23

Första gången jag skriver här som 23:årig. Lite små galet!
Jag tycker på något sätt det kan vara sorgligt med årsdagar.
Dedära speciella datumen som man verkligen kommer ihåg att nu är det exakt på samma dag och tid som något hände. Det behöver inte vara att det är något sorgligt som har hänt det datumet, men ändå kan jag få en liten knepig känsla i magen. Kanske är det bara en smäll i ansiktet om att tiden går, att den har gått utan att man riktigt har registerat det, fast att man är sjukt medveten om det.

I förrgår när jag gick och la mig var det exakt ett år sedan jag somnade i en hängmatta i nationalparken i Colombia, Igår var det exakt ett år sedan jag stekte på ett sjukt fint ställe, jag fick ett läppglans och en chokladbulle av Frida och Linda i present och vi var ute och käkade en massa folk på kvällen.
ETT ÅR sedan. Jag vet inte varför det kändes så konstigt, för det känns jäkligt längesen trots allt.

  

Hur som haver. Tjugotre var det ja. Jag är glad att jag inte blev tjugofem iaf!
Jag tycker att det är helt stört att folk i ens närhet detta året redan har fyllt tjugifem och att fler med ska fylla det detta året. Hur gick det till liksom? Fem år till trettio. Hujeda mig!
Jag känner mig som tjugoett!

I måndags tränade jag. Ett tag kom jag in i värsta flytet med träningen. Två till tre gången i veckan blev det i några veckor. Nu har jag tappat detdära en aning kan jag säga..
I måndags när jag tränade kändes det som att jag hade påskmat, utflyktsmat, kalasmat, godis och alkohol i hela kroppens muskler och vrår. Fy fan säger jag haha.

Jag har fått på tok för mycket godis denna påsk och födelsedag! Det värsta är att jag inte kommer sluta äta förän det är slut, alltså borde jag äta upp det snabbt som attan så att jag sen kan gå tillbaka och bli sund, iaf liiite.
När man kommer hem från jobb är det värst. Varför har man värsta godissuget då? Jag brukar i princip nästan aldrig tänka på vad jag äter, men för någon dag sedan var det lite småångest. Speciellt när jag ändå fortsatte att  trycka i mig tre mackor, skorpor och godis fast att jag tänkte på det. Man borde få välja var man vill att kilo ska sätta sig, om de ska sätta sig över huvudtaget. Jag hade nog valt några gram extra i tuttarna, men ingen annanstans!
Nästa vecka ska jag ta tag i träning igen, är det tänkt!!

Näe, mot något bättre!
Tjong!


Stoppa tiden



Det är så sjukt underbart! Jag vill vara ledig mer ! Underbara dagar! 
Kalas igår, Bo01 med Sara idag. Folk låg och stekte i bikini och det var värsta sommarfeelingen. Grillkväll och hängelihäng i parken ikväll. Olalalaaaa =)

Påsk och konstrunda och vitsippor och hav och ko i bäck


Mihihhihhihihihiih ♥ ♥ ♥

:)

Bara för att idag har varit en sån bra dag!
Sjukt trevlig söndag!
Bara för att helgen har varit så lång och bra!
Kort vecka väntar, jaaaadå!

En lördendag

Fan ta mig själv. Ja fan ta mig!
.
Jag har upptäckt en tjusning med Entré. Det är där man ska vara på helger när man ska köpa saker. Vi velade om vi skulle ta riktiga stan eller Entré. Jag valde och kände mig sjukt nöjd med valet. Speciellt när vi kom in till stan sen i typ en kvart innan det var dags att åka hem och jag kände hur det kröp i kroppen av irritation över allt folk.
Helt rätt beslut där Lina! Tack tack!
.
Det ligger sju stycken böcker i min fönsterkarm och väntar på mig. Jädrar vad det ska läsas nu tänkte jag.
Käkade middag hemma hos farmor igår och hon frågade om jag inte behövde någon bok. Jo svarade jag. Gå in i sovrummet och ta några då svarade hon. In i sovrummet kom jag, värsta lilla bibiloteket var det på hennes skrivbord av böcker som hon lånat där den hon lånat av inte ville ha tillbaka dem. tack och ta emot, tack och ta emot.
.
Min farmor är kul hon. Vi pratade om kärlekar, killar och förhållanden igår haha. Lite hit och lite dit.
När vi pratade lite om singel eller förhållande så kom hon med "Ja, det är som jag och mina vänninor brukar säga. det hade ju varit trevligt att ha någon att gå på teater med, men inget mer" Ja gud vad jag skrattade haha.
Sötefarmor!
.
Om två veckor är det partaj på jobb. Om två veckor och en dag så är det valborg och fest hela dagen lång. Den dagen får man ju bara inte starta med att vara bakis!
.
Denna helg känns lång, det är underbart skönt! Nu mys!
Tjingeling

Tills jag började med Tequila och blev trummis i en ny orkester


Haha, idag var det fan en kille från Göteborg i telefon som hörde att jag kom från Tygelsö-Vellinge-Gessie hållet haha. Det var ganska sjukt faktiskt haha. Visst, han hade bott i Vellinge eller vart de var när han var liten, men ändåå haha, inte visste jag att vi hade en helt egen dialekt. Tjooosan.

- Jag skulle verkligen behöva ta ett litet städryck på mitt rum
- Jag har köpt nya träningsskor, ändå får jag ont i min fot. Drygt
- I tidningen står det att vi har fem dagar strålande sol att vänta. Jag undrar det.
- Jag samlar kraft att resa mig från min varma säng och ta mig in i en varm dusch
- Vad är det som gör att man ibland känner att man klickar så bra med en person direkt?
- Vad är det som gör att man ibland får helt fel uppfattning om en person?
- Vad är det som förändras inom en ju äldre man blir? Värderingar, känslor, prioriteringar?
- Kul att jag funderar på att ljusa håret fast att det är den perfekta bruna hårfärgen jag tänker på.
- Vad som gör att man attraheras av vissa saker?
- Jag ser mina bikinitroslinjer. Jag kan alltså bli vitare än vad jag är. Galet.
- Jag kommer sakna mina och Sandras kvällar efter att vi har tränat enormt mycket när jag flyttar. 
- Onsdagen gjord, därmed den långa arbetsdagen, nu kommer det flyta på som satan.
- Vissa personer som ringer om dagarna är dumma i huvudet.
- Om någon vecka kommer det bli händelserika dagar känns det som.
- Ack så mysigt med kyssar, men ack så konstigt när man tänker på det. Slicka på varandras tungor, hum?
- Hata söka utbildningar, hata rangordna.
- Attans vad onödigt detta är.
- Snygga, hårda, tatuerade killar som går med en liten unge i handen kan vara något av det sötaste som finns, nästan iaf. Tror inte min mormor och farmor delar den tanken.
- Idag fick jag sitta på min chefs plats, snacka om att arbeta sig upp haha
- Att man kan bli så hög på musik
- Jag vill så gärna ha en balkong med liten trätrall
- Varför man piggnar till när man sitter vid datorn?
- Jag undrar vad för lattjolajbans som händer i sommar.
- Extremt sugen på lite vindskydd, lite eld, lite sovsäck, lite natur, lite barr och lite skogsdoft!
- Kommit fram till att jag är en typisk "vill inte göra för mycket och vill inte göra för lite människa"
- Att det är underligt att saker, personer, par osv som verkar klockrena tillslut inte var så klockrena längre.
- Äe för helsike duschen nu!

Första dagen utan jacka

En morgon med att ligga och prata med Sandra i sängen, äta frukost i bara linne utomhus, cykla utan jacka, sova på en filt i solen och veta att det blir grillat till middag. Inte helt fel!

Helgen gick. Jag vet inte. Det har inte varit en dålig helg, men det har inte heller varit en jättebra bra helg. Den har bara varit rakt igenom känns det som trotts trevliga saker. "Tjejkväll" med Emelie&Tim, en liten stantur, en träff med Anton, en förfest, en tur på kb och idag världens vårdag.

Jag skulle verkligen vilja kunna trycka på en liten delete knapp, samtidigt som jag inte alls vill det för jag vill inte att det ska vara något som bara har ett streck över sig. Det är så konstigt. Det är inte lätt när det är svårt. Ändå vet jag inte hur det kan vara så svårt när det egentligen borde vara ganska lätt om man ser på det rätt.

Äh skit samma låssas vi. Nu tänker vi på att det var första dagen utan jacka.
Att jag fick punka på mitt ena hjul på cykeln halvvägs hem behöver man ju inte lägga någon större vikt vid...



    



Nu luktar det grillat här och jag är jävligt huungiiii. Tjingeling!


Holy Moly Me oh My your the apple of my eye

Ah det är så bra, så bra så bra!

A battlefield of love and fear

ade det varit sol ute idag hade det varit jäkligt varmt . Var ute innan och man skulle i princip kunnat ha haft shorts på sig..man borde kunna vakna upp en morgon och bara vara brun och fin!
.
Jag är trött. Jag är trött på att vara trött. Det är illa och det är illa för dem man umgås med när man somnar mitt i allt haha. Varit skittrött hela veckan, först antagligen eftersom tiden ställdes om och det blev mörkare på morgonen igen. Sen blev det helg. En lördag utan sovmorgon, en lördag natt med att gå och lägga sig klockan tre och sen en morgon när jag inte ville sova bort hela dagen och gick upp ganska tidigt ändå. Nu är det ny vecka snart igen, fem mornar utan sovmorgon. Heeeeey, ja men de ska väll gå, inte mycket till val.
.
Det står film med Emelie på kvällens schema. Lus har önskat film. Den verkar ganska bra, den verkar som en ganska tjejig film. Det verkar som en film man skulle kunna gråta en liten skvätt till och jag kommer antagligen bli hångelsugen. Varför blir man så sugen på hångel av tjejfilmer? Svaret är väll inte jätte svårt iof att lista ut. Det brukar vara någon snygg kille med, det brukar vara nuttidutt och det brukar sluta lyckligt.
.
Det är fan vår nu alltså =)! Det är verkligen det. Ganska snart fyller jag fan år, ganska snart är det påsk och ganska snart är det valborg! Jag märkte hur jädra fel jag är i tiden och hur lite jag inser att det är april måndad när jag träffa Pära i veckan och var på väg att rätta henne till tre månader och inte tre veckor när hon sa att hon är hemma om typ tre veckor igen. Wuunderbart!
.
Tjing!