onödigt

Undra om man alltid kommer ha söndagsångest fast att det inte är något tråkit man ska till på måndagen. Jag har söndagsångest fast att jag vet att jag tycker att det är "kul" när jag väl är på praktiken. Wierd. Det är mycket som är wierd, jag är en av de sakerna. Det är liksom inget som går ihop riktigt, spretigt värre. Och en aning drygt. Synd att man inte bara kan programmera om sig. Jag borde verkligen dammsuga, jag borde ha gjort det i flera veckor, det fastnar saker under strumporna och om man tappar något på golvet får man med sin en massa annat upp. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på Child nu ikväll. Började kolla på Californication idag, sjukt kul humor. Serier är fan räddningen ibland. Om två veckor är vi i Paris nu och har trevliga dagar framför oss, ska bli jävligt skönt att komma iväg lite. Om tjugosex dagar kommer Sandra hem. Imorgon är det en ny vecka och en ny dag! Bla bla bla totalt onödigt och meningslöst.

Torsdag

Handledningsmöte i förmiddags med examensarbetet. Var lite halvskakis att det skulle sågas, men det var på rätt väg. Gött. Möte på praktiken/det kommande jobbet idag. Vissa stunder undrar jag ju har fan jag ska fixa det här altså haha. Men de är väll bara till att fixa det helt enkelt antar jag. Jag tackar för att det är sjukt härligt folk där. Träning på Bulltofta. Imorgon ett litet morgonsamtal och sen intervju till examensarbetet. Sen var det helg igen. Och nu ska de bli galet skönt att sova!!

don't you ever let me down

 

det var vår i förrgår

 

This could be heaven or this could be hell

Gah. Just nu vill jag inte riktigt vara här. Jag vill vara där Sandra är. Där man badar. Där man solar. Där man snorklar. Där man ser havssköldpaddor. Där man blir brun. Där man dricker goda drinkar. Där de är snyggt folk. Där man kan gå barfota och där man kan slippa dryga saker och slippa tänka. Med erfarenheter sen de gånger jag var iväg vet jag dock att problem och tankar inte stannar hemma i Sverige, de följer tyvärr snällt med. Och när man kommer hem är man tillbaka i det igen. Men det kan ju alltid vara skönt att tänka att det inte är så... 
 
Bla bla bla jag kan inte sluta ha det i huvudet och jag vet inte var jag ska göra av det och jag vet definitivt inte om jag ska göra något åt det eller inte bla bla bla.
 
Och jag är definitivt inte sugen på att skriva examensarbete som jag egentligen borde syssla med just nu.

Att minnas

 
Crazy, i måndags gick jag och blev med jobb. Sjukt bra flyt, ett sånt flyt så jag nästan tror att
någon ska komma och riva mina anställningspapper. Känns galet bra samtidigt som jag nog
faktiskt inte riktigt inser att jag har ett jobb innan jag ens är färdig med utbildningen. Yeey :)

To give the world some love today babe

 

Fredag

Hur glad blir man inte när man blir beordrad att titta bakom en tavla och man hittar ett brev fasttejpat på baksidan från världens bästa människa. Var tvungen att gå ner i källaren och fälla några tårar haha. Också var det fredag igen, uppsatsskrivande idag för hela slanten och ikväll blir det bakning och uppladdning inför morgondagens kalas&partajande. Jag hoppas så galet mycket. Det hade ju varit helt fantastiskt. Det låter ju dock lite för bra för att vara sant så ingen seger som tas ut i förskott, meen äändåå!! Fast en aning scary på samma gång, men de är väll förmodligen utvecklande eller något... Men de som är bra får fan väga upp det läskiga några gånger om. Håller tummarna!
 

After the storm

 

And there will come a time, you'll see, with no more tears. And love will
not break your heart, but dismiss your fears. Get over your hill and see
what you 
find there. With grace in your heart and flowers in your hair.

 


Mormor & Morfar

Åh var och åt middag och mös hos mormor idag. Och tittade på en massa gamla foto. Jag har så svårt att inse att de har varit unga, att de har varit som jag. Kan omöjligt få in det i mitt huvud. Och det blir så konstigt att morfar är borta, för han är ju där på fotona. Frågade mormor om det det kändes konstigt att titta tillbaka på en massa foto och om det kändes som att det var hon på bilderna. Tydligen kändes det inte konstigt och tydligen kändes det som att det var hon på bilderna. Är bara så svårt att inse att de inte alltid har varit som de är, att de en gång har haft hela livet framför sig och stått inför samma val som jag själv kanske stått/kommer stå inför. Att ett av liven på bilderna är borta, att morfars liv är är slut och att han bara lever kvar genom att vi pratar om honom, våra minnen om honom och genom fotografier ♥

 

 
 
 

Hjärnrensning


Urk

Huu, nu är nog första gången som jag verkligen vill bli klar med skolan. Det är examensarbetets fel. Så jävla invecklat och utdraget. Vet inte hur många månader jag lagt på att ens "få börja" med det, men ändå är det inte ok. Aldrig varit så nära på att börja böla inför en lärare som igår haha. Idag måste jag vinkla om ämnet/komma på ett nytt ämne och jag vet ifan riktigt var jag ska börja. Klump i magen på det. Har försökt sova så länge som möjligt för att slippa börja, men de är väll bara till att ta tag i skiten. 
 
Praktiken dock, den är allt bra den. Trevligt folk och jag får en massa saker. Och inga dåliga saker heller. Är bara till att tacka och ta emot, i tisdags kändes det som julafton. 
 
Igår var Emelie&Pära här i Tygan med mig.
Jag passade huset och Kiwi lite. Emelie&Pära passade mig. 
 
Fredag imorgon igen, det börjar bli lite skrämmande hur fort tiden går. Snart är vintern slut och jag vet inte riktigt var den tog vägen. Excisterade ens jul och nyår? Känns inte så. 
 
Planen idag är också att la en låång promenix. Längtar
 
 

Att minnas