Svensk sommar

Denna helgen har då varit så bra, solig och varm :) !
Fredag till lördag var det paddling med familjen, igårkväll Helsingborgsfestivalen och idag sol och bad i skanör.
Mys, bilderna får tala för sig själva =)!


 

 


  

Tjingeling!

Ven

Igår blev det en tur till Ven, mycket trevlans värre :)!
Dock fick vi ingen sool på hela dagen, förutom lite som tittade fram när vi väntade på båten hem. Men men, det var varmt iaf! Vi cykla (vad annars), fika, cykla lite till, cyklade, spelade fotbolls golf, cyklade och käkade.

De e fasiken vad vissa hus/sommarstugor där är så jädrans söta och mysiga. En sommarstuga där någon gång skulle ju inte sitta helt fel. Fast jo, lite fel.. ska jag ha en sommarstuga någonstans vill jag nog inte ha en massa "turister" över allt. Fast...äh, som sagt vissa är övermysiga.

   
    

Imorgon är det en koort jobbedag och sen bär det av en sväng tills på lördag, ska bli mysigt värre :)!
Måste säga att detta har varit en brao vecka!!

Mot mat!
Tjingeling

Långe dag

En långedag idag fast att jag slutade klockan två, kom dock inte hem förrens fem timmar senare klockan sju. Ganska segt. Men på dem fem timmarna blev det en liten runda i stan, en bakad potatis, klippning och en jävla massa skoskav. Imorrn är jag föresten ledig så det spelar inget värsta stor roll att de blev "sent" att komma hem.
Vad morgondagen har att bjuda på återstår att se, hoppas på sool iaf =)!

Idag såg jag en satan i gatans söt familj som satt och åt. Mamma, pappa och tre barn. Och dem alla var punkklädda och den lilla killen hade en grön tuppkam. Sött värre.

Näe, att sätta rumpelumpan i soffan framför tv:n nu kommer att sitta perfekt. Lite massage till det skulle göra så att det satt ännu mer perfekt, men jag får nog nöja mig utan antar jag.



 

Tjingeling!

solen kommer

Åh, fy vad skönt det är att ha kommit hem nu. Idag var det seegt på jobb. Iaf de första fyra timmarna, segesegt. Sen gick det ganska undan som det brukar göra. Men nu är jag hoome =)!

Och ooolalala, vad är det man ser i tidningen, soooolar ! Visst det stämmer då inte alltid med detdära vädret, men denna gången väljer jag att tro på att det blir fint. Speciellt bra är det eftersom att jag ska ge mig ut och paddla och då också förhoppningsvis bada. Det blir en ganska stor aning roligare om solen steker än om regnet regnar! Aa, ska allt bli trevligt =)!

Idag skulle vi egentligen ha gäster, så jag har varit inställt på riktigt god mat. Men de blev inget med gäster och därför tydligen inte dendär goda maten. En stor besvikelse, illa illa!

Nu har jag jobbat  5½ vecka och har som minst 3 veckor kvar. Var i helsicke har dem 5½ veckorna tagit vägen? Snart är det Augusti med. Och väldigt snart måste jag ta ett beslut. Beslut är något som borde stoppas upp i röven, beslut suger. Iaf dem som är stora, eller nä de behöver inte vara stora, men de besluten som i det stora hela spelar någon roll. Fast ja, alla beslut som man inte är säker på suger.

Näe, en dusch nu efter jobb är väldigt välbehövlig skulle jag tro.

Farväl jupiteeeeer

här på gatan där jag gömmer mig
har hösten börjat tidigt
du hör vindarna från slummern
mellan grenar och blad
har du vaknat efter kraschen
har du samlat dina saker
när förtrollningen är bruten
är det dags att ge sig av


Tjingeling på er =)!




Tisdag



Jag skulle hitta "De tre vännerna och Jerry", men icke icke.
Nu e jag sjukligt mätt efter middag, godis, kakor och hela faderullan som man får borta.
Imorrn åter igen jubb och sen blir det fiiika.

Mot dusch, tv, säng & sömn. Skönt värre =)
Tjong!

.

Igår såg jag Mamma mia på bio. Ingen komplicerad film på något sätt, bara en glad film rakt upp och ner.
Jag har haft honey honey på huvudet hela dagen idag, så kan det gå.



Dagen började väll halvdant. Men den blev och har varit trevlans sen dess i ett ganska soligt Ystad. Måste säga att Ystad är jädrans mysigt! God mat och lite shopping blev det med =)!

Annars är det väll inte så värst mycket kvalité på livet just nu. Jag bryr mig samtidigt som jag inte bryr mig ett skit. Jag står still och känner för det mesta att jag inte har ett typ skit att hämta här. Jag blir bara så trött på så jäkla mycket. 
Men jag antar att jag har en av de bittra tiderna i livet just nu, har ju hittills i livet kommit lindrigt undan, så visst det är väl min tur att gå under ytan en del.

Men visst de finns ju ljusglimtar lite här och där, och dem tackar då jag för.

Näe, tjong på er!

.


Gammalt

Det är allt något speciellt att kolla i gamla fotoalbum. På nått sätt lite sorgligt men ändå så kul !

  
   


Det är inte annat än att jag faktiskt saknar våra traditionella sommartider i småland.

Tjiing

-
Suck

Kväller

Ah, här e vaarmt.
Jag e så sjukt trött på dagarna när jag börjar klockan sju. När jag sen ska sova är jag inte trötter, typiskt värre.
Idag sov jag föresten för jäkla gott en stund ute i hammocken när det regnade och smattrade på taket, mys på det =)

Tänk att jag om typ tre månader eller nått kanske sitter på ett helt annat ställe, ett varmt ställe. Jag måste snart börja ta och bestämma mig känner jag. Inte lätt haha. När livet känns lätt känner jag inget dunderbehov av att åka, men sen kommer stunder där det bara är en spya på allt och det mesta som känns rätt och då känns det för jävla välbehövligt att åka. För less kan man då bli ganska lätt då och då!
Men jag ska åka, jag bara måste det.


Glaade

Näe, mot sängen med försök att sova.
Jag är sjukt glad att det är sommar och ljust när jag ska upp iaf annars hade det varit riktigt illa.

Tjingeling :)


Lördag

Hej och hå vad jag har en skön "jag är trött känsla".
Gårdagen blev inte som det hade varit tänk hela veckan. Dvs party, men det tar vi igen nästa helg!
Istället åt jag en hejdundrans god middag som Emelie tillagat och sen chillade vi där resten av kvällen med massa prat, en promenad och film fram tills att vi somnade medans vi härmade Grazynia haha,myspys.

När vi drog upp persienerna i morse möttes vi av treevlig sol och en maassa värme. Så vi följde med Martina till bo01 när hon ringde och frågade om vi ville med. Vilket var ett jädrans bra beslut för fasiken vad det var skönt, blev allt ett litet dopp med haha. Så nu har man fått tillbaka iaf liite av sin förlorade färg för ett litet tag.
Så thanks Emelie för två trevliga dagar :)

Inte många dagar tills Sääändra kommer hem nu, trevligt värre.
Flicka lilla, du skrämmer ihjäl en här hemma ju när ni är med om farligheter, illa illa men de kunde varit så många gånger värre än vad det var. Saknar dig!

Näe mot...något annat!

Tjingeling

Tramp

Trevlig dag idag =)
Vet inte helt varför, antagligen till stor del för att jag har slutat två, men de senaste jubbdagarna har varit ovanligt trevliga. Eller trevliga är till att ta i, lite fel ord kanske. Men de har gått ovanligt lätt eller vad man ska säga.

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Therese. Trampa trampebåt, käkat och blitt mätta. Trevlans värre.
Det finns två bra saker med komvux, det är mina första MVG och Therese haha ;)!

 
   
  


Det badade tyskar i kanalen, omysigt värre.

Nu ska jag nog krypa ner i min säng och kolla på något, ska bli kul och se hur mycket jag hinner se innan jag somnar, kommer säkerligen gå snabbt. Men det är bra det !

Jo en annan sak, i förrgår tror jag att det var satt jag och kolla på en kille som stog utanför bussen, ingen som jag sett tidigare. Och idag har jag sett han två gånger på två olika ställen. Vet inte vad jag vill ha fram av detta haha, bara att det är "konstigt" att man ser en person tre gånger på två dagar som man aldrig tidigare har registrerat att man har sett.

Näe, mot sängen =)

Tjing!

Tisdag-blandat

Soooolen är tillbaka, mys =)
Trevlig dag med trevliga filurer idag i Kristianstad.

Blev lite bilder, dock kaassa sådana haha. Men får ju allt säga att det är roligare med dåliga bilder än inga bilder alls.

  


Jag har blivit introducerad (svårt ord det där haha) att lyssna på denna girl. Och jag börjar gilla det nu, lite sådär sköön. Det är nog typiskt sånna låtar som jag inte helt 100 gillar från början, men lyssnar man sen lite så fastnar man mer och mer =)



Sen kan vi ju avsluta med lite bilder sen Mackes student.

   

Såå, nu blev de lite blandat här hehe, nu ska jag gå och börja bli trötter.
Tjingeling