Nytt hemresedatum

Mm, nu har vi andrat vart datum som vi flyger hem. Nu ar det den 10dec som galler istallet.
Det ar bade trakit att vi aker hem tidigare och lite skont och det skulle kunna varit mycket varre.Nu handlar det om tva veckor nar det skulle kunda handla om manga fler. Nar vi aker hem har vi anda varit borta atta veckor.
Det kan dock handa att vi andrar biljetterna igen om det visar sig pa provsvaren att det inte ar sa allvarligt med hennes mamma. Sa vi far allt se hur det blir..

Men det kanns iaf konstigt. for om det blir den 10 dec kan man verkligen borja kanna av att slutet pa resan narmar sig.

Idag ar det ganska daligt vader har, mulet och regnar lite da och da. Men eftersom jag inte gick upp forrens typ halv tva idag efter att ha sovit och spytt lite om vartannat spelar det ingen direkt roll. Det ar en san dag man kanner att man aldrig i livet ska dricka igen och bara man sneglar pa en flaska med sprit sa far man klokningar.
Anda dricker man igen, men idag ska det da inte bli nagot med det ar det tankt!!

Tjingeling

Typ en manad

Inte klokt nu har det gatt typ en manad sen vi lamnade sverige. Och det har gatt tre veckor sedan jag skrev har sist.
Dagar borjar flyter ihop och man har inte riktig koll alls pa vad det ar for veckodag. Men vad gor det igentligen ? Inget alls!

Den storsta fragan nu ar vall hur lange det kommer att bli att vi stanna eftersom att jeanettas mamma ar sjuk dar hemma och det inte ar nagon som vet hur allvarligt det ar. Det som klyddar till det annu mer ar att om hon eller vi ska boka om vara biljetter maste vi gora det nu i dagarna. Dett ar ju skitsvart eftersom ingen vet om hennes mamma kommer att bli samre eller battre. Nasta fraga ar ju om jag ska stanna eller inte om hon aker hem. fast kanner att det beror pa hur mycket tidigare hon nu aker hem om hon nu ska goera det. Hade hon akt nu hade jag antagligen stannat, men handlar det om typ tva veckor eller natt kanns det som att jag lika bra med kan aka hem da. Men vi far se hur det blir!

Nu ar vi iallafall i Thailand pa ett super mysigt stalle. Hela atmosfaren ar flummig, bohemisk och man far kanslan av att det ar ett sant stalla som ar ett stalle som alla roker pa pa. Inte fpr att jag har sett nagon gora det haha, men stallet ar lixom flummigt. Och det ar inte bara dar vi bor utan typ alla stallen langst denna stranden :)!

Vi har nu haft var lugna del av resan kanns det som. Sa nu ska den mer livade delen borja. Sa far vi se hur lange det ar kul innan jag vill ha lugnet igen haha. Men men!

Vi har det iaf bra har borta och nu ar jag hungrig och vill ha middag.



Tjingeling pa er dar hemma!