En kväll med en Tessiless och en Lus

Det ska nog hyfsat mycket till för att det ska bli en tråkig kväll med de två filurerna!

Sool

Oj, nu blev det sommar =)
Jäkligt varmt när jag gick till bussen klockan sju. 
.
Jag hatar visa delar som stör min tankeverksamhet, man borde bara kunna klippa av några trådar där inne så att man slapp de delarna som stör ens dagar. Och de som gör att man funderar på något som man ändå för tillfället inte kan ändra på eller saker som antagligen kommer visa eller lösa sig med tiden.
Mest stör jag mig för att det finns så mycket annat kul och bra som jag borde lägga all energi på, jag borde inte ens tänka på skiten. 
.
Men iaf en sak som är bra och kul: Jag har inte en enda hel arbetsvecka på fem veckor. Det är najs!!
Jag tror att det de närmsta dagarna kommer infinna sig en liten sommarlovskänsla hos mig, iaf om värmen håller i sig och saker som är lite planerade sker. Trevlans! 
.
Igår lyckades jag på någon konstig vänster knipa två av de 1800 extrabiljetterna som på två minuter såldes slut till Peace&Love.
Så nu är det jag och Emelie som ska vara skitiga, lulliga, glada och lyssna på en massa bra artister. Fasiken vad jag håller tummarna för att de ska råka släppa att Mumford and sons också kommer! 
.
Tjing =)


Inget

Olalaa, första gången på evigheter som detta används som ett tidsfördriv.Det finns en sak som är bra med att det är sämre och kallare väder. Det ringer mycket mindre här. Underbart. Helt plötsligt är det mer okey att arbeta haha. 
.
Jag kan inte fatta att det snart är juni.Jag måste försöka få in i huvudet detta år att det är sommar snart. Det brukar gå till midsommar, då spricker bubblan lite och jag inser att fan det är ju sommar nu, och då har man i princip gått miste om en månads sommar. Icke icke okey.
.
En trevlig vecka annars måste jag säga.
Det är träning, blodomlopp, grillmys, chill, middag, mys, drickande och utgång. Gillas gillas! 
.
Äe nu får det gärna snart bli lunch här. Är dock inte hungrig. Vid denna tiden brukar inget ha slunkit ner. Men idag ligger där redan ett knäckebröd och två kanelbullar och skvalpar. Trevligt att vi inte gamade igår och fick rester idag!
Holabandooooooola!


Here comes the sun

.
.
.
Underbara människa och underbara Sverige ♥

UTFLYKT

















Om det är något som ska få en att må bra så är det små utflykter  
Verkar kunna bli ganska bortskämd med det denna helg. LOVE!

Det vore väldigt dumt att klaga idag !


Som ett hopp i okänd säng

Jag älskar trevliga kvällar som råkar infalla mitt i veckan.

:)

Dagens insikt.

Jag har på tok för mycket kläder och trosor som jag inte använder.
Det ska bli ändring på det. Det borde det bli iaf, annars är det helt onödigt att de ligger/hänger där och tar plats. Ännu mer onödigt att jag spederat pengar på de.
Vad är det som gör att plagg bli favoritplagg?  För det är ju inte direkt så att det alltid är de snyggaste som är favoriterna. Hum.
.
T-shirtar är det dessutom något lurt med. Jag gillar det, jag tycker det är snyggt och jag köper det.
Lite halvrockiga t-shirtar ligger där och ganska mycket glyttiga t-shirtar ligger där. Jag gillar dem, men jag kommer inte alls ofta till skott att använda dem. Vet inte alls varför. Illa!
.
För någon kväll sedan hyrde jag och Robin film. Jag gillar inte riktigt att hyra film längre haha, det är svårt. De tar en jävla tid att hitta något som verkar värt att se. Iaf när man ska hitta en film som båda ska gilla..
I alla fall så hittade vi en. Den hade fått jävligt bra och många recensioner på framsidan och jag trodde att oooh här har vi lyckats hitta en kanonfilm. Men nja. Det var en sån film där handlingen utspelade sig på typ samma ställe i två timmar, man fick ingen riktig förklaring till något och att det slutade med ett jävla slut.
Ett sånt slut som jag inte förstår hur man kan vilja göra. Slutet gynnade absolut ingen. Fyra personer dog typ fem min innan filmen var slut utan att ge filmen någon som helst mening eller poäng.
Sjukt onödigt. Äee jag gillar inte det! Inte alls!
.
Det regnar ute!
Tjingeling!

Glada gatan fram















:) En trevlans lördag helt enkelt


Onsdag kväll

Det är alltid lika skönt när onsdagen är över.
Då har mer än halva veckan gått och långedagen är över. Kvar på veckan är sluta tidigt dagen, fredagen och sen helg. Lite ny luft flyger alltid in i kroppen då tycker jag.
Det rycktas om en dejt med Sara imorgon, en dejt med mys och chill på fredag och tur till KB på lördag.
Låter väldigt bra i mina öron detta!
.
- Just nu skulle det vara ganska trevligt om det började regna faktiskt.
- Jag har fått tummen ur röven och fixat spotify, nu kan jag lyssna på alla låtar igen som jag lyssnat sönder och som sa stopp. Gytt!
- Jädrar vad man vänjer sig vid nagellack. Händerna ser ju för jävliga ut utan nu.
- Jag måste se till att sola ryggen. Det finns färg på framsidan. Det finns absolut ingen fär på baksidan.
- Benen och magen ligger föresten illa till på framsidan med.
- Vem står i kö TJUGO minuter för att få hjälp med EN geting som flygit in ett hål i för typ TRE dagar sedan haha.
- Jag undrar om en standard arbetsvecka alltid kommer vara fem dagars jobb och två dagars ledigt.
- Varför man blir skönast full av vin?
.
Godafton!

En himmel och ett hav mer än vad jag klarar av

Idag ångrade jag stort att jag inte tog med mig ett par shorts när det glassades i Pildammarna.
Satan i gatan vad det var varmt imellanåt, men att jag tog med mig en filt får väga upp.

Jag förstår inte hur man, och folk i största anmällhet kan gå och ägna så mycket tid, energi och tankar åt en viss sak. Ibland beter man sig som att hela ens liv och hela världen kretsar runt bara en sak. Det finns en miljon andra saker som man kan tänka på, men varför fastnar man alltid i samma?
Det är stört och i en del fall helt meningslöst.
Jag gör det och jag kommer med största sannolikhet att göra det mer eller mindre hela livet, vilket är fullt mänskligt. Men fan vad mycket mindre problem och ångest man hade haft om det inte fanns. Sen att mycket hade varit tråkigare utan behöver ju inte läggas till här...

Jag hatar vändningar. Jag hatar vändningen när allt helt plötsligt känns totalt meningslöst.
Jag hatar varför man inte vet varför man gör saker och jag hatar när man inte vet varför man ens tänker det.
Jag hatar dessutom att jag fick en jävla huvudvärk nu.

Näe, nu ska jag distrahera mig och vila ögon och tankar till en karl på datorn!

Plingplong!

Den där dagen.

Valborg, ja vad ska jag säga. Jag fullkomligt älskar den dagen!
Haha, jag var sjukt bitter på kvällen i fredags, tänkte att jag lika bra kunde skita i hela lördagen och bara dra täcket över huvudet och sova. Men ickesanicke, klockan sju i lördags var jag uppe, ganska pigg (!?) och glad igen!
.
Var nog första gången på länge som jag faktiskt helt och hållet befann mig där jag verkligen var från att vi kom klockan tio tills att vi åkte hem klockan sex. Annars brukar typ en mer eller midre del av mig jäkligt ofta vara inne i någon framtid, dåtid eller bara någon annan stans överhuvudtaget.
Valborg var det ja, det borde finnas fler dagar av denna på året. Om inte annat så borde det som sker ske fler gånger!! Tänker man efter så är det inte svårt över huvud taget att ordna. En sak till som ska skrivas till sommarlistan!
.
Hur kan åtta timmar para poff försvinna huxflux?
För att inte snacka om vädret, för två två veckor sedan var jag sjukt skeptisk till hur det skulle kunna gå att sitta i shorts och linne i solen och grönskan.
Men ta mig fan. Vi satt där och det var en sån dag som man inte rikgtigt ville skulle ta slut. Shortsen åkte på, träden var gröna, näsan brändes lite, vinet rann fin fint ner, och folket var sånt där bra och trevligt folk och tiden gick. Ja den gick för snabbt!
Tjingpling