The postman delivered a letter from your lover, only a phone call away


Nyårsafton idag ja. Hum.
På ett sätt tycker jag det känns lite sorgligt på någon vänster. Vet inte exakt varför. En liten dröm inatt kan kanske vara en bidragande faktor. Men de ska på någon vänster tryckas bort för idag vankas det tågåkande, god mat och en förhoppningsvis perfekt fylla! Jag vet exakt vem jag ska skylla på om mitt vin inte är gott haha!

Annars har de varit en helt okey vecka. Förutom jobb har det varit middag på restuarang i Limhamn med Carro, Sara & Co, ack så gott och ack så jävla mätt jag blev, alkohol inköp och kvällsfika på ett väldigt varmt cafe med Robin och turer än hit och än dit med mamma.
Igår slutade jag dessutom klockan 12, tycker att man borde göra det var eviga dag!

Nästa jobbdag är på tisdag. Alltså lite ledigt nu.
Än sålänge ganska få planer. Finns två, nä tre föresten. Spendera lite pengar, kolla Änglagård på bio och boka en tid för prat på banken.

-Tänk Emelie är redan inne i år 2011!
-Idag bröt jag ett litet löfte till mig själv. Attans.
-Jag undrar hur det egentligen kan vara så att saker i andras ögon är snygga när det i ens egna är fult, och hur saker i någons öron kan låta så bra och i ens egna inte alls bra.
- Jag hoppas tågen går exakt som de ska idag, hum tveksamt.
- Igår kolla jag på vår&sommarkläder på internet. Galet vad härligt de ska bli när man kan använda det igen. Ändå tycker man ofta inte det är lika extrem snyggt när man väl kan använda det.
- Det finns fan så mycket mer snygga sommarkläder för tjejer än för killar.
- Igår såg vi en såndär kille på Bauhaus som ser ut lite så där som man, eller ja man och man, jag tycker ser sketasnygg ut. De sluta med att jag, Sandra och mamma stog och fnittra i kön.
- Levande ljus kan vara det jag tycker är bland de bästa på vintern, och halsdukar.
- Pinsamma situationer är inte så trevliga. Spec inte dedära där man märker att man rynkar ansiktet av olust när man tänker på dem. Även om de inte ens var spec farligt.

Näe nu. får de vara slut på totalt onödigt vetande. Dags för något vettigare att göra, frågan är vad




Gott nytt år på er iaf. Må 2011 bli ett år att minnas.
Jag hoppas på ett år med mycket omtumlande saker. Inget i extrem negativ bemärkelse dock. Bara att det ska hända mycket, än det ena än det andra, galenskaper, impulssaker, varma och sena nätter, ena stunden dit andra stunden dit, att jag inte ska fundera så mycket-bara göra, nya människor, kunna skita i konsekvenser, mycket skratt, ett eget place att kunna cykla hem vinglande till om nätterna, middagar, förfester, mysiga fikor, spännande hit, spännande dit. Ja jag vet inte.
Bara ett år som ska kännas sjukt levande! Det börjar om ca lite mindre än elva timmar! 

Tjingeling!

2010, året som gått

MITT 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jaa =) Jag var i Brasilien, Argentina, Peru, Bolivia, Ecuador, Colombia och en snabb runda i Venezuela. Vilket förde med sig att jag gjorde en massa saker som jag inte tidigare gjort.
Sen har jag har jobbat/jobbar på kundservice vilket jag aldrig tidigare gjort, varit i botaniska trädgården i lund, varit på lundakarnevalen haha, hum, ja de är ju nog en massa nytt man gjort. Stort som litet.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Eftersom att jag inte hade några så var det inte så svårt att hålla något. Detta år kommer jag dock ha ett, fast ja löfte är väll lite fel ord kanske, snarare mål. Att flytta hemifrån haha.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope, blir intressant att se när de kommer att ske. Åldersmässigt så borde det snart de första närma sig =P
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är!
5. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Jao, lite av både det ena och det andra. Men man kommer antagligen alltid att sakna något, vare sig det är litet eller stort.
6. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
8 Februari när vi flög till Brasilien.
7. Vad var din största framgång 2010?
Hum, framgång och framgång det vetefan haha. Att jag åkte till Sydamerika och att jag fick ett sommarjobb där jag har kunnat fortsätta jobba. Framgång känns som fel ord dock =P
8. Största misstaget?
Något extremt misstag finns det nog som tur är inte. Men visst finns det saker som jag ångrar att jag gjort/inte gjort. Sen vet jag ju inte om det finns saker som längre fram i tiden kommer visa sig vara stora misstag.
9.Upptäckte du någon ny sida hos dig själv?
Hehe hum,jupp jag gjorde ju det.
Eller ja, de är ju inte en sida som har varit helt främmande förr, men inte känt den så tydligt förr.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag var sjuk två dagar för några veckor sedan, men de är nog som tur var allt. Om man inte räknar lite småförkyld och så förstås.
11. Bästa köpet?
Systemkamera
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resan, mat och kläder
13. Har du på något sätt förändrats under detta år?
Jag har nog det, jag kan inte förklara vad och jag vet inte exakt vad själv, men något är det som nog lite på någon vänster har förändrats.
14. Gjorde någonting dig riktigt glad
Ja, fin fina sommarminnen och fina foto. Iblaaand har jag en tendens att få små lyckorus när jag sitter på bussen och lyssnar på musik och allt bara känns så bra helt plötsligt av någon anledning.
15. Vilka sånger kommer att påminna dig om 2010
Hum, jag vet inte riktigt. De kan vara att jag kommer koppla Håkans nya låtar med detta år.
Eller JO nu vet jag, Tonight gonna be a good night med Black eyed peas som de spela överallt när vi var iväg.
16.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Alltså jag vet inte riktigt haha. Jag vet att jag var gladare 2009 än 2008, men just mellan detta och 2009 vet jag inte faktiskt. Det är nog ganska lika mellan detta och förra skulle jag tippa på.
17. Vad önskar du att du gjort mer av detta året?
Ätit mer glass i somras, haft fler softa grillkvällar, haft/varit på fler hemmafester.
18. Vad önskar du att du gjort mindre?
Funderat på saker som bara tar energi från en och velat.
19.Vad var det bästa med sommaren?
Hum, om jag bara får välja en sak så får det nog bli Bohuslän med Anton och Tha Hållös. Myspys och trevlans dagar. Bohuslän är ju underbara Bohuslän och sen var det ju det enda riktiga som jag kom bort från Malmö i somras.
Varmt i minnet ligger annars också grillkvällen i början av sommaren. Men egentligen så är allt som ligger i kategorin ”Vår och Sommarminnen 2010” det bästa med sommaren.
        
20. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor och morfar med familjen på lillejulafton och här hemma med farmor och kusinerna på julafton =)
21. Favoritprogram på TV?
Inget tror jag..hum..jag vet faktiskt inte
22. Bästa boken du läste i år?
Jag har av någon anledning läst ovanligt lite detta år.Bra böcker har det ju funnits, men kommer inte ihåg vad de heter.
23. Största musikaliska upptäckten?
Vet inte faktiskt, jag har fortsatt att lyssna på samma musik som jag har lyssnat på de senaste åren haha. Alltså väldigt blandat, det bästa!
24. Något du önskade dig i julklapp och fick?
Att ha granen inomhus haha. Nä men jag ville mest ha kläder och lite prylar som man kan ha när man flyttar. Mest behövliga var väll dock ett par nya mjukisbyxor. Mina andra var sjukt sunkiga. Insåg hur sunkiga de verkligen var när Henrik var här en dag och sa ” Lina, det där är de sunkigaste mjukisbyxorna jag någonsin har sett”.
23. Något du inte önskade dig men som du fick?
Ja, lite blandat. Bla ett träningslinne, en fleecetröja
24.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Vaknade upp i en hängmatta i en nationalpark i Colombia. Solade, badade, fick en sjukt god chokladkaka, ett läppglans och blev bjuden på middag på kvällen när vi kommit tillbaka till vårt hostel av folket vi träffat under dagen vilket följdes av festande.
   
  
25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut
26. Vad fick dig att må bra?
Hög bra musik, foton, utflykter, stunder av totalt skratt, sommarminnen, fina stunder och lite sånt därnt =)
27. Vem saknade du?
När jag kom hem i våras saknade jag ”resegänget” eftersom att nästan alla de bodde i Göteborg och inte jag. Annars är det Emelie och Anton!
28. Vilken kändis var du mest sugen på?
Finns ju en hejdundrans massa snygga, men mest får det nog bli Wentworth Miller.

29. De bästa nya personerna du träffade?
Att Frida och Linda var så bra så att det gjorde att vi tre verkligen funkade att resa tsm fast att vi inte kände varandra från början. Och att att vi sen träffade Karin och Cilla.
30. Vad hoppas du på inför 2011?
Att det ska bli ett bra år, vilket jag tror att det kan bli =)
Jag vet inte riktigt varför men det känns som att det kan hända mycket år 2011.


Det var den Lillejulafton och Julafton ♥



  
    




Lillejulafton

Jahapp jahapp. Då var det lillejulafton. Jag har inte fått till någon riktig julkänsla. Bu. Men jag tror faktiskt att den kan komma imorgon iaf haha!
Det blir trevliga dagar rakt igenom från igår till på söndag.


Igår gick arbetsdagen ovanligt snabbt, har jag för mig iaf haha, sen slutade jag tidigt. På kvällen blev det filmtittande. En jävligt kass film, ingen direkt självklar handling och ingen riktig poäng. Jag skyller på att det inte var jag som valde, sen att jag godkände den hör ej hit!
Imorse, trött som vanligt. Många fula tankar haha, men sen blev jag lite överraskad och glad av bussarna som i princip gick precis som de skulle (fy fan vad jag skulle kunnat strypa bussjävlarna många gånger den senaste veckan).
Kom som sagt smärtfritt till jobb imorse, startade med att käka julbord kvart över åtta, var sjukt skeptisk till att käka det sådär på morgonen, men lite slank ner iaf . Jobb fram till klockan 12, wiieeeee vad skönt att gå då =D. Sen blir det till att spendera dagen hemma hos mormor och morfar med liten ”minijulafton” och fira mamma som fyller år idag. Grattis grattis =)
Imorgon: Juuuuuulafton. Mysdag. Farmor och kusinerna hem till oss =)
Lördag: Årets slappdag nummer ETT, soft soft =)
Söndag: 20 årskalas =) 


Sen ny vecka igen som liksom denna veckan blir en kort vecka med att sluta 12 på torsdagen. UNDERBART!



Dagens höjdpunkt idag är när Sandra är jultomte och mormor alltid skrattar så att hon gråter =D


Tjingeling!


Vid protesfabrikens stängsel la du din hand på min axel och sa att livet var något enkelt, men jag kunde inte hålla med dig.




Man ska ju såklart vara jävligt tacksam att man själv får bestämma över sitt liv och vilka val man ska göra. Det ska man ju faktiskt och det tycker jag!
Men fanken i banken vad drygt det kan vara ibland haha. Speciellt om man inte bara ser det som ett val utan vad som kan ske och vad som inte kan ske om man gör/inte gör det. Urk blurk. Och dedära snacket om att gå på magkänsla, kan ju kanske funka ibland, men njaa, det är svårt att urskilja dendära magkänslan ska jag be att få tala om.
För att inte tala om att följa sitt hjärta/hjärna. Hur fan skiljer man på skiten?

Att hela livet formas av ens val känns ju lite sådär halvläskit när man väl tänker på de. Tänk så jävla stort det är ändå, att jag bestämmer hela mitt liv. Det är så självklart på ett sätt att jag inte tänker på de.
Hum, är nog bäst att inte tänka på det känner jag. Man får lite sådär halvångest, tänk vad man skulle kunna göra egentligen om man bara valde att göra det. Inte för jag vet exakt vad det skulle vara, men de finns ju hur många saker som man vill göra men som av någon anledning inte görs utan stannan som just tankar/drömmar. Ibland lika bra att de bara stannar som tankar, men de andra gångerna då?
Det finns två saker som jag är extremt glad över att jag har gjort, och inte bara blivit en sak som jag velat göra men aldrig gjort. Och det är de två resorona. Eller ja den ena resan är jag ju ganska mycket gladare över än den andra men ändå. Sydamerika. LOVE!

Näe, om man skulle sluta fundera på detta nu. Saker löser sig, det gör ju faktiskt det och än så länge har jag ju klarat mig bra måste jag nog säga.

Det är julaftonveckan nu, galet. En julklapp kvar!
Om en vecka är julafton förbi.
Men första är det en trevlig vecka som gäller =)

Tjingeling

En hyllning

Andra inlägget en söndag som denna, men jag har insett en sak!!!!
Det har gått så pass lång tid att det börjar kännas lönt att räkna ner till min Emsanlus kommer hem. Underbart!

   
 
   


 


Jag saknar diiig och små knäppa saker ♥

En sak är lite underlig. Om det är personer som man inte träffar/som är iväg/osv och man inte direkt hörs så tycker jag att man ofta saknar mindre. Men får man sen ett litet levnadstecken, ett mail eller ett sms så börjar man sakna lite mer igen. Konstigt, man borde ju sakna mindre just eftersom att man har hörts.
Konstigt konstigt.
Haha, jag borde nog vara glad att jag hörts så lite med Lus som jag har ;D


När fjärde ljuset brinner

Superstrevlans och mys kväll igår =)
Fika, te, en massa prat, promenad i stan och bio.

Ena dagen svär jag hundra gånger över den jävla snön som blåser och jävlas med en.
Som gör att det två dagar i rad tar två timmar att komma hem från jobb, som gör att att man står där i en halvtimme och väntar på en buss som inte kommer, som gör att man får sitta på en upp och ner vänd back bak i en skåpbil för att komma hem, som gör att det värker i tårna av kyla och som ja bara rätt och slätt jävlas med en.

Nästa kväll går man i sitt underbara Malmö och förundras över hur jävla fint det är.
Lite sådär halvmagiskt. Det är sådär dovt tyst som det blir av snö, det är galet fint med alla ljus de har satt upp, som i år känns som det är ännu fler av, det luktar fortfarande av brända mandlar från bodarna som har varit öppna under dagen, man har gått en stund så man fryser inte längre och man känner bara hur jävla fint det är!












Torsdag

Isch, jag vill inte ha något jädra nytt snöoväder. Nu börjar det snöa här utanför fönstret!
Kan det inte bara komma sådär lagom, inte blåsa och inte så att bussarna klyddar satan. Helst ska det ju vara sol, vindstilla, lite lagom kallt så att man inte fryser aaaaalls!


Denna vecka har första gången på jävligt länge känts ganska lång. Otroligt otroligt. Är en ganska trevlig vecka måste jag säga.I tisdags var vi ute och käka med jobb och kolla stand up. Maten vad god när vi väl fick den, tog en jädra tid fast att vi hade förbeställt. Komikerna var sjukt tråkiga i början men blev sen roliga. Den sista jag hann se innan jag gick till bussen var en ung kille som såg så sjukt nervös ut, en sån som man bara känner ”fan han måste vara rolig, annars kommer jag må dåligt för att jag tycker synd om honom för att ingen skrattar”. Men jag kunde pusta ut när han faktiskt var ganska rolig. Tur det för annars hade jag knappt haft hjärta att gå därifrån till bussen när han stod där uppe.
 

Igår var jag och fika med en som jag jobbade med på Coop. Det är kul när man träffar personer som det var jäkligt längesen man såg, men sen när man ses så känns de som att de var typ för bara någon vecka sedan man satt i pausrummet och knåpade ihop rebusar till varandra för att få tiden att gå.
Speciellt när vi kom på att det verkligen inte var nu i sommar utan förra sommaren vi senast sågs. Galet.
Om jag tycker att folk som ringer hit är knepiga här så tycker jag inte riktigt det fullt så mycket när jag får höra om hur folk som går genom säkerhetskontrollen på flygplatsen beter sig när de inser att de inte får ta med sig vatten, deo osv. Vem fan har missat det lixom haha. Varför ställa sig och hälla ut sin vattenflaska över sitt barn, eller stå och hoppa på tre packet smör eller få beskedet att man inte får ta med sin deo och ställa sig och sprutar ner hela sig själv bara för att jävlas / inte gå miste om den.
Puckade jävlar haha, men ACK så kul att höra om!


Ueee, nu snöar det ännu mer och blåser ännu mer!
I helgen måste jag se till att få lite julkänsla känner jag Idag ska jag iaf klä julegranen!
Nu är jag huuuungii!
 

TjingTjooong!


.

Åhh, jag drack precis kamomill te på lunchen.
Om jag blundade och luktade på de så kändes det som att jag var i Argentina och åt frukost i Buenos aires på vårt hostel.


Bara svammel

Buhuu.
Jag vill gå hem, slippa klydd, slippa sura mail, slippa bla bla blaaaaa. Jag vill bara ligga i min säng under ett varmt täcke och slippa tänka på något alls.
Isch jag känner mig stressaaaaaaad, vill inte bestämma något.Känner inte för att gå på middag ikväll heller, vill bara att de ska vara mitt täcke, min säng och jag!
Men men de kanske vänder när klockan slår kvart i 4. Hoppas. 


Buuuuuhuhuhu.
Fan vad jag hatar stresskänsla. Inte för att jag kan påstå att jag sådär jätte ofta känner av de.
En sak med ”den stressen” som man känner när man ska hinna med en massa saker, men en annan med dendära stressen som man liksom känner långt där inne i magen som man inte riktigt kan göra något åt. Äh skitsamma, flummel flummel.
Måste fortfarande ta tag i att köpa julklappar. Är fortfarande bara en köpt, känns inte som att jag kommer så långt med bara den.
Ah, jag längtar till torsdag nästa vecka när vi slutar 12, att ha mer än två lediga dagar framför sig.


De som är fast anställda ska på möte snart, de slipper två timmars jobb. Just av den anledningen är det ju synd att man inte är fast just idag. Men nu ska vi inte vara sånna, hum..
Äh seriöst vad ska jag göra?
Flytta och chansa på en utbildning? Trivs jag inte, visst då flyttar jag hem, ingen direkt skada skedd.
MEN så som jag kände förra veckan när jag hade projektet, att jag var så jädra glad att jag inte pluggade gör ju att man funderar lite haha. Dessutom det hade varit skönt om man kunde fixa sig en lägenhet om man stanna här hemma och jobbade.
Stannar jag, ja då stannar jag, då måste jag jobba, vilket jag lite en dag som denna inte känner lockar enormt. Men ändå liksom. Kan ju dessutom vara så att jag råkar gå miste om en utbildning som jag kanske trotts allt skulle gillat.
Iiiih, vad skönt de hade varit om någon bara bestämde åt en.


Jag förstår inte personer som sitter och äter eller slickar på en klubba samtidigt som de ringer till en. Okey om man känner varandra, men fasiken vad de låter äckligt annars
Näe, nog med onödigt mojs. Dags att göra lite nytta kanske..

Tjing!


Tredje advent



   

    



Mys och trevlans söndag


I ett val och i ett kval

Okey, det är söndag morgon.
Eftersom jag kom hem vid ett tiden, dock bara efter filmtittande, så borde jag inte vara vaken nu tycker jag.
Först vaknade jag vid fyra av att en full typ ringde hem och inte till mobil haha, sen vaknade jag vid halv åtta av att Kiwi kraffsa på dörren. Sen dess var det omöjligt att sova eftersom de blev en massa tankeverksamhet i mitt huvud.

Jag är lite i valet och kvalet nu. Jag gillar inte beslut, speciellt inte de som är lite större.
Kanske att om några dagar ett av hållen känns självklara?
Ska jag ta mitt pick och pack och pysa. Vill jag det på riktigt? På ett sätt JA, på ett sätt njää!
Ska jag testa på även om det kanske inte känns klockrent? Hum, det är väll där den största frågan ligger.
Men de kan vara värt en liten chansning. Jag dör ju inte om det blir fel beslut.
Men ääändå liksom...hum....hum...hum..! Måste nog ta reda på om det verkligen är något jag kan tänka mig?

Idag SKA jag baka pepparkakor!

Nu är jag inne på mitt andra försök. För min egen skull borde jag fan se till att fixa det.

Vi avslutar med en en bra och soft låt. Speciellt början. Den får mig att vilja göra saker..hum...!


   

I was perched outside in the pouring rain
Trying to make myself a sail
Then I'll float to you my darlin'
With the evening on my tail

Det är lite coolt att det i slutet av denna "video" är iguassufallen med. Och där har jag vaaaarit!

Tjingeling
!

Långedaag

Det är långedaag idag...lalallalaalalallaaa.
En timme kvar lalalalaalalalaa..

Idag har jag varit lite off på jobb eftersom att det stora samtalsämnet på torsdagar är Bonde söker fru!
Vilket jag inte såg igår, så sen måste jag hem och kolla så jag vet vad folk här snackar om haha!

Tamtadaaaaaam, snart helg =)

Nä en liten niggabolle i magen skulle nog sitta bra nu.

För längesen, ingen aning om när det var så när jag och Anton låg i soffan in tha Hållö hus och kolla på tv så var det en märklig film som gick på tv "Höhatten och Filttoffeln". Jävligt speciell, MEN vad jag vill se den igen av någon anledning. Hittar inga klipp alls på youtube som kan påminna mig om varför riktigt exakt jag vill se den. Den va jäkligt flummig kommer jag ihåg och att det var en massa färger och lera med, kan varit deg?
Det enda ynkliga jag kan hitta är EN bild.




Jag tror iaf att det är de filurerna, det måste de vara.

Humelihumhum... vad onödigt det känns att sitta här.
Ringer inte så mycket om dagarna direkt, peppar peppar ta i träääää. I sommras kunde de vara att man hade över 100 samtal per dag, igår hade jag 35.

En bra sak. Både lillejulafton och dagen innan nyår slutar vi klockan 12. Det som är extrabra är att dessa dagarna av en underbar anledning råkar vara på just mina slute sent dagar. UNDERBART!

humelihum....

Tjingeling

Drömmen

Okey inatt hade jag en sådär sjukt verklig dröm, en såndär dröm där känslan verkligen sitter i när man vaknar och ett bra tag efter.
Det var en trevlig dröm måste jag säga.
Jag skulle med en båt, hade bråttom som fan, sprang och på nått sätt kom jag på båten med snubblade så att jag föll av. I hoppar en snygg som fan kille och ”räddar” mig. Rriktigt jävla snygg!! Tränad, brun, bruna ögon, brunt hår, det ända som fattades var nog lite tatueringar haha.
Sen där kommer jag inte riktigt ihåg, men det blev iaf en liten romans mellan oss och helt plötsligt i drömmen satt vi hemma på mitt rum och var nuttiduttiga. Sen frågade jag honom hur gammal han egentligen var. Kan tillägga att han såg ut att vara kanske 25-26, men då svarar den jäveln att han är 39 år!!!!! 39 år, illa illa. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände. Jag vaknade iaf när jag tog lite på hans snopp. Attans!


Men de roliga var att jag verkligen hade känslan av att ”fan han är 39 år” år kvar när jag vaknade och undrade lite var snyggingen hade tagit vägen.
Undra egentligen vad man, eller ja vad jag hade gjort om man träffa en helt perfekt kille som man trodde var yngre och sen visade det sig att han var värsta gammal.
Jag som inte ens kan få in i mitt huvud att bli tillsammans med någon som är närmare 30. Ändå hade det inte varit konstigt direkt, dessutom borde man vara lite halvvan eftersom jag känner personer i min ålder som är tillsammans med folk som är närmre 30.
Nja jag kan sträcka mig till 25, kanske 26 haha. Hade jag träffat någon som visade sig vara typ 29 hade jag nog fått panik direkt.


Hahah bara för detta kommer jag säkert träffa någon äldre, illa. Visst åldern kanske inte spelar någon roll så, men hade jag träffat någon som var 30 hade jag kissat på mig. För fy fanken vad mycket närmre man hade kommit hund, hus, unge osv. Sen kan jag ju inte säga hur de hade känts om jag verkligen hade träffat ”the one” och han var 30. Då kanske de iof hade känts bra haha. Men om jag får välja så nä inte 30. Definitivt inte 39!! Men grann var han!!
 

Isch jag har ont i huvudet, att ha huvudvärk, gå och lägga sig och sen vakna på morgonen och fortfarande ha huvudvärk suuuger!


Tjingpling


Mornar, död, himmel, pengar

Jag hatar verkligen vissa mornar.Mornar borde inte få finnas tycker jag. Fast iof om de inte fanns så skulle man ju i princip vara död och det har jag inte det minsta lust att vara. Det skulle ju egentligen räcka med att de tidiga mornarna när man måste upp och inte vill försvann. Helgmornar och sovmornar är ju inget man kan klaga på.
Alltså: Utgå tidiga mornar då man måste upp den tiden man inte vill.
Har så sjukt svårt att tänka mig nu hur mornar på sommaren är. Känns ju helt galet just nu att det i princip ska vara ljust och sol klockan 7 på morgonen. 


Det ska bli jävligt skönt när denna dagen är över ska jag be att få tala om.Antagligen kommer jag vara hemma vid 9-10 tiden ikväll då kommer jag har varit hemifrån i typ 12-15 timmar. Utan att ha gjort ett skit som är kul.Efter denna dagen ska jag verkligen försöka uppskatta att jag inte pluggar, har läxor, projekt, tentor och allt annat sånt mög. Igår kände jag bara: fasiken vad underbart livet hade varit om jag inte behövde göra detta projektet och slapp redovisa skiten ( egentligen är det inte själva arbetet som är det jobbiga i sig, eller jo det är ju arbetet, men de dryga blir att man ska redovisa de och känner att man inte kan skriva huuur dåligt som helst eftersom att man måste stå upp och ”stå för” vad man skrivit. Hade varit fan så mycket skönare om man bara skulle lämna in det).
Eftersom att jag som vanligt var ute i så god tid satt jag till typ halv 12 igår, utan att veta om jag har sparat i ett format som kommer att funka på skolans dator. Bra jobbat liksom. Aja.
Jag ska verkligen försöka påminna mig själv att jag ska uppskatta att jag inte behöver göra något jädra projekt efter denna dag. 


Imorgon däremot blir de trevligt. Har min tidiga dag och det vankas lite ”knytefika” med töserna, trevligt värre =).
Jag tänkte för någon dag sedan att jag måste sluta tänka att veckorna bara är en transport till helgerna. Man kan ju fasiken inte bara leva för helgerna. Vilket tråkigt liv man kommer ha då med tanke på att man antagligen kommer att arbeta en stor del av livet.
Det är egentligen sjukt ändå, att man ska spendera sin dyrbara tid på jorden med att arbeta. Jag skulle trivas så bra om man hade ett bra jobb som var en 50-75 % tjänst. Fan vad gytt det skulle vara. Speciellt om man tjänade väldigt bra på denna tjänsten även om man inte jobbade heltid.
Mina föräldrar tycker inte att jag har någon verklighetsuppfattning.


Jag skulle kunna tänka mig med att vinna en maaassa maaassa pengar så att man bara kunde arbeta lite då och då med något kul utan att behöva ägna en tanke på om man tjänar bra eller inte. Man skulle kunna arbeta som volontär!Frågan är om något av dessa två alternativ kommer att ske? Man kan ju aldrig säga aldrig! 


Idag känner jag att jag är lite blödig. Inte att jag har en ledsen dag för det har jag inte. Utan mer att det rycker lite extra mycket och lite extra lätt i min tårkanal. Tex när jag läste att Jay skulle sjunga en låt för sin döda exflickvän.
Eller när en 90 tant ringde mig tidigare idag och ville ha hjälp med möss för att hon var så rädd. Dessutom fyllde hon år idag och blev så glad när jag sa att hon skulle ha en trevlig födelsedag. 


Jag brukar inte tänka direkt på döden. Men om man gör det, fasiken vad konstigt det känns. Iaf om man som jag tror att man bara är putsväck och ligger där i marken utan att egentligen veta om det (vilket iof kanske är lika bra att man inte vet). Just detdära att man bara är putsväck, ens tankar, ens åsikter, ens känslor, ens …ja allt bara är borta. Och att livet för alla andra fortsätter fast att jag är borta. Det känns så sjukt konstigt. Jag skulle gärna tro på en trevlig liten himmel, men de är ju lite svårt att tvinga sig att tro.
Dessutom blir det ju en trevlig överraskning för mig när jag dör om jag märker att jag hamnar i en fin himmel istället. För dem som tror tvärtom blir det ju inte så trevligt. Fast det kommer de ju inte veta eftersom att allt bara slutar..hum..!
Tänk så är det att man hamnar/blir som man tror att de ska bli. Då ligger jag ju ganska illa till...! 


Jag har haft röda naglar så länge nu att när jag nu inte har det känns det som att jag har tappat lite av mina fingrar.
Mina händer kommer nog vara sånna händer som kommer se väldigt gamla ut när jag blir äldre. Det är verkligen inte bra alls. Jag skyller det på min karriär jag hade innan att jobba som lagerarbetare. Iiisch, jag vill inte få gamla händer. FAST det finns ju trotts allt saker som är mycket värre. 


Jag har mensvärk. Jag vill ingen annanstans än hem efter jobb. Men icke.
Tjingeling!


Throwing lockets to make a scene, I can't explain, you know what I mean


Jag är lite besviken på min söndag.
Vi skulle ju baka pepparkakor och göra pepparkakshus idag. Men icke. Just för att jag som vanligt är sent ute med äckelprojekt så hann vi inte det. Projekt som man sitter fast med får mig till att undra om man någonsin vill börja plugga, en annan fundering: ska jag verkligen plugga det jag tänker att jag vill. Då är det ju sånt mojs hela tiden säkert. Jag kanske bara ha fått för mig att jag vill för att jag inte vet något annat jag vill...hum...! Det löser sig...!?

Fast att jag inte har bakat så har jag ju inte direkt hållt på med projektet hela dagen.
Jag har fan typ noll i självdisciplin. Så en massa timmar har det ju inte direkt blivit med det. Alltså hade jag egentligen hunnit.
En massa tid gick till ett litet annat projekt haha. En sån sak som jag och Sandra nog kommer skratta ganska gott åt om några år haha.

Jag vill inte alls sitta och svara i telefon hela dagen lång imorgon, jag vill inte komma hem och verkligen vara tvungen att göra klart projektet, jag vill inte svara i telefon hela dagen lång på tisdag och jag vill inte gå direkt från jobb till att redovisa mitt projekt i tio minuter.
Jag har en känsla av att de kommer bli lite fiasko haha. Det kan ju nästan inte bli annat när man ska stå och prata om en tapet i tio minuter. Jag borde kanske gått på fler handledningar trotts allt haha.
Dessutom finns tanken där att jag skulle kunna skita i allt, är ju trotts allt bara 7,5 poäng. Dessutom har jag nästan bara varit på föreläsningarna och de har varit bra och intressanta de flesta så jag skulle inte känna att jag har gått till något som jag verkligen inte velat-
Fast samtidigt, nu är skitprojektet så pass långt gången, en lektion kvar med en tio minuters redovisning och sen är poängen mina och jag kommer aldrig träffa någon av typerna mer om de skulle gå åt helvete. Varför det nu skulle gå totalt åt helvete vet jag inte?
Jag ska sluta gå kurser. kanske! För min del har det nästan alltid bara varit nödlösningar för att jag iaf ska ha något litet att göra. Fast samtidigt, jag har ju inte förlorat något på det direkt.

Varför är julafton en fredag?
Kunde det inte varit en dag så att man fick ut så många lediga dagar som möjligt? Orka att de röda dagarna lägger sig på lördagen och söndagen. Tack för det lixom.
Speciellt nu när man jobbar på ett ställe som inte jobbar dem dagarna. 100 kronor på att nästa gång man får ut så många lediga dagar som man kan få så kommer jag jobba någonstans där det inte spelar någon roll.

- Idag har jag delvis kännt mig ganska bitter.
- Jag har idag lyssnat sjukt många gånger på Mikrofonkåt med September. Varför ställer jag mig verkligen frågan?
Kan vara gårkvällens (säger man verkligen så ?!) fel.
- Jag undrar när jag kommer tröttna på Put the sun back. Som de verkar: Aldrig. Vet inte hur länge jag har lyssnat på den låten nu, måste vara mer än ett år iaf!




Näe sov gott!
Tjingeling!

Allt eller inget

hum hum...
- Jag hade en jävligt konstig dröm inatt.
- Jag borde se till att bli jävligt full på mitt vin ikväll
- Jag borde inte se till att bli jävligt full eftersom jag inte riktigt har tid att vara bakis imorgon.
- Jag känner fast att jag inte borde.
- Jag känner inte alltid så som jag gjorde, vilket iof är skönt men ack så sorgligt med.
- Idag är det inte lika kallt, skönt som fan.
- Jag vill strypa lite.
- I förrgår blev det hus i helvete på en halv sekund. Helvetes kväll!!!
- Saker är inte alltid som man tror, vilket det tydligen aldrig kommer vara. Vilket egentligen både är bra och dåligt.
- Det är jävligt svårt att sitta och inte säga exakt vad man tycker bara för man vet att de blir fan så mycket värre om man gör det.
- Snart har Emelie varit borta hälften av tiden, sjukt.
- Jag borde slå in en present nu.
- Jag borde fortsätta på min tapet.
- På tisdag ska jag försöka stå och redovisa om en tapet i tio minuter. Hur lyckas man?
- Varför är du inte lite annorlunda, tänk vad skoj. Fast i längden är kanske nog detta bättre.
- Ganska snart är det 2011
- Jag är jävligt sugen på att baka pepparkakor.
- Imorgon är det redan söndag.
- Underbara underbara musik.
- Det hade varit trevlans med en grann uppenbarelse.
- Julkalendern verkar ju faktiskt bra, efter att ha sett ett avsnitt iaf haha
- Du har inte en aning.
- Det känns ändå ganska ljust och spännande ibland.
- Jag undrar hur jag kommer se ut om tio år. Lika dan eller något drastiskt?
- Jag undrar om det kommer bli att jag gör fler tatueringar en dag eller inte.
- Jag undrar om den man kommer bli tsm för resten av livet, om det finns en sån, kommer att se ut och vara exakt så som man tänker att ens "drömkille" ska vara och se ut. Känns inte riktigt så iof haha. Tänk så blir man kär i en som man "egentligen" tycker är ful haha.
- Nu borde jag verkligen slå in en present.
- Det kommer bli svårt att börja träna igen nästa vecka. När jag väl kommer hem från jobb kommer jag inte vilja gå ut i kylan mer.
- Antingen har jag gått ner i vikt eller så har mina jeans töjt sig. Inget av de känns rimligt.
- Om bara lite mer än en månad kan jag gå ut med Sandra, det känns jävligt skumt haha.
- Jag vill veta hur det ser ut från olika djurs ögon.
- Det känns så sorgligt och konstigt när man tänker på det.
- Jag undrar om jag alltid kommer bo i Sverige och Malmö? För några veckor kunde jag tänka mig att flytta, nu kan jag inte tänka mig det riiiktigt lika mycket.
- Tänk så många olika tankar och känslor det finns i världen.
- Nu ska jag slå in presenten!
Skål!

Första December

Det är konstigt ändå hur livet förändras.
Det som är ännu lite mer konstigt är att det så länge man lever kommer saker och ting ändras.
Inte för att det kanske hela livet kommer vara drastiska förändringar hela tiden, men ändå fortfarande ändras.
En konstig sak till är att man hela tiden kommer att vänja sig vid det som ändras även om det från början känns jättekonstigt.
Om jag tänker tillbaka till för ett år sedan så har det på ett sätt ändrats ganska mycket nu, samtidigt som det inte har ändrats extremt om man tänker efter. På ett sätt bättre nu än då och på ett sätt sämre.
Måste nog dock säga att jag hellre är där jag är nu än just för typ ett år sedan.

Första december idag. Var på väg att skriva galet galet där. Men jag hoppar nog allt över det, för det känns inte så galet. För en gångs skull känns de nog som vi är där vi är, än så länge iaf.

Fasiken vad jag har sovit mycket sen förra torsdagen när jag blev sjuk. Det är ju så himmelskt jävla skönt. Speciellt när nu det är så satans kallt så att samtidigt som man vill sova vill värma sig. Sova och duscha varmt ligger jävligt högt upp på min gilla-lista just nu.Även om jag sover mycket och i princip minst sover typ 8 timmar även om jag går upp klockan 6 på morgonen så sitter man likväl där på bussen och kan inte hålla ögonen öppna. Av någon konstig anledning mår jag dessutom illa om jag är för trött och inte kan sitta som jag vill. 

Denna veckan fick sig ett litet flyt.
Var en här på jobb som ville byta sin långa dag i måndags mot min på torsdag. Så tjofaderittan, i måndags jobbade jag min långa dag så den är redan avklarad denna vecka. Skönt som faan!
Idag har jag dessutom min lite tidigare dag.
Jag måste få alla tummar ur röven och börja med mitt projekt till kursen. En barntapet. Det skulle ju kunna vara kul, men nu är det inte det bara för att jag känner att jag måste göra de. Bajs. 

Tjingpling!