Well goodnight moon I want the sun


Jul jul strålande jul!

Jag hade julkänsla faktiskt =)
Men den försvann fort som fan så fort julafton var slut. Det vill säga igår, tyckte det var bra att det inte började regna fören igår med!

Mysig lillejulafton hos mormor&morfar, konstigt nog (eller ja inte så konstigt egentligen eftersom det är där vi har varit på julafton de senaste åren nu) kändes denna dag som julafton.
På själva julafton kändes det mer som lilla julafton, men dagen spenderades iaf hos farmor med kusinerna. Trevlans var det med. Trots glömda glöggkoppar och tretton glömda ägg haha =P!

Mysig dag idag har det allt med varit =)

Dock har jag små ångestklumpar lite här och där nu. Isch isch!
Känns lite som att jag står framför en avgrund och inte vet ett piss!!
När jag kommer hem i april/maj känns det som att hela livet kommer vara blankt på alla möjliga sätt. Jag vet inte hur någonting kommer att se ut. Tootalt ingenting!
Men ja, jag antar att det bara är som det känns nu. När man väl är där kommer det säkert inte alls vara så blankt.
Och ja, nu ääär det ju faktiskt så att man ska leva en dag i taget..

Nästa anhallt nu efter jul är ju i vilket fall som helst självklart nyår ja, prata precis med Emsanlus om att jag redan har en jäkla nyårsklänning haha!
DET är galet om något!
Tänkte för någon dag sedan att det inte skulle förvåna mig om det inte händer något på nyår bara för att jag för EN endaste gång ska ha klänning och redan mot alla odds har hittat en och fått den i julklapp. Svik mig inte med jeans denna gång Emsanlus!
Men nedå, något ska det allt ske =)!

Imorgon jobb sen ska jag nog inte jobba mer av december tror jag.
Resten av kvällen ska jag bara kränga choklad i sängen har jag tänkt!

Tjingeliiiing!




Ett litet jullov sådär!

Ja, det känns faktiskt som att jag har ett litet jullov. Mys, även om det som kortatst varar i tre dagar. Men ändå lixom!

Igår gjorde jag en liten insats. Jag jobbade över två timmar på jobb. Vilket jag i princip aldrig har lust, ork eller motivation att göra. Så igår jobba jag 08.00-19.00! Hujede mig, ont i ryggen var det här ja!

Idag har jag vaknat med huvudvärk? Säg mig varför? Jag har ingen jävla aning. Dygt, men den börjar nog ge med sig nu efter två tabletter ner i gapet!
Igår när jag vaknade mådde jag inte mycket bättre. Yr som fan, mådde illa och kallsvettades. När jag kom till jobb kände jag mig bakis!

Men nog om det och åter till juuuuulen =)!
På dagens schema står. Lite städning, hem till farmor och hjälpa henne med en snabb sak, hem till Anton och sen ska jag vidare till mormor&morfar där mamma ska firas och en dag för tidig julafton ska firas. De bli mys =)!

Tjingeling!

Whiholabandooola!

Jaaaa, resan är nu bokad och klar. SKÖNT SKÖNT SKÖNT =D!
Har dessutom pratat med den ena tjejen,  Frida i telefon för första gången vilken kändes BRA BRA BRA!
Verkar superduper trevlans!
Så nu är det 8 februari till Brasilien och preliminärt hem från Venezuela den 25 april!
Wiihoooooo!

Kan erkänna att jag från början inte var super lockad av att åka till Sydamerika.
Men ja nu, NU är jag jävligt lockad av att åka dit. Svårt att inte bli annat när man ser en massa fina, mysiga, vackra och spännande bilder.
Svårt också när man hittar en lista som någon resereporter har gjort över världens tio finaste stränder och två av dem ligger i länder vi ska till och en av dem ligger i ett land som vi kanske ska till. Då smälter man, iaf ju jag en hel del!

Annars då? Jo jag har faktiskt julstämning =)!
Alla julklappar är inhandlade.
Förutom det blir det en hel del jobbande. Idag dock ledig och i fredags hann jag med en myspys kväll med Emelie med bakadpotatis ätande, knäck görande, nejlikeapelsiner (vad kallar man det?), glögg drickande, julmusik lyssnande och så bar vi in Emelies gran. Myyyys!
Idag har jag största delen av dagen legat i sängen med Anton och kollat på än det ena än det andra. Mys men ganska tråk till slut hehe.
Näe, nu ska jag allt gå och tända en massa ljuuuus =)

Tjingeling

Helgen gick, nu ny vecka som vanligt!

Denna helgen känns på ett sätt som att den har varit vääldigt lång. På ett annat sätt känns det som att den har gått fort. Fast nja, den har nog mest kännts lång faktiskt. Bra, då all annan tid går går jäävla snabbt.

I fredags var det inflyttnings fest hos robban& hans "sambo". Mycket folk och trevlans över lag =) Fin tapet hade dem med!!
I lördags knepade jag i hop min "julgran" till mitt rum, så detta år kan jag inte klaga på att granen står ute på uterummet och att jag inte får uppleva julgransdoft.
Halv 12 på kvällen begav sig jag, Anton, Sebbe och Jensen till Filmstaden för "Lucia movienight". Det var trevlans, mys och tröttsamt. Sov dock bara typ en halv film, så jag är stolt över mig själv haha, trodde jag skulle sova mer. Kvart i åtta på morgonen var vi hemma igen och kröp ner och sov i fyra timmar. Resten av dagen var det ganska mycket chillande och sen blev det middag med familjen&framor här hemma och Lucia i kyrkan.

Haha galet galet, när jag och Sandra körde farmor hem sen så lyssnade vi på "Caramells" skiva. Det är sjukt så kul det är att lyssna på sånna gamla låtar, speciellt när man av någon konstig anledning kommer ihåg alla texter. Kul kul!

Näe, nu frukost. Sen jobba 12-21. Jippy.
Bokningen av biljetter är nu vääldigt nära. Spännande =)!

Tjingeling!


Ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan...




   

...glittrigare glim och grötigare rim och mer Arne Weise i rutan.
Jag vill ha rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen,
krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen.


I get lost in the night so high I don't want to come down



-

Okey, jag måste verkligen ta mig i kragen och köpa julklappar.
En är hittills inhandlad. Har dock ingen lust alls att gå och leta och köpa, men har iof ingen lust aaalls att göra det sen när alla andra stresshandlar typ några dagar innan julafton.
Julklappar, suck. Ibland är det bra trevligt med dem, men ibland är det bra otrevligt.
Speciellt när man mååste köpa!
Mot mobilia nu.

Tjing!

All this talk of getting old It's getting me down my love

Gör mig okomplicerad och ge mig en okomplicerad värld!
Gärna nu med detsamma, för jag blir så trött, arg och ledsen!

Dessutom era jävlar,
sluta våldta, sluta vara äckliga jävla pedofiler, sluta mörda, och sluta med allt jävla skit. Era rubbade jävlar!
Man undrar ju hur fan världen går runt och vad det ska bli av den varje gång man öppnar en tidning.

Nä, adjö!