jag har alltid tyckt att det är drygt att köpa bh:ar och jag brukar inte använda klänning, därav heller inte köpa det. På fyra dagar har jag nu lyckats köpe två perfekta bh:ar och två klänningar. Det är iof sommriga klänningar men ändå. Frågan är om jag kommer att använda dem eller om de kommer hänga där på varsin galge... Jag tror faktiskt inte det och framförallt så hoppas jag inte det.
.
Hum hum, vad har skett annars.
Kalas hos mormor och morfar, trevlans förfest, halvdann utgång med kass musik, utflykt, stillade mitt grillakorv begär, käkade pizza, trevlig kväll med kortspel, chill, drickande av mamma och pappas inköp från Tyskland och mys. Jag gillar inte att man förlorar en timme denna helg.
.
Tjingeling!

Igår var en varm dag i magen!

Jag älskar dagen igår!
Vi bestämmde oss för att åka och fika fast det inte var så jättekul väder på förmiddagen. När vi kommer fram blir det bara blå himmel och en massa sol, när vi åker där ifrån blir det moln. Tajmat värre, jadå =)!
Aa, en massa bra igår. Fika, två underbara och knäppa filurer, sol, musik, värme i ansiktet, värme i magen, folk i lite vårigare kläder, båtar, hav, skratt, sommarprat och en kväll som gick över till chill och mysigheter!

        




    
   


...och alldeles alldelses underbart. Kalas!



      




Underbara fredag

Odiladihooo. Idag är det fredag och det är för jävla najs!Denna veckan har gått sjukt snabbt. Så snabbt att jag inte riktigt hunnit registrera vad som hänt. Inte för att jag tror att det har hänt sådär extremt mycket. Det var träning i tisdags, det var lite extra kul eftersom att både Henrik, Robin och en kompis till Sandra lyckades tajma in att följa med samma dag. Ännu lite roligare att Sara med egentligen skulle följt med.


Igår var tanken träning igen, men den lades ganska snabbt ner när jag tog mig hem från jobb i pissigt höstväder och kände att jag vägrade ta mig ut igen. Fast ja, jag tog mig ju ut. Men endast för att gå och köpa godis och hyra film, så det kändes ganska godkänt ändå.. 


Som sagt fredag idag. Jävligt skönt. Blir nog allt en mys och skön helg =)! Inleder med ett litet ”privat kalas” idag. Trevlans trevlans! Första helgen på fem helger utan att en utgång är planerad. Känns skönt för tillfället haha =).
Jag hoppas på sooool. 

 

I söndags var vi och kollade på Ritualen på bio. Jag gillar verkligen Anthony Hopkins. Men det känns sjukt skumt när en person som brukar spela ond helt plötsligt inte gör det. Blev lite att jag satt och väntade på att när fasiken ska det vända, när ska han bli elaking..
Evigheter sedan man skrev ett inlägg som tidsfördriv vid den här tiden på dagen. Men det är bara till att tacka och ta emot när det är lugnt. Peeeeeppar peeeeppar ta i träää! 


Lalallalalaaa
Tjingeling


Panflöjts afton!



Söndag!

Det har varit en jädra massa foto och ingen text på sistonde känner jag.
Det är bra med foto. Det är jävligt bra med foto!! Iaf för min del. Även om jag uppskattar bra, trevliga, fina, mysiga och underbara saker när de sker, så uppskattar jag kanske inte alltid det så mycket som jag verkligen borde göra när jag väl befinner mig där. Det är jävligt kasst, jävligt kasst!
Med foto är det ibland som att jag inser hur jävla bra det är, att verkligen kunna fånga något underbart som i nästa sekund inte bara är borta. Ett foto som finns och som påminner en om att saker faktiskt är underbara när man är trög och inte riktigt inser det. Ja, skitsamma haha. Länge leve foton iaf ♥
.
Det blev visst söndag igen. I fredags var jag lite knäpp i huvudet fast att jag hade trevligt.
Det är drygt när man blir sjukt irriterad, sorgsen, depp och låg. Speciellt när det infaller en fredag haha. Då borde man inte känna så. Ah, jag fattar inte. Ibland går man där och saknar, längtar och fastnar i ett minne som är så fint och bra. Saknar en hand, saknar en hud, saknar ett ord.
Men ändå. Ja jag vet inte. Jag vet verkligen inte haha. Bara att man ändå fastar där ibland och inte kommer loss fast att man inte vet om man skulle göra något åt det just nu ändå om tillfälle gavs. Wierd!
Konstigt detdär med irritation, det sticker lixom inne i kroppen. Ett enda fel ord sen känns de som jag skulle kunna slå till personen. Det värsta är ju att det inte ens behöver vara fel ord. Det kan vara vilket ord som.
.
Det var ändå en trevlig fredag. Boxning och träning med Emelie på hemmaplan, massa musik, massa te, massa marshmallows över ljus och massa bara vara.
Igår var en jäkligt lång dag. Stan. Fixade lite sånt tråkit som tagit slut och som man behöver, köpte present till Lusen, köpte mig lunch och åkte hem, åt min sallad och potatis, fick ont i magen, följde med mamma och pappa till farmor. Hade ännu mer ont i magen. Somnade på soffan när pappa lagade farmors video, vaknade, hade inte ont i magen längre, käkade våfflor med grädde och hjortronsylt (varför har vi alltid hallonsylt annars? hjortronsylt var mycket godare), kom hem, chillade, lyssnade på musik, duschade, sminkade mig, åt middag (känns som att jag åt enormt mycket igår från klockan halv två till sju), mötte Mickemu och vänner, kände mig sjukt ung på stället haha, fick syn på en uppstoppad fasan och räv och funderade på om jag skulle smuggla med mig en av dem till Martin, drack, kom sjukt billigt undan, gick vidare till ett stelt ställe på lilla torg, jag gillar inte sånna ställen, gick och sa hej till Robin och vän på annat lungt ställe, åt knäckebröd med prickig korv, sa godnatt.
Idag var jag sjukt sugen på att det skulle vara sol så att man kunde fika ute på BO01, men de är inte riktigt sånt väder som jag önskar att det skulle vara. Matchar vädret lite och tar bio istället. Fast nu verkar det ändå ha blivit lite finare där ute, man kanske skulle ta sig en liten cykeltur =)
.
Jag hatar beslut och tankar som rör
Framtida jobb
Utbildning. När, var, hur?
Flyttning, just att flytta hatar jag väll inte tanken på. Men att ta tag i det. Lån? hyres? andra hand? var, hur mycket? Vill jag ta ett erbjudande om en lägenhet? vill jag inte. bla bla bla.
.
Jag har fixat med högtalare och mojs till min dator. Uunderbart! Hur ska jag kunna förflytta mig från mitt rum? Hur ska jag kunna bo i en lägenhet där jag inte kan spela hur högt jag vill? Jag har tur att bo med en syster, en mamma och en pappa som i princip aldrig klagar på ljudnivån. Tror kiwi är den som hade klagat mest om hon hade kunnat prata.
.
Nu blir de mycket här känner jag. Blir så när man inte skrivit av sig på länge haha.
Livet är så jävla märkligt! Tänk så mycket som man varit med om, upplevt, sagt ock känt. Ändå känns mycket saker nu som att det inte har hänt. Att det var i ett annat liv, att det var en annan person.
Är så jävla underligt också att man en vecka kan gå helt ovetandes om en farlig sjukdom må bara bra och vara glad. Nästa vecka är ens liv och livet för ens anhöriga totalt upp och ner vändt. Jag tycker det är så sjukt läskigt.
Man borde verkligen ta vara på allt så himla mycket mer. För det är ju säkert, en dag kommer allt att vändas upp och ner för oss alla. För vissa mer för vissa mindre. Men fortfarande upp och ner. Usch.
.
Blir nog ingen cykeltur. Blir nog te och liten tur ut i trädgården!
Tjingeling!
.
En fudering som inte direkt är en livsfundering. Men jag funderade på den ändå haha.
Marshmallows, gjordes de för att man skulle kunna "smällta" dem över en brasa så att de blev så goda. Eller gjordes de bara för att och sen upptäckte någon att det gick för jävla bra att smällta och grilla dem över en eld?
Hum.

Så mycket glädje i ett endaste ljus




För att det är så värt att minnas: Trevliga partajkvällar!

  
 
       
    
    

They're twistin', twistin', everybody's feelin' great
 They're twistin', twistin', they're twistin' the night away


She said: I love you, do you love me?



Ja..skulle kunna vara det bästa som lyckats komma ur idol!

 


För att det är så värt att minnas: Hejdå vinter, hej vår!

       

 

En dag full av mysigheter från morgon till kväll!

För att det är så värt att minnas: Alla hjärtans dag!