.



 Laaaaady!

Det borde

Det borde finnas böcker som hela tiden fylldes på med innehåll. För de e tråk när en bra bok tar slut.
Så en liten fötrollad grymt bra bok som någon skulle vilja skapa?

Tjong!

En vandrande fredag

Idag var det detdära lite konstiga igen när jag vaknande. Jag vaknade halv tio och var helt säker på att klockan var sex eller något. Men nä, klockan var halv tio.

Känns som att jag har vandrat runt heela dagen lång i stan med min kära systeryster och jag har ont i fossingarna måste jag erkänna. Blev väll något trevligt inköp, men iget såntdär jippyinköp precis.
Har blivit en liten vana nästan att käka glass vid kanalen nu och det är ju gott!

Ikväll verkar det som att det blir en liten impuls runda till lilla torg, kan ju vara trevlans, det som är minst trevlans är att jag inte ser fram emot att sätta ner fötterna i ett par skor. Så man kanske skulle gå och byta ut mjukisarna mot något.

Trevlig helg på er, Tjingtjong!

Gräsmatta

Idag har jag funnit min favorit gräsmatta.
Denna gräsmatta finns i Djupadal och den gräsmattan har jag gått förbi hur många gånger som helst. Från att jag varit miniliten och alla gånger gått och handlat med mormor på konsum till alla gånger jag har gått där till och från Anton.

Den gräsmattan känns på ett konstigt sätt väldigt bortglömd. Antar att jag väll alltid har tyckt att den var mysig. Men idaag gott folk så slog jag mig ner där med Anton, en filt, glass, tre kanelbullar,torra mariekex och där fastna vi ett några timmar. Min absoluta favorit gräsmatta för tillfället, min första favorit gräsmatta också kanske ska tilläggas.

De var lite kul, jag cyklade till Anton, och på vägen dit mötte jag en mammaaktig kvinna, och på vägen hem mötte jag samma mammaaktiga kvinna. Tänk att vi lixom har bestämt oss för att cykla typ exakt samtidigt, inte kloookt haha.


    


Kommande dagar har ljusnat lite, det tackar då jag för :)

Idag är det sanningens ögonblick, igentligen ett rätt korkat/töntigt program och man kan ju undra om det är sant. Men jag vill att någon ska komma så högst upp som man kan, vill fasiken veta vad den sista frågan är!
Näe, nu ska jag duscha och sen ta mig en kopp teeeee!

Tjingeling!

Trååk & seegt

Åh jag e så trött på de senaste kvällarna, lixom ikväll har det varit äckligt sega och tråkiga!

Tänk dem som är enstöringar och soffpotatisar på samma gång. Enstöringar och soffpotatisar som är lyckliga för att dem har just de egenskaperna (vet inte om de finns, men någon borde det ju iaf finnas tycker man). Fan va skönt för dem att inte vara beroende av några/någon enda människa i världen, och de har alltid något att roa sig med, eftersom dem är soffpotatisar kan de ligga i soffan och glo på tv och antagligen ändå känna att de får ut något av dagen och vara jävligt nöjda med det!

Inför de kommande dagarna kan jag inte direkt påstå att jag just nu har några storslagna planer direkt. Ibland (mycket sällan) kan det kanske vara skönt, men just nu tycker jag de närmsta dagarna för tillfället känns jävligt mörka och olockande. Har man en tråkig kväll kan man ändå stå ut om man vet att man dagen efter ska göra något.  Just nu har jag fyra jäkla dagar framför mig då jag inte vet ett skit som händer, det är illa illa, för jag blir sjukt rastlös och kanske lite smådepp av sånt däärnt.
Jag saknar något såntdär riktigt trevligt att se framemot. Nästan kanske så att man skulle boka en resa bara för att iaf ha något att se fram emot. Frivillig?
Idag har vi iaf snackat om Lisseberg, det skulle ju allt vara trevligt om det blev av =). Karuseller äger. Mer karuseller åt folket!

När vi ändå är inne och klagar.
Jag undrar hur många människor det vandrar på denna jord som är fullständigt glada och lyckliga.
Och då menar jag verkligen 100% lyckliga, inte 100% lyckliga en stund på en dag, för visst alla människor kan kanske då och då få ett litet glädjerus. Jag menar dem som under en längre tid, en lååång tid. Går omkring och känner att livet är för jävla underbart, att allt är exaaakt som dem vill, de vill inte ändra på ett endaste skit, de vill inte ta bort nått, de vill inte ha nått, de vill inte byta ut nått, de känner aldrig ångest, inget hat, de känner ingen avundsjuka, de känner..ja ni fattar de känner bara bra saker. 
Kan dessa människor existera? Jag tvivlar starkt, men visst om dem finns så kan jag bara säga att det är ju jäkligt kul för er det.

Näe, är det ingen trevlig kväll får jag väll åtminstone avsluta med att det har varit en trevlaans dag med fika, sol =) och att jag fått mitt livs första MVG haha, ja någon gång ska ju vara den första! Vem vet imorgon kanske det andra kommer?

Godnatt höll jag på att skriva, men nä, det får vänta.
Möjligtvis att hög musik på rummet får mig på bättre humör, det är ju definitivt värt en chans.
Adjöken!


Natt

image298





Ja, nu är det natt och här sitter jag!
Jag sitter inte här hur som helst, utan jag sitter här sjukligt sugen på vattenmelon efter att jag sett en bild på det i någons blogg. GE MIG!

Tisdag

Idag blev det en liten fika med Emsan och Carro. Idag kändes det dyrt på nått sätt, små mackjävlar haha.
Men de va trevligt med en liten oplanerad fika sådär, för jag hade inget alls planerat idag mitt på dagen så kunde blitt risk för seg dag.

Sen var jag hos "doktorn", jag fick ett nytt recept och frågade två små enkla och snabba frågor. Det var ett dyrt jävla besök. Det kostade 300 kronor och jag var där inne i max tre minuter. Hundra kronor i minuten, haha dyrt. Orka. Så idag kom jag upp i det priset när man får ett frikort, så nu får jag gå till läkaren och sånt där i tre månader gratis haha. Snacka om att känna sig som en sjuk gammal kärring när man får ett frikort. Men men, så är inte fallet, så de spelar ju inte någon roll :). En sak som e bra med det är att jag nog kan testa dendära akupunkturen gratis nu, alltid nått haha.

Nästa vecka ska jag på student. Det är konstigt. Jag vet jag tjatar om allt med tiden som är konstigt och bla bla bla, men jag kan inte förstå och inse att det har gått ett år sen vi tog studenten och att det nu är dags för studenter igen, ett år senare! Att folk börjar få sommarlov, att kurserna man pluggat nu är typ slut, att man snart börjar jobba och bla bla bla. Haha suck..

Näe, nu ska jag vänta på att  " Hasses brorsas låtsassyrras kompis" ska börja. Haha de e baaall! Speciellt när det är sånna vuxepetterungar med som ska låta så jävla vuxna och kunnande. Det är störigt med sånna ungar, men jag kan inte låta bli att sitta och garva åt dem iaf! Spec inte i det programmet om det handlar om något kul.
Jag vill inte ha en vuxepetter unge!

Idag såg jag föresten en kille som gick så sjukligt osexigt. Han såg ut som en blandning mellan värsta spännisen, en gorilla och en sån gubbe som gick omkring med ett litet skynke över sin lilla trevliga mandom och en sån "hubbahubba" klubba släpande i marken efter sig och säger "ugh ugh" typ!


 
Det är så trevlans när man snubblar över en brao låt som det var ett tag sen man hörde!

Näe gott folker, tjingeling på er!


Regn

Måndag, för en vecka sen var det med måndag, den måndagen regnade det, idag regnar det.
Båda gångerna måste jag erkänna att jag tyckt det var mysigt. Okey det är inte mysigt om man ska ut och blir superblöt eller om det regnar i flera dagar. Men det är då jävlar i det mysigt när man vaknar, det regnar och man vet att man inte måste gå ut än på någon timme.

Det känns sjukt att skolan snart är slut. VAAART har de senaste tolv månaderna tagit vägen? Vetefan ens riktigt vad jag har gjort dessa tolv månaderna. Men men.

Tjingeling!

Ännu ett tidsfördriiiv

1. Hur lång är du? 1,65?
2. Vad vill du bli när du bli stor? Något med grafisk design / layout  
3. Vad pluggar du? Mediakommunikation, bildbehandling och grafiskkommunikation
4. Har du långt hår? ja
5. Vilken hårfärg har du? mellanbrunt/blont, vetefan riktigt.
6. Sminkar du dig?  ja
7. Har du haft sex senaste månaden? ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta
10. Har du kysst någon idag? nej

11. Har du haft telefonsex den senaste månaden?

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Jao
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Hehe, beror på vilket humör dem & jag är på. Näe men båda är lika bra!
3. Hur många syskon har du? En lilla systeryster
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? "Är kiwi ute eller inne?"
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Grillade fläskfile
6. Hur många ställen har du bott på? Två
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Dedära beror allt på hehe
8. Vilken familjemedlem är snällast och mest omtänksam? Sandra
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Hum, vi hittar på saker lite då och då :)


KOMPISAR:
1. Har du kontakt med någon kompis sen dagis? Nope
2. Har du kysst nån kompis? Ja
3. Vem har du varit kompis med längst av dem du umgås med idag? MuffanCarro
4. Vem känner dig bäst? Familj & anton
5. Längsta tid du varit osams med en kompis? Ingen aning hehe, vet inte ens när jag var riktigt ovän med någon?
6. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nja ja, jo, de skulle jag kanske, eller kanske inte, kanske helt enkelt haha.
7. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?


 SKOLAN
1. Vad heter din skola? Komvux kronborg hehe
2. Vad heter din favoritlärare? Har ingen favoritläarre
3. Vad är ditt favoritämne? Iaf inte kemi, fysik och sånt skit
4. Snyggaste läraren på skolan? Haha ingen aning, har inte sett alla på skolan ens. Tvivlar på att där finns någon snygg.
5. har du bra betyg?
Bra är kanske att ta i, men de e väll inte helt katastrof heller
6. Tråkigaste ämnet? Fysik eller nått sånt antar jag
7. Har du skolkat mycket senaste året?  Nä
8. Hur tar du dig till skolan? buss buss
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Nä, har inte ens kysst någon när jag varit i skolan.

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? hu? nä
2. När tuggade du tuggummi senast? torsdags kanske
3. När var du på semester senast? för några veckor sen
4. Vilken färg är det på din tandborste? En rosa med en "prins groda" på haha :) så söt så!
5. Är ditt hår tråkigt? Ibland nä, ibland verkligen ja, ibland vill jag klippa av skiten!
6. Vad har du för påslakan just nu? Svart med vitt blommönster
7. Vem såg dig naken senast? Hehe Anton antar jag
8. Hur ofta duschar du? För det mesta varje dag.
9. Gillar du BUBBEL ROLLE? Haha huu?
10. När ska du gå och lägga dig? När jag skrivit klart detta och om jag lyckats bli trött då
11. Vad har du på dig idag? just nu mjukis och tröja
2. Har du bytt om idag? Hehe ja.
3. Favorittröja? ingen aning
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Hum? jaa, vet inte riktigt, beror allt på. Men inget komplicerat eller för "fint" iaf.
5. Har du gett bort kläder nån gång? jao
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Haha yees
7. Har du handlat kläder genom internet? Nope
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Hehe, näe vet inte ens helt 100 vilken storlek jag har, jag chansar lite typ hehe.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? hum..typ...jadu.. det finns mycket som folk inte passar i. Men riktiga "rikemans och snobb" kläder rakt igenom går inte hem!
10. Vad använder du för skor? Olika
11. Vilka kläder trivs du bäst i? Trivs gör jag ju bäst i mjukisar, men annars jeans och linne / t-shirt / tröja


VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Om det är nått jag gillar skulle jag, men skulle inte sätta på mig nått jag inte gillar bara för att vara annurlunda
3. Ta bort en spindel? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? ja
6. Ge dig på utmaningar? Beror på vaad?
7. Ha sex på offentlig plats? Ja, men igen, de beror ju på vaaar!
8. Se en skräckfilm själv? Nä, det hade jag helst hoppat över!
9. Äta småkryp? Någon delikatess måste det ju finnas någon stans. Men som vardagsmat, nä.


Uttråkad

Usch och fyy vad jag är uttråkad, bara så ni vet.
Tjing!



Tiidsfördriiv !


image297

Lång blev kort

Idag var en dag som jag trodde skulle bli enormt lång och seg, men konstigt nog har den gått riktigt snabbt.
Var i skolan mellan åtta och nio typ och gjorde provet. Gick hyfsat tror jag , sen hem och somna i sängen framför skilda världar som jag inte förstod allt för mycket av, gick ut och läste i solen och sov lite till, städade mitt rum, denna gången på riktigt haha, kokade makaroner och stekte falukorv och sen poff var klockan 17.06 och jag satt på bussen till stan. Blev en runda där med Emelie och sen en määttande bakad potatis, trevligt värre =) !

Haha såg precis när Perrelli sjöng, när hon var svart och vit såg hon ut typ precis som en tjej på ett omslag till en bok jag dumt nog läste när jag var yngre. En jätteläskig bok om en tjej som spökade i nått hus. Jag hatade framsidan av den boken och la alltid den neråt med baksidan upp istället för att slippa se henne.
Perrelli såg typ ut som henne, alltså läskig.

Nu börjar jag allt bli lite trött här, men känns på nått sätt tråk att gå och lägga sig nu när jag imorgon kan sova hur länge jag vill, alltså får jag va uppe ett tag till.

Imorgon är det fredag, ska bli trevlans :)!


Tjingtjong!



.

För 5 år sedan...
Haha, fan va svårt. Men ja huum... för fem år sedan gick jag i åttan på Sundsbroskolan. Det är ju jättesvårt att komma på vad jag gjorde för fem år sen. Kan fasiken bara komma ihåg att jag gick på Sundsbro och att det inte var speciellt kul. Men antar att jag gjorde något annat än att gå omkring där, frågan är vad haha.

För 3 år sedan...
Hade jag precis typ fyllt sjuttot, blitt tsm med Antevante och jag gick i ettan och hade första sommarlovet på gymnasiet att se framemot. Sommarjobbade på dagis med en världskatastrofdålig "ung i sommar lön" på 28 fattiga kronor.  

För 1 år sedan...
Var allt för jävla skönt. En jäkla förväntan inför studenten. Vi räknade ner dagar, hade studentfikor och var allmänt förväntansfulla på den wunderbara dagen som skulle komma.

För 3 månader sedan...
Det var februari. Men det var inte sån "katastrof" om att allt var skit med väder och sådär som de har varit något år, när man verkligen bara ville att det skulle bli vår direkt.  Men jag började nog iaf typ vid den tiden räkna ner till att vi skulle åka till Egypten kan jag tänka mig. Annars var det inget spec som hände vad jag kan komma på.

Igår...
Var det ganska soligt, en onödog sväng till skolan, bowling, glassätning och en massa prat.

Imorgon...
Ska jag skriva prov, borde plugga till det nu men det är vi sånna här tillfällen när jag borde plugga som sånt här onödigt känns lockade att skriva. Efter provet ska jag förhoppningsvis sola i trädgården om solen visar sig. Sen måste jag köpa strumpbyxor och morsdagpresent i stan och senare blir det antagligen en fika.

Om ett år...
Hoppas jag att allt är frid och fröjd, att jag har varit ute i viiida världen, har en trevlig sommar framför mig att njuta av innan jag börjar plugga något trevligt och att jag börjar planera att hitta mig en trevlig lägenhet!


Onsdag

Onsdag today, dendär dagen då man, iaf jag tänker att hälften av veckan har gått fast att den inte har det.
Fast helgen räknas inte riktigt, denna helgen kan nog föresten bli en trevlans helg !

Jätte konstig känsla idag när jag vakna.
Jag brukar för det mesta vakna i omgångar, den första gången tiidigt för att någon i resten av familjen alltid ska upp och då inte är speciellt tysta. Men idag trodde jag inte på vad klockan var när jag vakna.  Jag tittade på klockan för att se vilken tid de dära jäklarna idag hade väkt mig på , haha klockan var halv tio. Mitt rekord i att sova länge i sträck på en lång tid haha. Det var helt tyst och mörkt, kändes som klockan var sex och att både min väggklocka, mobil, och väckarklocka gick fel. Men icke icke.

Jag som idag hade ställt in mig på att lägga mig en stund i solen innan det bar av till skolan. Men vart är solen om jag får fråga? Inte i vår trädgård över solstolarna iallafall, illa!

Imorgon har jag prov, mitt andra prov, mitt sista prov denna terminen. Fasiken vad man har varit bortskämd med mängden prov denna terminen. Eftersom de har varit så få prov borde jag ha kunnat plugga som fanken på dessa, har jag gjort det? Nä.
Två prov på en hel termin, de borde man kunnat ha lägga ner en massa energi på, lättare sagt än gjort tyvär haha.
Aja!

 
Haha, känns som att om jag ska ha en video så är ofta antingen "orginalvideon" jätteful eller så finns "orginalvideon" inte, utan bara en massa skit.

Ha en bra dag :)
Tjingeling!

Tisdag

Trevlig dag idag må jag säga. Thanks!
Första gången jag spelat bowling mitt på blanka soliga dagen. Och nog första gången jag har förlorat alla rundor haha, men men =P!
Haha jag undrar vad fasiken man gör om man jobbar på ett sånt ställe där det mesta drar igång senare på dagen/kvällen. Idag var där 3-4 stycken som bara stod, glodde, pratade med varandra, hade inget att göra och gick till rökrummet. Fy fan vad segt om det är folk som man inte alls gillar eller inte har ett skit att prata med !

En liiten besvikelse fans det dock idag, eller nä två, pommesen på burger king var halvt missbildade och jag valde helt fel smaker på glassen vid kanalen.

Näe nu ska jag ta mig lite teeee och vänta på att sista avsnittet på andra avenyn ska börja. Det kommer med stor sannolikhet sluta med något helt korkat, mesigt, långsökt eller allmänt sjukt.

 


Tjing


.

Nu, nu är jag där igen.
När det är allt, inget, allt och allt som bildar sjutusenfemhundrafemtioåtta tusen olika tankar och känslor i huvudet, magen, hjärtat, halsen..ja var fan som helst!

Alla dessa sjutusenfemhundrafemtioåtta tankar och känslor vill jag på något sätt skilja från varandra och få ut, skrivit eller vad fan som helst. Men de klyddar bara ihop sig i varandra och istället för att reda ut dem var för sig bildar de bara en konstig och känslosam satans massa.
De kommer lixom upp små meningar om allt möjligt i huvudet, men de skulle nog vara omöjligt att få ihop det till något, ingen skulle förstå och värst av allt är att jag själv antagligen inte heller skulle kunna förstå. Jag förstår ju inte nu, så varför skulle jag förstå då. Kan jag inte förklara det för mig själv hur ska jag kunna förklara det för någon annan?
Jag blir seriöst så jädrans fruktansvärt trött på mig själv då och då.

Ena stunden känns saker på ett sätt, andra stunden är det totalt jävla tvärtom. Varför?
Rädsla, eller vad sjutton är det frågan om?

Och ja, jag vet vilket som förmodligen är den största anledningen till allt detta, men jag tvivlar och nästan vet ändå ganska starkt att det inte bara är eller kan vara det. Men det är också sånna saker som bara är en massa som flyger omkring och inte heller går riktigt att förklara eller helt få ut.

Nu hade varit ett jädrans bra tillfälle att ha en bärbar dator så man kunde sitta någon annanstans än mitt i huset där hela tiden någon går förbi. Kommer någon komma in här nu och frågar något kommer jag med stor sannolik börja böla. Jag har blitt den böligaste och blödigaste. När jag är detta "jaget" kan jag börja böla för allt möjligt, man känner sig som en tönt. En enda tanke som kommer fel, en viss bit ur en låt som kommer just då, något man läser på någons blogg, något man hör, något man ser,de behöver inte ens vara något sorgligt, det kan vara något fint som typ två gamla människor som går och håller varanda i handen...osv. Satt på jobb igår och läste dödsannonser (vet inte varför jag tvunget ska fortsätta med det) och nästan böla.
Jag hatar dendär krampaktiga känslan i halsen man får när man håller sig för gråt.

Detta är en av anledning till att jag känner att jag kanske "måste" åka iväg till hösten/vintern.
Kan verkligen inte påstå att jag längtar efter att göra det, det jag längtar efter är att komma hem från det och ha gjort det. Måste dock erkänna att jag är rädd för det jag går och inbillar mig, att allt ska vara bra när jag kommer hem igen och att jag själv ska vara bättre. Inte bättre mot andra utan mot och med mig själv.
Men egentligen vet jag att jag inte kan gå och inbilla mig det för så behöver det ju inte alls bli.

Näe usch, nu får det vara slut med detta "jag tycker synd om mig själv pratet" för idag. De sjuka är att om jag läser detta när jag är gladare igen kommer jag inte förstå mycket av det, läser jag det sen igen när jag e som jag e nu kommer jag att  förstå precis allt. Jag har gått och blivit två människor, en i skiten och en mindre i skiten...
..fast det finns en glad då och då med, den får jag inte glömma bort för då kommer detta kanske spåra ut totalt.


Regn

Haha, ändå kul att de va så himla varmt för ett tag sen med sol och allt och nu är det kallt och regn. Ännu roligare att man på vissa ställen kan läsa att det istället för regnar snöar. Bara snön håller sig borta härifrån.
Kan faktiskt inte komma ihåg när det regna senast här, så idag har det faktiskt varit småmysigt. Men nu har vi upplevt det en dag så nu kan det bli sol igen tycker jag!

För tillfället är jag sjukligt äckel mätt, först käkat middag och sen krängt godis med Sandra.
På kanske en månad har jag inte varit sugen på godis typ en ändå gång. Men tjo nu har jag ätit godis fredag, lördag & måndag, som de kan vara. Kan dock kanske bero på att det är en mindre uppskattad tid i månaden, fast de brukar inte spela någon större roll för min del. Men ja haha skitsamma.

Det är sjukt att det snart igen är sommar, och vad ska man göra då? Jo jobba, de e helt fel tidpunkt att jobba ju.

Iiiiiiirriterande, min käre fader håller på att göra hål i en vägg i källaren precis här under. Ett jävligt otrevligt ljud kan jag be att få tala om.

Adjö!


Tlöööt

Och skalman han är tlöööt..

Jag är trötter, så trötter. Men det är en sån trötthet som ändå är skön, typ som när man har tränat trött, fast både trött i kroppen och i ögonen.

Det är fasiken vad det kan vara skillnad på att vara hemma och göra ingenting från dag till dag. Idag tycker jag det är och ska bli skönt att vara hemma, nörda här, kolla på tv och..hum ja de e väll typ det man gör hemma en kväll haha. Men ja, som sagt idag uppskattar jag det (iaf än sålänge haha), medans man vissa kvällar får världens myror i kroppen och vet inte alls hur man ska få kvällen att gå. Fast, ja haha, jag antar gaaanska starkt att det beror på vad man har gjort på dagen. Har man inte gjort ett skit på hela dagen brukar det för det mesta vara drygt att inte göra något på kvällen, men idag har jag jubbat och haft mig, varit irriterad på alla dåliga ordrar, svurit tyst för mig själv om hur dum man som beställare kan vara och lyft maaassa tungt. Då är det skillnad, då kan det vara skönt med en sånhär kväll då och då tycker jag allt.
Hade dock varit ännu lite skönare om jag hade haft ett städat rum att slå mig till roo i, men så är ju inte riktigt fallet.
 
Håller föresten med Sara om att "For the sun" är braaaao :) !
Varför är det mycket oftare som man, iaf jag tycker att början i låtar är bättre än slutet?
I denna låten är det iaf så !

It's been four years since I saw the ocean
It's been five nights since I held your hand
It's been forever since we talked
the whole night through
It's been too long I need a comfort hand


Näe, Tjing på er!

Peeengar

Haha, om de stämmer har jag idag fått elva tusen kronor som jag inte alls har varit beredd på att få. Det kan man kalla trevligt. Fast man ska väll inte ropa hej förrens man är över ån eller hur fanken detdära ordspråket är haha.

Dagen har gått ut på lite skola, fika, chillande och träning. En rätt bra dag får jag nog säga.
Trevlans trevlans var det att det var vår favorit som "vikariera" på träningen :) !

Jag är gaanska trött.

 


Den e fortfarande så braaa, och den verkar inte gå att tröttna på =)

Tjong !

Skratt och gråt

Jäklar vilken skillnad det har varit på värmen idag. Från att nästan svettas till att frysa satan.

Hehe känns som jag har jättemycket att behöva och vilja skriva, men vet inte alls vad eller hur jag skulle skriva det.
Jag vill bara vakna snart och märka att det ska ha gått ett år eller nått, att saker ska ha upplevts och att saker ska ha gjorts. Och att  jag den dagen ska jag ha slutat tänka så förbannat mycket, slutat känna efter så satans mycket, vara ute ur den onda cirkeln och bara låta saker vara, ta det som det kommer helt enkelt.


Tack för alla timmar idag, tack för att du fortfarande är den bästa i mitt liv, tack för att jag har dig att prata med allt om, tack för att du fortfarande är min bästa vän. Ja de finns så mycket att tacka dig för, men förlåt för alla tårar du fått torka och all tröst du har fått ge på sista tiden.
Jag hoppas på ett så jäkla lyckligt slut någongång så de knappt finns, utan att vi ska ha sårat varanda allt för mycket på vägen dit !

Söndag

Nirvana, ja dem är bra dem. För deras låtar kopplar jag inte till något alls tror jag. Det är bara till att lyssna och inte tänka har jag märkt =) !




Tack för trevlans kväll och trevlans presenter igår gott folk =)!
Tack solen och tack boken !

Tjing!

Summer time

Äsch, idag känns som en seeg dag, en sån dag då allt känns lite halvt om halvt meningslöst. Såklart har jag ont i mitt satans huvud med, mitt huvud måste fan vara ett av de sämsta huvudena som finns på denna jord. Illa illa!

Verkar som att jag än en gång har tagit fel på när dedära jäkla informationsmötena om Au pair är, fick för mig att det var idag, men de verkar inte som det är det.  Kanske är ödet, det kanske inte är meningen att jag ens ska ha i tankarna på att åka som de haha. Vem vet vem vet vad det blir ? inte jag, men känns som att det måste bli något iaf.

Idag var jag en sväng i stan. La pengar på fyra olika saker, två saker som va kul och två saker som är så segesegt, omklackning av dedära jädrans skorna där klacken höll typ i två veckor och sen skulle jag ha en ny såndär internetdosa som man har till sitt bankkonto för att jag nog har råkat slänga den jag hade innan i soporna. Jag trodde ju snällt att man skulle få en ny gratis, men icke, den fick jag betala för. Haha Skulle inte förvåna mig ett skit om jag hittar den gamla nu bara för det.

Igår var det iaf en brao dag, kändes som en riktig sommarlovs dag.
Picknik på dagen, sol, värme och grillning på kvällen =) !

image293

Näe om man skulle göra något nyttigare än att sitta här, typ som att ta sig ut till min vän hammocken!
Tjong på er!

Home

I äääm home, eller ja jag har ju varit det i typ sjutton timmar nu. Men äändå.
Måste ju säga att det är ett trevligt Sverige väder man kommer hem till, det är galet vad grönt och fint det har blivit här och det luktar så himla övergott här. För att inte tala om imorse när jag gick ut i trädgården och pappa hade klippt gräset. Den lukten är en sån som man känner i hjärtat !

Dendär känslan, som igår, när man kommer hem och allt blir som "vanligt igen" och man tänker tillbaka att man på morgonen satt och åt frukost i ett helt annat land med utsikt över havet och båtar, men att man nu tar ett glas juuice ur den gamla hederliga kylen hemma i Sverige istället. Den känslan / tanken tycker jag är sjukt skum. De är då man börjat tänka efter om man verkligen har varit på ett helt annat ställe i en vecka eller om man bara drömt.
Det ända som svider lite och som käns lite misslyckat med veckan är att delfinerna inte var där dem skulle när vi skulle snorkla med dem. Jag som så gärna ville. Illa illa!

Här kommer iaf lite piiics som visar att jag verkligen har varit där ;)

                                             

Tjo, här blev de bilder. Så kan det gå när det går snabbt och lägga in och sidan inte seeegar :) !


Idag har jag varit och lunchelilunchat med Sara och Carro på lilla torg idag. Folk har släng sina kläder lite nu, det är trevlans att se.
Fick ett muchu gulligt och fint album av Sara. Tack Affe min Baffe ♥ !
Nu ska jag kolla ikapp lite på andra avenyn med min sjuuuukling till syster.

Tjingeling!