I hear stories of your smile

 
Dagens tjatlåt. Jag upptäckte den på riktigt idag och jag vet inte huuur många gånger jag lyssnat på den nu. 
 
Igår var jag ute och drack med min grupp, det är nog världens härligaste och skönaste grupp. Arbetsmässigt är vi kanske inte de starkaste haha, men fan vad jag trivs med dem. Är lite kär i min grupp. Kommer få seperationsångest när vi inte är tillsammans längre haha. 
 
Alla möjliga diskussioner kom upp igår. Jag vet vilka som skulle välja att suga av sin pappa framför att slicka sin mamma, jag vet vilka som skulle dricka en kopp med svett framför en kopp med mensblod och jag vet vilka som skulle välja att behålla en miljon själva framför att skänka en miljon till en fattig by. Största delen av kvällen gick dock åt till en massa djupa saker om livet, sex, kärlek och förhållanden. Så sjukt mycket intressant som finns att veta om varandra, så sjukt olika inställningar , så olika tankar, så många olika orosmoment samtidigt som jag känner igen mig på olika plan i de andras tankar/känslor/ångest. Det är coolt, det blir lixom så tydligt att man inte är ensam om det som man ibland går och tänker på eller oroar sig för. För att inte snacka om när man får veta vad folk har i "bagaget" av allt som har skett i deras liv, oavsett om det är bra eller dåliga saker får man en helt annan bild av personen, en mer verklig bild på något sätt. Ännu roligare blir det när en i gruppen är nitton och en i gruppen är tjugonio och man får höra deras olika syn på livet och problem. Ja herregud vilken trevlig, djup, rolig, intressant och najs kväll det var igår! Love!
 
 
 

Dagar då hösten är fin


Tacka vet jag huvudvärkstabletter

Tänk så hade huvudvärkstabletter inte funnits. Då hade jag varit helkörd dagar som denna.
 
Kändes som en jäkligt lång helg. Häng i hammocken med pappa i kvällssolen, middag i Tygan med Robin, Henrik och la familyyy, en lördag som var varm och solig och spenderades på Emelies balkong, kvällsmys på lilla torg och bio med Robin, tur till Sara med fika, bus med katten, höstpromenad och middag. 
När den riktiga helgen sen var slut, när det blev måndag och min grupps första redovisning var över körde jag och Robin på en fredag till. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu häng med Sandra!

När

När du har ett högkostnadskort och slipper betala trehundra kronor för ett läkarbesök som tog typ två minuter, när du går genom en solig park på vägen till skolan, när du gjort klart en rapport med gruppen, när du fixat några källor till diskussionen, när du tagit en sjukt skön powernap, när html&css världen öppnar sig lite mer för dig och du helt plötsligt kommer någon vart, när du ätit en god middag ute med en vän, när du cyklar hem på tre minuter, när du städat undan, när du satt på dendär musiken, när du tänt ljusen när och när du tagit en skön dusch. Varför startade då den dagen med ångest?

Glimtar


 
 
 
 

.

Hatar att vakna upp från en jävligt onödig dröm där känslan sitter fastklistrad i en när man vaknar. Var tog helgen vägen? Satt i typ fyra timmar på bibblan med Robin igår, en timme var effektiv, de tre andra försökte jag med en uppgift men kom iiingenstans. Den kursen kommer göra så att jag slänger datorn i väggen en vacker dag. Kurser ja, imorgon ska man senast ha sökt kurser. Blö.Var ute och sprang i veckan, första träningen på år och dar. I förrgår kunde jag knappt gå på toa och än mindre komma ner för mina fyra våningar trappor. Tänkte skaffa mig lite ny träningsvärk idag.Tänkte även gå en tur på torget och köpa blommor och en pumpa kanske. Sånt blir man glad av! Känns som en typisk söndag idag.Heldag på jobb imorgon, suck. Dock följt av middag hemma hos Carro :)! Jag  har fortfarade inte vunnit några miljontals kronor, har iof inte spelat något heller. Måste se till att ha bättre koll på vad jag har hemma när jag handlat. Nu har jag köpt dubbelt och har fyra yogurt och tio tomater i kylen att käka upp. Nu ska jag städa, snöra på mig gympaskorna, höja volymen i lurarna, ta mig ut i regnet och sen gå förbi torget på vägen hem!

När det faktiskt går

Var hemma i Tygan igår, mös och käka middag. 
Underligt men ändå så självklart när jag sover i Sandras gamla rum och hon sover i mitt gamla. Tänk att man aldrig mer ska bo där på riktigt riktigt, även om jag fortfarande säger att jag ska hem när jag ska dit.
Kvällen slutade på ett sjukt typiskt sätt, att jag och Sandra ligger i två olika rum och sms:ar massa skit till varandra, man vet att man har lyckats när man hör den andra fnissa några väggar bort.  
Imorse gjorde jag någon som jag älskar. Sket i första lektionen. Jag älskar det bara för att det verkligen går att göra.
 
 
 
 
 
Nu film och regnsmatter!

Olalaa!