tvåtusenfemton



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Snorklat med valhajar och postat ett "kärleksbrev" till en främling.  

Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hade några löften.

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016? Ett mer harmoniskt jobb och och kärlek skulle inte sitta helt fel alltså.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Hum, inget tror jag 

Vad var din största framgång 2015? Förra året hade jag examen och att jag fick fast jobb, detta året tror jag faktiskt inte jag haft någon större framgång inom något område alls direkt. 

Största misstaget? Kommer inte på något, så det bör inte finnas något misstag som är allt för stort.

Upptäckte du någon ny sida hos dig själv? Njäe

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Nä, tack och lov. 

Bästa köpet? Ingen aning faktiskt. Kanske min nya kamera som är mycket mindre än den andra.

Vad spenderade du mest pengar på? Min första spontana tanke är mat. Men jag vet ändå inte. Jag har i princip aldrig mycket mat hemma. Det ekar för det mesta i kylen så jag undrar om det verkligen kan stämma. Den dagen jag bor ihop med någon tror jag att jag kommer att äta så jäkla mycket mer. 

Har du på något sätt förändrats under detta år? Mjä det tror jag inte

Gjorde någonting dig riktigt glad? Semester - fy fan vad underbart det är. Vår obligatoriska sommardag med mormor. En extremt varm kväll och natt på ribban. När jag hälsade på Sandra på Filppinerna. Umgås med Killikill. Tylösand med Lii och Jessica. Skrattanfall med familjen. 

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2015? I princip varje gång jag hör Next to me med Otto Knows och Du swipa höger tänker jag på Tylösand haha.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Har varit hyfsat lika 

Vad önskar du att du gjort mer av detta året? Pussats, kramats och myyyst


Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat mindre på jobb och tänk mindre på jobb när jag är ledig.
 

Vad var det bästa med sommaren? Tylösand. Nu i efterhand känns det lite som vi var i en bubbla när vi var där.


Hur tillbringade du julen?
På Lanzarote med familjen. Champagne till frukost, massa timmar i solen, ett dopp i den svinkalla poolen och god middag med fisk och räkor till middag.  

Favoritprogram på TV? BRON

Bästa boken du läste i år? Ingen aning, läste en bok nu på semestern. Annars har det tyvärr inte blivit så mycket läsande detta året heller. Borde läsa mer nästa år! 

Största musikaliska upptäckten? Har nog inte upptäckt något jättespeciellt. Har dock lyssnat en massa på George Ezra vilket jag inte kommer ihåg att jag gjorde lika mycket förra året. 

Något du önskade dig i julklapp och fick? Jag ville att familjen skulle åka utomlands över julen och så blev det. 

Något du önskade dig men som du inte fick? Nej

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag kommer ihåg att två kollegor hade satt en massa ballonger på mitt skrivbord och sen var jag och fick god middag hos familjen.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer närvaro och levande i nuet, men tycker faktsikt att det börjar gå lite bättre med det sistnämda iaf.


Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, musik och resor.

Vad hoppas du på inför 2016? Lööööve! Lugnare tempo på jobb/ett annat jobb/att jag börjar hantera att ha mycket att göra bättre än vad jag gör nu i perioder. Att jag börjar tycka bättre om att laga mat, är ingen katastrof om det inte blir så men det hade varit bra haha. Att Håkan hellström konserten blir miinst lika bra som senast och att det hinner komma ut ett nytt album innan dess. Att vi får bättre platser på Mumford and Sons konserten än vad vi fick i sommras. Trevliga weekends och någon resa. Att familjen får vara frisk och lycklig och att andra nära och kära ska få lov att må bra och vara friska! Har en bra känsla inför kommande år :)!