Nytt så här en tisdag









Ny erfarenhet: Att sitta på Therese köksgolv, lyssna på reagge och
röka vattenpipa. En trevlig erfarenhet må jag då säga!

Det var dem två helgerna det

Denna helgen känns som att den går ihop lite med förra helgen på någon konstig vänster, det går jävlar i det så jävla snabbt. Har iaf varit två trevliga helger!
Ändå kommer jag inte ihåg vad som exakt hände förra, var på tur med mamma i massa mysiga butiker ute på landet och var på fest är det som ligger starkast i minnet iaf.

Denna helg inledde jag med mys med min moder och fader på kvällen i trädgården, te, prat, nördande vid datorn och att roa oss med att iakta Kiwi som var dum nog att hoppa ner på parasollet när hon skulle ner från vårt tak haha!



Igår spenderades hela dagen lång med Sandra i Helsingborg, mysigt mysigt.
På kvällen var det dags för den berusade delen med Emelie och Lii, var trevligt trevligt =)







Tjingeling!

Fredag?

Fredag, jadå. Fredagskänsla nädå!
Idag hade jag för första, och kanske ända gången på väg hem med min cykel medvind. Det gjorde mig lite glad faktiskt! Speciellt eftersom att jag jobbat och över en kvart och eftersom att jag två min inann vi stängde för dagen fick en surkärring som jag vet att jag måste rinag tillbaka och fixa med på måndag morgon det första jag gör! Blörk!

Men ja, först ska jag gotta ner mig i sängen med krängrester sen igår, tur inte allt finns i mitt hem! Imorgon på dagen ska jag på utflykt och på kvällen ska jag dricka mig berusad som det så fint sades, mitt hopp ligger på att få en bra fylla.
Söndag? Dont know!

Hej då och hej kräng! Säger bara hej hej hösten där börjar mitt lite mer aktiva träningsliv haha.
Hösten ja? jag säger dåå det, vaad ska jag ta mig till? Aja det löser sig, det kan ju inte bli föör jävligt känns det som, den som lver får se!
Tjongbuljong!

Soft

Soft soft soft !

Dagar av bad

Fredag: Bad
Lördag: Bad
Söndag: Bad
Imorgon: Helgen slut igen
Jag: Tom och dann och en aning trött på mig själv
Nu: Middag, bra musik, Lost förhoppningsvis till ljudet av regn på fönsterbrädan och åska!!



Men iaf, jävligt sköna bad och dopp har det varit =) på tre olika ställen dessutom!
Tjong!

Ännu en mysig kväll vid havet










Mysig söndag

Mysig söndag idag har det allt varit, sen att det inte blev så mycket sömn och sovmorgon är en annan femma, men ja går ändå inte riktigt att sova så gott som man vill på mitt rum när solen steker på så de blir rena rama svettbastun.
Jag, mamma och pappa åkte iaf och hälsade på Sandra där hon så fint stod och sålde glass i Falsterbo, nästan som en liten frukostglass! Åkte hem, la mig en stund och sola innan jag gav upp, en dusch och sen hade jag tänkt ta mig en tupplur eftersom att sömnen kändes som ganska mycket minus, men nä, det gick lite halvdant.
Åkte hem och umgicks några timmar med mormor&morfar, hemmalagad jordgubbskräm och en glass till slank ner. Fick dem på att vara med på lite foto innan jag åkte, de var lite halvt svårövertalade men tillslut satt dem där och fastnade på bild =) Ett ganska uppställt foto haha, men ack fortfarande ett trevlans foto!



Sen åkte jag och mötte upp Anton för att cykla till ribban och ta ett dopp (ribban för tredje gången denna helg haha). Jag bangade när vi väll kom dit för solen försvann, men Anton tog sig ett dopp i det lilla blå. Sen käka vi, tänkte först att det skulle bli en tredje glass för dagen, men nä, det blev en halvdann köörv för min del istället, sen kom solen fram igen och det blev underbart fint!









Näe nu är det allt dags att sova och sen...hum...ta tag i en ny vecka...!
Godnatt och Tjingeling!